Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Da, păi topicul e făcut special pentru filmele/serialele care vor apărea și pe care le așteptați cu nerăbdare. Astea-s filmele/serialele pe care le aștept:
Suicide Squad
LUCIFER
Maze Runner: The Scorch Trials
Attack on Titan: Live Action
Batman v Superman: Dawn of Justice
Sleeping With Other People
The Shannara Chronicles
Fear The Walking Dead
The Walking Dead Season 6
Ultima editare efectuata de catre Leviathan. in Vin 25 Sept 2015, 15:49, editata de 1 ori
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
Subiect: Re: Waiting for them. Sam 08 Aug 2015, 17:07
Eu nu sunt cu flimele/serialele, nu prea mă uit. Dar și eu aștept filmul Attack on titan. Îl aștept de mult timp și tot nu mai vine =)) Sper să nu dezamăgească și așteptarea să fie cu folos. La celelalte seriale/filme pe care le-ai pus, nu mă bag, că nu știu.