|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Noutăți Vin 18 Sept 2015, 21:45 | |
|            1. Am schimbat iconițele de la ranguri. Multe mulțumiri pentru Schizzo, care s-a ocupat de editarea lor.            2. Am readus rangul de Scriitor pe forum, căci am văzut câteva persoane care s-au făcut remarcate și anume: Danielle, Erina si grungie, alături de Yin Satansdóttir, care are un fic la Hall of fame. Cei din staff au considerat ca merită ca talentul să le fie răsplătit, așa că felicitări fetelor și așteptăm și alte persoane care să ne demonstreze că merită să facă parte din acest grup.
|
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Noutăți Vin 18 Sept 2015, 22:41 | |
| Chiar am ramas uimita cand am intrat si am vazut rangul de scriitor. Ce pot spune? Multumesc mult pentru ca mi l-ati acordat mie si sincere felicitari pentru Schizzo, caci a facut o treaba superba. Ma bucur sa vad ca au primit si celelalte fete rangul acesta, caci o merita din plin, nu numai datorita talentului, cat si datorita dedicatiei lor. |
|
| |
grungie Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : god knows Nr. mesaje : 230 Puncte : 302 Reputatie : 54 Stare de spirit : chilling, killing
| Subiect: Re: Noutăți Vin 18 Sept 2015, 23:55 | |
| Momentul acela în care te uiți de două ori în dreptul propriului profil ca să vezi dacă într-adevăr este vorba de tine, lol.Mulțumesc mult pentru surpriza super plăcută. Felicitări atât celorlalte fete cât și vouă căci ați adus o schimbare. |
|
| |
Erina Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 19 Puncte : 43 Reputatie : 12
| Subiect: Re: Noutăți Sam 19 Sept 2015, 14:25 | |
|
Nu știu ce m-a făcut să intru la noutăți, dar când am citit postarea, am verificat de două ori să văd rangul, care, apropo, este foarte frumos făcut, la fel ca și celelalte iconițe. Felicitări lui Schizzo! Mulțumesc mult pentru rang, chiar m-a surprins plăcut și mă bucur! <3 Felicitări și celorlalte fete, le citesc lucrările și sunt foarte frumoase, merită din plin. Le urez succes și multă inspirație. ^^
|
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Noutăți Sam 16 Iul 2016, 23:12 | |
| Toți membrii care fac parte din Top 20 al postatorilor din forum au primit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] medalie. Membrii care vor intra în acel top vor primi, de asemenea, medalia, iar cei ”detronați” își vor păstra premiul. Mulțumim pentru activitatea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]! |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Noutăți Dum 17 Iul 2016, 00:12 | |
| Chiar e drăguță și sper să o capete cât mai mulți. Felicitări tuturor pentru munca depusă! ^^ |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Noutăți Dum 18 Sept 2016, 17:20 | |
| Felicitări, Danielle! De acum faci parte din top 20 postatori. p.s. Nu stiam unde sa anunt.. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Noutăți Dum 18 Sept 2016, 18:45 | |
| Felicitări, sweetheart! |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Noutăți Vin 23 Sept 2016, 23:57 | |
| |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Noutăți Vin 23 Dec 2016, 15:33 | |
| Am adăugat animeuri noi. Sper să vă placă. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Noutăți | |
| |
|
| |
|