Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Povestea Printesei Lidia

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
RoxYuuKikyo
Genin
Genin
RoxYuuKikyo

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 180
Reputatie Reputatie : 37
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place)
Stare de spirit Stare de spirit : E bine si asa... ;)

Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Povestea Printesei Lidia   Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 I_icon19Sam 05 Noi 2011, 21:42

Da DA!!! Isi aminteste de Kuran!!!! DAaa!! dance2
Super!! Vreau nextu!! ca deja nu mai am rabdare!! please
Deabea astept!! Nu'mi vine sa cred ca asta e trecutul Lidiei!! huh?
E superb!!! in love
Te'am pupat!! kiss
Sus In jos
loveanime
Genin
Genin
loveanime

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : braila
Nr. mesaje Nr. mesaje : 62
Puncte : 107
Reputatie Reputatie : 41
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa desenez

MesajSubiect: Re: Povestea Printesei Lidia   Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 I_icon19Joi 29 Dec 2011, 17:16

Capitolul 16 - Revederea .

- Acum iti amintesti de mine? ma intreba el .
,,Imi aminteam si odata cu amintirile imi revenise si ura asa ca imediat ce m-am trezit am sarit cu mainile la gatul lui , cazand amandoi pe podea . Vroiam sa-l omor apoi imi aduceam aminte cand il sarutam si il uram pentru ca ma facea sa-l iubesc . '' Eram cu mainile inclestate in gatul lui privindu-l cu ura , iar el a inchis ochii asteptand sa-l omor . Apoi o lacrima cazu de pe obrazul meu pe al lui .
- ....te urasc ... , ii sopteam printre lacrimi . Apoi mi-am apropiat capul de pieptul lui si am inceput sa plang , iar el s-a ridicat si m-a luat in brate :
- Esti cea mai importanta persoana pentru mine , imi spuse el la ureche .
- Cea fost intre noi in trecut , s-a terminat de mult , ii zic eu hotarata .
- Te iubesc , continua el .
- Mincinosule ! Apoi m-am ridicat in picoare si imediar sa ridicat si el prinzandu-ma de mijloc . Nu puteam sa mint , acum sa imi aminteam tot nu mai stiam ce era in inima mea . Eram un pic confuza , poate ca o mica parte din mine inca mai tinea la el . Dupa ce m-a prins de mijloc s-a apropiat de fata mea si ma sarutat .
- Esti cel mai important lucru pentru mine , zise el .
- Si esti si un bun mincinos , zic eu desfacandu-ma din bratele lui si indreptandu-ma catre usa . Sa-ti intre bine in cap , eu nu te iubesc . De fapt te urasc mai mult ca oricand . Dupa care am deschis usa si am plecat . Cand am iesit din caminul Luna simteam cum ochii lui Kuran ma urmareau de la ferestra .
Apoi am ajuns acasa unde m-am prabusit in spatele usii incepand sa plang . Acum el stia ca am o slabiciune pentru el . De dasta asta chear l-am tradat pe Zero . Nu-mi venea sa cred ce facusem . Apoi intr-un tarziu ma ridicasem si ma pusesem in pat .
Ziua urmatoare nici nu vroiam sa ies din camera, cum voi da ochii cu Zero , cum voi putea sa ma prefac ca nu se intamplase nimic noaptea trecuta cand in mod clar se intamplase ceva . Eram o fiinta ingrozitoare . Spuneam ca-l iubeam ...si ..il tradasem .
- Te urasc Kurann !! tipasem in camera . Apoi m-am imbracat si m-am indreptat spre clasa unde ma intalnisem cu Zero .
Dupamiaza ca de obicei trebuia sa avem grija ca vampirii sa nu fie descoperiti de fanele lor infocate . Iar cand portile s-au deschis vampirii au iesit . Ma uitam la Kuran cu dispret si cu ura , mai multa decat de obicei . Imi era sila sa ma uit la el . Il uram mai mult ca oricand. Trebuia sa am grija , deoarece stia ca aveam o salbiciune pentru el si desigur mai erau si Ruka si Aido care ma priveau ... ziceai caarunca cu sageti din ochi .
Apoi dupa ce ei au intrat la ore am mers sa patrulam .
- Lidia ! se auzi o voce .Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 Lydia1

Cand m-am intors sora mea venea intr-o trasura si imi facea cu mana pe fereastra . Apoi am alergat la ea . Trasura a oprit , iar ea a coborat . Apoi ne-am imbratisat si am inceput amandoua sa plangem .
- Rosette ! Ce ma bucur sa te vad !
- Lidia !
Eram foarte fericita ca sora mea traia .
- Rosette , acesta e Zero ! Zero ea e sora mea Rosette !
- Incantat de cunostinta ! zise Zero
- Ma bucur sa te cunosc ! raspunse Rosette .
Dupa care am plecat la casa directorului .
- Ma bucur sa te cunosc Rosette . Sunt fericit ca Lidia si-a gasit sora , zise directorul .
- Deasemenea si va multumesc ca ati avut grija de sora mea .
- Dar Lidia de unde ai stiut ca ea e sora ta ? ma intrba Zero .
- ...Aseara am fost la Kuran si iam cerut niste raspunsuri , ii zic uitandu-ma in pamant .
- Iarta-ma Lidia , pana acum cateva zile nici nu aflasem ca parintii nostri au decedat . Trebuie sa-ti fi fost greu , imi zise Rosette incepand sa planga .
- Nu-ti face griji , parintele de la manastire a fost cu mine , iar apoi iam intalnit pe director si pe Zero , asa ca nu m-am simtit singura , ii zic eu zambind incercand sa ascund tristetea din interior .
- Sa nu uitam de Yuuki , zise directorul privindu-ma pe sub ochi parca stiind ca iam evitat numele in mod intentionat .
- Da ... desigur !
- Acum nu mai esti singura , ai putea veni acasa cu mine , imi zise Rosette plina de speranta ca voi accepta sa vin cu ea . Noi suntem printese pe tarum magic si am nevoie de ajutorul tau ca sa invingem armata lui Aizen .
- Aizen ! ziseram toti uimiti .
- Nenorocitul deci acolo s-a dus ! zic eu plina de nervi .
- Il cunosti ? ma intreba Rosette un pic socata .
- Imi doresc sa nu-l fi intalnit niciodata ...
- Am ajuns acasa ! zise Yuuki vesela intrand in sufragerie apoi privindu-ne un pic socata .
- Yuuki , bine ai venit , aceasta este Rosette , sora Lidiei , zise Kaien .
In acel moment Rosette isi dadu seama ca e ceva in neregula cu fata aia si se uita la Lidia care nici macar nu se intoarse cand Yuuki sosi in camera .
- Ma bucur sa te cunos , Eu sunt Yuuki , ii zise ea bucuroasa si strangandu-i mana .
- .. Incantata de cunostinta !
- Ce bine ca insfarsit ti-ai gasit sora , Lidia !
- ..Da , zic eu zambind usor . Rosette eu nu pot sa vin nu tine acum , am ceva de terminat aici , ii zic uitandu-ma fix in ochii ei sperand ca intelesese despre ce vorbeam .
- Nui nimic , inteleg . As avea o rugaminte , domnule director daca se poate ... as putea ramane cateva zile aici ?
- Da bineinteles , mai ales ca se apropie si balul , desigur ! Voi avea inca o fiica ! zise Kaien foarte fericit .
- Calmeaza-te ! zic eu cu Zero in acelasi timp.
Apoi o conduc pe Rosette in camera mea de la camin . Urma sa tea cu mine de vreme ce eram surori .
- ... Rosette , stii cine ia omorat pe parintii nostri ?
- Kaname... imi raspunse ea uitandu-se cu parere de rau la mine .
- Deci iti aduci aminte ! Vreau sa-ti spun ca nu plec de aici pana nu-l omor cu mana mea , ii zic eu foarte hotarata . Si cred ca tiai dat seama ca Yuuki e sora lui , doar ca ea nu stie asta .
- Da.. Dar razbunarea nu e o solutie Lidia ..
- Rosette nu mai simt nimic pentru el .. Il urasc ! Mai mult ca orice , vreau sa plateasca , sa-l vad mort , distrus . Asa cum el nea luat tot ce iubeam , acum ii voi lua si eu lui ce are mai de pret .
- Lidia , trebuie sa treci peste , hai sa uitam sa iertam si sa uitam ... , imi zicea Rosette incercand sa ma convinga sa nu il omor . De ce sa iti majesti mainile de sange ?
- Nustiu despre tine , dar eu nu pot sa uit asa usor , n-ai fost in locul meu cand a luat foc casa , cand Aizen m-a luat de la manastire , cand am ucis un sat intreg , inca am cosmaruri le vad fetele noaptea tuturor celor pe care iam ucis , ma implora sa le las copii in viata , ii aud noaptea cum tipa dupa aujutor ... nu pot sa il iert .
- Ce... , Rosette se uita speriata la mine . Asa ca am inceput sa ii povestesc totul dea fir a par . Inteleg..., apoi incepuse sa planga si sa isi ceara iertare .
Dupa care am mers sa ajutam si noi la decorarea salii de dans . Zero si Yuuki erau deja acolo . Seara am mers sa ne plimbam pe marginea lacului .
- Ce miros divin ... si acum e mult e mai puternic ! se auzi o voce din spatele nostru . Cand ne-am intros un vampir c parul blons si ochii albastrii se uita la noi . Cine putea sa fie decat Aido .
- Rosette ti-l prezint pe vampirul Aido .
- Vampir -nobil ! zise imediat Aido aratand cu degetul spre mine . Dupa care se opri uitandu-se la sora mea. Apoi m-am uitat la sora mea care si ea ramase cu ochii atintiti spre el si parca era si un pic imbujorata .

- Hanabusa Aido ! zise el apropiindu-se ea Rosette si sarutandu-i mana .
- Rosette Carlton !
Bun de data asta chear se imbujorase .
- Sa nu-ti vina vreo idee Aido ! Apoi am luat-o pe sora mea de brat si am plecat mai departe .
- As putea sa ma plimb si eu cu voi ? ne intreba el venind alergand din urma noastra .
- NU! zic eu .
- De ce ? ma intreaba el .
- E in regula , Lidia .
- Serios ?! Iti mulumesc Rosette ! zise Aido zambind . Deci esti sora Lidiei sa inteleg !
-Da !
Ma uitam la ei ca la felu paispe . Cei in neregula cu soramea ?! Nu trece mult si bineinteles ca dam si peste.... cine alt cineva decat Kuran . Rosette se opri din mers si se uita la el , apoi si-a intros privirea spre mine . Eu in schimb ma uitam la Kuran si el la mine . Cat as fi vrut sa sar la gatul lui si sa-l ucid . Apoi Rosette isi puse mana dreapta peste pumnul meu stang strans atat de tare incat mai avea un pic sa-mi dea sangele .
- Bunaseara Lidia ! Rosette ! Aido nu ar fii trebuie sa fi la ore ?
- Bunaseara ! raspunse Rosette .
- Imi pare rau ! Ne vedem maine Rosette ! zise Aido dupa care pleca .
- Imi pare rau daca va deranjat ! zise Kuran .
- Ar trebuii sa-ti controlezi pionii mai bine , ii zic eu .
- Te asigur ca nu se mai repeta . Trebuie sa fii foarte fericita acum ca ti-ai gasit sora , zise el .
- Nu e treba ta .
- Mia parut bine sa te revad Rosette ! zise el dupa care pleca .
- La naiba ! zic eu dand cu pumnul intr-un copac .
- Lidia , linistestete !
In seara urmatoare era balul . Toti erau entuziasmati si se gateau cat mai frumos , in special fanele vampirilor bineinteles . Eu eram cu sora mea in camera ne pregateam si noi , desi naveam chef sa merg sora mea vroia sa mearga asa ca mi-am facut pe plac. Eu ma imbracasem intro rochie neagra iar ea intr-una alba . Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 28rfv3a

Intre timp cineva vara o scrisoare pe sub usa noastra .
- Ce este aceea ? mantreba Rosette .
- Nu stiu , ii spun apropiindu-ma de scrisoare si ridicand-o de jos . Era o scrisoare prin care Kuran ma ruga sa vin la bal . ,,Te astept pe balcon . Este dorinta mea , n-o ignora ! ''
- ..Poate ca nu mai ai sentimente pentru Kuran , dar el inca mai are pentru tine , spuse Rosette dupa ce citi si ea scrioarea .
- N-o sa las asta sa stea sa in calea razbunarii mele !
Apoi am mers la bal . Junsesem mult mai repede decat Zero si Yuuki ceea ce era un lucru bun deoarece nu vroiam sa ma vada Zero vorbind cu Kuran .
- Rosette , imi pare rau ca te las singura , ma duc sa vad ce vrea . Ai grija , mai ales la Aido , ii zic apropiindu-ma de urechea ei .
- Nu-ti face griji .
Dar imediat ce mam indepartat de ea Aido o invita la dans . Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 Screenshots82364

- Ai vrut sa ma vezi ? il intreb pe Kuran putin nervoasa .
- Lidia ! A rati superb , ma bucur ca ai acceptat sa vii , imi zise el apropiindu-se si strangandu-ma in brate .
- Ce vrei ?
- Mai evitat de cand ti-ai alfat trecutul .
- ,, Si-a dat seama '' gandeam eu . Am uitat sa-ti multumesc , corect ?
- Ce-ar fii sa-mi multumesti acordandu-mi acest dans ? zise el .
- Deasta ai vrut sa vin , corec t ? Apoi am inceput sa dansam el zambind usor la auzul intrebarii .
Ce nebunie ... eu dansam cu cel care imi ucise parintii , in timp ce o priveam pe sora mea care se lasa sedusa de Aido . Nu-mi venea sa cred ca cel care ma strangea la pieptul lui in timp ce dansam era cel pe care aveam sa-l omor mai tarziu . Dupa ce melodia se temrinase , am vrut sa ma eliberez din bratele lui , dar el ma stranse si cu cealalta mana soptindu-mi la ureche .
- Te iubesc din toata inima !
- Poate , dar inima ea ii apartine lui Zero . Apoi m-am eliberat din bratele lui fiind tulburata de cele auzite .
Intre timp Aido dansa in continuare cu sora mea asa ca mam hotarat sa il astept pe Zero la intrare. Nu trecu mult si aparu .
- Lidia ! Nu ma asteptam sa te vad asa devreme !
- Da .. Rosette a insistat sa vin .
- Ea unde e ?
- A luat-o Aido la dans .
- Ce?!
- Si eu am fost la fel de scoacata , credema .
Apoi venii si directorul si Yuuki .
- Lidia ce frumoasa esti ! imi spuse directorul
- Buna seara ! Multumesc !
- Yuuki si tu esti frumoasa ! Are tata cele mai frumoase fete !
- Nu sunt fata ta ! zisem amandoua .
- Lidia , Zero nu ma asteptam sa veniti inaintea mea .
Apoi am intrat inauntru Yuuki se duse la Kuran , iar Zero se rezema de unul din stalpii ce sustineau tavanul salii de dans .
- Vino ! zoc eu luandu-l pe Zero de mana .
- Nu vreau sa dansez !
- Dar eu vreau sa dansezi cu mine !
Fu un pic surprins de spusele mele dar intr-un final accepta. Apoi am inceput sa dansam , acelasi lucru il faceau si Kuran cu Yuuki . Eu si Kuran privind unul la altu peste umarul partenerului/rei .
Dupa ce dansul se terminase eu si Rosette am plecat Yuuki si Zero ramanand sa-i supravegheze pe elevi .
Sus In jos
♥Amelia12♥
Academy Student
Academy Student
♥Amelia12♥

Sex : feminin Localizare Localizare : Undeva unde nici nu-ti poti imagina....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7
Puncte : 8
Reputatie Reputatie : 1
Stare de spirit Stare de spirit : Rau.......foarte rau.........

MesajSubiect: Re: Povestea Printesei Lidia   Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 I_icon19Joi 29 Dec 2011, 18:51

Sa nu-mi spui.......Lidia il place pe Zero?! Bravo ei! happy2 I love this chapter! Next please! happy
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 Asss10Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Povestea Printesei Lidia   Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 I_icon19Dum 25 Mar 2012, 19:55

Acest fic nu a mai fost continuat de foarte mult timp, asa ca merge catre FanFicuri Blocate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Povestea Printesei Lidia   Povestea Printesei Lidia - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Povestea Printesei Lidia

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-