Capitolul 16 - Revederea .
- Acum iti amintesti de mine? ma intreba el .
,,Imi aminteam si odata cu amintirile imi revenise si ura asa ca imediat ce m-am trezit am sarit cu mainile la gatul lui , cazand amandoi pe podea . Vroiam sa-l omor apoi imi aduceam aminte cand il sarutam si il uram pentru ca ma facea sa-l iubesc . '' Eram cu mainile inclestate in gatul lui privindu-l cu ura , iar el a inchis ochii asteptand sa-l omor . Apoi o lacrima cazu de pe obrazul meu pe al lui .
- ....te urasc ... , ii sopteam printre lacrimi . Apoi mi-am apropiat capul de pieptul lui si am inceput sa plang , iar el s-a ridicat si m-a luat in brate :
- Esti cea mai importanta persoana pentru mine , imi spuse el la ureche .
- Cea fost intre noi in trecut , s-a terminat de mult , ii zic eu hotarata .
- Te iubesc , continua el .
- Mincinosule ! Apoi m-am ridicat in picoare si imediar sa ridicat si el prinzandu-ma de mijloc . Nu puteam sa mint , acum sa imi aminteam tot nu mai stiam ce era in inima mea . Eram un pic confuza , poate ca o mica parte din mine inca mai tinea la el . Dupa ce m-a prins de mijloc s-a apropiat de fata mea si ma sarutat .
- Esti cel mai important lucru pentru mine , zise el .
- Si esti si un bun mincinos , zic eu desfacandu-ma din bratele lui si indreptandu-ma catre usa . Sa-ti intre bine in cap , eu nu te iubesc . De fapt te urasc mai mult ca oricand . Dupa care am deschis usa si am plecat . Cand am iesit din caminul Luna simteam cum ochii lui Kuran ma urmareau de la ferestra .
Apoi am ajuns acasa unde m-am prabusit in spatele usii incepand sa plang . Acum el stia ca am o slabiciune pentru el . De dasta asta chear l-am tradat pe Zero . Nu-mi venea sa cred ce facusem . Apoi intr-un tarziu ma ridicasem si ma pusesem in pat .
Ziua urmatoare nici nu vroiam sa ies din camera, cum voi da ochii cu Zero , cum voi putea sa ma prefac ca nu se intamplase nimic noaptea trecuta cand in mod clar se intamplase ceva . Eram o fiinta ingrozitoare . Spuneam ca-l iubeam ...si ..il tradasem .
- Te urasc Kurann !! tipasem in camera . Apoi m-am imbracat si m-am indreptat spre clasa unde ma intalnisem cu Zero .
Dupamiaza ca de obicei trebuia sa avem grija ca vampirii sa nu fie descoperiti de fanele lor infocate . Iar cand portile s-au deschis vampirii au iesit . Ma uitam la Kuran cu dispret si cu ura , mai multa decat de obicei . Imi era sila sa ma uit la el . Il uram mai mult ca oricand. Trebuia sa am grija , deoarece stia ca aveam o salbiciune pentru el si desigur mai erau si Ruka si Aido care ma priveau ... ziceai caarunca cu sageti din ochi .
Apoi dupa ce ei au intrat la ore am mers sa patrulam .
- Lidia ! se auzi o voce .
Cand m-am intors sora mea venea intr-o trasura si imi facea cu mana pe fereastra . Apoi am alergat la ea . Trasura a oprit , iar ea a coborat . Apoi ne-am imbratisat si am inceput amandoua sa plangem .
- Rosette ! Ce ma bucur sa te vad !
- Lidia !
Eram foarte fericita ca sora mea traia .
- Rosette , acesta e Zero ! Zero ea e sora mea Rosette !
- Incantat de cunostinta ! zise Zero
- Ma bucur sa te cunosc ! raspunse Rosette .
Dupa care am plecat la casa directorului .
- Ma bucur sa te cunosc Rosette . Sunt fericit ca Lidia si-a gasit sora , zise directorul .
- Deasemenea si va multumesc ca ati avut grija de sora mea .
- Dar Lidia de unde ai stiut ca ea e sora ta ? ma intrba Zero .
- ...Aseara am fost la Kuran si iam cerut niste raspunsuri , ii zic uitandu-ma in pamant .
- Iarta-ma Lidia , pana acum cateva zile nici nu aflasem ca parintii nostri au decedat . Trebuie sa-ti fi fost greu , imi zise Rosette incepand sa planga .
- Nu-ti face griji , parintele de la manastire a fost cu mine , iar apoi iam intalnit pe director si pe Zero , asa ca nu m-am simtit singura , ii zic eu zambind incercand sa ascund tristetea din interior .
- Sa nu uitam de Yuuki , zise directorul privindu-ma pe sub ochi parca stiind ca iam evitat numele in mod intentionat .
- Da ... desigur !
- Acum nu mai esti singura , ai putea veni acasa cu mine , imi zise Rosette plina de speranta ca voi accepta sa vin cu ea . Noi suntem printese pe tarum magic si am nevoie de ajutorul tau ca sa invingem armata lui Aizen .
- Aizen ! ziseram toti uimiti .
- Nenorocitul deci acolo s-a dus ! zic eu plina de nervi .
- Il cunosti ? ma intreba Rosette un pic socata .
- Imi doresc sa nu-l fi intalnit niciodata ...
- Am ajuns acasa ! zise Yuuki vesela intrand in sufragerie apoi privindu-ne un pic socata .
- Yuuki , bine ai venit , aceasta este Rosette , sora Lidiei , zise Kaien .
In acel moment Rosette isi dadu seama ca e ceva in neregula cu fata aia si se uita la Lidia care nici macar nu se intoarse cand Yuuki sosi in camera .
- Ma bucur sa te cunos , Eu sunt Yuuki , ii zise ea bucuroasa si strangandu-i mana .
- .. Incantata de cunostinta !
- Ce bine ca insfarsit ti-ai gasit sora , Lidia !
- ..Da , zic eu zambind usor . Rosette eu nu pot sa vin nu tine acum , am ceva de terminat aici , ii zic uitandu-ma fix in ochii ei sperand ca intelesese despre ce vorbeam .
- Nui nimic , inteleg . As avea o rugaminte , domnule director daca se poate ... as putea ramane cateva zile aici ?
- Da bineinteles , mai ales ca se apropie si balul , desigur ! Voi avea inca o fiica ! zise Kaien foarte fericit .
- Calmeaza-te ! zic eu cu Zero in acelasi timp.
Apoi o conduc pe Rosette in camera mea de la camin . Urma sa tea cu mine de vreme ce eram surori .
- ... Rosette , stii cine ia omorat pe parintii nostri ?
- Kaname... imi raspunse ea uitandu-se cu parere de rau la mine .
- Deci iti aduci aminte ! Vreau sa-ti spun ca nu plec de aici pana nu-l omor cu mana mea , ii zic eu foarte hotarata . Si cred ca tiai dat seama ca Yuuki e sora lui , doar ca ea nu stie asta .
- Da.. Dar razbunarea nu e o solutie Lidia ..
- Rosette nu mai simt nimic pentru el .. Il urasc ! Mai mult ca orice , vreau sa plateasca , sa-l vad mort , distrus . Asa cum el nea luat tot ce iubeam , acum ii voi lua si eu lui ce are mai de pret .
- Lidia , trebuie sa treci peste , hai sa uitam sa iertam si sa uitam ... , imi zicea Rosette incercand sa ma convinga sa nu il omor . De ce sa iti majesti mainile de sange ?
- Nustiu despre tine , dar eu nu pot sa uit asa usor , n-ai fost in locul meu cand a luat foc casa , cand Aizen m-a luat de la manastire , cand am ucis un sat intreg , inca am cosmaruri le vad fetele noaptea tuturor celor pe care iam ucis , ma implora sa le las copii in viata , ii aud noaptea cum tipa dupa aujutor ... nu pot sa il iert .
- Ce... , Rosette se uita speriata la mine . Asa ca am inceput sa ii povestesc totul dea fir a par . Inteleg..., apoi incepuse sa planga si sa isi ceara iertare .
Dupa care am mers sa ajutam si noi la decorarea salii de dans . Zero si Yuuki erau deja acolo . Seara am mers sa ne plimbam pe marginea lacului .
- Ce miros divin ... si acum e mult e mai puternic ! se auzi o voce din spatele nostru . Cand ne-am intros un vampir c parul blons si ochii albastrii se uita la noi . Cine putea sa fie decat Aido .
- Rosette ti-l prezint pe vampirul Aido .
- Vampir -nobil ! zise imediat Aido aratand cu degetul spre mine . Dupa care se opri uitandu-se la sora mea. Apoi m-am uitat la sora mea care si ea ramase cu ochii atintiti spre el si parca era si un pic imbujorata .
- Hanabusa Aido ! zise el apropiindu-se ea Rosette si sarutandu-i mana .
- Rosette Carlton !
Bun de data asta chear se imbujorase .
- Sa nu-ti vina vreo idee Aido ! Apoi am luat-o pe sora mea de brat si am plecat mai departe .
- As putea sa ma plimb si eu cu voi ? ne intreba el venind alergand din urma noastra .
- NU! zic eu .
- De ce ? ma intreaba el .
- E in regula , Lidia .
- Serios ?! Iti mulumesc Rosette ! zise Aido zambind . Deci esti sora Lidiei sa inteleg !
-Da !
Ma uitam la ei ca la felu paispe . Cei in neregula cu soramea ?! Nu trece mult si bineinteles ca dam si peste.... cine alt cineva decat Kuran . Rosette se opri din mers si se uita la el , apoi si-a intros privirea spre mine . Eu in schimb ma uitam la Kuran si el la mine . Cat as fi vrut sa sar la gatul lui si sa-l ucid . Apoi Rosette isi puse mana dreapta peste pumnul meu stang strans atat de tare incat mai avea un pic sa-mi dea sangele .
- Bunaseara Lidia ! Rosette ! Aido nu ar fii trebuie sa fi la ore ?
- Bunaseara ! raspunse Rosette .
- Imi pare rau ! Ne vedem maine Rosette ! zise Aido dupa care pleca .
- Imi pare rau daca va deranjat ! zise Kuran .
- Ar trebuii sa-ti controlezi pionii mai bine , ii zic eu .
- Te asigur ca nu se mai repeta . Trebuie sa fii foarte fericita acum ca ti-ai gasit sora , zise el .
- Nu e treba ta .
- Mia parut bine sa te revad Rosette ! zise el dupa care pleca .
- La naiba ! zic eu dand cu pumnul intr-un copac .
- Lidia , linistestete !
In seara urmatoare era balul . Toti erau entuziasmati si se gateau cat mai frumos , in special fanele vampirilor bineinteles . Eu eram cu sora mea in camera ne pregateam si noi , desi naveam chef sa merg sora mea vroia sa mearga asa ca mi-am facut pe plac. Eu ma imbracasem intro rochie neagra iar ea intr-una alba .
Intre timp cineva vara o scrisoare pe sub usa noastra .
- Ce este aceea ? mantreba Rosette .
- Nu stiu , ii spun apropiindu-ma de scrisoare si ridicand-o de jos . Era o scrisoare prin care Kuran ma ruga sa vin la bal . ,,Te astept pe balcon . Este dorinta mea , n-o ignora ! ''
- ..Poate ca nu mai ai sentimente pentru Kuran , dar el inca mai are pentru tine , spuse Rosette dupa ce citi si ea scrioarea .
- N-o sa las asta sa stea sa in calea razbunarii mele !
Apoi am mers la bal . Junsesem mult mai repede decat Zero si Yuuki ceea ce era un lucru bun deoarece nu vroiam sa ma vada Zero vorbind cu Kuran .
- Rosette , imi pare rau ca te las singura , ma duc sa vad ce vrea . Ai grija , mai ales la Aido , ii zic apropiindu-ma de urechea ei .
- Nu-ti face griji .
Dar imediat ce mam indepartat de ea Aido o invita la dans .
- Ai vrut sa ma vezi ? il intreb pe Kuran putin nervoasa .
- Lidia ! A rati superb , ma bucur ca ai acceptat sa vii , imi zise el apropiindu-se si strangandu-ma in brate .
- Ce vrei ?
- Mai evitat de cand ti-ai alfat trecutul .
- ,, Si-a dat seama '' gandeam eu . Am uitat sa-ti multumesc , corect ?
- Ce-ar fii sa-mi multumesti acordandu-mi acest dans ? zise el .
- Deasta ai vrut sa vin , corec t ? Apoi am inceput sa dansam el zambind usor la auzul intrebarii .
Ce nebunie ... eu dansam cu cel care imi ucise parintii , in timp ce o priveam pe sora mea care se lasa sedusa de Aido . Nu-mi venea sa cred ca cel care ma strangea la pieptul lui in timp ce dansam era cel pe care aveam sa-l omor mai tarziu . Dupa ce melodia se temrinase , am vrut sa ma eliberez din bratele lui , dar el ma stranse si cu cealalta mana soptindu-mi la ureche .
- Te iubesc din toata inima !
- Poate , dar inima ea ii apartine lui Zero . Apoi m-am eliberat din bratele lui fiind tulburata de cele auzite .
Intre timp Aido dansa in continuare cu sora mea asa ca mam hotarat sa il astept pe Zero la intrare. Nu trecu mult si aparu .
- Lidia ! Nu ma asteptam sa te vad asa devreme !
- Da .. Rosette a insistat sa vin .
- Ea unde e ?
- A luat-o Aido la dans .
- Ce?!
- Si eu am fost la fel de scoacata , credema .
Apoi venii si directorul si Yuuki .
- Lidia ce frumoasa esti ! imi spuse directorul
- Buna seara ! Multumesc !
- Yuuki si tu esti frumoasa ! Are tata cele mai frumoase fete !
- Nu sunt fata ta ! zisem amandoua .
- Lidia , Zero nu ma asteptam sa veniti inaintea mea .
Apoi am intrat inauntru Yuuki se duse la Kuran , iar Zero se rezema de unul din stalpii ce sustineau tavanul salii de dans .
- Vino ! zoc eu luandu-l pe Zero de mana .
- Nu vreau sa dansez !
- Dar eu vreau sa dansezi cu mine !
Fu un pic surprins de spusele mele dar intr-un final accepta. Apoi am inceput sa dansam , acelasi lucru il faceau si Kuran cu Yuuki . Eu si Kuran privind unul la altu peste umarul partenerului/rei .
Dupa ce dansul se terminase eu si Rosette am plecat Yuuki si Zero ramanand sa-i supravegheze pe elevi .