| Sasuke&Sakura se mai poate | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Miko ღ Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : cahul Nr. mesaje : 42 Puncte : 67 Reputatie : 11 Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Sasuke&Sakura se mai poate Mar 07 Mai 2013, 22:04 | |
| Sincer nici eu nu prea ii dau mari sanse acestui cuplu,datorita comportamentului lui Sasuke,si cu siguranta Kishimoto nu o sa-l aduca prea curind pe Sasuke in Konoha deoarece intrun fel ”naruto”se bazeaza de fapt pe goana lui Naruto dupa Sasuke,si pe fuga dupa razbunare a lui Sasuke ,si ar fi deja prea plictisitor(deja devine cu razboiul acesta intr-un fel) si ar pieri si suspansul daca s-ar intoarce Sasuke si acesta s-ar casatori cu Sakura.In fine...vom trai si vom vedea. |
|
| |
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Sasuke&Sakura se mai poate Sam 11 Mai 2013, 09:07 | |
| Oameni buni cum se poate sa moara cuplul Sasusaku ??? Eu nu vreau nu vreau nu nu nu deci ramane nu si gata .Ma calmez deci nu se poate sa fie Narusaku pt tot deauna da stiu vor fi impreuna dar nu la infinit .Sasuke se va intoarce si sasusaku vor avea copi impreuna !Sau ma rog eu asa stiam nu va spun de unde ! Deci eu as face orce sa nu se desparta si ei sunt destinati unul altuia dc? pt ca m-am informat si se pare ca Sasuke e n zodia LEU ,iar Sakura in berbec si aceste 2 zodi fac un cuplu perfect asa scrie deci eu asa zic ca va fi deci daca nu e asa eu ma duc la ala pardon aia de fac Animeul si ii bat sa se stie Nu mai vad ei lumina zilei . |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| |
| |
aiddam98 Academy Student
Sex : Localizare : romania acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 25 Puncte : 29 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Sasuke&Sakura se mai poate Lun 24 Iun 2013, 14:18 | |
| Incep sa cred din nou in acest cuplu, deoarece Sasuke s-a intors de partea binelui, la fel si Orochimaru, deci sunt sanse. In ultimele episoade din manga pe care le-am vazut echipa 7 se reuneste si lupta impreuna. |
|
| |
naruto_4ever Genin
Sex : Localizare : sibiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 50 Puncte : 69 Reputatie : 3 Stare de spirit : Depinde de starea ta :P
| Subiect: Re: Sasuke&Sakura se mai poate Vin 13 Sept 2013, 10:39 | |
| Deci sasuke pentru numele lui dumnezeu deschideti OCHIIII....CUM SA FIII ASA DE ORB INCAT SA NUU VEZI CAT DE MULT TE IUBESTE SAKURA!!!! SIII TUUU CE FACI ? OFFF IMI VINE SA ITI DAU O MAMA DE BATAIE SA TE TREZESTI LA VIATA . . Eu zic asa ca dragostea adevarata va invinge (asta in cazul daca exista si eu sper sa exsite). Nu prea sunt sanse ca sasusaku sa existe , dar totusi nimeni nu sti cu adevarat ce simte sasuke pentru sakura. Si Narusaku nu zic ca nu le-ar sta bine impreuna dar ori sasusaku ori nimic . Si kishimmoto nu cred ca ar vrea sa iti dezamageasca fanii totusi, o gramada de lume spera ca sasusaku sa fie impreuna . Eu sper ca kishimoto sa ne ia in considerare parerile . Sasuke fii baiat bun si intoarce in sat la sakura ca asa nu te av mai ura nimeni |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Sasuke&Sakura se mai poate Dum 23 Feb 2014, 00:06 | |
| eu nu mai cred in acest cuplu cum credeam acum 2-3 ani. sunt slabe sansele ca cei doi sa fie impreuna. |
|
| |
Yondaime <3 Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Fetesti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 23 Puncte : 24 Reputatie : -1
| Subiect: Re: Sasuke&Sakura se mai poate Sam 26 Apr 2014, 13:21 | |
| mie mila mai mult de Naruto fiindca vreau NaruSaku daca Sakura pleaca cu Sasuke el o sa fie trist credeti voi ca o sa fie fericit fiindca i sa luat promisiunea de pe cap.nu vreau sa fie NaruHina vreau NaruSaku eu vreau NaruSaku mie mila si de Sakura eu nu cred ca face un cuplu bun cu Sasuke fiindca in primul rand sa zicem sunt impreuna si Sasuke isi cere iertare ca era so omoare tot nu ajung ei ia ramas in minte acea secventa deci va duce o relatie de chin si dureri.dar cu NaruSaku parca zici ca esti Dumnezeu se inteleg asa de bn si tin amandoi unu la celalalt si eu credeam ca este o prietenie foarte buna nmk mai mult dar in Shippuden vedeti voi.si-au arat sentimentele unul fata de celalalt NaruSaku4ever NaruSaku sunt ingerii dragostei |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Sasuke&Sakura se mai poate Sam 26 Apr 2014, 16:07 | |
| Nu si cred ca nici nu avea vreo sansa sa se intampla asa ceva. Dar acum cateva luni credeam in el , dar acum slabe sanse . |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sasuke&Sakura se mai poate | |
| |
|
| |
| Sasuke&Sakura se mai poate | |
|