|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: DeSeNe PeNtRu FoRuM Lun 01 Aug 2011, 20:18 | |
| Imi place cum a iesit deci vi-l arat Bye! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Va pwp! |
|
| |
Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: Re: DeSeNe PeNtRu FoRuM Lun 01 Aug 2011, 20:55 | |
| frumy !!! Imi place mult mult mult! Sa mai faci , sunt super ! Te pup dulcic Zbye |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| |
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: DeSeNe PeNtRu FoRuM Mier 03 Aug 2011, 10:32 | |
| deci imi place cum desenezi si nu ma simt in stare sa comentez avand in vedere ca mie astfel de desene numi ies decat pe hartie deci spor la desenat in continuare |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: DeSeNe PeNtRu FoRuM Joi 04 Aug 2011, 00:30 | |
| waaaww scumpa mea ce superr pot fi chiar ai talen imi place mult desenul acela ''intr-o alta lume'' nu stiu de ce dar imi place mult te rog ssa mai faci |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: DeSeNe PeNtRu FoRuM Joi 04 Aug 2011, 17:36 | |
| Daca nu stiai eu sunt fana a desenelor tale. Sunt super tari. Frumoase foc. Ai un talent de neimaginat la desen. Sa mai desenezi si sa ne arati si noua capodoperele tale |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: DeSeNe PeNtRu FoRuM Lun 29 Aug 2011, 15:25 | |
| Peisaj. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Astazi, 1 an pe forum a la SasuSaku=love Stiu ca desenul nu-i cine stie ce, dar... sper sa va placa |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DeSeNe PeNtRu FoRuM | |
| |
|
| |
|