|
Autor | Mesaj |
---|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: BrInG Me To LiFe Dum 17 Iul 2011, 00:40 | |
| How can you see into my eyes like open doors? Leading you down into my core Where I've become so numb
Without a soul My spirit's sleeping somewhere cold Until you find it there and lead it back home
-CHORUS- [wake me up] Wake me up inside [I can't wake up] Wake me up inside [Save me] Call my name and save me from the dark [Wake me up] Bid my blood to run [I can't wake up] Before I come undone [Save me] Save me from the nothing I've become
Now that I know what I'm without You can't just leave me Breathe into me and {make me real} Bring me To life
-CHORUS- [wake me up] Wake me up inside [I can't wake up] Wake me up inside [Save me] Call my name and save me from the dark [Wake me up] Bid my blood to run [I can't wake up] Before I come undone [Save me] Save me from the nothing I've become
{Bring me to life} [I've been living a lie..Theres nothing inside] {Bring me to life}
Frozen inside without your touch Without your love, darling Only you all the life upon the die
[All of this I, I can't believe I couldn't see Kept in the dark, but you were there in front of me]
I've been sleeping a thousand years it seems Got to open my eyes to everything
[Without a thought, without a voice, without a soul] {Don't let me die here}{there must be something more} Bring me to life
Bring me to life [I've been living a lie.. There's nothing inside] Bring me to lïfe |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Mier 24 Aug 2011, 10:46 | |
| Cea mai frumoasa piesa a lor! Superba! La fel si versurile! :x |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Vin 26 Aug 2011, 11:36 | |
| Iubesc melodia asta Este una dintre preferatele mele, este superba |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Vin 26 Aug 2011, 11:41 | |
| aoloo cat o iubesc pe asta, imi place place place mult de toot :x |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Dum 28 Aug 2011, 15:56 | |
| Deci iubesc melodia asta ;x Era o vreme in care o ascultam non-stop E prea frumoasa :x |
|
| |
Pact cu Dιανσℓιтα╳ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Far away. Nr. mesaje : 448 Puncte : 537 Reputatie : 47 Hobby-uri : Laughting. Stare de spirit : Happy
| |
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Mar 13 Sept 2011, 20:32 | |
| Imi place foarte mult aceasta melodie, ma cam intristeaza insa o ador. O ascult aproape zilnic |
|
| |
`Kidda-Raluk` Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 175 Puncte : 229 Reputatie : 21 Hobby-uri : Muzica,Anime... Stare de spirit : Hmm.......
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Dum 18 Sept 2011, 14:30 | |
| |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Joi 13 Oct 2011, 20:26 | |
| Stii, chiar mi-ai nimerit gusturile! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Exact asa imi suna telefonu'! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Melodia asta este una dintre preferatele mele si v-a fii intotdeauna! |
|
| |
ayumi-chan Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : anime world >:D< Nr. mesaje : 308 Puncte : 354 Reputatie : 20 Hobby-uri : Ador să scriu, să compun (ficuri), să citesc cărți: în special cele în gen SF şi cele romantice, să ascult muzică ( melodiile lui Lana Del rey și ale Rihannei sunt preferatele mele) şi am o slăbiciune pentru țările asiatice ( defapt doar Japonia și Coreea de Sud ) Stare de spirit : -.-'
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Lun 26 Mar 2012, 15:53 | |
| ador melodia asta :o3 ... asta si my immortal sunt primele melodii rock pe care le ador :o3! si melodia asta e geniala :X:X:X |
|
| |
the-unforgiven* Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Jigoku Nr. mesaje : 645 Puncte : 808 Reputatie : 111 Hobby-uri : sa compun cantece, povestioare, sa cant, cosplay-ul, desenatul... Stare de spirit : Sunt o scorpie.
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Vin 30 Mar 2012, 23:41 | |
| Evanescence forever <3 . Melodia asta o ascultam mereu cand eram trista. O ador . Versurile cel putin, mi se pare destul de profunde. |
|
| |
"Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Sam 31 Mar 2012, 23:04 | |
| Melodia e de nota 100, o iubesc, Evanescence<333, Bring me to life, Cea mai taaare melodie a lor!!! |
|
| |
didi_saku:x Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : acasa:)) Nr. mesaje : 48 Puncte : 59 Reputatie : 5 Hobby-uri : cantatul si dansatul:p Stare de spirit : in love:x:x:x
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Joi 12 Apr 2012, 20:21 | |
| [i][b][u] wow...ador formatiile rock,dar aceasta este magnifica... pur si simplu cand am ascultat-o pt. prima data am plans.... |
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Vin 13 Apr 2012, 16:32 | |
| Wooow Deci nici nu stii cat iubesc eu melodia asta! Este preferata mea. Se stie! |
|
| |
Denial Academy Student
Sex : Localizare : Down Nr. mesaje : 37 Puncte : 37 Reputatie : 0
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Dum 06 Mai 2012, 17:35 | |
| Este superbă melodia, dar nu mai ScRiEţI aŞa! EvAnEsCeNcE nU sUnT MaNeLiŞti... |
|
| |
Armyde Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Timisoara acebook : Army Armyde Nr. mesaje : 167 Puncte : 362 Reputatie : 25 Hobby-uri : The world Stare de spirit : I am holding on forever with you. . .
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Dum 06 Mai 2012, 23:45 | |
| Hi! evanescene are o voce..nici nu stiu cum sa zic...frumoasa melodie |
|
| |
Denial Academy Student
Sex : Localizare : Down Nr. mesaje : 37 Puncte : 37 Reputatie : 0
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Dum 06 Mai 2012, 23:55 | |
| - Armyde a scris:
- Hi! evanescene are o voce..nici nu stiu cum sa zic...frumoasa melodie
Evanescence este trupa. Poate vrei să spui că Amy Lee are o voce frumoasă. |
|
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe Mar 22 Mai 2012, 22:53 | |
| Pur si simplu ador melodia asta.Este una dintre preferatele mele si as asculta-o mult fara sa ma plictisesc de ea. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BrInG Me To LiFe | |
| |
|
| |
|