MacKenzie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In pat Nr. mesaje : 89 Puncte : 141 Reputatie : 26
| Subiect: Fotografii. Dum 17 Iul 2016, 21:23 | |
| M-am gandit sa postez pe forum niste fotografii relizate de mine. ^^ Lugoj. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ruginesti [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Fotografii. Dum 17 Iul 2016, 21:33 | |
| Chiar te pricepi la fotografie și se vede că știi cum să prinzi ceva frumos. Să mai aduci.^^ |
|
MacKenzie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In pat Nr. mesaje : 89 Puncte : 141 Reputatie : 26
| Subiect: Re: Fotografii. Lun 18 Iul 2016, 16:33 | |
| Multumesc Imperio. Poza facuta cu Samsung S II plus [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Fotografie mai veche.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] imperio: Hmm, mi se pare ceva dubios. Sunt foarte frumoase imaginile, însă am descoperit că ultima nu îți aparține. Am găsit-o în [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] articol (scris în 2014) unde se menționează că fotografia este luată de pe tumblr. Dacă ți-a plăcut chiar atât de mult și ai vrut să ne-o arăți și nouă, ai fi putut să menționezi asta, nu să-ți însușești ce nu este al tău doar ca să impresionezi. Nimeni nu poate să facă ceva perfect încă de la început, de asta învață. De data asta scapi doar cu un avertisment, însă ai mare grijă pe viitor. |
|