Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Neko Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : In lumea mea Nr. mesaje : 45 Puncte : 69 Reputatie : 8 Hobby-uri : ciclismul,innotul,muzica:) Stare de spirit : Mdea ...nu ma enerva
| Subiect: Apocalyptic Love Dum 31 Iul 2016, 03:31 | |
| Capitoul 1 Era o zi frumoasa de vara,cerul era senin ,vantul adia usor facandu-mi parul sa joace dupa cantecul naturii ,razele soarelui imi mangaiau pielea fina facandu-ma sa ma simt ca o pisica cand este mangaiata.
Eu si prietenele mele impreuna cu Naruto,nebunul grupului ne plimbam prin parc ,totul parea asa banal pana cand Naruto a decis sa ne ude pe toate . -Aaaaaah ! Bakaaaaa! Asta e razboi! se pare ca a reusit sa o enerveze pe TenTen ,nu e de bine o sa fie fugarit peste tot
-Stai asa TenTen te ajut si eu . Din cauza lui mi s-a dus tot machiajul ...Narutoooooo din cauza ta s-au dus pe apa sambetei doua ore de munca. Treci aici idiotule. Zise Ino foarte suparata fiindca machiajul ei e compromis , ea e mereu machiata fiindca vrea sa il impresioneze pe Sai tipul cel nou de la arte . -Maai sa nu il omorati ok? zic eu putin speriata de cele doua care pareau niste vrajitoare ca sunt gata sa iti faca felul.
-Asta ramane de vazut. zic amandoua in cor pe un ton al naibii de sadic si inspaimantator. In timp ce ei se bateau cu apa am putut observa pe cer un nor foarte mare ...nu parea unul normal plus ca acum doua minute era senin ...astazi si asa am avut un sentiment destul de ciudat ,de parca ceva rau ar urma sa se intample. Am decis sa uit de gandurile astea si sa ma duc la prietenii mei . Dar cand m-am intors si i-am vazut eram de-a dreptul socata , erau fugariti de niste oameni care pareau fii din jocul meu preferat (left4dead2) ...stai ..doar nu... nu se poate nu ...trebuie sa ii ajut . Dar cum? Uhh n-am nicio arma . Inainte sa imi dau seama TenTen deja era muscata opunandu-se infectiei cu ultimele ei puteri ...dar n-a reusit . Ceilalti fugeau din rasputeri asa ca m-am hotarat sa iau niste crengi ascutite si sa ii ajut . Dar pana sa ajung la ei un infectat foarte masiv,plin de muschi i-a aruncat intr-o cladire aflata la 20 m distanta ...mi-am vazut toti prietenii murind ,pentru ce as mai trai? N-am prieteni ,n-am familie ,n-am nimic. Ei erau singurele persoane din viata mea si motivele mele pentru a trai. Fara sa imi dau seama infectatul acela ajunsese la mine , putin imi pasa mie ...macar asa eram impreuna cu prietenii mei. Dar pana sa fiu lovita doua brate puternice m-au luat pe sus ducandu-ma departe de parc ...pe bloc . Acesta era chiar fostul meu coleg de banca din generala ,Sasuke. -Hei Saku! Esti bine?? zice el cu o urma de ingrijorare in voce Nu pot sa cred ca tot ce aveam mai de pret e pierdut pe veci. Priveam in gol ...priveam spre cer , totul in mine murea, cand ,deodata o voce destul de groasa m-a adus la realitate. -Sakura...inteleg prin ce treci . Si eu am pierdut tot ce aveam , lasa totul o sa fie bine dar orice ar fi trebuie sa imi promiti ca ramanem impreuna ok? -Bine. zic eu putin cam indiferenta si plina de o invalmaseala de sentimente . Dupa aceasta mica discutie am continuat sa privesc in gol avand alaturi o persoana pe care n-o mai recunosteam ,Sasuke pe care il stiu eu e indiferent...s-a schimbat mult . Stand asa ganditoare nici nu mi-am dat seama cand Sasuke m-a luat in brate . -Sakura unde e zambetul tau frumos? Haide totul o sa fie bine . Zambeste te rog -D-dar nu pot pur si simplu sunt moarta pe interior. zic eu incepand sa plang -"Sa poti zambi cand sufletul iti plange aceasta e arta de a invinge". Acum hai arata-mi perlutele alea perfecte bine? -Um..ok.zic eu schitand un zambet -Asa ,iti sta mult mai bine zambind decat plangand si in plus cred ca prietenii tai n-ar vrea sa te vada trista nu-i asa? -Da...sper ca sunt bine ... -Sunt sigur ca sunt intr-un loc mult mai bun decat asta. Acum haide sa mergem la masina mea fiindca trebuie sa plecam din orasul asta . -Bine...sper sa ajungem undeva unde nu sunt infectati -Si eu , stii cum se spune :"Speranta moare ultima" imi zice acesta zambind, avea un zambet perfect,fata-i perfecta era incadrata de doua suvite negre precum noaptea si deodata am dat de...de ochii sai negrii precum onyxul in care te puteai pierde o viata intreaga si tot nu te-ai fi saturat. Acei ochi ii ascundeau povestea trista si greutatile pe care le avea pe suflet ,toate astea venind la pachet cu un trup de atlet perfect modelat. Era un veritabil Adonis .
|
| | | Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Apocalyptic Love Mar 06 Sept 2016, 02:16 | |
| Ti-am vazut ficul acolo singuratic si m-am gandit "Hei! are un titlu interesant, hai sa vedem ce e de capul lui!" si chiar ma bucur ca am facut acest lucru. Ador sa vad ficuri noi si persoane care inceaarca sa isi puna imaginatia la contributie ca sa o impartaseasca cu altii. In primul rand, stiu jocul, e interesant,deci pare o idee relativ originala. ai grabit insa foarte mult actiunea incat a trebuit sa citesc de doua ori ca sa pot intelege ce se intampla. Incearca sa descrii mai mult, sa tragi de capitol cat poti de mult, sa pui pe tava sentimentele personajelor. Daca vrei, o idee buna ar fi sa faci acest capitol sa fie ca o amintire care ii trece prin minte sau un cosmar al Sakurei ca sa fie cat mai plauzibil, adica sa fie urmarita de trecut si sa plasezi actiunea cu o saptamana sau doua dupa toate cele intamplate (e doar o idee, nu vreau sa te influentez si sa iti stric planul in care vrei sa se desfasoare acest fic). Oricum ai decide sa faci,sper sa continui sa scrii, creativitatea trebuie incurajata iar tu ai talent, incearca sa il fructifici. Spor si anunta-ma cand aduci nextul! ^^ |
| | | Neko Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : In lumea mea Nr. mesaje : 45 Puncte : 69 Reputatie : 8 Hobby-uri : ciclismul,innotul,muzica:) Stare de spirit : Mdea ...nu ma enerva
| Subiect: Re: Apocalyptic Love Joi 08 Sept 2016, 03:46 | |
| Capitolul 2 In timp ce in mintea mea inca se desfasurau imaginile care ma afectau cel mai mult cu mici intreruperi din cauza aspectului sau ,da, aspectul si comportamentul sau asa de schimbate ,lucrul acesta ma intriga si intr-o oarecare masura ma facea sa cred in viitor si in mine si ma facea sa fiu plina de speranta . In tot acest timp de gandire nici nu mi-am dat seama ca am fost luata de "ingerul" meu pe sus si dusa la masina , chiar daca parea ca suntem in siguranta si chiar credeam asta ,privirea sa care se reflecta in oclinda retrovizoare era de-a dreptul plina de ingrijorare si chiar teama , chiar ma intreb de ce ii este asa de teama, doar suntem departe de oras ,sau cel putin asta credeam eu . Decid sa ma uit putin in spate , dar ceea ce urma sa vad m-a socat de-a dreptul ...erau chiar prietenii mei ,i-as recunoaste dintr-o mie .Nu pot sa cred ,poate sunt inca in viata ,poate doar m-am inselat . Cine poate spune daca ma insel sau nu?..NIMENI asa ca hotarasc sa sar din masina . Zis si facut planul era deja pus in aplicare.-Sasuke... zic eu cu o voce de copil care isi roaga parintii sa ii cumpere o jucarie -Da?zice el incercand sa para neafectat de cele intamplate-Poti opri putin masina te rog???-Imi pare rau Sakura dar orice ar fi trebuie sa astepte.-Dar ,am nevoie la toaleta Sasuke ..-Sakura in curand o sa ajungem la o benzinarie sau intr-un oras dar deocamdata suntem in primejdie-Bine..am incercat sa fac asta ca o doamna dar se pare ca nu merge asa . Acesta afiseaza o expresie foarte mirata dar in acelasi timp iritata . Astept pana se uita in alta parte si incerc sa deschid usa masinii dar se pare ca nu pot . Incercarile mele zadarnice il fac sa schiteze zambetul ,zambetul sau din generala ... -Off! Sakura,Sakura,Sakura...tu chiar ai uitat cine sunt eu nu-i asa ? Poate m-am schimbat in anumite privinte dar sa stii ca creierul asta nu s-a atrofiat ,tu chiar credeai ca nu stiu ce incerci sa faci?? In fine te poti supara pe mine dar o fac pentru binele tau . -Pentru binele meu?? Cred ca glumesti . Prietenii mei sunt acolo si poate ca sunt vii ,poate ca nu sunt ca acele creaturi,poate ca nu sunt monstrii , zic eu in timp ce simt micile flori de margaritar care pentru multi au un parfum frumos ca si flor dar mie imi mangie pielea fina dar care in acelasi timp imi ard sufletul . -Sakura , poate am zis ca trebuie sa te agati de speranta dar nu sa ai incredere oarba in ceea ce vezi . Stiu , ti-e greu , dar mai stiu un lucru ..ca nu esti singura . Orice ar fi si orice s-ar intampla voi fi cu tine , zice asta cu multa tandrete dar si cu mult curaj. Nu stiu de ce dar , cand a zis aceste cuvinte m-a facut sa imi bata inima foarte tare . Oare ar putea fi ceea ce cred eu? Nu , nuuuuuuuuuuuuuuuuu! Brusc ,nu ma mai aflu in masina alaturi de brunet ...dar unde sunt, a da sunt in camera mea ce uituca pot fi cateodata . Off , ce bine a fost doar un cosmar , ceea ce inseamna ca prietenii mei sunt bine ... yaaaaaaaay. Dar totusi e ceva ce ma intriga la acest vis , de ce l-am visat pe el , pe tipul pe care il urasc cel mai mult din lume dupa ce mi-a facut in clasa a 8a si mai ales de ce l-am visat asa schimbat . In fine las toate astea si ma uit la ceas , observ ca este ora 8:30 dimineata , se pare ca m-am trezit mult mai devreme fata de cum ma trezeam eu in mod normal . Hotarasc sa mai petrec inca o ora in pat ca sa imi recapat fortele dupa ziua de ieri care a fost una chiar plina , sper ca cea de astazi sa nu fie la fel ,mai ales ca am de facut si un tort pentru doamna Tsunade , este ziua dumneaei si in ciuda aspectului impecabil aceasta implineste respectabila varsta de 60 de ani . Chiar a bucur pentru dumneaei adica are o familia completa si-a vazut pana si prima nepoata care ii seamana leit . In fine sa lasam asta , trebuie sa ma grabesc sa ajung la cofetarie ,cred ca prietenii mei deja ma asteapta . Incep sa imi fac siesta care este una foarte rapida si care imi ofera multa energie , dupa ce am terminat cu asta imi aleg hainele cu care sa ma imbrac , o fustita crem cu cateva imprimeuri florale si o camasa alba fara maneci si ma incalt cu balerinii mei preferati negri cu o mica fundita alba pe o parte , se pare ca sunt aproape gata , mai am nevoie doar de telefonul si de castile mele care ma ajuta sa ma rup de realitate si sa suport mai bine toate rele oamenilor . Cum am iesit pe usa am dat la maxim melodia : Indiferent-O fila din poveste , poate este veche dar ma face sa visez la o persoana cu care sa am o asemenea poveste , deodata imi apare in minte imaginea lui ,incerc sa uit asta , dar in timp ce eu vreau sa imi pun gandurile in ordine ma ciocnesc de ceva destul de tare si cad pe jos si din ceea ce am vazut era un cineva , era chiar...el , Sasuke ... vorbesti de lup si lupul la usa ..bine in cazul meu e te gandesti la lup si lupul e in fata -Oh ,scuze ,imi pare rau . zic eu incercand sa par politicoasa . -Um nu e nimic ,Sa-ku-ra-chan . rosteste el pe un ton cam inadecvat. -Mda eu trebuie sa plec . Hai pa! -Pa ,pa! Sa-ku-ra-chaan. Data viitoare sa fii mai atenta ,cine stie ce se poate intampla daca nu esti atenta. Offf tipul asta e asa de uhhhh cum sa zic enervaaant pur si simplu ma scoate din sarite , parca nu avea destul probleme trebuia sa mai apara si el ...parca se afla in America dupa ce tatal sau , multimiliardarul Fugaku Uchiha l-a scapat de scoala de corectie cu ajutorul banilor si l-a trimis acolo . Mda mai bine imi iau gandul de la asta pentru ca mai am putin si ajung la cofetarie si nu vreau sa le stric buna dispozitie tuturor . De cum am intrat pe usa prietenii mei mai,mai sa ma ia pe sus , toti erau destul de suparati dar si ingrijorati , decid sa nu le spun cine s-a intors dar in tot timpul asta ino deja incepuse sa imi faca morala. -Sakuraaa!!!!! Tu realizezi cat este ceasul??? E ora 10:02 trebuia sa fii aici acum o ora . Firar sa pare ca am reusit sa o enervez pe Ino ..nu e de bine. Dar nici bine nu termina Ino ca incepe TenTen -Sakura...pana si Naruto a fost gata inaitea ta ,iar el intarzie mereu ,vreau o explicatie si o vreau chiar acum si nu ma lua e mine cu scuze genul :"Aaa pai nu a sunat alarma " sau "Am zis ca mai stau putin in pat si am adormi" sunt satula de abureli de astea din cauza lui Naruto -Sakura , TenTen are dreptate si heeeeeeei nu sunt asa intarziat , in fine nu asta conteaza , important e ca ai ajuns aici nu-i asa? -Normal ,doar ea este cea mai buna cand vine vorba de facut dulciuri , mai ales torturi , zic TenTen si Ino in acelasi timp. -Deci dragilor cu sa fie tortul pentru doamna Tsunade? -Hmm cu ciocolata, zice TenTen entuziasmata -Teny cu totii stim ca acela este tortul tau preferat, zic eu putin amuzata. -Stiu, stiu ,stiu tort cu vanilie si capsune , zice Ino care parea mai entuziasmata decat Teny . -Ino este tortul tau preferat , nu al doamnei . -Heeei de ce nu facem un tort cu ciocolata vanilie si capsune?? zice Naruto, -Naruto?! Tu chiar ai avut o idee buna?? Fetelor notati undeva ziua,anul,luna,si ora ...Naruto a avut o idee buna. Zis si facut am inceput sa strangem ingredientele ..se pare ca nu aveam capsune si vanilie , am decis sa merg sa cumpar un kilogram de capsune si 2 pliculete cu crema de vanilie , in timp ce mergeam sper magazin ascultand aceeasi melodie si gandindu-ma la ce s-a intamplat asta dar si la visul de noaptea trecuta , gandurile mele sunt cam ravasite , trebuie sa le pun la in ordine , trebuie sa mi-l scot din cap pe Sasuke , trebuie . In timp ce ma tot gandeam si ma tot gandeam cum sa fac asta ajung la partea din drum in care trebuie sa traversez strada , ma asigur ca nu vine nimic cand deodata , simt cum sunt lovita , o lovitura puternica care mi-a strafulgerat sufletul si intreaga-mi fiinta , simteam cum plutesc ,corpul meu urmand sa faca contact cu soseua dura si fierbinte , ultimul lucru pe care mi-la amintesc sunt doua abisuri care te faceau sa te pierzi in ele si dupa ... alb infinit si parca auzeam cantecul bunicii , vocea ei minunata formand un duet perfect cu vioara bunicului meu , nu m-as mai satura sa il aud , dar deodat acest cantec mirifc este intrerupt de niste voci , toate aceste voci spun lucruri de nedeslusit , parca din alta limba .
Ultima editare efectuata de catre Neko in Sam 17 Sept 2016, 11:13, editata de 2 ori |
| | | Litlle Pinguin Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : intrebati cunoscutii acebook : andreea.cimpoesu@yahoo.com Nr. mesaje : 188 Puncte : 233 Reputatie : 13 Hobby-uri : muzica si ficuri Stare de spirit : ^-^ Secret ...
| Subiect: Re: Apocalyptic Love Joi 08 Sept 2016, 21:56 | |
| Hello there my pretty.
M-am gândit să scriu și eu un comentariu la ficul ăsta (îmi pare rău că nu am făcut-o mai devreme, dar am așteptat să văd următorul capitol ca să fiu mai lămurită de această poveste) . Idea în sine mi se pare destul de originală și complexă, nu vei ști niciodată ce se poate întâmpla mai departe, dar (pentru că mereu apare un „dar” ) ca la orice începător -știu asta bine, doar sunt unul- exista anumite greșeli, fie din neatenție, fie de greșelile de exprimare. Acțiunea este mai bună acum, doar că este puțin prea forțată (de la 9:30 am ajuns la 11:02 ...what? ) Dar nu ar trebui să aduc vorba de asta...nu sunt critic ști...
Apropo personajul Naruto (pe care îl ador mai ales la acest fic) îmi aduce aminte de un prieten, un frate chiar. Ține-o tot așa și sper că nu te-ai supărat de ce ți-am scris.
Okey? Goodbye ;) . |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Apocalyptic Love Mar 20 Sept 2016, 14:21 | |
|          Buna, in primul rand. Am citit cele doua capitole acum ceva vreme, insa nu am lasat comentariu si daca tot am zis sa trec in revista ce mai e pe-aici, mi-am spus ca e cazul sa-ti las si tie o parere.          Te-as ruga in primul rand sa iti alegi un font cu care sa scrii fiecare capitol si sa nu il schimbi de fiecare data. Ai putea incerca TimesNewRoman sau Arial, size 13 sau 14. De asemenea, ar fi o idee bun sa folosesti alineatul, intrucat textul tau apare ca un bloc de cuvinte si mi-e destul de greu sa citesc. Codul pentru alineat este -& n b s p-, fara liniute si spatii; un cod corespunde unui spatiu liber, recomand folosirea a 5 pana la 7 pentru o estetica okay.          Referitor la ortografie si punctuatie, iti sugerez sa nu mai folosesti atat de des punctele de suspensie, intrucat nu-i okay si nici nu se vede bine. Le poti inlocui pur si simplu cu punct, atunci cand enuntul respectiv nu poarta cine stie ce incarcatura sentimentala. Also, se lasa un spatiu liber numai dupa semnele de punctuatie, nu si inainte, iar dupa linia de dialog se lasa un spatiu liber. De asemenea, te-as ruga sa nu mai folosesti semne cu nemiluita, in special cand vine vorba de ? sau !, deoarece nu are rost si se vede urat.          Ideea mie mi se pare interesanta, dar si destul de greu de dezvoltat astfel incat sa iasa cu adevarat bine, iar modul in care te-ai avantat sa scrii mi se pare grabit, de parca nu te-ai fi gandit bine la cum vor evolua lucrurile si doar ai imbinat niste elemente la intamplare. Ar fi fost mai okay daca descriai la inceput, sa fi intrat putin in atmosfera, sa fi experimentat si eu socul Sakurei atunci cand a rezlizat ca toti prietenii ei disparusera si ca era inconjurata de creaturile respective. Pe scurt, mi-ar fi placut daca ai fi realizat o scena mai realista, ceva mai spectaculos si mai plin de suspans. Cat despre dialog, este genul ala simplu cu replici banale care, pe mine personal, nu ma atrage. E unul din modurile de expunere importante, mai ales ca poti sa te joci cu replicile si sa-ti descrii personajele sau sa dezvalui anumite amanunte despre situatia in care se afla etc. Si te rog sa ai mai multa grija la greselile gramaticale/ de ortografie, caci am vazut cateva destul de mari (pluralul de la 'capsuna' este 'capsuni', nu 'capsune' btw).          Stiu ca nu e usor sa-ti creezi propriul stil si nici nu se intampla peste noapte si sper ca lucrurile pe care le-am mentionat sa nu te descurajeze, ci sa te ajute sa intelegi unde mai trebuie sa lucrezi. Iti urez bafta in continuare si spor la scris si sa reusesti sa dezvolti ideea asta la adevaratul sau potential. pwp
         P.S.: Thunder, inteleg ca vrei sa ajuti, insa te rog sa nu mai intri in atatea detalii atunci cand lasi comentarii ficurilor. Multumesc.
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Apocalyptic Love | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|