Byby_Smiley Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : În pragul altei lumi, unde zeii mor. acebook : Beatris
Nr. mesaje : 270 Puncte : 307 Reputatie : 13 Hobby-uri : scris și poezie Stare de spirit : incertă
| Subiect: Doar o semnătură. Dum 14 Aug 2016, 13:41 | |
| Temă: pictură clasică florară. Culori: roșu să domine. Simplă/ compusă: nu contează. Tip imagine: PNG/ JPG (să nu fie GIF, în rest nu contează) Anime/ real/ desene animate: real Text: da (”Instalația noastră nu rezistă la un curent permanent, se ard siguranțele. Asta e condiția omului căzut.” -Andrei Pleșu) Limba textului: Limba română. Special:Am menționat deja ce vreau neapărat. Restul să fie la alegerea graficianului. |
|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Doar o semnătură. Sam 10 Sept 2016, 14:44 | |
| Îmi cer scuze că nu m-am ocupat la timp de această cerere, dar dacă nu este prea târziu, vreau să știi că o pot rezolva. Dacă, însă, este prea târziu și îți dorești altceva, te rog să-mi spui. :) |
|
Byby_Smiley Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : În pragul altei lumi, unde zeii mor. acebook : Beatris
Nr. mesaje : 270 Puncte : 307 Reputatie : 13 Hobby-uri : scris și poezie Stare de spirit : incertă
| Subiect: Re: Doar o semnătură. Dum 11 Sept 2016, 01:00 | |
| - Sekhmet. a scris:
- Îmi cer scuze că nu m-am ocupat la timp de această cerere, dar dacă nu este prea târziu, vreau să știi că o pot rezolva. Dacă, însă, este prea târziu și îți dorești altceva, te rog să-mi spui. :)
Chiar te rog daca poti, sa te ocupi tu de aceasta semnatura. Nu este nicio graba oricum. :) Multumesc frumos! Sekhmet: Bineînțeles că pot ^^ |
|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Doar o semnătură. Dum 11 Sept 2016, 15:51 | |
| - Cod:
-
URL avatar: [img]http://i68.tinypic.com/a3cj85.jpg[/img] Semnatura: [img]http://i66.tinypic.com/2585r8n.png[/img] Nu știu cât de clasică e a doua pictură -.- Sper că-ți place ^^ |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doar o semnătură. | |
| |
|