| HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Dum 06 Ian 2019, 21:59 | |
| - Layla a scris:
- Să vă salut și eu pe această cale și să vă urez un an nou fericit și plin de realizări!
Și eu care credeam ca atunci când intru aici o să fie o groază de oameni și tot așa, dar dau tot de fețe cunoscute.
Mă bucur că sunteți bine, dar cam puțină activitate pe aici? De ce au murit toate plăntuțele? In principiu anime-ul s-a finalizat, fanteziile multora cu privire la el au devenit realitate mai mult sau mai putin. In rest lumea probabil s-a si plictisit. Eu deseori nici nu inteleg din ce cauza mai dau un ochi pe aici ... :)) |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Dum 06 Ian 2019, 23:25 | |
| Poate de dragul amintirilor frumoase. și mulți ani plini de amintiri misto și oameni mișto (o parte din ei, cel puțin). |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mier 23 Ian 2019, 21:35 | |
| |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mier 23 Ian 2019, 22:12 | |
| Va salut si eeeu, sper ca sunteti bine toti care mai treceti pe aici. Ma bucur ca mi-am petrecut ani buni din viata aici, cu voi. <3 |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Joi 24 Ian 2019, 12:21 | |
| - Lucifer's white aηgel a scris:
- Va salut si eeeu, sper ca sunteti bine toti care mai treceti pe aici. Ma bucur ca mi-am petrecut ani buni din viata aici, cu voi. <3
No bine te-am regasit dară. Bucurosi de oaspeti :) |
|
| |
SansaStark45 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Vin 25 Ian 2019, 21:00 | |
| Si eu va salut , ma bucur ca mai intra cativa pe aici (am fost Mona :)) cred ca acel cont a fost facut prin 2011 si sincer chiar nu mai stiu parola spre rusinea mea) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Sam 26 Ian 2019, 21:18 | |
| - SansaStark45 a scris:
- Si eu va salut , ma bucur ca mai intra cativa pe aici (am fost Mona :)) cred ca acel cont a fost facut prin 2011 si sincer chiar nu mai stiu parola spre rusinea mea)
Pai ai nevoie doar de emailul cu care ti-ai facut contul si iti poti recupera parola. Daca nu mai ti minte emailul, macar nickname-ul sa mi-l spui si te ajut eu cu adresa de email - insa tot mai trebuie sa sti parola de la email ca sa iti poti schimba apoi parola de la contul de pe forum. :)) |
|
| |
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Sam 26 Ian 2019, 21:30 | |
| Chestia e ca acel cont a fost făcut cu yahoo mail(cred ca nu mai folosește nimeni :)) ) și e dezactivat contul de yahoo cred ca din 2014-2015 dacă nu mă înșel și asa am pierdut toate datele xD și nici nu am reușit să-l recuperez vreodată. Mulțumesc oricum, Arcade! :D |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Dum 27 Ian 2019, 19:28 | |
- Chestia e ca acel cont a fost făcut cu yahoo mail(cred ca nu mai folosește nimeni :)) ) și e dezactivat contul de yahoo cred ca din 2014-2015 dacă nu mă înșel și asa am pierdut toate datele xD și nici nu am reușit să-l recuperez vreodată. Mulțumesc oricum, Arcade! :D
Cu mare drag. :) |
|
| |
Bubulina Bulinuta Roz Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1 Puncte : 3 Reputatie : 2
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Lun 28 Ian 2019, 02:35 | |
| Wow, chiar au trecut in jur de 9 ani? ???? Buna, sunt Bubu. Din păcate am tot încercat sa îmi recuperez contul, însă nu am reușit dat fiind faptul ca nu mai știu pe ce mail era .. Cu întârziere, va urez un An Nou Fericit tuturor și multă sănătate! |
|
| |
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Lun 28 Ian 2019, 12:09 | |
| Bună Bubu, aceeași problema am și eu cu vechiul cont :))) |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Lun 28 Ian 2019, 17:07 | |
| |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Lun 28 Ian 2019, 17:12 | |
| - Bubulina Bulinuta Roz a scris:
- Wow, chiar au trecut in jur de 9 ani? ????
Buna, sunt Bubu. Din păcate am tot încercat sa îmi recuperez contul, însă nu am reușit dat fiind faptul ca nu mai știu pe ce mail era .. Cu întârziere, va urez un An Nou Fericit tuturor și multă sănătate! Iti spunem noi adresa de mail :)) Ne apare in panou. In cel mai rau caz iti putem schimba parola de la cont cu una noua si o schimbi tu dupa ce iti reuperezi contul :D |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Lun 28 Ian 2019, 22:56 | |
Buna, sunt Bubu. Din păcate am tot încercat sa îmi recuperez contul, însă nu am reușit dat fiind faptul ca nu mai știu pe ce mail era .. Cu întârziere, va urez un An Nou Fericit tuturor și multă sănătate! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Întrebarea e dacă-ți mai știi parola :)) |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Lun 28 Ian 2019, 23:02 | |
- Si eu va salut , ma bucur ca mai intra cativa pe aici (am fost Mona :)) cred ca acel cont a fost facut prin 2011 si sincer chiar nu mai stiu parola spre rusinea mea)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cred că ăsta e contul tău. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Lun 28 Ian 2019, 23:48 | |
Buna, sunt Bubu. Din păcate am tot încercat sa îmi recuperez contul, însă nu am reușit dat fiind faptul ca nu mai știu pe ce mail era .. Cu întârziere, va urez un An Nou Fericit tuturor și multă sănătate! Pai ai facut parte din staff deci poti oricand ruga pe cineva pe facebook de pe contul tau sa te ajute si sa iti schimbe parola la o adica. La tine e mai usor, lumea care a petrecut atata vreme aici pe forum, a petrecut-o implicit cu tine. La o gramada de ani :) @Geo, hai sa nu ne facem un obicei din a face emailurile membrilor publice. :) Trimite-le si tu ca tot adminu' pe privat sau pe facebook. |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mar 29 Ian 2019, 00:26 | |
| Dar nu Geo le-a postat mail-urile, ci eu :)) Mă gândeam că, nefiind atât de mult "trafic" pe aici, nu era ceva neapărat rău. |
|
| |
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mar 29 Ian 2019, 09:02 | |
| E în regulă :D oricum nu mai mergea acel mail pentru ca e dezactivat, dar mulțumesc oricum Sekhmet! :D |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mar 29 Ian 2019, 09:06 | |
| - Sekhmet. a scris:
- Dar nu Geo le-a postat mail-urile, ci eu :))
Mă gândeam că, nefiind atât de mult "trafic" pe aici, nu era ceva neapărat rău. Pai ... sunt sigur ca si ea s-a gandit la asta !! Acelasi lucru te rog si pe tine, sa incercam sa nu divulgam public informatii despre useri :) |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mar 29 Ian 2019, 14:50 | |
| Gata, șefu', înțeles |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mier 13 Feb 2019, 10:13 | |
| |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Vin 01 Mar 2019, 13:13 | |
| Salam de biscuiți, prefer :)) |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Joi 21 Mar 2019, 21:49 | |
| Salut! M-a apucat și pe mine nostalgia vremurilor când aveam 10-11 ani și scriam primul meu fic pe acest forum iar de atunci a trecut foooarte mult timp. Am intrat să recitesc ce scriam, să mă amuz puțin. Vă salut pe toți cei care mai sunteți pe aici din când în când și care ați făcut parte din copilăria mea! You are the best! |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Vin 22 Mar 2019, 01:11 | |
| Enjoy #goodoldtimes |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Vin 22 Mar 2019, 13:13 | |
| - Katherine Pierce a scris:
- Salut! M-a apucat și pe mine nostalgia vremurilor când aveam 10-11 ani și scriam primul meu fic pe acest forum iar de atunci a trecut foooarte mult timp. Am intrat să recitesc ce scriam, să mă amuz puțin. Vă salut pe toți cei care mai sunteți pe aici din când în când și care ați făcut parte din copilăria mea! You are the best!
Multi ani de atunci ... :) Te salut. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii | |
| |
|
| |
| HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii | |
|