Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Aveti grija de voi, stati in casa, sarbatori pascale fericite Mar 14 Apr 2020, 17:40 | |
| Hello, Sper ca sunteti cu totii sanatosi si ca stati in casa. Partea cea mai nasoala urmeaza in curand, sa aveti grija de voi si de cei din jurul vostru stand in casa. Sa nu uitati insa sa mancati sanatos, sa va hidratati si daca tot avem timp, macar unii dintre noi care nu lucram remote, sa incercam sa ne imbunatatim in diferite arii, trecut prin diferite tutoriale, invatat pentru ceva ce doriti sa faceti pe viitor si in general sa va imbunatatiti ca si persoana. Evident ca nu uitam de ascultat muzica, seriale, jocuri video, citit carti, stat cu lumea la povesti online, anime si alte placeri :)
Zi faina sa aveti ^^ si va doresc sarbatori pascale fericite - devreme, stiu (: |
|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Aveti grija de voi, stati in casa, sarbatori pascale fericite Vin 24 Apr 2020, 14:30 | |
| Sărbători faine nu mai pot să zic, în schimb îți doresc să ai și tu grijă de tine. Zi frumoasă ^^ P.S. Tu devreme, eu târziu. Suntem pe bines, vorba aia :)) |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Aveti grija de voi, stati in casa, sarbatori pascale fericite Lun 27 Apr 2020, 12:58 | |
| - Sekhmet. a scris:
- Sărbători faine nu mai pot să zic, în schimb îți doresc să ai și tu grijă de tine. Zi frumoasă ^^
P.S. Tu devreme, eu târziu. Suntem pe bines, vorba aia :)) Da da, blanao daca tot :)) Ty Ty ^^ |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aveti grija de voi, stati in casa, sarbatori pascale fericite | |
| |
|