Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: La multi ani, Arcade! Sam 20 Iun 2020, 07:24 | |
| La multi ani, sa ne trăiești! Acum esti fosila cu acte-n regula. =)) Sa ai tot ce iti doresti si sa fii fericit! Ms ca mi-ai facut copilăria mai misto cu acest forum. |
| | | Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: La multi ani, Arcade! Lun 22 Iun 2020, 10:11 | |
| Multumesc pentru urare, ma bucur ca am contribuit cu ceva bun ^^.
Mai cativa ani si voi fi subiect de discutie sau obiect de vazut in muzee :))) |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: La multi ani, Arcade! Sam 27 Iun 2020, 12:11 | |
| La multi ani, mosule!! Sa ne traiesti inca 100 de ani sa ne poti zapaci !! |
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: La multi ani, Arcade! Joi 02 Iul 2020, 12:16 | |
| - GeoMetaphose a scris:
- La multi ani, mosule!! Sa ne traiesti inca 100 de ani sa ne poti zapaci !!
No, doamne ajuta. (: |
| | | LunaKyra Academy Student
Sex : Varsta : 22 Localizare : Londra acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 3 Puncte : 9 Reputatie : 4
| Subiect: Re: La multi ani, Arcade! Mar 14 Iul 2020, 10:09 | |
| cam intarziat insa LA MULTI ANI!!! |
| Subiect: Re: La multi ani, Arcade! Mar 14 Iul 2020, 21:46 | |
| - LunaKyra a scris:
- cam intarziat insa LA MULTI ANI!!!
Mersi mersi, CFR Calatori sunt de vina, stiu eu ... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La multi ani, Arcade! | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |