28.11.2020
In primul rand vreau sa va salut! Buna!
În al 2 Lea rand țin sa va felicit pentru munca, ideile și tot sufletul ce se regăsesc în aceste opere! Sunteți tari! 🤩
Și în cel de al 3 Lea dar cel mai important... Oamenilor!! Voi mi ați făcut adolescenta mai frumoasa! Deși m am înscris tocmai acum ( nu știu de ce deabea acum) am petrecut ore sau chiar zile întregi cu ochii în telefon citind capodopere. Habar nu aveți cât cost suplimentar am plătit, fără ca mama mea sa afle în primi ani
În alta ordine de idei... va rog INSISTENT sa lăsați facebok ul și tiktok ul și sa va întoarceți și sa va continuați operele neterminate sau cele rămasă cu promisiuni nerespectate! Va rog mult de tot 🥺 mi ați lăsat sufletul incomplet..
Acestea fiind spuse.. ( îmi pare rău că nu m am înscris în vremurile de maxima glorie și activitate) sper sa am ce citi în continuare, sa va cunosc mai bine și sa ne înțelegem
Momentan nu cred ca poate fi vorba sa deschid un fic pentru ca nu am foarte multe idei când trebuie iar când apar unele bune se iau la cearta cu e ul meu perfecționist și rămân ne scrise... Dacă reușesc sa pun ceva cap la cap și sa îmi placa o sa îl postez pentru a va cere părerea. Pana atunci veniți cu idei noi și fiți siguri ca o sa le devorez cu cea mai mare placere
Va puuup
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]