| Ce varsta ai in realitate? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Joi 09 Feb 2012, 15:38 | |
| Rezultatul tau: Ai 35 de ani! Esti un adult si nu tolerezi haosul. Nu ai timp pentru prietenii tai. Putinul timp liber pe care il ai il petreci citind. ---interesant..35..:))) |
|
| |
micuța incredibilă Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Nr. mesaje : 70 Puncte : 82 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Dum 12 Feb 2012, 15:43 | |
| Rezultatul tau: Ai 21 ani! Iti place sa petreci alaturi de prietenii tai. Esti sufletul petrecerii! batrana mai sunt. ;;) |
|
| |
your_lucky_star Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Around the world :) Nr. mesaje : 121 Puncte : 129 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Lun 13 Feb 2012, 23:30 | |
| Rezultatul tau: Ai 16 ani! Iubesti sa vorbesti la telefon si sa faci cumparaturi. Ai multi prieteni si cu ei iti petreci cea mai mare parte a timpului tau liber. Pe bunee?! Nu sunt obsedata de telefon si nici nu stau toata ziulica chicotind cu prietenii! Nu ca le vad ca pe niste defecte, dar nu e genul meu... |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Sam 04 Mai 2013, 18:27 | |
| Rezultatul tau:
Ai 21 ani! Iti place sa petreci alaturi de prietenii tai. Esti sufletul petrecerii! |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Sam 04 Mai 2013, 18:34 | |
| Rezultatul tau: Ai 21 ani! Iti place sa petreci alaturi de prietenii tai. Esti sufletul petrecerii! |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Vin 31 Mai 2013, 20:15 | |
| Rezultatul tau: Ai 21 ani! Iti place sa petreci alaturi de prietenii tai. Esti sufletul petrecerii!
O.o |
|
| |
Wicked Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Siret,Suceava acebook :
Nr. mesaje : 66 Puncte : 93 Reputatie : 21 Hobby-uri : desen,muzica,citit si altele :D Stare de spirit : cat se poate de bine! :)
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Dum 21 Iul 2013, 12:21 | |
| Rezultatul tau: Ai 35 de ani! Esti un adult si nu tolerezi haosul. Nu ai timp pentru prietenii tai. Putinul timp liber pe care il ai il petreci citind. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Dum 21 Iul 2013, 12:48 | |
| Ai 21 ani! Iti place sa petreci alaturi de prietenii tai. Esti sufletul petrecerii! |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Dum 21 Iul 2013, 18:25 | |
| Ai 21 ani! Iti place sa petreci alaturi de prietenii tai. Esti sufletul petrecerii! Numai sufletul petrecerii nu sunt eu In rest, nimic de comentat. |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Dum 21 Iul 2013, 18:37 | |
| Rezultatul tau: Ai 35 de ani! Esti un adult si nu tolerezi haosul. Nu ai timp pentru prietenii tai. Putinul timp liber pe care il ai il petreci citind.
Ma credeam mai tanara :))))) |
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Dum 21 Iul 2013, 23:34 | |
| Rezultatul tau: Ai 21 ani! Iti place sa petreci alaturi de prietenii tai. Esti sufletul petrecerii! |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Joi 10 Oct 2013, 12:25 | |
| Rezultatul tau: Ai 35 de ani! Esti un adult si nu tolerezi haosul. Nu ai timp pentru prietenii tai. Putinul timp liber pe care il ai il petreci citind.
Ma credeam mai tanara :))))) |
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Joi 14 Aug 2014, 13:51 | |
Aolo! =))) Da, îmi place să citesc, dar camera și dulapul meu sunt un dezastru total. =))) Și am timp pentru prietenii mei. |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? Lun 01 Sept 2014, 16:46 | |
| Rezultatul tau:Ai 21 ani! Iti place sa petreci alaturi de prietenii tai. Esti sufletul petrecerii!
Nu imi prea place sa merg la petreceri! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce varsta ai in realitate? | |
| |
|
| |
| Ce varsta ai in realitate? | |
|