| Cu ce vedeta te potrivesti ? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Majkela † Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X Nr. mesaje : 515 Puncte : 543 Reputatie : 12 Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me? Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.
| |
| |
•Pikachu™ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a magic world. Nr. mesaje : 116 Puncte : 136 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Cu ce vedeta te potrivesti ? Sam 07 Iul 2012, 22:25 | |
| Rezultatul tau:
Te-ai potrivi cu unul dintre fratii Jonas pentru ca iti plac baietii cu mult umor si cu care te poti distra.
Byencutza + Kevin = Forever ♥ |
|
| |
ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: Cu ce vedeta te potrivesti ? Vin 27 Iul 2012, 00:29 | |
| Te-ai potrivi cu unul dintre fratii Jonas pentru ca iti plac baietii cu mult umor si cu care te poti distra. |
|
| |
AlLyA ღ Chūnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 648 Puncte : 733 Reputatie : 57 Stare de spirit : H@@py ^-^
| Subiect: Re: Cu ce vedeta te potrivesti ? Vin 27 Iul 2012, 19:25 | |
| Rezultatul tau: Te-ai potrivi cu unul dintre fratii Jonas pentru ca iti plac baietii cu mult umor si cu care te poti distra. |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Cu ce vedeta te potrivesti ? Vin 27 Iul 2012, 20:58 | |
| Rezultatul tau:
Te-ai potrivi cu unul dintre fratii Jonas pentru ca iti plac baietii cu mult umor si cu care te poti distra.
|
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Cu ce vedeta te potrivesti ? Sam 04 Mai 2013, 20:47 | |
| Rezultatul tau:
Te-ai potrivi cu Justin Bieber pentru ca iti plac baietii romantici care stiu cum se se poarte cu o fata.
Nu-mi place de Justin Bieber. Mai bine singură decât cu el. |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Cu ce vedeta te potrivesti ? Sam 04 Mai 2013, 21:09 | |
| Rezultatul tau: Te-ai potrivi cu unul dintre fratii Jonas pentru ca iti plac baietii cu mult umor si cu care te poti distra. |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: Cu ce vedeta te potrivesti ? Sam 04 Mai 2013, 22:46 | |
| Te-ai potrivi cu unul dintre fratii Jonas pentru ca iti plac baietii cu mult umor si cu care te poti distra.
La-s vrea pe Nick . |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Cu ce vedeta te potrivesti ? Sam 04 Mai 2013, 23:08 | |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Cu ce vedeta te potrivesti ? Vin 31 Mai 2013, 14:44 | |
| Rezultatul tau: Te-ai potrivi cu Justin Bieber pentru ca iti plac baietii romantici care stiu cum se se poarte cu o fata.
Il urasc pe Justin Bieber... :\ |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Cu ce vedeta te potrivesti ? Vin 25 Oct 2013, 20:52 | |
| Rezultatul tau: Te-ai potrivi cu Justin Bieber pentru ca iti plac baietii romantici care stiu cum se se poarte cu o fata. Wow, Justin Bieber |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Cu ce vedeta te potrivesti ? Vin 25 Oct 2013, 23:09 | |
| Te-ai potrivi cu unul dintre fratii Jonas pentru ca iti plac baietii cu mult umor si cu care te poti distra.
Acele vreuri cand eram nebunaaa dupa Nick |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu ce vedeta te potrivesti ? | |
| |
|
| |
| Cu ce vedeta te potrivesti ? | |
|