|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Sa te prezint Parintilor Mar 09 Aug 2011, 16:31 | |
| epic. Foarte tare...<3 Nu mai stiu ce sa mai zic...chiar nu stiu...nu mai am cuvinte >.> Supermegaextremgiga tare. Am mai spus-o odata: IL IUBESC. GENIAL. atat. gata. m-am calmat. =)) <3 |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Sa te prezint Parintilor Mier 24 Aug 2011, 12:53 | |
| hey ya , sorry ca n-am trecut mai devreme pe la ficul tau , dar , am o mica tristete in suflet . Nu pot sa cred ca s-a terminat , sezonul 2 , cand vine ??? Cand ?? Cand ?? te rog te rog te rog sa il pui repede repejor ! Comprende ? |
|
| |
FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Sa te prezint Parintilor Vin 26 Aug 2011, 15:27 | |
| 1 singur cuvant: MINUNAT! |
|
| |
Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Sa te prezint Parintilor Lun 05 Sept 2011, 18:29 | |
| a fost extradordinar , un fic de milioane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [b] |
|
| |
Blood_ Rose. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Peste tot. Nr. mesaje : 108 Puncte : 120 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi place sa citesc, ascult muzica si sa ma distrez. Stare de spirit : Indragostita de un necunoscut.
| Subiect: Re: Sa te prezint Parintilor Mar 06 Sept 2011, 22:42 | |
| e Super! A dat domnul sa citesc primul sezon . Oricum, povestea este completa, adica mi-a placut la nebunie. Alteceva nu am ce spune, decat sa faci curand ficuri la fel de creative ca asta! Pupici! |
|
| |
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: Sa te prezint Parintilor Mar 14 Feb 2012, 15:02 | |
| Foarte foarte foarte frumos!!!!!!! |
|
| |
• Fucking Perfect • Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj - my heart's devotion Nr. mesaje : 145 Puncte : 521 Reputatie : 362 Hobby-uri : sa te privesc Stare de spirit : smoking
| |
| |
SasuSaku2012 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : braila Nr. mesaje : 20 Puncte : 20 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Sa te prezint Parintilor Mier 23 Mai 2012, 20:31 | |
| super imi place ficul tau si as vrea sa citesc si sezonul 2 |
|
| |
kika_kida Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : eeeeeh na. Nr. mesaje : 40 Puncte : 40 Reputatie : 0 Hobby-uri : cant Stare de spirit : happy everyday
| Subiect: Re: Sa te prezint Parintilor Vin 08 Iun 2012, 16:16 | |
| ooo l-am citit de 3 ori nu ma satur
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa te prezint Parintilor | |
| |
|
| |
|