| Ai sanse de a deveni iubita lui Bill Kaulitz? | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Ai sanse de a deveni iubita lui Bill Kaulitz? Vin 22 Iul 2011, 20:14 | |
| Raspunsul meu: Esti iubita potrivita pentru Bill? Cu siguranta DA! Esti distractiva, intotdeauna amuzanta si in general o persoana cu suflet bun. Bill nu vrea o fata emo, vrea o persoana sincera. Vrea o persoana care sa nu-i spuna ca il iubeste, ci pur si simplu sa o simta. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Linku: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Ai sanse de a deveni iubita lui Bill Kaulitz? Vin 22 Iul 2011, 20:48 | |
| Rezultatul meu:Ai sanse? Cu putin noroc orice se poate intampla. Bill uraste faptul ca esti tot timpul trista. Nu-i place nici faptul ca ai prea multa incredere in el. Vrea o fata foarte geloasa. Oricum, in dragoste nu tu alegi ci dragostea alege pentru tine. Dar eu nu sunt trista... Absolut deloc trista... Credeti ca sunt trista?[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Ai sanse de a deveni iubita lui Bill Kaulitz? Vin 22 Iul 2011, 21:12 | |
| Rezultatul tau: Ai sanse? Cu putin noroc orice se poate intampla. Bill uraste faptul ca esti tot timpul trista. Nu-i place nici faptul ca ai prea multa incredere in el. Vrea o fata foarte geloasa. Oricum, in dragoste nu tu alegi ci dragostea alege pentru tine.
|
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Ai sanse de a deveni iubita lui Bill Kaulitz? Dum 24 Iul 2011, 11:20 | |
| Esti iubita potrivita pentru Bill? Cu siguranta DA! Esti distractiva, intotdeauna amuzanta si in general o persoana cu suflet bun. Bill nu vrea o fata emo, vrea o persoana sincera. Vrea o persoana care sa nu-i spuna ca il iubeste, ci pur si simplu sa o simta.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 22% din utilizatorii care au facut acest test.
Ma rog, eu sunt fana inraita a lui Tom , dar si Bill e bun. |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Ai sanse de a deveni iubita lui Bill Kaulitz? Mier 07 Dec 2011, 18:33 | |
| Rezultatul tau: Esti iubita potrivita pentru Bill? Cu siguranta DA! Esti distractiva, intotdeauna amuzanta si in general o persoana cu suflet bun. Bill nu vrea o fata emo, vrea o persoana sincera. Vrea o persoana care sa nu-i spuna ca il iubeste, ci pur si simplu sa o simta.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 22% din utilizatorii care au facut acest test.
Daaaaaaaaaaaaaaaa! |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Ai sanse de a deveni iubita lui Bill Kaulitz? Sam 04 Mai 2013, 17:18 | |
| Rezultatul tau:
Ai sanse? Cu putin noroc orice se poate intampla. Bill uraste faptul ca esti tot timpul trista. Nu-i place nici faptul ca ai prea multa incredere in el. Vrea o fata foarte geloasa. Oricum, in dragoste nu tu alegi ci dragostea alege pentru tine.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 74% din utilizatorii care au facut acest test.
Tristă? Eu? Foarte greu. |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Ai sanse de a deveni iubita lui Bill Kaulitz? Sam 01 Iun 2013, 10:07 | |
| Rezultatul tau: Ai sanse? Cu putin noroc orice se poate intampla. Bill uraste faptul ca esti tot timpul trista. Nu-i place nici faptul ca ai prea multa incredere in el. Vrea o fata foarte geloasa. Oricum, in dragoste nu tu alegi ci dragostea alege pentru tine.
|
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Ai sanse de a deveni iubita lui Bill Kaulitz? Mar 22 Oct 2013, 23:27 | |
| Rezultatul meu: Ai sanse? Cu putin noroc orice se poate intampla. Bill uraste faptul ca esti tot timpul trista. Nu-i place nici faptul ca ai prea multa incredere in el. Vrea o fata foarte geloasa. Oricum, in dragoste nu tu alegi ci dragostea alege pentru tine. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Ai sanse de a deveni iubita lui Bill Kaulitz? Vin 25 Oct 2013, 17:27 | |
| Raspunsul meu:
Esti iubita potrivita pentru Bill? Cu siguranta DA! Esti distractiva, intotdeauna amuzanta si in general o persoana cu suflet bun. Bill nu vrea o fata emo, vrea o persoana sincera. Vrea o persoana care sa nu-i spuna ca il iubeste, ci pur si simplu sa o simta. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ai sanse de a deveni iubita lui Bill Kaulitz? | |
| |
|
| |
| Ai sanse de a deveni iubita lui Bill Kaulitz? | |
|