|
|
Autor | Mesaj |
---|
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| |
| |
♥Finetti♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare Nr. mesaje : 377 Puncte : 423 Reputatie : 18 Hobby-uri : lenevitul, manga-ul, cititul si etc. Stare de spirit : I am no one, I don't want to be anyone...
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Sam 31 Dec 2011, 16:35 | |
| Hei Hei! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]La ce ma duce capu':))! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] No, cum sa ne faci asa ceva, adica, ma miscam in scaun si bulbucam ochii si la final... MASEA [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] , auzi la el, masea:)) Nu gaseai si tu ceva mai nemaselos [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] (chiar exista cuvantul asta?) Ne-ai facut-o... de data asta, retine, doar acum [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Finetii va iubeste [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Joi 05 Ian 2012, 12:18 | |
| OMG...WoW... Prima data m-am gantit: ''Ce dumnezeule e asta...+18?/ Nu imi vine sa cred./ Ce..ce face?'' Spuneti-mi voi ca nu sun aeriana uneori Super tare....dar frate....atata balamuc pentru o masea...9 uite cine a inceput sa comenteze...deparca eu sunt mai breaza...cand am lesinat pe scaunul dentistului:=): ...)...penibil da stiu. PwP dulce de tot la tine |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Joi 05 Ian 2012, 12:37 | |
| |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Joi 05 Ian 2012, 12:40 | |
| |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Joi 05 Ian 2012, 23:47 | |
| Ulala in sfarsit o chesti amuzanta pe ziua de azi!
Masele, au au deja incepe sa ma doara una!!=]]]]
Toti care am citit ne gandeam la acelasi lucru, uu ^___^ chiar a fost foarte ttare...=]]]"Am scos`o" A fost chiar epic:)))! |
|
| |
Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Lun 09 Ian 2012, 01:06 | |
| Eu una, numai pe la dentist ma duc :)). Si niciodata nu-l ascult... mai intai trebuie sa ma asigur! " Da' ce este aia? " , " O sa ma doara? " , " Ce aveti de gand sa faceti acum?" , " Dar nu ma anesteziati, mai intai? " ... e o totala comedie . Daca m-ar vedea cineva acum, razand la unu dimineata! |
|
| |
*Rina*Mandarina*Rina* Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Mar 31 Ian 2012, 23:03 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Vai de mine, asta a fost prea tare! O masea? Chiar si eu ma gandeam ca este +18, chiar daca nu este deloc genul meu! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Trebuie sa spun ca am ramas ca proasta cand am vazut ca este vorba de o amarata de masea! |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Sam 25 Feb 2012, 20:30 | |
| Ce????? =))))))))) Hy mah!!! Povestirea atat de hentai,incat atunci cand am citit am zis "noroc ca e admin, altfel banat scria pe el" , dar cand am ajuns la ultima parte sa pic de pe scaun, nu alta =)))))) |
|
| |
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Lun 30 Apr 2012, 23:14 | |
| O... masea?! O amarata masea?! Wow... cand citeam la inceput ma gandeam cum de nu a fost sters sopicul, dar apoi am scapat marul din mana! O masea?! Am citit eu bine sau... Deci este absolut amuzanta intorsatura asta de situatie! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Lun 09 Iul 2012, 10:42 | |
| Ce fic a fost foarte fain = ]]]] |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Mar 10 Iul 2012, 14:44 | |
| Mama !
Ammmm, sinccera sa fiu ma apuca groaza la inceput , adik , eram gen "Ceeee !!! " dar la sfarsit cu maseaua , dementiala faza , era sa-mi sara inima din locul ei , mai pune din astea |
|
| |
Hope ♥ Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : C. de Arges Nr. mesaje : 10 Puncte : 13 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Joi 16 Aug 2012, 13:00 | |
| Pffoa =))) nu pot sa cred =))) La al doilea paragraf m-am gandit: "Ahh, mama, +18?!? OMG!", si la final cand ma asteptam la cu totul altceva, O MASEA? O SIMPLA MASEA? Nu-mi venea sa cred ca am fost atat de naiva :)) Foarte tare povestea.. |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| |
| |
Cece :) Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=) acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦) Nr. mesaje : 210 Puncte : 269 Reputatie : 5 Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P Stare de spirit : I'm ok friends!
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Dum 18 Noi 2012, 12:32 | |
| |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Dum 18 Noi 2012, 16:58 | |
| - Cece :) a scris:
- O masea?Pe bune?
pai daca nu o masea atunci ce trebuia sa fie? |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Dum 18 Noi 2012, 17:53 | |
| Mihai dragă, nici nu ştii cum stăteam acolo pe scaunul din faţa monitorului de la calculator, în mintea mea circulând idei care mai de care !
La început, îmi imaginam ceva de genu : "Lol, nu se poate ca Mihai să aducă un nou topic, cu o scenă + 18" şi, a fost adevărat, nu ai adus unul .
Deci nici nu ştii câte emoţii mă încercau şi, apoi, o amărâtă de măsea ? Am început să mă înec în hohote de râs, încât dacă mă vedeai, aveai impresia că sunt nebună .
Te felicit, ai reuşit cu desăvârşire să-mi captezi atenţia ! |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Lun 19 Noi 2012, 00:06 | |
| ok ... deci am fost luat in vizor , sper sa nu se traga ! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Trairile unei femei! Joi 28 Noi 2013, 23:01 | |
| Tipic Mihai =)) Adica stiam ca era faza cu maseaua deoarece nu potea incalca chiar Mihai regulamentul si pluc ca aceasta faza e vecheeee =))) Mihai incearca ceva mai nou =)) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trairile unei femei! | |
| |
|
| |
|