Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
Melodia castigatoare a saptamanii trecute, cu 4 voturi, a fost Indiferent- 2 sufelte de copii, pusa de Elyy
Asa, particip si eu cu: Daughtry- Septemnber
Mie imi place foarte mult melodia aceasta
Edit by Layla: Ilinca,in primul rand imi cer scuze ca am intervenit in postul tau.In al2-lea rand am rugat sa se anunte castigatorii,eu fiind plecata si stand pe telefon nu imi aparea ca sa pot vedea cine a castigat,insa acum pentru o zi am ajuns si eu la calculator.
Felicitari draga mea Elyy)...Superba melodie..si inchei prin a ura tuturor participantilor succes!
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
Maximilian - Sophie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Anime-San Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Acasa pe un nor pufos Nr. mesaje : 24 Puncte : 28 Reputatie : 2 Hobby-uri : Cs , inot, bautura Stare de spirit : Mai indragostit ca niciodata
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Melodia: Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
Subiect: Re: Concurs 15-Melodia Saptamanii! Mar 26 Iul 2011, 21:18
Andra ft. Andreea Balan & Connect-R & Puya - Rollin
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
Subiect: Re: Concurs 15-Melodia Saptamanii! Mier 27 Iul 2011, 22:52
Xonia feat Depcentral-Hold On [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :)) Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
Hey particip si eu , dar de ce mereu aceleasi persoane castiga mi se pare dubios va rog sa nu va suparati pe mine ca am spus asa ceva , dar sunt o persoana care suspecteaza tot ok ? suxzati asa sa revenim la melodie, este Anda adam si Bishop Nai Nai iubesc melodia uitati linku: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mumf Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 110 Localizare : Paradox, CO Nr. mesaje : 13635 Puncte : 14127 Reputatie : 481 Hobby-uri : AMV , Fan fiction . Stare de spirit : Yuk <.<
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cred ca aici ... Nr. mesaje : 98 Puncte : 104 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimicutz >.< Stare de spirit : I`m in lovee :x !
Buna :D ! Am venit si eu cu melodia : Scandal Shoujo S - MV HD
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sper sa mearga!
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!