Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: Ai plecat Mier 27 Iul 2011, 13:19 | |
| Stiu ca ai plecat Dar nu m-ai parasit Stiu ca nu m-ai uitat Pentru ca m-ai iubit Imi zici ca ma iubesti Dar nu mi-o dovedesti Te cred desi ma minti Stiu tot ceea ce simti Si stiu ca nu-i iubire Desi ma minti frumos Nu pot simti fericire Cand imi vorbesti duios Te cred ca ma iubesti Dar nu esti langa mine Incerci sa m-amagesti Spunand ca ma vrei doar pe mine Dar daca ma iubesti De ce ma parasesti ? De ce pleci departe Lasandu-ma singura-n noapte? Eu te iubesc enorm Sunt nopti in care nu dorm Gandindu-ma la tine Oare mai tii la mine ?
va place?
|
|
RoxYuuKikyo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri Nr. mesaje : 136 Puncte : 180 Reputatie : 37 Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place) Stare de spirit : E bine si asa... ;)
| Subiect: Re: Ai plecat Joi 04 Aug 2011, 17:07 | |
| Este o poezie superba! Imi place la nebunie! Trebuie sa recunosc ca ia talent. Sa mai scrii poezii. Roxy te pupaceste! :-* |
|
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Ai plecat Joi 04 Aug 2011, 17:29 | |
| Ce frumoasa e poezia! Esti talentata. Imi place mult mult Sa mai scri |
|