Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe undeva pe aici....cred acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela Nr. mesaje : 37 Puncte : 40 Reputatie : 1 Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa
Subiect: versurile melodiilor ce imi plac Sam 30 Iul 2011, 00:06
cinema bizarre-my obsession
1. if you want me ti listen wisper if you want me to run just walk wrap your name in lace and leater i can hear you don't need to talk let us make a thousand mistakes cause we will never learn
you're my obsession my fetish,my religion my confusion,my confession the one i want tonight you're my obsession the questio and conclusion you are,you are,you are my fetish you are
2. you can kiss me with your torture time up to golden chains leaving back in undercover wrong or right it's all a role play let us make a thouand mistake we'll never learn
RF:you're my obsession my fetish,my religion my confusion,my confession the one i want tonight you're my obsession the question and conclusion you are,you are,you are my fetish you are oooohhhh come to me ooooohhhhh tonight you're my obsession my fetish,my religion you're my obsession the question and conclusion you are,you are,you are my fetish you are
you're my obsession the question and conclusion you are,you are,you are my fetish you are you are
miahara_chan Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe undeva pe aici....cred acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela Nr. mesaje : 37 Puncte : 40 Reputatie : 1 Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa
Subiect: Re: versurile melodiilor ce imi plac Sam 30 Iul 2011, 17:52
adam lambert-what do you want for me
hey slow it down what do you want for me? what do you want for me? yeah i'm afraid what do you want for me? what do you want for me?
there might have been a time i would give myself away once upon a time i didn't give a damn but now here we are
so what do you want for me? what do you want for me?
just don't give up i'm working it out please don't give in i want let you down it messed me up,need a second to breath
just keep coming aroun hey,what do you want for me?
what do you want for me? what do you want for me?
yeah,it's plain to see that baby you're beautiful and,it's nothing wrong with you it's me i'm a freak but thanks for loving me cause you're doing it perfectly
there might have been a time when i would let you slip away i wouldn't even try but i think you could save my life
just don't give up i'm working it out please don't give in i want let you down it messed me up, need a second to breath just keep coming around
hey,what do you want for me? what do you want for me? x4
just don't give up on me i won't let you down no,i won't let you down
so,just don't give up i'm working it out please don't give in i won't let you down it messed me up need a second to breath just keep coming around hey,what do you want for me?
just don't give up i'm working it out please don't give in i want let you down it messed me up, need a second to breath just keep coming around hey what do you want for me?
what do you want for me? x4
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
Subiect: Re: versurile melodiilor ce imi plac Sam 30 Iul 2011, 21:57
Pff, nu prea sunt eu fana Adam Lambert dar melodia asta chiar imi place, mai ales ritmul :x
Subiect: Re: versurile melodiilor ce imi plac Mar 02 Aug 2011, 01:01
as vrea sa anunt ca melodia aceasta este in japoneza
kanon wakeshima-stil doll
hi miss alice anata garasu no me de donna yume wo mirareru no? mirareru no?
mada atashi kokoro ga sakete nagarederu
tsukurotta sukima ni sasaru kiochu-tachi
hi miss alice anata ga jitu no kuchi de dare ni ai wa nageteru no? nageteru no?
mou atashi kotoba o tsumaku shita no netsu same kitte meteru outamo utae nai
still,you do not answer
Subiect: Re: versurile melodiilor ce imi plac Lun 08 Aug 2011, 17:48
cinema bizarre-i don't wana know
once upon a time there was love in your eyes that was 49 days ago you knew i'd understand said youre going for a dance but you never came back home i was sitisng by the phone thinking when you're gonna call but you left me you left me on my own
i don't wanna know i don't wanna know i don't wanna know i don't wanna know if you got laid i don't wanna know if you got laid i don't wanna know if you're all right cause when i said i miss you i lied i don't wanna know if you got laid stop the tape and replay
standing in the club i could see that you got up holding hands whit what's his name and a voce from the right said you've see him for a while got the story on my plate i wanna go outside need some air and some time a million pictures pictures that rotate
i don't wanna know i don't wanna know i don't wanna know
i don't wanna know if you got laid x2
i don't wanna know if you're all right cause when i said i miss you i lied i don't wanna know if you got laid stop the tape and replay
so i run run run run away i run run run run away i run run run run away i run,don't wanna hear no more i don't wanna know i don't wanna know i don't wanna know if you got laid i don't wanna know i don't wanna know i don't wana know cause when i said i miss you i lied i dont wanna know if you got laid stop the tape and replay i don't wanna know i don't wanna know