Daniela200090 Academy Student
Sex : Varsta : 24 Nr. mesaje : 21 Puncte : 23 Reputatie : 0
| Subiect: Iubire fara moarte +16 Sam 30 Iul 2011, 17:51 | |
| Cap 1 : Cunoasterea
Lacrimile usoare mi se scurg pe fata palida , ochii mei cautau ceva , ceva ce nu-mi venea in minte . GaAm uitat sa ma prezint : Sunt Sakura Haruno , sunt bine dezvoltata am ochii verzi , parul rozaliu si 16 ani , locuiesc in Tokio cu asa-zisa mea mama . De ce asa-zisa ?? Pai , de la suicidul tatei a devanit ... sunt intrerupta de ' mama ' . - Sakura , vino jos , iti voi prezenta pe cineva . Bun , iar un tip , mama a devenit o c***a care se culca cu toti . Cobor pe scarile albe de marmura si vad un tip de varsta mea cu ochii negri ca smoala si par negru cu reflaxii albastre , avea un corp foarte bine lucrat . - Sakura , el este Uciha Sasuke , tu vei imparti casa cu el deoarece eu voi pleca din Tokio . - Aham , atunci pleaca , eu chiar te rog . Spun aceste cuvinte destul de raspicat . - Bine , dar veti imparti camera . Dupa asta pleaca , stau cateva secunde in fata usii si am plecat in camera mea . M-am imbracat in niste balerini negri , o fusta-mini alba si un maieu rosu cu o garnitura de coada de cal . Ma trantesc in pat si cad in minunata mea stare de somnolenta . Ma gandesc la tata , a fost o persoana atat de buna , dar mama careia nu ii mai stiu numele devenise certareata , tata voia sa divorteze dar ma iubea mult prea mult pentru a face asta , asa ca a ales sa ma vegheze printre ingeri . Starea mea de somnolenta este intrerupta de un ciocanie la usa . Puneam pariu ca este Sasuke , totusi era destul de dragut . In fine .. - Intra . Mormai eu destul de suparata . - Scuze ca te deranjez sakura dar .. eu unde imi pun bagajele totusi ?? - Oriunde dar nu aici , camera de oaspeti e libera la fel si a asa-zisei mele mama . - Bine . Se apropia tot mai mult de mine , mana lui ajunge undeva pe picioarele mele . - Ce d***u faci ? - Scuze , am alunecat . - Daa , sigur , stai departe de mine . Spun asta pentru ca inca nici nu il cunosteam . - Amm , va veni si frateme meu , Itachi . - A gorzav , asta-mi mai lipsea . - Asta e , te astept la parter . In fine , marg la parter , observ ca fratele lui arata cam la fel , doar ca avea parul un pic mai lung . - Frate , aceasta este Sakura Haruno , cea la care vom sta . Mormaie Sasuke suparat - Salut , eu sunt Uciha Itachi . - Mda ... Salut . Am plecat in camera mea , stiam ce urmeaza , va trebui sa impart camera cu cei doi , ' mama ' loase sheile de la celelalte 2 camere . Ok , ma culc gandindu-ma la a doua zi ...
Sper ca v-a placut eu l-am compus , mai urmeaza o gramada de capitole , dar astept comentarii la asta |
|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Iubire fara moarte +16 Sam 30 Iul 2011, 18:37 | |
| Scumpa ma bucur ca te-ai decis sa faci un fic....DAR IDEEA TA SEAMANA IZBITOR DE MULT CU A MEA!! Bine puteai sa o iei mai pe ocolite, nu sa spui exact cum e la mine, idee nu e originala, e a mea dar nu ma supar pentru ca se uzeaza. Dar seamana izbitor de mult cu a mea, pot spune ca ai plagiat? Oricum, nu am nici un drept sa te critic, poate poti sa schimbi ceva pentru ca o sa zica lumea ca ai plagiat , si chiar eu zic intr-o are care masura ca este plagiat. Mai bine ai cere parerea unui critic, pentru ca nu stiu daca ficul asta ori e plagiat dupa al meu si ai schimbat tu acolo niste cuvinte, ori e fic, fic. Multumesc^^ |
|
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Iubire fara moarte +16 Sam 30 Iul 2011, 21:44 | |
| Pai..este bine pentru inceput, dar astept sa vad ce se intampla cu ficul..dupa cum a zis Piersicuta...sper din tot sufletul sa nu`l fi plagiat.. In rest, e interesant... Pupici:* |
|
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Iubire fara moarte +16 Joi 06 Oct 2011, 16:07 | |
| Scumpo fiind primul capitol imi place dar sper sa nu lasi ficul asa ok vreau sa aflu ce se intampla in continuare cu Sakura si cei doi Uchiha. Te pwp si succes la ideei si scris |
|
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Iubire fara moarte +16 Dum 25 Dec 2011, 21:28 | |
| Avand in vedere ca nu ai mai scris de ceva timp la acest fic, il voi inchide. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iubire fara moarte +16 | |
| |
|