| Printesa vs. Servitoare [SasuSaku] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ayumi-chan Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : anime world >:D< Nr. mesaje : 308 Puncte : 354 Reputatie : 20 Hobby-uri : Ador să scriu, să compun (ficuri), să citesc cărți: în special cele în gen SF şi cele romantice, să ascult muzică ( melodiile lui Lana Del rey și ale Rihannei sunt preferatele mele) şi am o slăbiciune pentru țările asiatice ( defapt doar Japonia și Coreea de Sud ) Stare de spirit : -.-'
| Subiect: Re: Printesa vs. Servitoare [SasuSaku] Lun 26 Mar 2012, 16:18 | |
| next:-? :o3 |
|
| |
Fistic ♥ Genin
Sex : Localizare : Acasa Nr. mesaje : 98 Puncte : 118 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa imi traiesc viata Stare de spirit : Pusa pe sotii.
| Subiect: Re: Printesa vs. Servitoare [SasuSaku] Lun 26 Mar 2012, 20:20 | |
| Am ajuns si eu cam tarziu.Deci sincer e o idee originala.E interesant si imi place ca nu te grabesti si ca descrii destul de bine..Nu mai ne tine in suspans si adu nextul te rog.. Inca ceva sigur Karin nu era cea care trebuia sa fie servitoarea iar Sakura e cea care trebuia sa se marite cu Sasuke dar Karin a aruncat bomba aia ?
Nextul.. |
|
| |
Pure ◕‿◕ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prinsa in lanturile amintirilor de demult. Nr. mesaje : 30 Puncte : 46 Reputatie : 14 Hobby-uri : Anime`uri ='.'= Stare de spirit : Visatoare.
| Subiect: Re: Printesa vs. Servitoare [SasuSaku] Lun 26 Mar 2012, 20:46 | |
| Sunt o rea ca nu am ajuns mai devreme la acest fic. Este absolut superb. Ideea este originala.Actiunea nu este grabita. Dar vreau cat mai curand nextul si SasuSaku. Pupici! |
|
| |
Fistic ♥ Genin
Sex : Localizare : Acasa Nr. mesaje : 98 Puncte : 118 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa imi traiesc viata Stare de spirit : Pusa pe sotii.
| Subiect: Re: Printesa vs. Servitoare [SasuSaku] Sam 31 Mar 2012, 13:58 | |
| Haide asteptam de 5 zile..Pune nextul te rog :o3 |
|
| |
.Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| Subiect: Re: Printesa vs. Servitoare [SasuSaku] Sam 31 Mar 2012, 16:10 | |
| Heey scumpo! Ti-am citit toate capitolele postate pana acum, si banuiesc ca te intereseaza si parerea mea.
In primul rand, as vrea sa-ti spun ca nu ma asteptam la genul asta de poveste. E chiar originala ideea, si ma bucur ca stii sa o dezvolti. Acum, modul cum o dezvolti tine de critici sa-ti spuna nu de mine, deci de asta nu ma leg. Sakura e indragostita nu gluma! Atatea vise, si atatea fantezii!? Totusi, ma intreb de ce a fost atat de idioata incat sa il accepte pe fratele lui Karin. Hmm, inca nu stiu prea multe despre el, dar nu prea cred ca e un ingeras avand in vedere ca e totusi fratele lui KARIN! Oricum, inca nu am aflat prea multe despre sentimentele lui Sasuke fata de ea, in afara de indiferenta si putina atentie atunci cand s-au cunoscut. Astept nextul si tot odata cu el, ce se mai intempla in continuare.
Sper ca nu te-a suparat comm-ul meu.
Love ya'! |
|
| |
SasukeloveSakura20 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Campina Nr. mesaje : 53 Puncte : 56 Reputatie : 1 Hobby-uri : Ador sa compun fanficuri despre Sasuke si Sakura , si chiar pot spune ca ma pricep la scris:D::P Stare de spirit : Energica , shi foooarte vesele
| Subiect: Re: Printesa vs. Servitoare [SasuSaku] Sam 31 Mar 2012, 20:42 | |
| Heii Imi place ficul tau la nebunie, hai cu next-ul mai repede ca nu imi place sa astept. Te pwp! Ficul meu ,,Sasuke si Sakura, iubirea nu moare" Daca vrei fa-mi si mie o vizita si lasa-ti parerea. |
|
| |
Nikylutza Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva in lume Nr. mesaje : 57 Puncte : 71 Reputatie : 0 Hobby-uri : Muzica , muzica , muzica Stare de spirit : Pusa pe prostii , plina de prostii , indragostita pana peste cap , ignorata de persoana iubita pana peste cap
| Subiect: Re: Printesa vs. Servitoare [SasuSaku] Sam 07 Apr 2012, 16:03 | |
| Deci il ador ... Astept nextul si sunt foarte curiosa ce se va intampla , haide nu ne lasa in suspans :) |
|
| |
Fistic ♥ Genin
| Subiect: Re: Printesa vs. Servitoare [SasuSaku] Mier 09 Mai 2012, 16:20 | |
| Decii..Nu ai mai postat de mult mult timp..te rog posteaza continuarea. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Printesa vs. Servitoare [SasuSaku] Vin 27 Iul 2012, 18:41 | |
| Fic inchis pentru inactivitate.
Merge la >> Fan Ficuri blocate. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Printesa vs. Servitoare [SasuSaku] | |
| |
|
| |
| Printesa vs. Servitoare [SasuSaku] | |
|