Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Dum 31 Iul 2011, 22:19
Eu ma inscriu cu una dintre melodiile mele preferate, am inceput s-o ascult non-stop...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Kirara Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Dum 31 Iul 2011, 23:51
Na, pai particip si eu cu melodia ,, Convict '':) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Lun 01 Aug 2011, 09:24
Hei, pai particip si eu cu o melodie care mi-a atins inima prin versurile ei.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Enrique Iglesias - Somebody's me.
P.S. : Macar cautati versurile daca nu intelegeti. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Lun 01 Aug 2011, 09:54
heiii , buna tuturor pai particip si eu Amy Winehouse - Back To Black saraca a murit
Yin Sennin
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Lun 01 Aug 2011, 15:54
Vine şi Em aici nu? Eu să lipsesc? o.O Imposibilo!!
Uita-ţi o melodie care pe mine mă relaxează în stările depresive ce se pare că au fost destul de multe în ultima vreme.
See ya!
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Lun 01 Aug 2011, 16:22
Beyoncé - Best Thing I Never Had [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Lun 01 Aug 2011, 23:03
Bună tuturor! Particip şi eu cu melodia: Alexandra Stan feat. Carlprit - 1.000.000
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :)) Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Mar 02 Aug 2011, 02:16
Hellow Guys! Hi-q Razna [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Sper sa castig desi stiu ca nu asa se va intampla :) Bafta tuturor! :)
***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Mar 02 Aug 2011, 11:52
hey hey..!! am aterizat si eu pe aici !!.. particip cu melodia : Allexinno Ft. Starchild - Senorita
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Mier 03 Aug 2011, 10:29
hey vad ca acest concurs prospereaza asa ca o sa particitp si eu cu o melodie care imi place la nebunie Inna-Club Rocker [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Mier 03 Aug 2011, 18:01
bunn deci data trecuta cand am participat am participat cu 2 suflete de copii PARTEA 1 acuma partea a 2 sper sa va placa :)
Pact cu Dιανσℓιтα╳ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Far away. Nr. mesaje : 448 Puncte : 537 Reputatie : 47 Hobby-uri : Laughting. Stare de spirit : Happy
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Mier 03 Aug 2011, 20:48
Lucky Man Project - Pumpin [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Joi 04 Aug 2011, 13:52
Britney Spears-I wanna go
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Vin 05 Aug 2011, 15:41
hey sa nu uitatzy j de mn eu vin ku "Kat Deluna Drop It Low Feat Fatman Scoop"
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
Subiect: Re: Concurs 16-Melodia Saptamanii! Dum 07 Aug 2011, 20:46
Helau dragilor ! Am aterizat si eu pe aici Eu vin cu piesa : Dj Antoine vs Timati feat. Kalenna - Welcome to St. Tropez (DJ Antoine vs Mad Mark Remix)