Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Dulci Amintiri

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri Empty
MesajSubiect: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Mar 02 Aug 2011, 19:43

Este o idee despre care am vorbit cu Ele. Daca nu v-ati dat seama din titlu, va explic acum despre ce este vorba:
In acest topic, vom spune, spre exemplu, cum am ajuns sa ne inregistram, care ne-au fost primii prieteni, primul fic citit etc.

Noua ne-a placut foarte mult aceasta idee si sper sa va incante si pe voi.

Spor la depanat amintiri! happy2

Ultima editare efectuata de catre Crystal in Dum 30 Dec 2012, 09:29, editata de 3 ori
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Mar 02 Aug 2011, 20:02

Deci eu is first...

Cum am ajuns eu aici? Ce intrebare buna, una memorabila, pentru ca eu, niciodata, dar chiar niciodata, nu o sa uit cum am ajuns printre voi. Chiar daca au trecut sapte luni jumate, au fost
frumoase, lungi, si amuzante rusinos]. Dar hai sa o luam cu inceputul.

Cum m-am inregistrat?

Stiti cum este cum un copil de doispe' anisori si jumatate [cred ca atata aveam] sa umble pe Google in cautarea de ficuri SasuSaku? Mnap, eu sunt aia, era o zi, sambata mi se pare, inceputul lui ianuarie, umblam si cautam disperata ficuri. Pana in acel moment nu era forum pe care sa nu il fi scotocit, cautat, citit, comentat ficuri SasuSaku [Inca sunt o maniaca a acestui cuplu X_X]. Si uite asa, pe la pagina trei sau sase ma trezesc cu un titlu mare si albastru FAN FICURI CU SI DESRE SASUKE SI SAKURA. Mi-a picat fata de doi metri, nu am mai vazut acest forum. Dau click, si ce credeti ca vad?rusinos]. Primul meu fic citit a fost ,,Looking for soulmate'' by Crystal, asa pasiune mea a devenit mai adanca, iar cu timpul, acest forum a devenit o alta pasiune a mea. Eu eram o fetita mica, si timida asa ca mi-a luat ceva timp sa apas pe butonul Inregistrare. Dar intr-o seara v-am vazut pe toti cum va distrati si radeti, pe chat, iar curajul meu a atins cote maxime, eram increzatoare ca o sa ma acceptati printre voi, asa ca am apasat pe Inregistrare, iar ♥️Agent♥️Ele♥️ a luat nastere.

Primii prieteni?

Prima mea aparitie pe chat rusinos]. 22 Ianuarie 2011 nu o sa uit data asta. Dooamne nu o sa uit, eram de mai mult timp prietena cu FLORIN [Maya] si cu Mela, eram pe forumul lor, si mi-au zis sa intru si pe Sasu pe chat. Pam pam pam pam!! Stiti de cine am dat?rusinos] De Mihai(D). M-a speriat la inceput:)). Nu stiam de ce tot ma striga eu eram dincolo, si imi rodeam unghile de frica, si el urla pe acolo dupa mine. Pana a venit un inger si m-a salvat. Stiti cine? Ani. Mdap, Ani a fost prima mea prietena pe forumu Sasu. Mi-a zis ca trebuie sa imi schimb numele, si Pam pam pam pam, am intrat printre voi, dar mi-a fost si inca mie frica de Mihai. DURULEE!. Apoi a doua mea prietena a fost Crysu, si deasemenea primul meu comm pe forum a fost la ficul ei, apoi Buby care nu pute-ai, chiar nu pute-ai sa nu fi prietena cu ea, Laly care e o dulceata, ooo Doamne si Alice, care e mult prea dulce ca sa nu o bagi in seama, e o a doua mamica pentru mine, Ely, Byby, etc, pana am ajuns sa am o gramada de prieteni pe care ii iubesc foarte mult <3.

Ce au zis prietenii mei?

A fost ceva dificil, foarte dificil. M-am rugat de Ilinca [BFF-u meu] si am adus-o pe forum. lafel si pe Flori. Mna, dar a cam scartait, eu ma plangeam de fiecare data la Ili cand ceva nu era bine si ea mi-a zis de nenumarate ori sa renunt la forum, sa va las in pace, dar stiti ceva? Sunt aici, langa voi, nu m-am lasat pentru ca eu nu las balta. Va iubesc prea mult, iubesc prea mult acest forum pentru a fi lasat. In legatura cu Flori, e o poveste, m-a parat la profi ca sunt perversa aici rusinos] chiar nu imi pasa, eu sunt eu, si asa voi ramane. Mereu pe forumul Sasu!!!

Viata in prezent?

AM 7 LUNI PE FORUMM!!1Pfiu, viata in prezent, ce intrebare. Nici macar nu imi mai amintesc prima cearta, cred ca a fost cu...Maya, sau nu mai stiu, cu Zack, ceva de genu.
Deci viata mea este buna, traiesc la maxim, am doua ficuri terminate, si inca cateva incepute, sunt Membru Apreciat, si ador asta non stop, ADOOR SA FIU MEMBRU APRECIAT, si sunt Critic la Fan Ficuri, traiesc, asta e important. Ii multumesc in fiecare zi lui Razvan ca a facut acest forum, o noua lume pentru mine, ca m-a ajutat sa imi fac prieteni, foarte multi prieteni.
Recomand acest forum tuturor pentru ca pur si simplu, este o minunatie. Elz va iubeste pe toti!!!
♥️♥️♥️Sasu 4ever!♥️♥️♥️
♥️♥️♥️♥️♥️The End♥️♥️♥️♥️♥️

Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri Asss10cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri J5fdba

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Mar 02 Aug 2011, 20:32

[center]Cum m-am inregistrat?

Eram intr-o zi de sambata, din cate imi amintesc eu binisor. Eram pe Google la imagini. Cautam poze cu SasuSaku. Pe atunci nici nu stiam ce sunt alea ficuri. Apoi, brusc am intrat pe acest forum. Am dat o "raita" prin ficuri. Iar dupa, am colindat tot forumul. Nu stiu de ce, dar totul m-a incantat. Dupa o scurta vizita, a trebuit sa "parasesc" forumul ca sa dorm. Vro doua-trei zile am stat pe el si ma uitam la ficuri si stateam pe la "Home".

Primii prieteni?

Aici nu mai stiu. Stiu doar ca mi-am facut multi din prima clipa. Eram prea bucuroasa incat nu stiam ce zic in momentele acelea de fata. Cred ca prima mea prietena a fost Ani. Stiu asta pentru ca ea mi-a dat prima id-ul ei. Cu timpul, am inceput sa cunosc noi persoane, cu care pana si acum ma am bine.

Primul fic citit?

Au fost multe deodata. "Banii sau iubirea", " Dans cu un inger mort" si multe altele. Toate m-au fermecat. Stateam ore la calculator. Desi fratelui meu nu prea ii convenea, nu ma dezlipeam de calculator nici moarta. Eram cu ochii benoclati pe forum.

Ce au zis prietenii?

Pai cred ca nu au avut prea multe de spus. Pe atunci nici nu ma prezentasem la "Esti nou? Prezinta-te", daca era facut atunci, ca nu mai stiu.

Viata mea in prezent?

E mega buna. Am o groaza de prieteni carora sa le multumesc ca exista si stau de vorba cu mine. Ce imi pot dori mai mult? Am trei ficuri la care scriu, unul terminat si o groaza de idei pentru ficuri noi. Ma bucur de timpul petrecut cu voi.

~*SasuSaku=love*
Sus In jos
Licuu`
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Licuu`

Sex : feminin Varsta : 27
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2008
Puncte : 2110
Reputatie Reputatie : 46
Stare de spirit Stare de spirit : Forever happy!! >.<

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Mar 02 Aug 2011, 23:09

Cum m-am inregistrat?

Sincer, chiar nu mai stiu ce zi era, dar stiu ca una din prietenele mele (..::Myself4ever::..) a venit intr-o zi si mi-a spus despre aceste ficuri. Ea mi-a zis sa ma inregistrez si eu, dar eu 'Nici vorba, aceste ficuri sunt o porcarie.' Dar ea mi-a aratat tot felul de ficuri si am vazut cat de draguti sunt utilizatirii de pe forum asa ca mi-am zis ca totusi nu ar strica sa ma inregistrez si eu pe forum.

De fapt cu mult mult timp inainte eram pe alt forum, dar m-am lasat de el pentru ma plictisisem se ficuri. Insa cand am vazut acet forum si utilizatorii lui, m-am reapucat.

Primii prieteni?

Ced ca primul meu prieten ced ca a fost Piersicuta♥. Desi sunt de ceva timp pe acest forum nu pot sa zic ca am o gramada de prieteni, pentru ca eu sunt destul de timida.

Primul fic citit?

Sunt sigura ca primu fic citit a fost 'Dragoste printre labute de catei' pentru ca autoarea ficului mi-a aratat acest forum si noemal ca mai intai mi l-a aratat pe al ei. In afara de acesta au fost multe multe altele precum 'Imblanzirea scorpiei' si 'Iubire fara trup' si muulte.

Viata in prezent?

Acum merge chiar foarte bine. Am cateva ficuri ca merg destul de bine,zic eu. Inca incerc sa imi fac prietenisi incerc si sa fiu un utilizator apreciat.

Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Mier 03 Aug 2011, 08:47

Cum m-am inregistrat?

Hmm…am ajuns pe aici dintr-o pura intamplare. Inainte nu imi placeau DELOC ficurile (nici nu citisem foarte multe). Nu vedeam rostul la a schimba actiunea din anime si de a aduce personajele in zilele noastre. Totusi, mi-am zis sa mai incerc. Cum habar nu aveam de vreun forum cu ficuri, am scris si eu pe Google in speranta ca voi gasi ceva. Primul titlu pe care l-am vazut? “Iubire de liceu”, postat de ``*Last Kiss*``. Am vazut ca este terminat, asa ca dai batai la citit. Pur si simplu am iubit acest fic, l-am adorat. Ma gandeam ca n-are cum sa existe vreunul mai frumos, dar Mey mi-a aratat contrariul cu Banii sau iubirea…acestea au fost de ajuns sa ma faca sa ma inregistrez, pe 10 noiembrie…intr-o zi de miercuri heh
Primul meu post pe forum a fost chiar primul capitol, de la primul meu fic. Suna ciudat, dar asa e.

Primii prieteni?

Asta a fost mai greu, deoarece eu m-am prezentat destul de tarziu si am intrat pe chat si mai tarziu. Sincer nu imi mai amintesc cu cine am vorbit prima oara, desi ar trebui, dar mai mult ca sigur prima prietena pe care mi-am facut-o a fost Elena (Big_eyed_froggie). Incepusem deja sa ma obisnuiesc pe forum si eram mai dezghetata. Apoi am cunoscut-o pe Ani, pe urma Kiri, *SasuSaku=love*, Mey, Razvan, Mihai…si apoi Laly. In timp a luat amploare aceasta idee de “familie” si am inceput sa ne inrudim toti…Prima a fost surioara mea Laly, pe care o iubesc mult-mult de tot si pe care nu o voi uita niciodata (normal…ca doar noi avem niste planuri…). Apoi primul si unicul meu fiu, Florin. Nici nu puteam spera la un fiu mai bun. Si el full de calitati, ca multi de aici. Bineinteles ca odata cu Florin mi-au venit si nepoti, stranepoti si tot asa, de acuma sunt stra-stra-stra-strabunica si sper ca n-am pierdut niciun “stra” pe drum. Cu ceva timp in urma am infiat-o si pe Byby. Fetita mea dulce si sensibila si frumoasa…si de toate lough Si normal ca o iubesc.
Ar dura foarte mult sa ii enumar pe toti. Oricum pe Bubu nu am cum sa o omit. Nepotica mea, colega mea, cea pe care intotdeauna m-am putut baza si cu care m-am sfatuit a hug Si Ele bineinteles, n-ai cum sa nu o iubesti, apoi multi altii…

Eh, o sa radeti, dar la inceput eu nu vazusem legenda aceea unde scrie clar care sunt admini, moderatori, membri apreciati (doar astea erau rangurile atunci). Vedeam ca unii sunt cu rosu, cu verde, roz si numai eu stiu cat mi-am stors creierii la profil, incercand sa imi scriu si eu numele cu o culoare lough . Toate astea ca sa vad ca nu-i asa usor sa iti apara numele scris colorat… dap !
La inceput (si inca mai e asa cu unii) imi era foarte frica de admini. Vaai, cand vedeam ca a postat vreunul la un subiect la care am raspuns si eu, muream pana se incarca pagina ca sa vad ce au zis. La fel si pe chat. Stateam si ma gandeam de o mie de ori inainte sa spun ceva, ca na…era Mihai pe acolo (D)
Si timpul a trecut si am ajuns sa indragesc multe persoane de pe forum, mi-am dat si eu seama ca adminii nu sunt pusi acolo pe post de “sperietori”, ci ei doar incearca sa ne ajute si isi dau toata silinta ca totul sa fie bine. Datorita lor si a moderatorilor forumul este asa cum e in ziua de azi happy2

Am castigat primul meu concurs, “Concursul de iarna” si am devenit si eu Membru Apreciat (Bucurie mare ca apaream scrisa cu roz…mov ce o fi ala lough ).

Ce au spus prietenii mei?

Nimic…asta poate doar pentru ca nu prea stiu. Multi cred ca “Naruto” este o porcarie, de ficuri nici nu cred ca au auzit, deci nu are rost sa ma chinui sa le schimb parerea. Mie imi place la nebunie acest anime si nici nu imi pot inchipui ca se va termina vreodata… think

In prezent?

Pai in prezent am devenit iar Membru apreciat happy Am 9 luni pe forum si ma bucur din tot sufletul ca am ajuns sa ma inregistrez, sa imi fac atat de multi prieteni. Cred ca viata mea ar fi mai plictisitoare daca nu ar exista forumul, eh… sigur asa ar fi.
Am 7 ficuri, dintre care unul terminat deja si inca unul aproape terminat. As mai avea idei pentru inca 10, doar timp sa fie.

Vreau sa va multumesc tuturor ca m-ati primit cu bratele deschise, ca mi-ati oferit un loc in aceasta familie minunata. Mereu veti ramane in inima mea si sper sa fim prieteni cat mai mult timp de acum inainte.
Avem deja 935 membri. Felicitari tuturor si la mai mare! friends

Ultima editare efectuata de catre Crystal in Vin 06 Iul 2012, 12:25, editata de 2 ori
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Mier 03 Aug 2011, 10:47

imi place ideea mult si o sa incerc sa scriu si eu cate ceva

Cum m-am inregistrat?
Poi asta e o intrebare dificila adica am ajuns aici intamplator...eram in cautare de fanficuri sasu&saku si am dat de acest forum prima data knd am ajuns aici si am tras un ochi la chat am zis ceva gen 'astia sunt nebuniiii!' si am iesit nu am mai vizitat acest forum timp de cateva saptamani dar parca ma palea doru de el de ficurile lui asa ca am mai intrat odata si mam dus la topiul ''esti nou? prezintate'' si am inceput sa citesc toata lumea era asa amabila si ii intampinau pe toti cu bratele deschise, apoi am dat si pe la regulament lam citit si slava domnului nu era ceva ce nu as fi putut respecta asa ca miam luat inima in dinti si miam facut cont
primii prieteni?
asta e greu de zis dar cred ca prima cu acre mam imprietenit a fost gabriela care ma abordat direct si fara ezitare daca vreau sa fiu fata ei:p
apoi am cunoscuto pe bubu care era moderator iar eu nu stiam care e marea minune in asta dar in fine am devenit prietena si cu ea....si apoi a urmat mihai o doamne lough cu mihai o fost complicat el era administrator eu eram incapatanata si mam ceratt cu el de vreo doua ori, apoi eu iam cerut scuze si acum cred ca suntem prieteni intrun fel...adik treaba e mai complicata pentru ca noi ne tachinam mai tot timpul ei in fine suntem prieteni-dusmani daca exista asa ceva lough
apoi iam cunoscut usor usor pe toti si imi sunt dragi fiecare in parte pentru ca fiecare are ceva special numai ca era cine mai ciudata si anume dadu...era asa ciudatra asa diferita de mine o cam durea in cot de tot si toate sa spunem asa dar apoi am invatat sa o cunosc si acum recunosc ca mie un dor de ea...
majoritatea knd ma aud vorbind de cata distractie e pe la noi si cat de mult imi plac ficurile de aici si cand ma vedeau cat ma chinuiam sa icnep un fic si eu au spus k sunt nebuna si ca nu am ce afce dar sau acomodat in timp si acum nu mai comenteaza nici unu nimin
In prezen?
pai in prezent ma inteleg bine cu toti ceea ce ma bucura...iam cunoscut pe cativa si in persoana si nu as mai pleca pentru nimic in lume de aici[b][i]
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Mier 03 Aug 2011, 23:39

Cum m-am inregistrat?
Deci sa vedem cai mult de zis, vara trecuta in 2010 cautam amv-uri pe google si aveam obiceiu mereu sa scriu Sasuke si Sakura sau SasuSaku si imi dadea de pe youtube, pana cand intr-o zi nu stiu cum mi s-a dus mie mouse-ul de mi s-a blocat si calculatorul si mi sa dus fix pe forum, prima data cand l-am vazut mi sa parut putin sobru, asa inunecat cum era dar am ajuns la sectiunea ficuri si am inceput sa tot citesc, si miau placut mult de tot, primul fic citit mai jos o sa zic, si de atunci am stat mereu pe forum, am citit cred ca fiecare totpic, comentariu si regula. De vara trecuta sunt defapt pe forum dar m-am inregistrat taman in decembrie, si nu stiam eu acolo cumsa postez asta era chiar daca raspunsul era in fata mea, dar nea ma prind mai greu ce sa fac :)). Apoi pe 31 ianuarie m-am prezentat pe forum dap !

Primul fic citit?
A fost Banii sau Iubirea al lui Mey, ce pot spune, titlul m-a atras foarte mult, si eram in perioada aceea de inceput cand aveam doar o singura pagina de ficuri, adicaaveam putine, desii daca ma gandesc eu mai bine nici pana acum nu am dat com la el :)), ma duc acui :))
DEci Mey, primul fic citit a fost al tau dap !

Primii prieteni?
Aici trebuie sa recunosc ca mi-a fost putin teama, nu stiu ma gandeam ca poate nu o sa ma acceptati sau chestii de genul acesta dar dupa aceea cand am vazut cat de prietenosi sunteti cu toti, a fost o adevarata placere.
Kirinda (♥️Iepurasul♥️Kirara♥️) a fost prima care mi-a urat bun venit pe forum, dupa care au urmat si restul, (ii gasiti in topicul in care m-am prezentat).
Dar ea a fost prima persoana care mi-a urat bun venit de aceea o respect, iubesc si nu o voi uita :), Byby a fost prima care a comentat primul meu fic, deci o iubesc la fel de mult. Anii nici nu mai spun, nici nu m-am integrat bine si dejaa ne-am imprietenit si am ramas de nedespartit, pe mess mai mult de la o simpla discutie despre ficuri am ajuns la...ce este acuma.
Pe parcur tot si tot mai multi prieteni mi-am facut de care sunt nedespartita, aici v-am intlnit pe voi dragii mei, sunteti cu toti niste persoane foarte dragi pentru mine in love

Eh ce sa spuna, s-au obisnuit cu ideea, ba chiar i-am molipsit si pe ai putin ca toata ziua Naruto in sus Naruto in jos, Forum in su Forum in jos, mereu cand ma intrebau : ''ce faci''? eu: pe forum :)), nu au ce sa-mi faca, stiu cas dependenta :))

In prezent?
Deci am intrat in luna august asta inseamand caam peste jumatate de a, si vreau sa continui tot asa decand sunt inregistrata pe forum, dar 1 an si o luna decand navichez pe el :)) si vreau sa continui tot asa
Acuma sunt Membru Apreciat, da, inca imi aduc aminte de acel concusr de ziua indragostitilor pe care nu il voi uita, fericire mare atunci pe capul meu, mai ales ca abia ma inregistrasem pe forum iar la rugamintile lu Anii m-am insris si uite rezultatul :)
Aaa si acuma ca tot termin de scris ma duc sa dau un com la Banii sau Iubirea a lui Mey :))
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri Asss10cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Vin 05 Aug 2011, 17:07

Pai am vazut ca ati mai postat ceva si am zis sa vad despre ce-i vorba. Sincer este o idee extrem de buna, abia mai vedem si noi prin ce patanii am mai trecut ca sa ajungem aici... Si acum eu...
Cum m-am inregistrat?
Eh, asta nu-i greu. La vremea aia eu cautam imagini sasusaku si am dat de una a carei adresa suna cam asa: sasu.forumgratuit.ro si numele imaginii. Mi s-a parut interesant, asa ca am scris adresa pe google si mi-a aparut in fata acest forum. De cum am intrat am vazut despre ce-i vorba, ficuri, creatii, poezii si altele. Cateva luni am stat numai si am citit, iar mai apoi m-am inregistrat si am inceput sa dau comentarii la alte ficuri. Pana am avut eu curajul sa postez primul capitol a mai durat ceva timp, dar nu prea mult...
Primul fic citit?
La vremea aia citeam mai multe ficuri, dar cred ca primul a fost "Iubire de liceu" scris de ``*Last Kiss*``. Acela a fost inceputul unei frumoase aventuri ca sa zic asa...
Primii prieteni?
Chiar nu-mi mai amintesc care a fost prima persoana cu care m-am imprietenit, deoarece intr-o seara am intrat pe chat si acolo erau multi inclusiv cativa moderatori. Unul dintre ei mi-a spus sa-mi schimb numele si astfel m-am prezentat si eu. Toti au inceput sa ma salute, si memoria mea de cinci secunde nu ma mai ajuta sa-mi amintesc, dar stiu ca m-am imprietenit rapid cu mai toata lumea...
Ce-au spus prietenii mei?
Ei bine am reusit sa aduc patru persoane pe acest forum, dar doua nu sunt prea active (D) si se pare ca si nee-chan s-a lasat de acest sport, dar in legatura cu restul nu ma prea obosesc sa le explic despre ce e vorba. Vorbarie multa fara niciun sens...
In prezent?
Stau destul de bine, chiar neasteptat de bine. Am ajuns sa fiu membru apreciat si va multumesc mult pentru asta, am peste 1500 de mesaje la activ si vreo trei ficuri incepute, insa altele sunt inca in desfasurare, nu le postez, poate mai incolo.
Si cam asta a fost povestioara mea. V-am pupacit dulce... in love
choco^^
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Sam 06 Aug 2011, 12:35

Cum m-am inregistrat?

Pai inainte eu citeam destul de des diferite ficuri si doream sa ma inregistrez si eu pe un forum, sa scriu si eu ficuri insa imi era intr-un fel rusine sau pur si simplu stiam ca nu ma voi integra. Intr-o zi am cautat niste ficuri cu Sasuke si Sakura si am dat de acest forum. Am stat putin si m-am gandit daca sa ma inregistrez sau nu aici si am facut-o. Primul meu post, a fost la ,, Esti nou? Prezinta-te ''. Asteptam cu sufletul la gura, macar un mesaj de bun venit si am primt destule, mai ales ca atunci nu erau asa de multi pe forum.
M-am gandit daca sa scriu si eu un fic sa nu. Mai ales ca era primul scris si primul postat aveam oarecum emotii. Dupa cateva minute in care am asteptat cateva commuri, am primit de la seful JustMe si Mey. Cand am vazut ca unul dintre admini mi-a lasat comm, ei bine atunci chiar m-am speriat deoarece ma gandeam ca imi v-a lasa o critica mai lunga decat capitolul meu, insa nu a fost asa. Incetul cu incetul am descoperit ca adminii si moderatorii nu sunt nistre monstrii care imi vroiau raul ci din contra, ei sunt niste persoane care vor sa fie mult mai bine pe forum si sa ne ajute.

Primii prieteni?

Ei bine, am vazut ca pe forum a aparul si chat-ul si in fiecare zi intrau altii si vorbeau dar mie imi era cam rusine sa o fac, nu stiam ce sa spun iar pe unii nici nu ii cunoasteam.
Prima persoana cu (,) care am vorbit? Ei bine a fost Aniska,a fost prima care mi-a cerut id-ul de mess. Am descoperit ca pe langa ea sunt mai multe persoane de treaba si asa am hotarat sa intru si eu pe chat unde era Laly sau cupidon cum o numeam. In fiecare zi intram, mai ales cand era ea si Aniska si radeam. A urmat apoi Byby, prima persoana cu(,) care vorbeam cel mai mult. Am ajuns sa ne spuemn aproape toate secrete si problemele, sa povestim in fiecare zi cate ceva si am ajuns cele mai bune prietene. Cand intram pe mess abea asteptam sa vorbesc cu ea.
iar dupa aceea,numarul utilizatorilor a mai crescut. Am cunoscut-o pe Crin,Elyy, Elena care inainte imi era sotie, o scumpete de fata care ma amuza in fiecare zi, pe Crystal, bunicuta mea care la fel, radeam cu ea si desigur Bubu, femeia mea care la inceput nici nu credeam ca ma voi intelege asa de bine cu ea mai ales ca era moderator. Insa cum se spune ,, Nu judeca o carte dupa coperta '' asa a si fost. M-am inteles foarte bine cu ea si radeam amandoua criticand ficul lui Riluri. Radeam si vorbeam foarte des iar de aceea m-am atasat foarte mult de ea.
Desigur si multi altii, cum ar fii Florin,Zuzu,Deya,Ade... Mihai, cum sa-l uit pe Mihai? La inceput imi era cam frica de el, fiind si mult mai mare si pentru ca era si admin insa am descoperit ca este un tip glumet, cu capul pe umeri si serios cand este nevoie.
Cand am devenit moderator am crezut ca unii nu vor mai dori sa-mi fie prieteni insa nu a fost asa. Au fost la fel de prietenosi si glumeti si chiar ma felicitau pentru functie.

Pai mai nimic deoarece unii dintre ei nici nu stiue ce sunt acelea animeuri sau altii nu sunt fani Naruto. Mi-au spus ca forumul e o pierdere de vreme, ca lumea reala e mai importanta insa nu i-am ascultat deoarece pe forum eu am gasit niste persoane speciale care ma asculta si ma fac sa rad de cate ori sunt suparata.

In prezent?

In prezent, pot spune ca ma bucur ca inca sunt membru al acestui forum si ca am asemenea prieteni. Daca nu as fii dat de el, m-as fii plictisit si nu as fii cunoscut asemenea persoane care pentru mine sunt speciale si pe care le iubesc foarte mult.
Eu una ma bucur ca am asemenea prieteni ca voi, ca stiti sa ma faceti sa zambesc si ma intelegeti. Chiar daca uneori ne mai certam, ne impacam deoarece am trecut si prin momente mai grele impreuna, dar uita-ne sunte
m tot aici. dap !
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Sam 10 Sept 2011, 16:22

Uuu, interesant. Ia sa vedem happy

Cum m-am inregistrat ?

Pai e foarte simplu. Cautand pe Google fic-uri cu SasuSaku, am dat de un link. Am dat click pe el si asa am ajuns pe acest forum. Prima directie evident a fost la fic-uri. Vreo cinci zile am citit fic-urile si nu mi-a trecut prin cap sa ma si inregsitrez. Dar na, a venit si ziua cand m-am hotarat si m-am inregistrat cu numele " BuBuLiNa "

Primul fic citit ?

Primul fic citit a fost cel al Aniskai " Anii de liceu " .. dupa aceea a fost cel al Kirei :" Iluzia noptii " .. si asa au urmat multe alte fic-uri superbe ce aveau si au autori extrem de priceputi in love

Primii prieteni ?

Ei bine, poate parea ciudat insa primul meu prieten pe forum a fost Mihai, Arcade pentru cei care nu ii stiu numele. Am intrat pe chat, el m-a facut membru si am inceput sa vorbim. O mica conversatie, apoi mi-a dat id-ul lui..eu l-am bagat in lista si am tot vorbit pana am ajuns sa am mare incredere in el si, desigur, sa fie cel mai bun prieten al meu.
Apoi am cunoscut-o pe Kiri, la inceput nu am crezut ca vom fi prietene, nu ma intrebati motivul pentru ca sincer nu il stiu. Pur si simplu nu am crezut. Insa am tot vorbit cu ea si dupa o luna a devenit femeia mea. Suntem nedespartite, o iubesc mult, ma face sa zambesc chiar si atunci cand cred ca nu mai pot face asta. E o prietena nemaipomenita pe care nu vreau sa o pierd niciodata.
Dupa aceea a urmat Aniska, cu ea stateam pe forum pana la 5 dimineata. Eram de paza :)) E o prietena foarte buna, amuzanta si serioasa in acelasi timp. Am avut noi mici divergente insa toate s-au rezolvat si sper sa nu ne mai certam niciodata.
Nu dupa mult timp, l-am cunoscut si pe JustMe, fondatorul forumului. O persoana de-a dreptul minunata, nu cred ca am destul cuvinte ca sa il descriu. El mi-a dat porecla " pisilina " si tot el m-a propus ca sa fiu moderator, ma bucur foarte mult ca am apucat sa il cunosc.
A venit si randul lui mami, Layla. O persoana deosebita, speciala pentru mine. Pe care o iubesc foarte mult si ma bucur ca am cunoscuto. Mi-am dat seama din prima ca este o persoana cu capul pe umeri, amuzanta dar serioasa in acelasi timp. Cu care poti vorbi orice fara probleme. Ii, te iubesc mami in love
Apoi am cunoscuto si pe Crystal. Care acum este tusica mea. Un critic si un moderator excelent, o persoana de incredere. Pai, nu suntem noi colege de suferinta ? :)) Pot vorbi cu ea orice, cand am o problema ea ma ajuta mereu si imi da sfaturi.
Dupa aceea am cunoscuto si pe Mey, meyryn. Care nu dupa mult timp a devenit iubirea mea. Este frumoasa, amuzanta, si un administrator extrem de bun :x te poti baza fara oricand pe ea, este mereu acolo ca sa te ajute in love
Froggie, Elena. Si ea a fost printre primi pe care i-am cunoscut, primi mei prieteni. O prietena buna, amuzanta si foarte de treaba. Si foarte frumoasa, scrie extrem de frumos si ma bucur ca am cunoscuto.
Dupa aceea s-a inregistrat pe forum si Puffy, pfai, si cu ea am multe in comun. Cred ca e o lista intreaga. O prietena foarte buna, de incredere. Foarte frumoasa si o persoana inteligenta si sensibila. E foarte dulce si ma bucur mult ca am cunoscuto. Si ea esve fetita mea.
De Deyutza nu mai zic, pe ea o cunosc in realitate. E prima mea fetita, e foarte frumoasa si de asemenea scrie extraordinar de frumos. O persoana de incredere ;x Am mare incredere in ea in love
Am cunoscuto si pe Zuzu, o prietena extrem de buna care a fost mereu langa mine atunci cand am avut nevoie. Rebela, puternica si increzatoare. Sunt sigura ca reuseste tot ce isi propune, o iubesc foarte mult.
L-am cunoscut si pe Woalket, Cristi. Ihh, nu trecea zi fara sa vorbesc cu el. Mereu ii spuneam ce probleme am si el ma ajuta sa trec peste. Cu o vorba , doua..dar mereu era acolo si stiam ca ma pot baza pe el.
Crinutz, desigur. Nu am cum sa o uit tocmai pe ea. O prietena buna, primul moderator pe forum in love Scrie minunat si este foarte frumoasa, pot vorbi cu ea linistita caci stiu ca ce vorbim intre noi ramane.
Desigur, am cunoscuto si pe Elyy. Care a devenit fetita mea scumpa si rasfatata, o iubesc extrem de mult. Cu ea si cu Ani am stat pana tarziu, nu conteaza daca aveam scoala sau nu, daca a doua zi eram super obosite. Conta ca eram acolo una pentru alta. :x
Apoi a venit si Gabriela pe forum. Am avut o mica problema la inceput, o mica neintelegere insa s-a rezolvat. Am inceput sa vorbim si asa ne-am cunoscut mai bine, eu vazand si afland ca este o persoana foarte speciala. O prietena de incredere, amuzanta si mereu acolo pentru a te ajuta si a-ti da sfaturi. A fost mereu langa mine si m-a ajutat sa trec prin clipele grele, o iubesc multe de tot si nu cred ca as putea sa vad viata fara ea a hug
Eii, si l-am intalnit si pe Floco, Florin. Pe atunci era cunoscut ca si " maya " m-a ajutat foarte mult cu o problema pe care am avut'o cu verisoara mea. Nu credeam sincer ca vom fi asa buni prieteni. Insa am inceput sa vorbim si am vazut ca este o persoana de treaba, cu care poti discuta, de incredere si un bun prieten. E fratiorul meu doar ;x
Nu am cum sa o uit pe Daniella, Bella in prezent. O iubesc foarte mult..uuu fata (sry) cu ea pot vorbi orice, o iubesc foarte mult si ma bucur ca am cunoscut'o. O persoana foarte frumoasa, asa de dulce si de scumpaaaa a hug Amuzanta, sensibila si de incredere rusinos
Am intalnit-o si pe Byby, sincer, am fost uimita de cate lucruri aveam in comun. Pur si simplu nu mi-as fi imaginat niciodata. Ea imi stie toata " istoria " e foarte frumoasa si pot spune ca si puternica. A fost alaturi de mine cand am avut nevoie ;x
Dupa a urmat Piersicuta, Ele in love S-a inregistrat, am luat id-ul ei si am inceput sa vorbim. O buna prietena, sensibila, frumoasa foc..vai, ii ador ochii (goo) Amuzanta, perversa ;x Fetita mea scumpa si frumoasa kiss
Dupa aceea s-a inregistrat si Adelina pe forum. Vaii, deci cu ea vorbesc toata ziua. O prietena extrem de buna, o fata extraordinara si e de incredere. E sensibila dar puternica in acelasi timp, fetita mea dulce kiss Nu stiu daca trece o zi fara sa vorbesc cu ea. O iubesc si o apreciez foarte mult. O respect de asemenea pentru prietenia care ne leaga in love Am facut cu ea un juramat si sunt sigura ca il vom duce pana la capat.

Dupa aceea au urmat multi alti, persoane incredibile pe care nu credeam ca am sa le " descopar " vreodata, cu caractere si idei diferite. Atat prietenii buni cat si falsi, cu toate astea ma bucur ca i-am cunoscut pe toti in love

Ce au spus prietenii mei ?

Nu au spus nimic special, oricum multora nu le place naruto. Dar nu conteaza atata timp cat eu ma simt bine aici in love

In prezent ?

Hmm, in prezent sunt extrem de bucuroasa ca ma aflu pe acest forum. Am cunoscut persoane de a dreptul minunate care ma asculta, ma fac sa zambesc si ma ajuta cu multe lucruri. Numele meu actual si cel care va ramane intotdeauna este ---> BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ <--- Sunt moderator si incerc pe tot posibil sa imi fac cat mai bine treaba. Am 10 luni si 10 zile de cand sunt pe acest forum, peste doua luni voi face un an in love Sun bucuroasa ca ma aflu aici, foarte mandra de acest forum ma simt si nu regret absolut deloc ca m-am inregistrat !!

Asta e mica mea " istorie " .. micile mele amintiri dulci care sunt totusi atat de mari in love
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Mar 20 Sept 2011, 17:45

Bun pai sa vedem

Inregistrarea

=))) O cate amintiri incep sa vad in fata ochilor . Pai sa vedem , era 25 februarie o zi friguroasa de iarna , tin minte si acum . Afara ningea incet , era vreo 10 dimineata . Si ce mi-a casunat mie sa citesc un fic si dau pe Google "ficuri sasu saku" si imi apare un titlu mare "ANII DE LICEU " , raman putin nemiscata si din curiozitate dau sa vad ce presupune aceasta poveste . Si parca avea vreo 8 pagini ficul pe atunci , dau click pe pagina 1 de cum am inceput deja simteam nevoia sa-l "devorez " pe autor pentru ca nu continuase(Ani tine-te bine=)) ) asteptam cu nerabdare sa vad ce se va intampla . Si acum tin minte ca intram la fiecare zece minute sa vad daca a aparut urmatorul capitol si nimic apoi m-am trznit ideea sa ma inregistrez . Bun am facut tot pe acolo si mi-a aparut in fata " Ati fost inregistrat" , deci ma bufneste rasul cand imi amintesc ce chiuiam prin casa . Apoi am inceput sa citesc si alte ficuri care mai de care mai interesante .

~Primiiiiiii prieteni ^_^~

Pai sa vedem tin minte ca am vazut scris mare "CHAT" si ma gndeam ce o fi ala sfinte sisoe! si am zis un " Buna sfios" si mi-a raspuns pam pam pam Bubulina , eu cand am vazut ce rang are m-au lasat picioarele cu totul nu alta . Ma balbaiam la tot ce spune-am , cand am vazut si varsta deja picioarele imi erau gelatina , apoi ca sa fie perfect a intrat Mihai =))))deci isuse rad cu lacrimi cand imi amintesc eram visinie la fata nu alta , apoi a dat domnul si a intrat o fata , parea de treaba si opaa:-> perversa , pai cine credeti?:-> Elz normall , am vazut ca avem aceiasi minte si ne-am imprieteni apoi stiu ca era seara si eram pe chat si cineva imi scrie la chatul privat "Ce mai faci?:)" apoi ma uit la nume scria Floryn , pai incepem sa raddem apoi ii dau adresa mea si incepem sa povestim , apoi m-am imprietenit cu choco si cu muuuuultiii altiii si sincer stiu ca , cu unii m-am certat si imi cer scuze si stiu ca le erau greu cateodata sa ma suporte dar m-au inteles si asta le-a facut speciale pentru mine si inca le fac . ;)

Pai sincer nimic , mi-au urat distractie placuta si mi-au promis ca o sa ma bata daca nu o sa mai stau si cu ei ci numai aici :))

In prezent ?
Pai bine realmente , adica aproape la fel doar ca parca atunci eram mai mult si serile in care ne adunam seara si radeau erau mai dese dar asta este . Pai bine m-am imprietenit cu unele persoane de aici si mai tare cu altele m-am certat fiind ca deobicei vinaa guriii mele si imi cer scuze si sper ca o sa ma ierte dar asta vad eu cum o voi duce la capat . Sunt mandra de forumul pe care sunt inscrisa si felicitari pt. un forum asa vizitat! deci meritati toti un "bravo!" si va rontai dulce heh dap !
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Sam 01 Oct 2011, 22:02

Deci, sa incepem.
Intr-o seara am revazut un episod cu Naruto la telivizor. Din nou, acea pasiune pentru acest anime a renascut, am intrat la calculator si am vizionat fiecare episod. A durat ceva, eram dependenta. A dat Domnu` sa se si termine episoadele, aveam de asteptat o saptamana. Eram intr-o depresie totala, ma uitam mereu la poze, la Amv-uri cu cei doi si de multe ori mai aparea cate o lacrima. Am inceput sa caut povesti despre acest Anime. Nu cred ca era site pe care sa nu fi intrat. Din intamplare am dat de acest site. Ma uitam ca la masini straine, habar n`aveam ce-i aici. Dadeam si eu clik pe unde apucam sperand sa nu fac vre-o prostie. Primul fic pe care l-am citit a fost Viata de fotomodel
. Fara sa stiu prea multe am ajuns sa ma inregistrez. CAnd fic-ul luase sfarsit am incercat sa dau un comentariu. Am meditat cred ca 10 min, sperand sa apas unde trebuie pentru a`mi spune parearea. Nu stiam unde v-a ajunge comentariul meu asa ca am spus si titlul si autorul. Spre surprinderea mea, postasem corect.
Nu stiu sigur cine a fost prima persoana cu care m-am imprietenit, dar stiu pe cine am admirat de la bun inceput.
Bubulina, Doamne Dumnezeule, ce-mi mai placea numele ei. Desi nu stiam nimic despre Bubu, am incercat sa-i gasesc id. Si toate cele ca sa pot vorbi cu ea. Sa o intreb despre forum, si multe altele. Cand m-am inregistrat, am stat iarasi in jur de 15 min pentru a gasi un nume la fel de dragut ca a lui Bubu. Nimic, tot ce-mi unbla mie prin cap era Bubulina.
Eram mai mereu prezinta pe forum si intro zi, nu am mai putut intra la fic-ul Black and White. Inebunisem nu alta. Apoi pe mess am incercat sa-i spun lui Bubu si aceasta mi-a spus sa intru pe chat. aoleu, imi batea inima si faceam ca toate cele, unde-i chatu`. De ce nu-l gaseam? A fost niste momente :)) . In sfarsit il gasisem .. Apoi am intrat mereu, vorbind cu toti.
De multe ori ma intreb cum ar fi viata mea fara forum. Probabil plictisitoare sau, cine stie. Un lucru e sigur, nu-mi pare rau ca v-am cunoscut!
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Sam 01 Oct 2011, 22:27

Cum m-am inregistrat?

Pai, nu prea imi mai amintesc cum am facut asta, dar stiu ca am nimerit aici pe site pentru ca, cautam la disperare povesti cu SasuSaku, dar sa fie mai noi. Si am vazut povestile de pe site-ul asta si mi-au placut la nebunie si va da-ti seama ca am vrut sa las comentarii la acele ficuri care-mi placea, dar nu puteam, deoarece nu eram inregistrata. Si ce sa stie o pustoaica de 13 ani? Asa ca, mi-am facut frumusel un cont, primul nume fiind "LostAngel", pentru ca toata lumea imi zicea ca sunt ca si un inger pierdut.
A trecut un timp si nu am prea intrat, dar anul trecut am revenit si de atunci, scriu scriu si iar scriu! :D

Primii prieteni?

Chiar nu-mi mai amintesc primii prieteni, dar stiu sigur ca prima care mi-a zis "sisu" a fost Elle. <3 Dupa, au urmat o multime de persoane foarte dragutze cu care m-am imprietenit si imi face placere sa vorbesc. A urmat schimb de id-uri, iar prima pe care am bagat-o in lista a fost Madalinutza. <3 Apoi au urmat Layla, Camii, Emerald, Lexy[nu in ordinea asta]. Ma bucur ca le-am cunoscut si pentru ca sunt niste persoane asa de minunate!

Primul fic citit?

Cred ca primul meu fic pe care l-am citit a fost "Un dans cu un inger mort". Mi-a placut asa de mult incat am continuat cu multe alte ficuri. Am vazut cum au scris altii si am zis "Wow! Sunt niste experti. Oare eu ce caut aici?" Ei, cred ca am gandit gresit. heh

Prima mea postare?

Oooo a trecut mult timp de atunci, dar stiu ca am dat primul meu comm la ficul lui Meyryn. Nu mai stiu cum se numeste. Apoi, au urmat alte comentarii si dupa, a venit si prima mea postare al primul meu fic. Cu ajutorul vostru am reusit sa ma perfectionez.

Ce au zis prietenii?

Nu au zis nimic, pentru ca ei nu stiu ca am un cont unde scriu povesti cu "Naruto". pentru ei, anime-urile sunt o prostie si pentru copii mici. Si nici nu prea vreau sa le spun.

Viata mea in prezent?

Pai, nu vreau sa ma laud, dar am evoluat la capitolul exprimare si compuneri de cand am ajuns pe acest site. La inceput, nu stiam cum sa fac scrisul colorat sua cum sa-mi fac o semnatura, dar cu ajutorul prietenilor mei, carora le multumesc din suflet, am reusit sa devin cea pe care o vedeti azi.
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Vin 28 Oct 2011, 10:38

Ok ok ok ok, so think
Sa vedem ce-mi mai aduc aminte happy2

Cum m-am inregistrat? rusinos

Buna intrebare. Din simplul fapt ca vroiam sa-mi postez ficul undeva. happy
Nu am stat prea mult sa ma gandesc unde, insa fi-ti siguri ca nici nu am prea cautat. lough
Deci asa v-ati pricopsit cu ficurile mele heh

Primii prieteni: huh?

Pai, sa fiu sincera la inceput nu prea am hoinarit pe forum deoarece imi facusem cont pe timpul scolii si nu am prea stat, insa stiu ca primii 3 prieteni au fost: Gaby, Florin si Ele. Intre timp m-am imprietenit si cu Ana, Oana, Bee, Layla, Choco, Byb si multi altii. happy Si de aici schimb de id-uri si tot asa. CU totii sunt foarte de treaba si acem glumele noastre intre noi. lough Nu-i asa"cobra" (Oana)? lough Sau veri'ss? heh Asa mi-am facut si "familionu" pe care l-am iubit si o sa-l iubesc chiar daca se va intampla intr-o zi sa numai intru pe acest forum din diverse motive - care nu vor aparea oricum heh -. Pai c-am asta. rusinos

Primul fic citit:

Primul fic citit de mine pe acest forum a fost a lui Deez (andreea dee pe atunci happy2) si anume "I hate You but I love You". Atunci il credeam extraordinar, pana cand am inceput sa mai citesc inca multe alte ficuri din sumedenia aia, si nu insinuez ca nu ar fi fost si al ei, insa nici pana acum nu s-a terminat deoarece Deez... hmm...?! Nu posteaza nexturile alea afurisite plus ca sunt de aproape jumatate de an pe forum si era pe la cap. 5 atunci cand incepusem eu sa recuperez!!! lough Dupa care nu-mi mai aduc aminte. Ce-i trist e ca o mare parte din ficurile frumoase pe care le citeam sunt blocate. Si nu cred ca autorii le vor mai debloca crying Pai... asta e. :|

Prima postare. dance2

Pai, din moment ce abea asteptam sa-mi postez ficu', aceea a fost prima mea postare. Capitolul 1 din primul meu fanfic. heh

Ce au zis prieteni?

Prietenii? think Depinde care. happy2 O mare parte nici nu au habar ce fac eu la pc iar cei care stiu m-au intrebat de ce nu mi-am postat ficurile pe Intervenit de Crystal: Fara reclama! cu sensul ca "de ce nu mi-am pus si eu ficurile pe un site mai cunoscut"... confuz Le-am zis ca acest forum mi-a placut si dupa aceea au tacut. Marea majoritate din prietenii mei nu ma stiu ca "Ioana cea cu imaginatie" si ca "Ioana perversa fata-baiat..." :| Mda... Nu multi stiu sa aprecieze ce fac deoarece nu m-au cunoscut asa si de aceea cand stau pe acest forum ma simt in propia mea lume unde toti cei de aici ma inteleg, cel mai probabil din acelasi motiv. happy Cand intr-un final au aflat si ei ca scriu povesti si desenez au zis ceva de genu "Fi serioasa, de unde ai furat astea?" sau in cazul desenelor "Le-ai facut cu indigoul sau ai pus desenul pe monitor sa faci conturul" ceea ce m-a ranit si enervat in acelasi timp. take this! Nu mai conteaza, ce este important e ca aici am o a doua familie. a hug

Viata in prezent?

Bai, pot spune ca o duc foarte bine heh Am prieteni, ficuri, desene, videouri si multe altele de care sa ma ingrijesc si cu care sa ma mandresc. dap ! Ador acest forum deoarece ma regasesc pe mine cand stau fie si numai pentru 10 minute de vorba pe chat cu cineva, indiferent ca-l cunosc sau nu. rusinos Acest forum a fost si inca e foarte primitor ceea ce ma face sa fiu si eu la fel cu toti cei care ma baga in seama sau invers. Deci, dragii mei, haideti sa ne facem cat mai multe amintiri frumoase in acest loc de nota 10. dap !

Hai hai hai sa vedem ce se mai intampla happy2
V-am pupat kiss Zbye hi!
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Dum 16 Dec 2012, 15:19

Cum m-am inregistrat?
Tin minte ca s-a intamplat intr-o seara cand, ca de obicei, ma luam de Carmen(meyryn) pe mess de statusul ei sau de avatar. Nu stiu de ce, pur si simplu si am vazut ca avea un link catre forum la status. Am intrebat-o despre el si a zis ca-i fain, ca sunt mai multi de la mine din sat pe el si asa mi-am facut cont.

Primul fic citit
Da dragilor, am citit si eu cateva la inceputul forumului, era unul sigur al lui Meyryn. Dar nu imi mai amintesc cum se numea.

Primii prieteni
Pai primii prieteni de aici au cam fost primii membri si cei pe care ii stiam eu si inainte din viata de zi cu zi, vecinii mei primii 3 happy2 . Cristi (woalket) , Sandi (jhvgf77), Oana (armyde) , Lorena (alyona) si Crickett (maria - ea fiind singura care nu era de la noi din sat)

Primul post
Nu mai tin minte. Am doar o banuiala: ceva ce am "creeat" eu in Paint parca ...lough

Ce au zis prietenii?
Aici n-am nici un raspuns, nici nu mai tin minte si nici nu cred ca au zis ceva in mod deosebit.

Viata in prezent?
Funny story, let me tell ya: ma inteleg bine cu toti si nu ma prea agreeaza multa lume in acelasi timp, ma simt bine in postura in care ma aflu, fetele din staff chiar sunt uneori caraghioase si amuzante din multe privinte iar conferintele de skype ies mereu cu o harababura totala. Deya: Da ai dreptate aici :)).
Foarte tare! (Bianca roll ).

So far so good:
Membrii nostri au postat un numar de 220547 mesaje
Avem 3634 membri inregistrati

De aici trag concluzia ca ne merge prea bine chiar!

P.S. Stiu ca am speriat multa lume prin rautatea mea si credeti-ma, am s-o fac in continuare doar cand e cazul, ca si in trecut good
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Dum 16 Dec 2012, 15:35

Cum m-am înregistrat?
Păi aici nu sunt prea multe de spus... pur şi simplu căutam pe google nişte forum-uri frumoase, anime. L-am găsit pe acesta şi mi-am făcut cont.

Primul fic citit?
Primul fic citit a fost "Dincolo de porţile iadului" scris de Kenta (Miss Murder - mai nou)

Primii prieteni?
Au fost mulţi. Probabil mi-am făcut prieteni când am intrat pe chat, însă prima mea prietenă a rămas Ema (Enya). Nu aveţi idee cât de mult m-am ataşat de această fată. Am fost prietene chiar din prima zi de când eram pe forum. Sunt pe forum de 6 luni şi ceva. (mai mult sau mai puţin), şi încă suntem la fel de bune prietene. Apoi au urmat, o mulţime de alţi prieteni: Bibi, Bubu, Deea şi mulţi alţii

Păi aici nu am nici un răspuns. Nu le-am cerut niciodată părerea şi sunt sigură că nici nu i-ar interesa.

Viaţa în prezent?
Eu mă simt foarte bine aici. Am mulţi prieteni şi mă înţeleg bine cu toată lumea. happy
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Dum 30 Dec 2012, 11:24

Owwww, Eli a hug. Mi-ai plăcut din prima, deşi la început te credeam o ciudată obsedată de mine, dar cu timpul m-am înşelat şi mă bucur că am fost prima ta prietenă de aici şi încă sunt. Înseamnă că sunt la fel de genială ca atunci. * laughs *

Cum m-am înregistrat ?
Sinceră să fiu n-am habar cum. Prima dată îmi făcusem cont pe alt forum ( tip vechi ) după care pe altul ( nu pot face reclamă ) mai cunoscut. De acolo am găsit un link sau somenthing like this ce m-a trimis aici. M-am uitat puţin pe la toate categoriile şi chiar mi-a plăcut, prin urmare am ajuns să mă " nasc " cu numele de Ema.

Primul fic citit ?
Ohh, so hard to say. Sincer n-am idee care a fost, parcă ar fi vremuri îndepărtate, de mult apuse şi moarte. * laughs *. Ştiu că primul fic citit a fost... unul al lui Aniska sau Choco, dar nu ştiu exact.

Primii prieteni ?
Nda, aici am stat greu, pentru că sunt o fire timidă la început şi nu zic prea multe, cel puţin atunci, aveam doar 13 ani, seriously. -.-"
Nu m-am impreietenit repede cu staff-ul, dar am avut o mare admiraţie pentru Crystal ( Ilinca ) care înca există. M-am împrietenit cel mai rapid cu Malina, o fată ce nu mai frecventează acest forum. Am ajuns să fiu prietenă bună cu Adelina, Bubu, Choco ( o doamne, mai ştii cât râdeam ? Ne prosteam îngrozitor ) şi cu Elzişor ( cel mai mult, cred ).

Ce au spus prietenii ?
Nu ştiau şi nici nu ştiu. Cel mai probabil ar râde, dar n-au idee ce pierd.

Viaţa în prezent ?
O duc perfect ca moderatoare şi critic. Mereu mi-am dorit să fiu critic, am aşteptat un an pentru asta, după ce mi-am propus să renunţ la forum pentru că nu mi se îndeplinea dorinţa. Am revenit sub funcţia de critic şi am făcut extrem de multe ( sau cel puţin mi-am dat tot devotamentul ) şi cu timpul ( în foarte puţin timp plin de muncă excesivă si câteva banări raportate la Mihai ) am ajuns moderatoare. Nu m-am gândit niciodată să fiu moderatoare, deşi mai fusesem pe un alt forum ( primul pe care am stat - scurta perioadă ), dar acum nici să nu aud că nu mai sunt moderatoare. Toată ziua fac chestii, de frică să nu rămân fără rang, plus că ador culoarea verde, mi se potriveşte de minune. * blushing befor laughs *
Deya: Ce modesta esti:>:)).

Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Dum 30 Dec 2012, 18:03

Ehh .. la mine e o poveste tare haioasa lough
Deci de la inceput tin sa mentionez ca: Fairtopic a fost primul forum pe care am intrat . Inainte, sa fiu sincera nici nu stiam bine ce-i ala forum lough

Cum m-am inregistrat?
Eram pe la episoadele alea din Shippuden cand Sakura il cauta pe Sasuke si cand s-a intalnit cu el si s-au luptat. Si am fost tare dezamagita de deznodamantul acestei intamplari asa ca am scris pe google : " De ce Sasuke e asa de...." si am dat enter. Am intrat pe primul site si ia ghici ce era? Forumul asta, mai precis un fic, dar nu stiu care lough

Primul fic
Eu nici macar nu stiam ce e ala un fic inainte sa intru aici. Am cautat pe google ce inseamna lough. Insa fiind suparata din cauza ca Sasuke a parasit-o pe Sakura am inceput eu sa scriu ficul " Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi! ( doamne ce mai titlu lough ) Imi amintesc ca nici n-am stiut cum sa-l pun. Nu stiam unde desi imi explicasera 3 persoane. Sa nu mai zic ca a trebuit sa ma uit pe inca 3 ficuri ca sa-mi dau seama cum pun capitolul 2 lough
Dupa am citit si eu regulamentul, alte ficuri si tot asa. Eu prima data am vrut sa postez, dupa sa citesc, tipic lough

Primul fic citit:
Nu mai stiu cum o chema pe autoare .. fir-ar. Era ceva cu "V" ( edit, parca o chema Voltura) lough. Al doilea fic sau primul, nu stiu sigur a fost " Ura dintre 2 clanuri" ( scris de Yuki). -> Mi-a placut foarte mult, desi nici acum nu-i terminat ...

Primii prieteni:
Zau daca stiu cine au fost. Mi-am facut multi prieteni atunci cand am inceput al 2-lea fic. Chiar cred ca ficul ala a fost o binecuvantare, Am intalnit persoane minunate, care chiar apreciau ceea ce faceam eu. Sunt foarte multe si o sa le raman datoare mereu puppy eyes
Oricum pe la inceput m-am imprietenit cu Bianca ( Milkshake) si la Jocuri Forumiste am dat de Capps. O Doamne, deci fetele astea 2 sunt geniale. Ma inteleg de minune cu ele si sunt niste prietene adevarate. Cateodata pierd ore in sir vorbind cu Cappu' si vreau sa spun ca nu ma mai satur. Dupa au fost Lorree, Elly, Diavola ( Doamne ce poveste ciudata a fost aia cand ne-am imprietenit lough), Layla, Choco ( n-o sa uit prima noastra discutie, de fapt cred ca ai postat-o undeva lough) , Deez, Mady si muuulti altii.

Nu le-am spus tuturor de forum, insa de unii m-am rugat sa citeasca nu stiu ce fic sau chestii de genul asta. Si n-au regretat :-".

Viata in prezent
Imi pare rau ca nu prea mai am timp sa intru pe forum, atunci cand vreau eu. As vrea sa pot scrie mai mult si sa citesc mai mult, dar timpul nu-mi permite. Inainte era mai usor sad Insa am intalnit persoane minunate si ele ma tin aici, oricum nu ma pot desparti de forumul asta.

M-am simtit foarte bine depanand amintiri. Este o idee geniala si fiecare are o istorioara adanc inradacinata in inima. dap !

Ultima editare efectuata de catre (='.'=) Katia (='.'=) in Dum 06 Ian 2013, 01:43, editata de 1 ori
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

Sex : feminin Localizare Localizare : La bau bau
acebook acebook : Ade Adèle
Nr. mesaje Nr. mesaje : 580
Puncte : 778
Reputatie Reputatie : 165
Hobby-uri Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby)
Stare de spirit Stare de spirit : Ce gluma buna:))

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Dum 30 Dec 2012, 23:35

Cum m-am inregistrat aici?

Pai... Inainte eram o fana infocata a trupei Tokio Hotel , si pe net gasisem cateva ficuri facute cu ei si chiar mi-au placut si am cautat mai multe pana am dat peste ficul lui Byby. Care era genial, si de frica sa nu ratez vreun capitol am lasat un mesaj doar ca pe atunci nu stiam ce este un forum , iar acel mesaj sa dus la toti administratorii :))). Layla mia zis sa ma inscris daca vreau si sa-i spun chiar eu personal lui Byby cand va pune urmatorul capitol. A fost amuzant oricum:))

Primii prieteni?

Prima mea prietena a fost Buby, care se luase de mine ca nu imi schimbam odata numele si striga intruna SNoogleeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! Schimba-ti numele!!!!!! lough cum am mai zis si inainte nu ma prea pricepeam la forumuri :)) era ceva nou pentru mine ::)) dar ma bucur ca am reusit sa ma imprietenesc cu ea si sa radem intruna sa ne dam porecle si multe altele :x.
Apoi a doua prietena a fost Ani , cu care ma intelegeam super bine, vorbeam mai mereu si eram foarte apropiate. Pe atunci imi facusem si un dusman :)) sau cel putin eu asa il vedeam ca si majoritatea membrilor noi pentru mine Arcade sau marius era un fel de diavol venit sa ne faca viata un calvar de fiecare data pe chat :)) dar apoi neam imprietenit si in momentul de fata este unul dintre putinii membri in care am incredere totala in el. Imi da sfaturi la greu , si radem mereu . E ca un frate mai mare pentru mine. Dupaia a urmat Florin cu care am rupt legatura.. Dar datorita lui am putut sa o cunosc pe Deea, o fata minunata care imi era copil si eu nici nu stiam =))) ma amuz mereu cu ea si vorbim mereu despre absolut orice , pana ne certam=)) bine ca cearta noastra nu tine multa vreme

Primul meu fic a fost: Oare exsista o lume paralela? Dar m-am lasat repede de el.

Primul fic citit
:cum am zis a fost ficul lui Byby . Never say never . Un fix abslut superb care merita citit :x

Viata in prezent?

Nu mai sunt asa activa ca inainte, am inceput sa ma distantez de forum din pacate. Inainte cunosteam toti membrii noi si ma imprieteneam foarte repede cu ei. Practic viata mea din inainte era in mare parte bazata pe statul pe forum , cititul ficurilor ( eram o mare fana a ficurilor lui layla , bubu , byby , ani , choco etc.) . Acuma incerc sa fiu mai activa si sa postez mai mult pentru ca totul sa fie cum a fost
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Joi 03 Ian 2013, 12:23

Cum m-am înregistrat?
Pai..eram innebunita dupa ficuri SasuSaku...asa ca am dat "cautare" pe google =)) si am descoperit ficul Floare de Lotus al Elenei. De atunci m-am hotarat sa ma inregistrez :)).

Primii prieteni?
Primul meu prieten a fost FLORYN...am intrat pe chat..a inceput sa intre in vorba cu mine..si m-a intrebat daca vreau sa fiu fata lui:)))...si am zis da de ce nu..Dupa..seara am intrat din nou...si cand l-am strigat tati=))) el nu mai stia cine sunt=))) EPIC FAIL...clar:))..De la faza aia am cunoscut-o pe Ade :X:x ( Apocalipsa ) si m-am inteles cu ea din prima :X:X,. Este o persoana minunata in care eu am incredere. Dupa am inceput sa ma inteleg cu Bubu..care la inceput mi se parea o fitoasa=))))...dar cu timpul am observat ca este o prietena adevarata..si pentru asta o iubesc mult...Este alaturi de mine si la bine si la rau...A urmat si Gaby, Piersicuta, Bibi:X:X: care este si ea prietena mea :X:X..si am incredere in ea :X:X. O iubesc MAXIM. Mihai..care la inceput mi se parea ca face baza de toti si imi era frica sa nu spun vreo prostie..:))) ca sa nu rada de mine...dar cu timpul am ajuns sa ma inteleg cu el perfect:X.
Este un om in care eu am incredere si pot sa ii spun orice.

Nu stiu sincer.. :)))

Viaţa în prezent?
Am foarte multi prieteni...ma inteleg perfect cu toti:X:X... Am ajuns grafician..si dupa si moderator..la asta nu m-am gandit niciodata.. Pentru ca eu nu sunt sigura pe fortele mele de multe ori..si prietenele mele m-au incurajat cu acest rang...ca mi se potriveste.. Sper sa nu dezamagesc pe nimeni..si sa fie multumiti :D.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Joi 26 Dec 2013, 16:34

Cum m-am inregistrat?
Citeam foarte multe ficuri de aici si am zis "De ce nu? 
Primul fic citit
... Nu il mai stiu lough 
Primii prieteni

Tymy, el ma ajutat sa ma integrez si sa ma descurc pe forum. In aceasi zi mam imprietenit cu Stefan(Splendor),apoi cu Crisu si Irina care au facut misto de mine=)) a fost nasol pe moment dar acum radem de asta de ne spargem, mai ales eu si Crisu, care in prezent e cea mai buna prietena a mea de pe forum.
Primul post
Sa moara Leana daca mai stiu =))
Viata in prezent?

Am o multime de prieteni, ma inteleg bine cu cei de pe forum, sunt in top 10 persoane active. O viata frumoasa pe forum, alaturi de cei dragi de aici.
Sus In jos
Hurrem
Genin
Genin
Hurrem

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : La serai
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 305
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : Barfa, scrisul, cititul ficurilor, muzica.
Stare de spirit Stare de spirit : In general stare prietenoasa, uneori superioara :3

MesajSubiect: Povestea contului tau.   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19Joi 22 Mai 2014, 23:56

Bunaa:**. Nu stiu daca am postat unde trebuie, daca nu, asta-i viata. Vreau sa abordam un subiect ca mie cel putin mi se pare interesant. Fiecare isi va spune, daca vrea, povestea contului sau de pe Fairtopic, cum a luat nastere, motivul, etc. 
       Navigam cu mare plictiseala in cautare de jocuri cu Naruto, cand, din intamplare, am dat peste un site. Am apasat click pe el, iar in fata mi sa afisat scris, scris si iar scris. Ma uitam eu pe acolo, iar spre uimirea mea, era vorba despre Sasuke care se intalnea la club cu Sakura. Acum, eu m-am gandit asa:,, Mai da peste ce dadui eu aici?''. Citeam din acea poveste cu atat patos, nu-mi mai luam ochii de la ea, citeam cate 3-4 ,,parti'' pe zi. Era vorba despre Jurnalele lui Sasuke-Inceputurile, primul fic pe care l-am citit. Mi se parea absolut fascinant faptul ca personajele din Naruto apareau in diferite ipostaze in care ele nu mai fusesera niciodata. Acel fic m-a marcat, mi sa intiparit in minte si asa a luat nastere pasiunea mea pentru ficuri. Imi si amintesc cum arata Fairtopic inainte, parca nu era acelasi fundal, nu-i asa? Parca erau niste stele mici, chiar nu-mi mai amintesc, era cu totul altfel. Ma simteam ca intr-o alta lumea atunci cand, printr-o singura apasare pe mouse, intram intr-un univers paralel. Cred ca sunt 3-4 ani de atunci, chiar nu mai stiu... Tot ce stiu este ca vroiam cu ardoare sa ma strecor prin acel site misterios. Prin urmare, mi-am facut un cont, insa nu prea faceam nimic cu el.
       De la mine din clasa, nimeni nu auzise de Fairtopic sau de povestile de dragoste dintre SasuSaku, asa ca nimeni nu-mi impartasea pasiunea. Stiam ca trebuia sa fac ceva in acest sens, sa fac cunoscuta acea poveste, cat si acel site. Aveam de gand sa informez clasa, cat si scoala cu privire la acestea. Asa ca mi-am recrutat doi ,,adepti'' si am pornit spre a ne afirma. Scoala avand 2 etaje, ne-am impartit teritoriul: Eu la parter, iar cei doi si-au imparit si ei la randul lor etajele.
       Iar acum, sa vedeti nebunie. Am tras la xeros cateva foi mici de hartie cu desenul de mana a lui Sasuke si al Sakurei pe fata, iar pe spate: Jurnalele lui Sasuke. Cum actionam? Atunci cand se suna de ora, stiam ca prpfesorii vor veni mai tarziu, iar noi strecuram biletelele pe sub usa. Acum, nu stiu mai exact cine a tinut seama de asta, dar ne-am si distrat si am incercat sa facem si ceva bine, pentru ca pana la urma e mai bine sa citesti decat sa vegetezi pe scaun si sa cauti jocuri cu naruto, asa cum am facut eu. Si asta a fost povestea contului meu. O astept pe a voastra.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dulci Amintiri   cufarul cu amintiri - Dulci Amintiri I_icon19

Sus In jos

Dulci Amintiri

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-