Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Desenele mele Mier 03 Aug 2011, 17:14 | |
| Un desen cu Deidara:D [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Primul meu desen cu Akatsuki Chibi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sper sa va placa |
|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Desenele mele Mier 03 Aug 2011, 18:36 | |
| |
|
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Desenele mele Mier 03 Aug 2011, 18:53 | |
| Ma bucur ca va plac desenele mele Deocamdata mai am doar desene neterminate dar cand le termin o sa mai pun Ely desenele le-ai vazut pe deviantart? |
|
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Desenele mele Mier 03 Aug 2011, 22:37 | |
| |
|
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Desenele mele Joi 04 Aug 2011, 17:44 | |
| OMG tu le-ai facut Waaaaaaaa sunt sunt..sunt asa de FRUMOASE, SPLENDIDE. Imi place muuuult cel cu Deidara La fel ca Ely si eu stiam pozele dar nu stiam ca sunt facute de tine. Felicitari! Ai mult talent la desen. Sper sa ne mai arati si alte desene de-ale tale |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Desenele mele | |
| |
|