| Cat de multe sti despre pisici? | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Cat de multe sti despre pisici? Joi 04 Aug 2011, 18:43 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Rezultatul meu: Iti plac toate animalele in egala masura. Nu ai preferati. Cunosti destul de multe despre pisici. stiu ca multora le plac pisicile si de aceea am pus acest test |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Joi 04 Aug 2011, 18:55 | |
| Nu stii prea multe despre pisici. Nu-i asa ca iti plac mai mult cainii? Deci era sa cad de pe scaun cu intrebarile Asa e, imi plac mai mult cainii |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Joi 04 Aug 2011, 20:38 | |
| Rezultatul tau: Iti plac toate animalele in egala masura. Nu ai preferati. Cunosti destul de multe despre pisici.
Nu prea-mi plac animalele, dar ma rog :)) |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Joi 04 Aug 2011, 21:43 | |
| Rezultatul tau:
Nu stii prea multe despre pisici. Nu-i asa ca iti plac mai mult cainii?
Exact ce bine ma ghicit :)) |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Joi 04 Aug 2011, 21:48 | |
| Rezultatul meu:
Intrebarile au fost banale si grele |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Vin 05 Aug 2011, 00:25 | |
| Iti plac toate animalele in egala masura. Nu ai preferati. Cunosti destul de multe despre pisici. Nu-mi convine... Imi plac cainii |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Vin 05 Aug 2011, 17:16 | |
| Mie mi-a dat rezultatul inainte sa fac testul...[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dar am facut si testul si mi-a dat la fel...Rezultatul tau:Iti plac toate animalele in egala masura. Nu ai preferati. Cunosti destul de multe despre pisici |
|
| |
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Joi 11 Aug 2011, 22:05 | |
| Esti un iubitor de pisici. Stii asa de multe despre ele incat imi vine a crede ca intr-o viata anterioara ai fost pisica! |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Dum 13 Mai 2012, 13:50 | |
| Rezultatul tau:
Da, adevarat! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Dum 13 Mai 2012, 13:53 | |
| Rezultatul tau:
Esti un iubitor de pisici. Stii asa de multe despre ele incat imi vine a crede ca intr-o viata anterioara ai fost pisica!
Vaaai |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Dum 13 Mai 2012, 20:01 | |
| Rezultatul tau: Iti plac toate animalele in egala masura. Nu ai preferati. Cunosti destul de multe despre pisici. Daaa, [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] majoritatea raspunsurilor au fost la plesneala. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Sam 19 Mai 2012, 19:49 | |
| [b][i]Nu stii prea multe despre pisici. Nu-i asa ca iti plac mai mult cainii?
Normal ca nu stiu pre multe despre pisici daca ma intreaba cati pui a fatat o pisica si cine a inventat usa pisici. Imi plac pisicile. Am una pe ca re o tin in casa , mai trebuie sa stiu cati dinti are daca o iubesc? |
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Lun 28 Mai 2012, 15:36 | |
| Nu stii prea multe despre pisici. Nu-i asa ca iti plac mai mult cainii?
Nu prea imi plac animalele, deci |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Sam 04 Mai 2013, 19:52 | |
| Rezultatul tau:
Chiar e adevărat. |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Sam 04 Mai 2013, 22:29 | |
| Iti plac toate animalele in egala masura. Nu ai preferati. Cunosti destul de multe despre pisici.
Intrebarile mi s-au parut cam prea detaliate . Cine ar numara pleoapele unei pisici ?
|
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Vin 31 Mai 2013, 14:48 | |
| Rezultatul tau: Iti plac toate animalele in egala masura. Nu ai preferati. Cunosti destul de multe despre pisici. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Vin 25 Oct 2013, 19:18 | |
| Rezultatul meu:
Iti plac toate animalele in egala masura. Nu ai preferati. Cunosti destul de multe despre pisici.
EVIDEENTTT!!! Am 3 motani acasa =))))) |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Vin 25 Oct 2013, 20:26 | |
| Iti plac toate animalele in egala masura. Nu ai preferati. Cunosti destul de multe despre pisici. |
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Lun 11 Aug 2014, 20:12 | |
| Rezultatul tau: Iti plac toate animalele in egala masura. Nu ai preferati. Cunosti destul de multe despre pisici.
De fapt, cel mai mult îmi plac șerpii, pisicile și scorpionii, dar întrebările erau prea de tot. Procente? Really? |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Mier 13 Aug 2014, 17:49 | |
| Iti plac toate animalele in egala masura. Nu ai preferati. Cunosti destul de multe despre pisici. |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? Vin 26 Dec 2014, 18:35 | |
| Rezultatul tau:Iti plac toate animalele in egala masura. Nu ai preferati. Cunosti destul de multe despre pisici.
Majoritatea intrebarilor le-am pus la plesneala. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cat de multe sti despre pisici? | |
| |
|
| |
| Cat de multe sti despre pisici? | |
|