Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Stiu sa spun...Nu !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 18:18

Distractie placuta si te rooooooooooooooog cand ajungi sa pui next urgent k de nu te biciuitor happy2
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 272
Puncte : 312
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : I'm Alive
Stare de spirit Stare de spirit : Drowning myself in boredom...

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 12:14

NEXTUL ! ... scuze de intarziere da am fost hiper obosita si mda.... sper sa va placa !

.....Sasuke se apropoe de mine cu un zambet care ma scotea din minti incepu sa ma sarute pe gat . Eu nu pierdusem niciodata la acest joc dar nu voiam sa fac cu Sasuke .Am incercat sa ma indepartez de el dar nu a mers pentru ca ma tinea . Nu puteam nici sa-l lovesc pentru ca ma tinea de maini. Sa apropiat cu gura de urechea mea si m-a intrebat : ,, Vrei ? ” si m-a lasat sa raspund . Eu am inlemnit si i-am spus ca nu . S-a ridicat de langa mine si i-a chemat pe Naruto si pe Hinata ca sa mai jucam . Atunci eu m-am ridicat si am spus ca nu mai vreau sa joc si am iesit din camera . Am mers in camera lui Kakasi sa vad ce mai face dar , el era in pat cu temperatura si mi-a spus sa-i anunt si pe ceilalti sa-si faca bagajele pentru ca vacanta se scurteaza. Mie mi-a cazut fata si am fugit inapoi in camera unde i-am anuntai pe cei trei crai de la rasarit si dupaia i-am anuntat si pe ceilalti . Naruto si Hinata au plecat in camera lor iar eu am ramas cu Sasuke :
- Auzi .... plecam maine dimineata asa-i ? ma intreaba Sasuke .iar eu fiind foarte suparata dau doar din cap afirmativ ca sa nu imi irosesc vocea . Dupa ce imi termin bagajele ma bag in pat urmata de Sasuke . El ma vede trista si ma intreaba ce am ...dar eu nu ii raspund si ii sar la gat sarutandu-l .
- Sasuke imi pare foarte rau , stiu ca sunt ingrozitoare ! si imi sterg lacriminle dupa care ma intorc pe partea mea si ma culc . Oare de ce am facut asta ? Simt ca am apreciat ca m-a intrebat daca vreau sa fac cu el inca o data ....

Sasuke : Ce o fi cu ea . Ieri seara mi-a facut scandal dupa care a lesinat iar azi spune ca este ingrozitoare si ma sarua . Asta chiar este ciudat dar... sarutul asta....a fost altfel . Nu a fost din dragoste . Mi-a multumit pentru ceva ...sunt un mare Prost ca nu stiu .... dar imediat adorm fara sa las gandurile sa circule liber .Visez ca eu si Sakura avem doi copii . Ce ciudat .... Sakura nu ar vre niciodata sa facem copii . Sunt doi gemeni , o fetita care seamana cu Sakura si un baiat care seamana cu mine . Nu apuc sa mai visez caci sunt trezit de enervantul telefon al Sakurei . Ma intind spre el si il sting . O trezesc pe Sakura care se uita la mine ca la masini straine . Se scoala din pat si isi da jos pijamaua fara sa ma bage in seama .... ce ridicol ! Se imbraca intr-o pereche de blugi negri lungi pana si un maieu alb peste care a pus un bolero mov din panza . Se incalta cu niste sandale negre cu un toc cui imens si arata super hot ! Isi i-a bagajele si iese din camera .Ma imbrac si eu cu o pereche de blugi si un tricou gri cool . Ies pe usa si ii vad pe toti in fata pensiunii penrtu ca asteptau autobuzul ca sa ne duca in port pentru ca profu a zis ca vrea sa ne faca cinste cu o cruaziera pe mare in loc sa ne terminam excursia . Toti ceilalti tipau de bucurie. Ma uit la Sakura care aproape ca facea pe ea de fericire . Eu doar zambeam cu perversitate si ma gandeam cat de cool va fi sa stau cu Sakura in camera iar . Urcam in autobuzul proaspat sosit si mergem in port . Era o gramada de lume ...urasc aglomeratia . Dupa vreo zece pasi deja se vedea vaporul pe care noi vom naviga . Urcam si fiecare ne alegem camerele . Trebuia cate doi asa ca ma indrept repede spre sakura si o iau de mana tragand-o violent in ultima camera de la capatul holului .

Sakura : AAAAAA ! Ma rapeste , Ajutor ! Ce proasta sunt ca tip in minte . In orice caz ajengem in camera si dupa ce mana imi este eliberata ii trag o palma ciudatului ala de om care a pus mana pe mine !!! Ce creeatura ! Ce ... ce ... ce ...dar nu imi pot termina sirul gandurilor caci Sasuke imi spunea care este partea mea de pat si bla bla bla !
- Sasuke , draga ....noi doi suntem rivali ! De ce d***u ma pui sa stau cu tine !?
- Pentru ca imi place sa te chinui ! Imi spune acesta cu un zambet pervers pe fata in timp ce scotea din pat un pachetel mic ...prima data nu am stiut ce este dar dupaia mi-am dat seama ca este un pachet de Durex .....imi venea sa mor ! Peisajul era minunat dar era super naspa ca incepuse o furtuna uriasa si erau tunete si fulgere si in camera era deja intuneric. Stateam ghemuita sub patura uitanduma cum toata camera este luminata de fulgere . Dintr-o data simt o imbratisare calda si un pupic pe obraz .
- Culcate ...eu sunt aici cu tine fricoas-o ! Sunt doar niste fulgere . iar eu il ascult si ma ghemuiesc langa el cu o oarecare frica dar si un sentiment minunat ! Dupa ce adorm si ma trezesc .... veti vedea in urmatorul capitol ! happy2 friends

5 commuri pentru next ....oricum ii pun azi dupa ce il scriu ! banda
Sus In jos
http://bastille07.tumblr.com/
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 12:21

Yeeyy ce`mi place nextu`.. in love
Se pare ca Sasuke e cam gentleman..daca a intrebat`o pe Sakura daca vrea..inseamna ca nu vrea sa`i faca rau...nup? happy2
Deci, e asa de romantic..intr`un fel..dar si amuzant in alt fel.. yeah
Pai..adu nextu` repede si daca e nevoie dau eu comm`uri heh
Pupici de la Losty kiss
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 12:42

Superrr
Vreau next-ul urgent.
Haide cu next-ul ala mai repede te rog.
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Dum 21 Aug 2011, 14:25

Nextul .....happy2

...ma trezesc cu o durere ingrozitoare de spate . Deschid ochii incet si observ ca sunt pe jos . Ma uit in pat si il vad pe Sasuke cum doarme cu un zambet haotic pe fata . Ma ridic de pe jos , ma duc in baie si i-au pasta de dinti a lui Sasuke si i-o intind pe toata pe fata . Saracul de el ... arata mai rau ca o cizma mancata de molii. Ma urc in pat si adorm pana dimineata cand sunt trezita de tipatul Domnului Inteligent cand s-a uitat in oglinda . Il vad cum se indreapta spre mine cu o furie de nedescris . Isi ridica palma iar eu imi inchid ochii asteptand lovitura. Stau ceva timp asa pana deschid ochii si il vad pe sasuke imprastiat pe jos oftand uitandu-se la geamantanul meu care era in mijlocul camerei . Doua lacrimi mi se preling pe obraz pentru ca el voia sa ma loveasca si imi amintesc atunci in avion cand mi-a spus ca ma ....

Flashback :
,, Imi pare rau ca te-am facut sa suferi atat de mult doar ca eu ....sti Sakura eu te iubesc ! ”
End of flashback

Cat de mult uram acele vorbe … acele minciuni . Lui nu ii pasa deloc de mine . Il urasc mai mult decat urasc ca Itachi este cu Misato . Dar in fine nu pot face nimic cu asta . Ma mut in camera cu alt cineva . Si fara a mai sta pe ganduri ies din camera si ma indrpt catre camera Hinatei …care se vede ca inca dormea cu Naruto …norocosii . Il vad pe Shikamaru care se certa cu Ino dupa care o vad pe ea ca pleaca si se indreapta spre mine :
- Hey Sakura ai vrea sa facem schimb de camere ? Eu cu ,, amicul meu ” nu pre ne mai impacam . in acel moment o strang pe Ino in brate si ii spun ca mai mare bucurie nu imi putea face asa ca ne lom lucrurile si schimbam camerele . in timp ce eu ma indreptam spre camera lui Shikamaru aud un tipat de groaza din partea lui Sasuke care dupaia spune ca mi-o v-a platii . Ajung in camera unde noul meu coleg ma privea ca pe un extraterestru . Ii spun de schimbul facut cu ino si ma asez in patul meu , pentru ca in cabina asta paturile erau separate . Imi parea bine ca nu mai stau cu Sasuke dar totusi parca mi-e dor de perversitatile lui . Poate ca eu il iubesc …. Dar cum sa ajung de la ura la dragoste …. Asta chiar este ciudat … dar oare el chiar vroia sa dea in mine sau doar se prefacea ca sa ma sperie si dupaia sa ma alinte …. Oare de ce am plecat …eu chiar nu mai gandesc…..dar in timp ce eu imi duceam gandul la bun sfarsit intra Ino in camera si sare in bratele lui Shikamaru care raspunde la imbratisare si imi spune ca ar vrea sa faca schimbul dinnou . Eu dau afirmativ din cap , zambesc si ies pe usa indreptandu-ma spre camera Mortii . Deschid usa si il vad pe Sasuke cum statea pe pat si ma astepta .
- Vezi ca eu intru la dus … sa nu cumva sa intri pste mine ca altfel o sa sfarsesti in chinuri groaznice . dupa care imi I-au prosopul si intru la dus . Ma dezbrac si intru in cada ghemuindu-ma in apa calda . Dupa vreo jumatate de ora apare in baie Sasuke . Eu nu ma sinchisesc sa tip la el sau sa ma ascund avand in vedere ca m-a violat . Se apropie de mine si ma saruta nesatisfacut ca nu imi vede formele din cauza spumei . Ii spun plictisita sa iasa afara iar el ca un catelus rau imi spune ca am ajuns inTokio si trebuie sa coboram Ma ridic din cada plina de spuma incat el sa nu ma poata vedea si ma imbrac cu un tricou simplu si un blig scurt cu o pereche de sandale fara toc . Coboram cu totii de pe vapor suparati ca am ajuns atat de repede dar profu ne ridica moralul spunand ca peste doua saptamani este balul de hallowen asa ca sa ne bucuram . Yeeeey ce ma mai bucur . V-a trebui sa am un partener si nu stiu pe cine . Dar ma rog nu conteaza . Ajung acasa unde Misato ma astepta ……

Scuze ca este scurt si ca a luat mult timp dar nu mai am cand sa le scriu ..... incerc si eu sa le scriu bine ....sorry
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Dum 21 Aug 2011, 15:07

Ador continuarea! in love
deci, iubire, nu stiu ce s`a intamplat la faza cu palma. Oare chiar vroia Sasu sa dea in ea?
Ei, vom trai si vom afla.. happy2
Pana atunci adu nextul ca moor dupa el!
Pupici de la Losty kiss
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Dum 21 Aug 2011, 15:23

Se pare k atunci u incerci sa scrii un fic bine il faci super grozav.De ar fi asa si cu mine cand scriu la test la romana heh abia astept nextul
Sus In jos
allecsutza
Genin
Genin
allecsutza

Nr. mesaje Nr. mesaje : 182
Puncte : 196
Reputatie Reputatie : 15

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Dum 21 Aug 2011, 21:26

Superb, minunat, extraordina....nu am cuvinte destule sa iti spun cat imi place, asa ca hai cu nextul
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 15:48

Nextul cu intarziere ... nu mi-a mers netul ..... crying

...unde Misato ma astepta impreuna cu Itachi pe canapea . Cum ma vede se ridica , vine la mine si ma imbratisaza intrebandu-ma unde este sasuke . Ii spun ca nu stiu pentru ca am venit direct acasa . Dupa cateva secunde ea ma lamureste ca trebuia sa vina si Sasuke pentru petrecerea de ziua mea . Ziua mea ? Ufff....am si uitat de asta . Imi las bagajele si fara sa astept vreun cuvant ies pe usa nevazand ca ploua si alergand spre casa lui Sasuke . Picaturile de apa se izbesc de corpul meu facandu-mi hainele sa se lipeasca de mine scotandu-mi formele in evidenta . Ajung in fata casei lui Sasuke si bat la usa . Din cauza ploii mi se face pielea de gaina . In acel moment Sasuke deschide usa si ma priveste cu o fata acra intrebandu-ma ce caut ...mai exact ce vreau .....
- Itachi si Misato organizeaza o petrecere la noi acasa . Vino ! dupa care il iau de mana si il trag prin ploaie . Observ ca el s-a udat si il trag intr-un magazin cu articole barbatesti . Gasesc un tricou negru dragut si il cumpar dupa care iar incep sa fug prin ploaie cu Sasuke ca sa ajungem la casa mea . In mintea mea exista o singura intrebare b... de ce s-a uitat la mine asa de acru . Ce i-am facut eu ... poate nu se uita asa din cauza mea . Ajungem acasa si deschid usa ca sa intram . Misato si Itachi au lasat un bilet pe usa cum ca au plecat sa i-a tortul . Ma gandesc ca este un moment minunat si ii dau lui Sasuke tricoul ca sa mearga sa se schimbe iar eu merg in camera mea ca sa ma imbrac cu ceva . Imi deschid dulapul si i imi aleg un tricou fara umeri roz super dragut , o pereche de colanti negri si noile sandale roz cu toc cui . Imi pun hainele pe pat si mi le dau jos pe cele ude . In acel moment Sasuke intra in camera si imi vede corpul superb doar in sutien si chilotei . Se inroseste la fata si isi cere scuze in timp ce ma savura din priviri . Eu raman stana de piatra si ii spun incet sa iasa afara . El se apropie de mine si imi saruta buzele impietrite . Eu ma enervez la culme si ii trag una intre picioare .
- Dragule eu nu te plac ,tu nu ma placi asa ca mai lasa momentele romantice si iesi afara ! dupa care el incepe a rade in hohote si printre sughituri de ras imi spune ca aratam ,,minunat ” atunci cand stateam nemiscata si ma holbam la el . Ii trag o palma si ii intorc capul 90 de grade est facandul sa ii piara rasul . Se intoarce la mine si ma intreaba pentru ce tort au plecat Itachi si Misato. Imi las capul jos fara sa vreau sa ii raspund dar el imi i-a barbia si ma obliga sa ma uit in ochii lui si ma mai intreaba odata . Ii spun putin cu parere de rau ca este ziua mea doar ca nu i-am spus si lui ca sa nu se deranjeze sa imi i-a cadou . In acel moment scoate un pachetel de prezervative din buzunar si mi-l pune in mana , spunandu-mi sa-l pastrez caci imi v-a folosi . Nu il iau in seama si il arunc pe pat .ies din camera si ma indrept spre sugragerie unde era Sasuke care butona telecomanda . Imi suna telefonul si aflu ca Misato imi trimise-se un mesaj .
,, Draga Sakura ,imi pare rau dar dupa cum vezi afara s-a intunecat si ploaia a devenit torentiala deci eu si Itachi vom ramane aici peste noapte . Tu si Sasuke veti dormi impreuna in camera ta pentru ca stiu ca iti este frica de intuneric . La multi ani pentru maine ! Cu drag Misato !” Dupa ce citesc mesajul simt cum tot cerul cade pe mine . Incep sa plang si cad pe jos . Sasuke vine la mine si ma intreaba ce s-a intamplat iar eu ii arat mesajul . El ma priveste pervers si imi aminteste de prezervativ .iar eu lesin ./.........dupa care .... happy2 secret... lough
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 15:53

Dupa care...ce?
Off mai..te`ai oprit fix la partea interesanta! crying
Deci, e superb!
Nextul, plss!
Losty te iubeste! in love
Sus In jos
LoVe SHINee
Genin
Genin
LoVe SHINee

Localizare Localizare : in fata leptopului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 53
Puncte : 56
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : plimbatu cu rolele
Stare de spirit Stare de spirit : foarte buna

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 16:13

nu am cuvinte in acest moment pot spune ca doresc nextul si nimic mai mult si nu mai asa de ea cu noi ca sa te opresti in momentul culminant kiss
SPOR LA SCRIS!!
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 16:30

Secret?Tocmai cand se incinge atmonsfera chiar atunci dai de ,,secret?Cred ca merg sa te pap biciuitor
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 17:25

POI inca 7 COMMURI pentru next heh in love
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 17:28

Daca vrei dau eu 7 comuri doar pune repede nextul,deci ce zici? think
Sus In jos
LoVe SHINee
Genin
Genin
LoVe SHINee

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 17:48

Daca vrei dau si eu inca 7 comuri doar ca sa pui nextul
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 17:57

Uite de la mine inca un comm! Plsss adu repede nextul! sad
Losty te pupa:*:
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 19:34

Hei sabinuta ce ar fi sa dam noi 7 comuri,adica nu cred ca incalcam vreun regulament nu?,Deci othy pot pune comentariile? think
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 20:28

HEI salut. dak vreti va ajut si eu sa puneti commurile caci iubesc ficul asta si abia astept sa vad ce se va mai intampla happy2 k nu mai pot la cat ma roade curiozitatea nervi!
Sus In jos
LoVe SHINee
Genin
Genin
LoVe SHINee

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 20:32

nu ai suficiente comuri? vrei sa mai pun eu inca unul?vreau cat de repede se poate nextul daca nu maf arunc de la geam (chiar daca stau la parter lough )
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Joi 25 Aug 2011, 11:15

Nextul ....... il pun mai mult de spaima ca sa nu se sinucida careva ca nu afla ce se intampla ...

....iar eu lesin ....tipic pentru mine . E asa de naspa sa lesini si sa nu ai habar unde esti . Peste vreo cinci minute de la lesinul meu special pentru Sasuke si gandurile lui , ma trezesc in camera mea . Sunt acoperita cu patura mea roz cu o floare alba si draguta . Langa mine dormea Sasuke . E prima data de cand dorm cu el cand vad cat de frumos este cand doarme .... sa ii fac o farsa ! Mhahaha.....ce diabolica sunt . Iau din dulap ochelarii mei de inot roz . Merg in bucattarie si iau mierea cu care il ung pe Sasuke pe corp . Imi rup perna si lipesc penele de miere si ii pun pe cap un uger de vaca de la serbarea ,,Ferma vesela ” de cand eram la gradinita ( scuze cred ca am exagerat putin cu caciulita asta ) . Iau prajitorul de paine si il bag in priza si ii pun mana inauntru . Deschid fereastra cu vedere la piscina si aprind prajitorul . In cateva secunde Sasuke sare ca ars din pat si eu ii fac semn spre fereastra .
- Am luat fac !!!!! AJUTOR ! si sare pe fereastra in piscina . Eu il filmez si incep sa rad ca o descreerata in timp ce el era nervos pentru ca i-am facut asta . Iese din piscina ,intra in casa si se apropie de mine .
-Draga Sakura ai ales calea cea grea ! si alearga spre mine in timp ce isi scotea prostiile alea. Ma i-a in brate si alearga cu mine catre piscina unde ne auncam in apa . El sare pe mine si ma baga la fund si dupaia cu un zambet rautacios spune ca am ales calea cea grea . Eu inca eram la fund si am profitat de ocazie dandu-i pantalonii jos , dupa care am iesit la suprafata . Sasuke se uita rusinat la mine care zambeam pervers . Ii sar in brate si il sarut senzual dupa care ii spun ca am terminat-o cu razboiul .Cand vreau sa ies din piscina simt ca cineva ma i-a de mijloc si ma strange tare in brate . Imi intorc privirea spre Sasuke si il vad privindu-ma pervers , pentru ca rochita era uda si s-a lipit de corpul meu .
- Care este problema ta ? Toate fetele ar vrea sa fie cu mine ,iar eu pe tine te vreau ! Nu vezi cata atentie iti acord ?
-Problema mea este ca tu ma vrei la colectia ta ! Doar atat , nu ma iubesti de asta nici macar nu mai vreau sa te vad ! si cu lacrimi in ochi ies din piscina si intru in casa . Ma imbrac cu o rochie alba cu roz pana la genunchi cu o pereche de sandale roz fara toc si ies pe usa . Sasuke se uita la mine ca la un extraterestru . Ies pe poarta , ma uit la cer dupa care incep sa alerg ca o nebuna pe strazi . Alerg , alerg , alerg , pana ma lovesc de cineva . Imi cer scuze de doua ori si imi ridic privirea . Il vad pe Sasori , Deidara , Sai , si Naruto . Eu avusesem norocul sa ma lovesc de Naruto care a inceput sa rada ca mi-am cerut scuze . Rasul lui sa terminat cand a vazut ca eu plangeam . Ma i-a in brate si ma inreaba ce mi sa intamplat . Ii povestesc totul si ca sa ma inveselesc Sai propune sa mergem in parc dupa care Sasori spune sa mergem si la un suc . Acceptam si ne indreptam spre parc . Acolo il vad pe Sasuke cum se mozolea cu Karin . Am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare . Baietii ma iau de maini si grabesc pasul catre cealalta parte a parcului . Acolo era sediul nostru . De la gradinita acolo era casa noastra in copac . Am avut noroc ca ajunsesem repede caci incepuse ploaia / Intram in casuta si asteptam ca ploaia sa se termine . Sasori face o mica strangere de fonduri sinfuge la magazin ca sa cumpere sucuri . Se intoarce in cinci minute . Un timp record . Am stat patru ore si am tot povestit despre ce ni se intampla zilnic ...... a fost tare amuzant . Afara se intuneca iar baietii m-au condus acasa . Sasuke era pe canapea si se uita la TV . La un post interzis copiilor peste 3 ani .... BEBE tv . Cat de stupid . Imi amintesc de postul asta de cand eram mica . Era asa de frumos sa vezi elefantii care danseaza .
Flashback :
,, - Uite , Sakura un elefant dansator ! imi spunea mama .
-Uf , eg-udn-ahdsyyh ! spuneam eu ...stiti voi ca un copil mic .
-Esti asa de draguta scumpo . Uite o jucarie leut !
- Gu-gu-gu ! mda....tipic bebeilor de 2 ani !
- Uite dragule ce mult ii place BEBEtv !
End-of-flashback ......pentru ca sunt trezita din vizare de catre Sasuke ....

- Sakura trezestete !
- Ma lasi ! Dupa ce te saruti cu Karin prin parcuri mai vrei si sa ma trezesc din amintirile mele .....dar nu prea apuc sa termina caci ......

Am o mica intrebare ....mai vreti sa tin cu pervsitatea si cu tradarea sau sa trec la iubire ??????
Raspundeti cu un simplu DA atunci and dat commuri sau spuneti NU .... happy2
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Joi 25 Aug 2011, 11:22

Vai iubire ce frumos e capitoluul!! in love
Deci, e superb! Il ador! Sasuke biciuitor e nemernic...
Deci, hai cu nextul ala ca oor aici!

Si treci direct la iubireee! ❌x:p

Losty te pupa kiss
Sus In jos
LoVe SHINee
Genin
Genin
LoVe SHINee

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Joi 25 Aug 2011, 11:55

ce bine ca ai pus nextul si treci direct la iuire si nu o mai lungi atata
bafta in continuare
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Joi 25 Aug 2011, 12:04

uite un comm de la mine ! tINE-O TOT ASA CU PERVERS-O !
A dor ficul asta foarte mult !!!!!!!!!!!!!!!!
Abia atept nextul . Sper ca nu-ti mai tre 7 commuri , nu ? heh
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Joi 25 Aug 2011, 12:35

Deci am o idee super buna ......pe care o am de vreo 2 zile ........ termin ficul asta cu chestii siropoase dupa care incep sa scriu altul ...... mda.....azi nu pot pune nextul ... plec la cumparaturi deci maine veti avea parte de next .... a hug a hug kiss a hug a hug
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19Joi 25 Aug 2011, 13:27

pune nextul ca de nu te fac mancare pentru rechini ike sa vezi ce-o sa le placi
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Stiu sa spun...Nu !   Stiu sa spun...Nu ! - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Stiu sa spun...Nu !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-