Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Subiect: Re: Concurs 17- Melodia Saptamanii! Dum 07 Aug 2011, 21:11
Revin cu o alta melodie. Eu o ador, sper sa va placa si voua
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre andreia dee in Lun 08 Aug 2011, 16:51, editata de 1 ori
Kirara Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
Subiect: Re: Concurs 17- Melodia Saptamanii! Dum 07 Aug 2011, 21:13
Multumesc Laly
Eric Saade - Popular
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Concurs 17- Melodia Saptamanii! Dum 07 Aug 2011, 21:14
Felicitari Kirinda
Vin si eu cu cea mai noua melodiee de la Blaxy Girls
Ultima editare efectuata de catre ♥Iepurasul_Verii♥ in Lun 08 Aug 2011, 07:25, editata de 1 ori
Elz . S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Concurs 17- Melodia Saptamanii! Dum 07 Aug 2011, 21:25
Deci acum este randul meu...
Melodie nou nouta by Matteo
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
Subiect: Re: Concurs 17- Melodia Saptamanii! Dum 07 Aug 2011, 22:56
Mda, concurez si eu...
Park Place - Out of time
Ultima editare efectuata de catre Mell~Melly~Malina<3 in Dum 07 Aug 2011, 22:58, editata de 1 ori
Subiect: Re: Concurs 17- Melodia Saptamanii! Dum 07 Aug 2011, 22:58
Pai sa vedem ce iese...
J.Lo feat. Lil Wayne - I'm into you...
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
Subiect: Re: Concurs 17- Melodia Saptamanii! Dum 07 Aug 2011, 23:09
Felicitari kity
Dj Project ft Giulia- Mi-e dor
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
SakuraTheCherryBlossom Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fata calculatorului Nr. mesaje : 15 Puncte : 18 Reputatie : 3 Stare de spirit : Happy ca vine vacanta
Subiect: Re: Concurs 17- Melodia Saptamanii! Mar 09 Aug 2011, 03:32
ma bag si eu cu o melodie mai veche. 3 Sud-Est-Vorbe care dor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Subiect: Re: Concurs 17- Melodia Saptamanii! Mar 09 Aug 2011, 10:05
intru cu melodia: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
Subiect: Re: Concurs 17- Melodia Saptamanii! Mar 09 Aug 2011, 19:07
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] E o piesa destul de veche...Dar pentru fetele puternice care nu sufera dupa idioti se potriveste.. Noi, fetele, suntem cele mai tari!
Oops Eroare-Andreea Balan
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
Subiect: Re: Concurs 17- Melodia Saptamanii! Mier 10 Aug 2011, 17:59
vin j eo ku Raluka-Out Of Your Business
Pact cu Dιανσℓιтα╳ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Far away. Nr. mesaje : 448 Puncte : 537 Reputatie : 47 Hobby-uri : Laughting. Stare de spirit : Happy
Subiect: Re: Concurs 17- Melodia Saptamanii! Mier 10 Aug 2011, 18:05
Vescan & Ligia Moldovan- Intr-o alta viata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.