AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: El rostro de Sakura Dum 02 Oct 2011, 16:49 | |
| Creed ca am gresit cand an deschis acest fiic,este banal Rog un moderatr sa il mute la FanFicuriBlcate,multumesc anticipat |
|
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: El rostro de Sakura Dum 02 Oct 2011, 18:53 | |
| Nu trebuie sa inchizi fic-ul. Eu ti-am dat cateva sfaturi. Daca te deranjeaza ceva, poti sa-mi dai un P.M. si rezolvam problema. Dar, daca vrei chiar atat de mult sa-ti inchizi ficul, spune-mi doar si il mut.
Electornic :) |
|
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: El rostro de Sakura Dum 02 Oct 2011, 21:59 | |
| Nu e ca mam suparat de critica,ba chiar iti multumesc,dar am prea multe fiicuri pe cap si poate cand mai termin cu cateva il voi redeschide,dar pana atunci te rog sa il muti la FanFicuriBlocate Multumesc anticipat |
|
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: El rostro de Sakura Dum 02 Oct 2011, 22:13 | |
| fic inchis la cererea autoarei |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: El rostro de Sakura | |
| |
|