Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Alianta Nisipului Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Alianta Nisipului Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Alianta Nisipului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 74
Puncte : 134
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : Sa fac AMV-uri si sa stau pe calculator
Stare de spirit Stare de spirit : Always Happy

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 15:11

Intr-o minunata zi insorita Sakura se plimba linistita pe strada...Pe dreapta strazii la Ramen erau Naruto si Kankuro. Sakura zambii si ii saluta!...Naruto spuse:
-Nu acum , Sakura! Vorbind cu Kankuro... Bun acum combinale pe amandoua!
-Am inteles...Oiroke No Jutsu
Sakura se repezi spre Naruto vrand sa-l loveasca.... Dar din alergare Temari isi pregati pumnul... Dandu-le la amandoi cate unul...
-BAKA!
Sakura speriata isi spuse in gand... Ce putere nebuna...NU e de mirare ca ale acelasi fel de a aborda lucrurile... SUGOI!
-Temari de ce m-ai lovit... Ce am facut???
Temari dandui inca una- Tu asa te antrenezi???
Sakura dorea sa aiba o discutie cu Temari asa ca:
-Temari ai dori sa mergem la un dango si sa-i lasam pe ei aici?
-Sigur!
Temari pe drum gandindu-se...Nici nu am apucat sa ii multumesc ... Ar trebui diseara sa o trezesc si sa mergem sa il cautam pe Sasuke... Asta vom face!
SEARA....
Sakura dormea linistita si deodata Temari spuse...
-Incet: Sakura.... Mai tare: Sakura... Lovind-o cu evantaiul ... SAKURA!!!
-Oi!
-Hei, esti treaza...
-Temari ce faci aici la ora asta??
-Imbraca-te si haide... Mergem in Padurea Focului... Pentru a-l gasi pe Sasuke...Hai!
-Nu pot sa cred! Ma ajuta!
Sakura si Temari mergeau pe strada... Cand deodata au accelerat...Simti asta!
-Da!
-Cine esti, vino si lupta!
Era Gaara...
-Temari ce faci afara la ora asta!
-Gaara....
-A venit... A venit.... Sa.... Ma ajute cu spitalul ...
-In regula.... Atunci bafta la gasirea lui Sasuke
-NANI??? Cum de sti?
-Sakura cauta de mult pe cineva care poate sa faca fata unor lupte... Si tu Temari esti cea mai potrivita pentru o astfel de treaba... Esti sireata, puternica si cu un simt al coordonari extraordinar... Voi doua s-ar putea sa-l gasiti mai usor decat a facut-o ANBU!!!
-Multumim Gaara dar acum trebuie sa plecam
-N-am terminat...Ia acest pergament daca va fi nevoie ne vei invoca...
-Pe noi?
-Da... Echipa lui Shikamaru, Naruto , Kankuro, Echipa lui Kiba si Echipa lui Gui-sensei...
.... Ooo!!! Esti cel mai bun frate mai mic!!! spus Temari.
-Mda... Huh! In regula...Bafta!!!
-Multumesc am plecat!!!
....................................................................................................................................................

Ultima editare efectuata de catre liviutza98 in Dum 28 Aug 2011, 23:02, editata de 1 ori
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Alianta Nisipului J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 15:17

Hey draga! Imi place pana acum, dar mai ai foaaarte mult de lucru. Oricum, va trece cineva pe aici de la Comisie si iti va da critica necesara.
Pana atunci, eu vreau nextu`.. happy2
Pupici dulci de la Losty kiss
Sus In jos
allecsutza
Genin
Genin
allecsutza

Nr. mesaje Nr. mesaje : 182
Puncte : 196
Reputatie Reputatie : 15

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 15:18

mai , ce pot spune , frumos capitol , sper sa il gaseasca repede pe Sasuke , dar la cum il stiu eu ....o sa iasa cu lupta :)) adik sti ca e obisnuit cu lupta adevarata....pot sa te rog ceva?Pune Nextu' cat mai repede posibil , dak se poate chiar azi:>
Spor la scris , si hai cu nextul please
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 15:35

DECI am aterizat si eu pe aici...imi place ideia si te-ai descurcat bine,oricum poate ceva descriere nu ar strica si sa mai tai din dialog ca sa faci vorbire indirecta(sau cum o fi aia),oricum e parerea mea dar sper sa nu te superi pe mine,astept nextul hi!
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 15:37

HEI DAR SPER SA NU TE SUPERI PE MINE! sad
Sus In jos
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 15:56

Vreau sa va multumesc ... Da a fost primul meu fic e true... Este ca la inceput insa m-am distrat facandu-l ... Temari si Sakura vor devenii prietene bune... Fiind.ca ele seamana ... la fel si Kankuro si Naruto... Dar vreau sa va zic ca la fiecare fic...cred...Voi da cate un strop de amuzament... E adevarat...Mai am de lucru... Dar daca aveti timp intr-o zi sa va uitati pe acest link narutofanlove.forumgratuit.ro...

[b]
Daca nu te-ai mai ascunde
As reusi sa-ti spun
Cu sentimente profunde
Te iubesc
ca un nebun
[url=SasuSaku-naruto-couples-E2-99-A5-23368442-900-1200]SasuSaku-naruto-couples-E2-99-A5-23368442-900-1200[/url]

Ultima editare efectuata de catre liviutza98 in Mier 10 Aug 2011, 16:07, editata de 5 ori
Sus In jos
.allii.
Genin
Genin
.allii.

Localizare Localizare : in my fantasy world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 375
Puncte : 406
Reputatie Reputatie : 28
Stare de spirit Stare de spirit : de la foarte bine in susXD

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 15:57

Pai ideea imi place , si titlul ma atras dar , caci mereu exista si un ,,dar,, ai foarte mult dialog si putina descriere , iar actiunea parca pierde trenul . Din prima ne-ai bagat dioalog , adica ar fi tebuit sa bagi umpic de descriere sentimentala pentru a face un inceput frumos . Asta este parerea mea . O critica mai dura vei primi din partea comisiei .
Sper ca nu te-a suparat comentariul meu si sper ca o sa pui next cat mai repede kiss
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : Alianta Nisipului J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 16:08

Hi !
poi scumpa , actiunea e foarte grabita , acum era pe strada , acum a plecat dupa sasuke , ne puteai spune de ce pleaca dupa sasuke , daca l-a rapit cineva sau a plecat de capul lui , trebuia mai putin dialog si mult mai multa descriere . Mie una nu-mi place , adica ideea pare interesanta , dar in rest , nu ai cele trei elemente puse cum trebuie . Descrierea lipseste , dialog , l-ai folosit in exces , actiunea , e foarte grabita din cauza ca nu ai descriere . Deci iubire , sper ca nu te-a suparat comul meu , dar daca vreun critic adevarat v-a trece pe aici iti zic ca il vei prefera pe al meu in locul acelui comentariu . lough deci , nu vreau sa te aud si pe tine ca daca nu ne convine sa inchizi ficul , NU ! sa nu aud asta , daca-ti trece doar prin cap , nu stiu ce-ti fac , daca primesti critici , primeste-le cu capul sus , fiind mandra ca macar ai incrcat , e mai bine sa te apuci de un fic si sa dai in bara , apoi cu timpul sa-l faci perfect , decat sa stai si sa comentezi altele ficuri fiind doar un simplu comentator . Deci .... ficul il continui la sigur , nu conteaza cat de dura e critica , conteaza cat de ambitioasa esti tu si cat de mult iti doresti sa ai ficul perfect . Eu atat am avut de spus , daca vrea cineva sa completeze ce-am zis , are invitatia mea . Iubita , te-am pupat .
Ja Na !
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 16:11

Da... stiu...Am utilizat cam mult dialog... Dar mereu poti sa schimbi ceva;)
Azi cred ca pun nextu

[color=indigo][b][i]
As reusi sa-ti spun
Cu sentimente profunde
Te iubesc ca un nebun[u]
Sus In jos
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 16:14

NU...nu m-am suparat ... si nu voi inchide fic-ul... Voi face mai mult... Voi face cat mai multe povesti... Pana cand voi atinge acea lumina... va multumesc pt. critici ma ajuta foarte mult...

As reusi sa-ti spun
Cu sentimente profunde
Te iubesc ca un nebun[b][i]
Sus In jos
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 16:15

As vrea sa pun cat mai multe cuvinte in japoneza .... credeti ca ar strica???
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 16:17

oricum....fara suparare eu astept nextul.si de nu-l pui te pap biciuitor
tzia hi!
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Alianta Nisipului J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 16:17

Ca sa`ti raspund la intrebare: nu ar strica, dar vi odata cu nextul ala? happy2
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 16:50

poi nu ar strica dar jos intr-un coltosor la sfarsitul capitiolului vreau un fel de dictionar , bravo tie , imi place cum gandesti , asa tevreau , sa nu te lai batuta pana cand nuajungi unde vrei , oaky acum , nu mai face triplu post :|
Sus In jos
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 18:33

bn uite dictionaru akm:
BAKA-IDIOT
NANI-CUM???
SUGOI-INCREDIBIL

va multumesc pentru critici...akm nu pot sa-l fak dar pana diseara sper sa fie gatha...MAma are musafiri deci asta o sa fac yo in timp ce ea vb cu ei.... Scriu...Cred ca as vrea sa povestesk un vis...despre naruto kare m-a dezgustat... Dar kare a fost mortal:)):))....Allecsutza il stie...
nush...Mie mi se pare....GENIAL!!!
Daca visez asha poetic sunt curioasa ce fac cand ma prostesk:)):)):))

Daca nu te-ai mai ascunde,
As reusi sa-ti spun
Cu sentimente profunde,
Te iubesc ca un
nebun!
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Mier 10 Aug 2011, 18:46

hmm e interesant in sensul ca ideea e interesanta, dar sensul in care ai descris capitolu cam da de dorit, oricum ma bucur ca nu te lasi si ca incerci, sfat: citeste mai multe ficuri sa vezi cum ar trebui sa fie cat de cat, oricum astept nexul sa vad ce se va mai intampla, si icearca sa descrii putin sentimentele si sa reduci din dioalog
de pwp si astept nextul, sper ca nu tea suparat ceea ce am zis sad
Sus In jos
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Dum 14 Aug 2011, 22:44

........................................................................................................................................................
Temari si Sakura continuau cautarea lor...Temari se opri putin si spuse:
-E cineva aici!
-Stiu!Arata-te!
De dupa copac iesi Karin coechipiara indragostita de Sasuke-kun...
-Hei tu... Ai auzit de Sasuke Uchiha?
-Daca am auzit??? ...El este iubitul meu!
Sakura simti o puternica lovitura in inima...La care cazu...Si lesina...Temari tresari prinzand-o pe Sakura!
-Oi! Sakura! TU-Aratand catre Karin o vei pati!
-Sa o vad si pe asta ...
Temari cuprinsa de manie...Lua evantaiul in mana incercand sa o loveasca pe Karin...Temari isi spuse in gand...Gandeste Temari...Esti un jounin...Ce ar face Kankuro...Kankuro!...Uite cine imi vine mie in minte in momente ca acestea...Dar Naruto...Doamne la ce ma gandesc....Eu ce as face ???
STIU!...
Temari se ascunse dupa un copac... Si desfacu evantaiul...Ma bazez pe tine Mokoji
Tehnica de invocare:Mokoji Nagaru
-Ca sa vezi Temari...Ma invoci cam rar...Ar trebui sa ai un motiv foarte bun...
-A!Tine-o ocupata cat eu am grija de Sakura!
-Watashi wa rikai!
Mokoji era o fata foarte draguta avea un par frumos saten pana la sold...Ochi albastri intensi... Si un temperament pe masura!
"Sa incepem"
Raiton-Suflu Electric
Aceasta lovitura o arunca pe Karin destul de departe...La care Mokoji se gandi ... E prea usor...Trebuie sa fie ceva la mijloc
INTRE TIMP....
-Sakura, Sakura ...Trezeste-te...Am o idee...FOLOSIND JUTSU-MEDICAL
Sakura se trezeste amortita...Se gandi:"Temari a folosit un JtsuMedical dar cume posibil...Nu inteleg"
Sakura auzind incontinuu 'Sakura te rog, trezeste-te....Sakura...Sakura...'
-Temari...Tu???Ai...Adica...
-Da...Um...Ei bine..Am invatat asta ..In satul vostru...Tsunade-sama m-a ajutat!
-Nani???
Temari se uita spre Mokoji stiind ca se descurta bine...
INTRE TIMP MOKOJI:
Katon-Pumnul Focului
"Karin asta e mult mai slaba decat credeam..." isi spuse Mokoji in minte
Karin se retrase fiind.ca gasise informatia de care avea nevoie...Doua fete il cauta pe Sasuke...
Temari o elibera pe Mokoji si o ridica pe Sakura.
-Sa mergem mai avem mult de mers...spuse Temari
-Nu pot crede cat.....de dedicata e ...adica ma ajuta foarte mult...Ce persoana...!!!
....................................................................................................................................................
Sus In jos
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Aliat sau inamic?   Alianta Nisipului I_icon19Dum 14 Aug 2011, 22:46

.....................................................................................................................................
Fetele continuau sa mearga,dar Temari se opri pentru un minut si spuse:
-Sper ca....Shikamaru...E bine!!!...Am avut o presimtire ciudata...
-Shikamaru???...Iti place de Shikamaru???
-Nu fi ridicola...E doar pentru o misiune...Adica...Intelegi!
Temari se inrosi toata incercand sa se ascunda dupa evantai...Sakura spuse :
-Cum spui tu...Doamna Nara!
"Nani?(Cum?)...De fapt asta ...Nu suna rau."Isi zise Temari in minte...
Deodata cineva in fata lor se opri...Era Jugo car purta un ghips la mana dreapta...Sakura il intreba cine este...jugo cu o voce pasnica si blanda spuse:
-Numele meu este Jugo...Colegii mei de echipa sunt intr-o misiune...Asa ca eu deoarece sunt ranit...Nu am putut pleca cu ei...
Sakura ii lua mana lui Jugo si ii spuse ca este o frctura de tip F... Si ca este norocos ca mai are intreg bratul...
-Yoku naru(O sa fie bine)...Da-mi voie sa te ingrijesc pana vin colegii tai de echipa...
-Arigato odaimasmu(Multumesc Mult)!
Sakura zambi...
MAI TARZIU:
Sakura si cei doi se oprisera la un Motel pentru a vindeca bratul lui Jugo...Acesta se gandi..
Sakura pregati niste ceai pentru fiecare...Dar cand Temari dori sa bea ceasca se sparese....
Ea se gandea..."Asta nu e bine , ceva e necurat la mijloc...Dar ce ar putea fi...Sa fie tipul asta Jugo...Sa fie Sasuke..."
DIMINEATA:
Jugo le trezise pe fete si le spuse:
-Arigato!(Multumesc)!Demo(Dar) acum trebuie sa plec...
Temari ii puse mana pe umar si dadu din cap semn ca il conduceau si el...
LA RESEDINTA LUI SASUKE!
Aici locuiesc! Va multumesc inca odata pentru ce ati facut pentru mine...Dar aici trebuie sa plec...
Temari si cu Sakura ii facura cu mana dar tocmai atunci...Sasuke , Karin si Suigetsu sosisera inapoi...
-O!Jugo aici erai?spuse Sasuke...
Sakura uimita ca il vede din nou intepeni, luand-o un tremur spunand:
-Sa...suke..-kun
-Sakura...Si tu...Temari presupun...Ce cautati aici?
Sakura vazand-o cu o privire inghetata pe fata roscata...Numita Karin spuse:...
-Sasuke-kun, o cunosti pe tipa acea?Si Jugo cum ai putut?
Karin se apropie ispititor de Sasuke razand...Jugo lasa capul in jos se uita la Sasuke apoi la Sakura...
Suigetsu nu stia ce sa faca asa ca le intreba cine sunt ele...
-Eu sunt un shinobi din satu nisipului si ea un shinobi din Konoha...Pe care Sasuke...O cunoaste!
"Nani???(Cum?)" Se gandi Suigetsu...
.....................................................................................................................................
Sus In jos
allecsutza
Genin
Genin
allecsutza

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Dum 14 Aug 2011, 22:53

mai, ce pot spune inafara de EXTRAORDINAR.
defapt , sti ca.mi place ficul tau, si te rog sa postezi nextul cat mai repede posibil.
Te pwp.
Sus In jos
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Dum 14 Aug 2011, 22:56

Ms ..Ms pwp:X:X...Va ms pt kommuri va pwp pe toti...kiss*kiss* dance2 dance2 dance2 dance2 dance2 dance2 dance2 dance2 dance2 dance2 dance2 dance2
Sunt pe val:)):))
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Lun 15 Aug 2011, 08:20

happy2 ok.Ai grija sa nu cazi de pe val happy2
Si next-ul nostru unde este?
Haide cu next-ul dance2 ca ficul este super good job
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Joi 18 Aug 2011, 22:31

super idee dar te rog sa nu te mai grabesti si mai multa descriere. eu sper k nu te-ai suparat pe mn dar nu vreau sa se strice un fic asa misto k niciodata nu am mai vazut un fic in care temari si sakura sa coopereze. oricum super ideea si sper k nu te-ai supi pe mn very sad
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Lun 22 Aug 2011, 11:35

te rooooooooooooooooooooooog next k ma tii cu sufletul la gura very sad sad crying
Sus In jos
allecsutza
Genin
Genin
allecsutza

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Joi 25 Aug 2011, 01:11

hai mai , iar nu ai pus nextul unde trebuie?:>
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19Joi 25 Aug 2011, 13:47

mda , deci , aceeasi problema si acelasi punct , vreau dedscriere muuulttaaa , sentimente si actiunea asta....spunei ca nu pierde nici un tren , deci haide pune-ti capsorul la contributie si nu mai apela la diaolog ca dauneaza grav unui fic urmatorul capitiol vreau sa fie the best , urmat de altele si mai si , deci hai cu nextu`

Ja Na !
Sus In jos
Continut sponsorizat

Alianta Nisipului Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului I_icon19

Sus In jos

Alianta Nisipului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-