|
Autor | Mesaj |
---|
Crisulina Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : departe.... Nr. mesaje : 18 Puncte : 29 Reputatie : 3 Hobby-uri : Pai imi place sa fac sport...
| Subiect: Criss is here!:X Vin 12 Aug 2011, 22:01 | |
| |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| |
| |
alexdx112 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Galati Nr. mesaje : 122 Puncte : 197 Reputatie : 25 Hobby-uri : PC Stare de spirit : Fericit
| Subiect: Re: Criss is here!:X Sam 13 Aug 2011, 01:49 | |
| Bunaaaa Ma numesc Alexandru. Sper sa te descurci cat de cat la postari si bafta in continuare in tot ce vei face ... [mai exact unde din galati ..... coincidenta face ca sunt si eu din galati ] |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Criss is here!:X Sam 13 Aug 2011, 17:18 | |
| Hey, Hey! Bine ai venit! Eu sunt Bianca alias Bee. Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni printre care si eu. Spor la postat si multe idei... Te pup duulce! Astie Boo |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Criss is here!:X Sam 13 Aug 2011, 20:17 | |
| Bine ai venit Cristina Eu sunt Elena dar prietenii imi spun Elyy, imi pare bine sa te cunosc Distractie placuta la noi pe forum si spor la postat |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Criss is here!:X Joi 18 Aug 2011, 08:44 | |
| Bine ai venit Cristina Cam tarziu cu uratul meu de bun venit Sper sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni. Sa fi activa si sa te simti bine la noi. |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Criss is here!:X Joi 18 Aug 2011, 14:10 | |
| Buna scumpaaaaa. De abia astept sa-ti citesc ficul pentru ca stiu ca va fi unul super frumosss. Iti urez bun venit si sper ca imaginatia sa te poarte pe culmile cele mai inalte. Te pupic doooolce :******* |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Criss is here!:X | |
| |
|
| |
|