Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Dor de tine, dor de noi - Hi-Q Vin 19 Aug 2011, 14:34 | |
| Dor de tine, dor de noi - Hi-Q
Deseori ma intreb - oare-ti amintesti de mine? Uneori cand ma trezesc as vrea sa fii iar langa mine.
A trecut atata timp Nu mai stiu sa-ti spun ce simt Si mi-e dor de tine, mi-e dor de noi Si-as vrea sa te am langa mine.
In fiecare noapte visez sa-mi fii aproape Stii, mi-e dor de tine, dor de noi In fiecare noapte visez sa-mi fii aproape Stiu, pentru mine, pentru noi e prea tarziu.
Deseori tot ce simt mi-aminteste de tine Uneori, chiar si acum, plang si mi-e dor de tine.
In fiecare noapte visez sa-mi fii aproape Stii, mi-e dor de tine, dor de noi In fiecare noapte visez sa-mi fii aproape Stiu, pentru mine, pentru noi e prea tarziu.
Pentru mine, pentru noi e prea tarziu. |
|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Dor de tine, dor de noi - Hi-Q Vin 19 Aug 2011, 15:55 | |
| Este o melodie veche, dar foarte frumoasa. Ma bucur ca ai pus-o si la noi pe forum. Ti pwp! |
|
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Dor de tine, dor de noi - Hi-Q Vin 26 Aug 2011, 14:23 | |
| o iubesc, imi place mult melodia e destul de vechie dar tot frumoasa ramane :X |
|
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Dor de tine, dor de noi - Hi-Q Dum 28 Aug 2011, 15:57 | |
| E veche melodia, dar e ascultata si in 2011... Ador versurile...imi dau lacrimile cand o ascult :x |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dor de tine, dor de noi - Hi-Q | |
| |
|