|
|
Autor | Mesaj |
---|
S$hiva> Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : <somewhere where you do not know > Nr. mesaje : 135 Puncte : 140 Reputatie : 14 Hobby-uri : MUZICA,tobe Stare de spirit : h@@pp!*
| |
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mier 24 Aug 2011, 10:57 | |
| Deja e gata? Ei bine, totul are un sfarsit...iar acest sfarsit este unul exceptional! :x Il ador si chiar ma bucur ca ai scris acest fic! Sa mai scri si altele! Pupici de la Losty, iubire:*: |
|
| |
ღTweetyღ Genin
Sex : Localizare : my world and mine alone Nr. mesaje : 235 Puncte : 281 Reputatie : 39 Hobby-uri : muzica,desen... Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.
| |
| |
Kikyo Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 34 Puncte : 35 Reputatie : 8 Stare de spirit : mmm...sa zicem happy
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mier 24 Aug 2011, 17:29 | |
| Vai s-a terminat? Oricum a fost un sfarsit superb, fara cuvinte. Bravo Kira si chiar a fost un fic exceptionat. |
|
| |
Zăpy. Academy Student
Localizare : Pe luna :) Nr. mesaje : 12 Puncte : 13 Reputatie : 0 Stare de spirit : Dă-i mă drumul de aici !
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Joi 25 Aug 2011, 22:48 | |
| Acest fic a fost preferatul meu. Mi-a placut foarte mult si inca imi place. As vrea sa spun next insa s-a terminat Oricum un final pe cinste, unul romantic si cu un final fericit:x Noroc cu celelalte si chiar ma bucur ca ai scris acest fic |
|
| |
Ryuk Academy Student
Sex : Varsta : 30 Nr. mesaje : 5 Puncte : 8 Reputatie : 1 Stare de spirit : nervos...dar imi trece
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Joi 25 Aug 2011, 22:51 | |
| Ei bine chiar mi-a facut placere sa citesc acest fic. A avut de toate si in special descrierea care mie imi place sa o aiba fiecare fic. Imi pare rau ca s-a terminat insa chiar a fost reusit ficul. |
|
| |
Riluri Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brasov Nr. mesaje : 7 Puncte : 27 Reputatie : 1 Hobby-uri : tv,calculator,desen Stare de spirit : fericita
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Dum 28 Aug 2011, 13:24 | |
| Vaii a fost superb acest fic Felicitari pentru el, mi-a placut foarte, foarte mult. A fost mega-ultra-super frumos, tare...tot ce vrei Felciitari pentru el |
|
| |
~ Ally ~ Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : orasul de inghetata Nr. mesaje : 38 Puncte : 42 Reputatie : 4 Stare de spirit : Momentan e destul de buna...mai tarziu,hmm...mai vedem
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Dum 28 Aug 2011, 16:50 | |
| Kiri, cum adika ,, The end? '' Hai te rog, vreau un sezon 2. Stiu ca nu ti-am mai comentat de mult ficul insa am fost plecata. Si acum, uite ce vad. pai se poate? Nu, nu. eu vreau o continuare, un sezon nou. Adica eu asteptam mereu sa pui continuarea la fic pentru ca pur si simplu imi placea ideea asta, deveneam mai curioasa si adorma felul cum descriai si inca ador acest lucru. Chiar te pricepi de minune la scris ficuri si vreau sa te felicit si eu daca si ei au facut-o si chiar vreau asta pentru ca mi-a facut enorma placere sa-ti citesc acest fic minunat. Mi-a placut asa de mult sfarsitul, a fost superb:x Chiar ma bucur ca s-au impacat si sfarsitul a fost superb. Ai descris ce trebuia si am avut si eu emotii, la fel ca personajele <3 <3 Un fic superb pe care eu inca il iubesc <3 |
|
| |
Deea < - - Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 56 Puncte : 57 Reputatie : 7 Stare de spirit : nebunie in culoare:x
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Joi 03 Noi 2011, 19:33 | |
| sunt si intarziata rau. Nu pot sa cred ca s-a terminat. Nu e corect Imi placea acest fic si inca imi palce, l-am citit de nustiu cate ori. Superb si vreau sa te felicit pentru el Noroc cu celelalte iubita mea. Siiiiiiiiiiiii...chiar nu vrei sa ne pui un sezon 2? Mai gandeste-te ca e prea superb ca sa-l termini chiar daca fiecare are un sfarsit, eu nu vreau |
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Joi 01 Dec 2011, 15:32 | |
| Doamne ce fumos e !!! Mi-a placut foarte mult, sa sti !!! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! | |
| |
|
| |
|