pearlynna Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : To the moon and beyond Nr. mesaje : 17 Puncte : 23 Reputatie : 0 Hobby-uri : deseeeen:x Stare de spirit : just as a sunshine 8->
| Subiect: Drawings ^^ Vin 19 Aug 2011, 22:56 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Si acestea sunt copiate, oarecum, dar sunt modificate. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre pearlynna in Vin 19 Aug 2011, 23:04, editata de 1 ori |
|
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| |
pearlynna Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : To the moon and beyond Nr. mesaje : 17 Puncte : 23 Reputatie : 0 Hobby-uri : deseeeen:x Stare de spirit : just as a sunshine 8->
| Subiect: Re: Drawings ^^ Sam 20 Aug 2011, 16:59 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] (copiata) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pentru Cherry (bunicuta:x) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pentru KissOfDeath (mamii:X) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Drawings ^^ Sam 20 Aug 2011, 17:10 | |
| Imi place stilul tau si imi place cum desenezi(cred ca e acelasi lucru :|)
Sa mai faci si ne mai arati!
Ti pwp! |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Drawings ^^ Vin 02 Sept 2011, 19:14 | |
| Deci este prea tare... Cate desene... @-)... Oricum, imi place extrem de mult cum desenezi si mai astept si alte capodopere de-ale tale... Te-am pupacit dulce... |
|
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Drawings ^^ Vin 02 Sept 2011, 19:29 | |
| sunt foarte frumoase draga mea, imi plc foarte mult nu am cuvinte sa mai aduci |
|