Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Succesorul lui L , si , O dragoste pura . | |
| Autor | Mesaj |
---|
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Succesorul lui L , si , O dragoste pura . Lun 22 Aug 2011, 13:02 | |
| - Poftim ? L a fost ucis ? intrebase un baiat de 14 ani mirat si mut de spaima . - Pe cine a ales ? Pe mine sau pe Near ? - Acum ca este mort , n-a mai putut alege pe niciunul dintre voi doi . spuse un batranel de vreo 60 , 50 de ani . - Nu conteaza ! Oricum , l-ar fi ales pe Near . El gandeste doar cu mintea si n-are sentimente fata de lume . Spuse acesta indreptandu-se spre usa , iar cand sa iasa ii spuse : - Am aproape 15 ani , spuse baiatul . - Asteapta , Mello ! striga batranelul . In gandul lui Near : Cum a murit L asa usor ? Hmm ... chiar asa de periculos este Kira ? Intr-o camera : L : Mai aveti intrebari ? - Da ! spuse o fetita . Iti este frica de ceva ? - Daca imi este frica de ceva ? Ar fi de monstri . - Si eu ma tem de monstri ! zise din nou fetita ! - Prostuto ! Nu se teme de monstri din aia ! - Exista multe tipuri de monstri ! Cei invizibili , cei care aduc nenorociri , cei care rapesc copiii , cei care sug sange , cei care-si fac prieteni , desi nu i-au iubit niciodata . Eu sunt monstrul acela . Copiii ascultau cu atentie ce le spunea al doilea L . Patru ani , Kira a condus lumea , iar multi oameni au trecut de partea lui Kira . Daca faci ceva rau , numele tau apare pe internet , iar Kira te ucide . Daca te impotriveai lui , Kira te va gasi si vei suporta soarta . Iar daca esti de partea lui nu vei pati nimic .
Dupa cati-va ani Mello 19 ani ..^^... Near 17 ani
"Divizia impotriva lui Kira" - Near ! Crimele lui Kira s-au raspandit in toata lumea ! Spuse un domn , apoi aprinde televizorul . - Stiu ! Oameni lui L , nu vor ca lumea sa stie ca L este mort . - Poftim ? - Falsul L , este Kira ! - De unde stii ? - Pur si simplu stiu ! Pentru ca ... eu sunt Succesorul lui L !
La sediu
- Light ! Daca n-ai fi fost tu , n-am fi reusit sa ducem asta pana la capat . - Mersi , Aizawa ! Am avut emoti la inceput , dar , ma gandesc la tatal meu si ma gandesc ce-ar zice el ! Nu-mi prea place sa mint lumea ! - Haide , Aizawa , lasa-l pe Light sa-si faca treaba , nu-l mai incurca ! - Macar eu nu stau cu mainile in san ! spuse Aizawa putin frustrat . Dupa un timp ...^^.....
Cam atat ! Stiu ca am dialog , dar sper sa va placa si next-ul vine maine . |
| | | xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Succesorul lui L , si , O dragoste pura . Lun 22 Aug 2011, 13:05 | |
| scuze ca aspectul arata asa , dar nu stiu ce s-a intamplat . |
| | | Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Succesorul lui L , si , O dragoste pura . Lun 22 Aug 2011, 13:11 | |
| Ehmm sa inteleg ca acesta est eprimul capitol? Iubita iti lipseste descrierea... iar actiunea e cam grabita... deci in concluzie ai prea mult dialog Ira de estetica, chiar nu stiu ce s-a intamplat, am sa incerc sa o rezolv..Scrii cumva in word? Edit: Deci ti-am rezolvat problema cu estetica |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Succesorul lui L , si , O dragoste pura . Lun 22 Aug 2011, 13:28 | |
| mersi pentru comm gabi . o sa incerc sa-l fac mai reusit |
| | | Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Succesorul lui L , si , O dragoste pura . Lun 22 Aug 2011, 14:43 | |
| Am trecut si eu pe aici siiis Imi place, doar ca mai ai nevoie de descriere multa si sa mai linoistesti actinuea aia, nu o mai gugarii atata. Spor la scris si sa ma anunti cand pui nextul, te rog mult. Bye. |
| | | HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Succesorul lui L , si , O dragoste pura . Lun 22 Aug 2011, 14:52 | |
| nu am priceput mare ce...cine e succesorul lui kira?si nu toata lumea s-a uitat la death note ca sa stie cine sunt light yagami,L,near ,mello,misa si ceilalti...sau care-i faza cu notatu numelor in carnet...apropo,descrierea?lipseste total!actiunea?fugarita de o turma de oi pe-acolo...iar dialogul?wow,mai incet!estetica nu are rost sa comentez....cred ca rezolvi tu problema...oricum,ideea am mai intalnito si la alte ficuri...doar ca acelea erau in engleza...incearca sa inventezi ceva care sa ne surprinda...asa sigur faci diferit.... ei bine...eu nu scriu mereu atata la commuri,ceea ce inseamna ca sunt interesata de ficul tau,o sa vad cum progresezi...deci punete pe scris....succes! |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Succesorul lui L , si , O dragoste pura . Lun 22 Aug 2011, 15:00 | |
| Multumesc de comm fetelor , nextul vine maine , in legatura cu descrierea , o sa ma straduiesc mai mult si la actiune si la dialog . Inca odata thanks de comm |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Succesorul lui L , si , O dragoste pura . Mier 31 Aug 2011, 01:19 | |
| Ai zis k nextu vine maine reauoooo Unde este k eu nu-l vad |
| | | Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Succesorul lui L , si , O dragoste pura . Mar 20 Dec 2011, 17:48 | |
| Acel next de "maine" (23 august) nu a mai venit. Deci si prin urmare >>> Ficuri blocate
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Succesorul lui L , si , O dragoste pura . | |
| |
| | | | Succesorul lui L , si , O dragoste pura . | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|