Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Dragostea mai presus de orice[+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
ღAlℓஐ
Genin
Genin
ღAlℓஐ

Sex : feminin Varsta : 29
Nr. mesaje Nr. mesaje : 70
Puncte : 96
Reputatie Reputatie : 19
Stare de spirit Stare de spirit : mor incet....xD

Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Dragostea mai presus de orice[+16]   Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 I_icon19Vin 26 Aug 2011, 13:41

Capitolul 11.

In cele din urma suntem treziti de Kakashi,care isi face aparitia pe usa,ne ridicam repede de parca nimic nu s-ar fi intamplat si ne vedem de treaba.Pregatirile pentru petrecere erau gata,fiecare ne indraptam spre casa pentru a ne pregati.
Eu ajung acasa insotita de Sasuke,care imi zice ca va veni sa ma i-a pe la ora 8:00.Intru in casa facandu-i cu mana. Orele au trecut repede iar eu nu am facut decat sa lenevesc ,ceasul arata ora 7:00,mai am o ora sa ma pregatesc.
Ma indrept spre baie pentru a face un dus fierbinte,dupa 10 minute de relaxare,ma sterg cu un prosop moale,imi iau capotul roz pe mine si ma duc in dreptul patului .Acolo asezasem rochia pentru a nu o sifona.O ridic cu grija,ma imbrac,ma incalt.Aratam ca o printesa in lumea basmelor,aveam rochita roz cu o fundita neagra ce imi punea parul in evidenta,pantofi ii aveam roz cu negru.
Trecuse deja o jumatate de ora.Imi dau cu putin fond de ten,fard de pleoape roz,rimel si luciu de buze,parul mi-l las desprins alunecand pe umeri.Imi pun lantisorul de aur primit cadou de la mama mea.Avea un pandantiv cu trei inimi "incolacite".Imi agat de mana o bratara neagra lata si una de aur asemanatoare lantisorului.Cercei erau ceva mai simpli,aveau o forma de romb.
Ceasul arata ora 7:50,iau geanta neagra dupa birou si cobor jos pentru ai deschide cat mai repede "printului" meu.Ma asez pe canapea si il astept.In usa se aude un ciocanit,trebuie sa fie Sasuke.Ma duc si deschid usa,nu era nimeni ,ma uit din intamplare in jos si observ un trandafir rosu ca sangele,il iau incet in mana.Trandafirul era asa de delicat si de fin.Ma uit la el si vad un bilet mic prins cu o fundita roz,il iau usor si-l citesc "Aceasta ca si tine este frumoasa,sensibila.Mai ai rabdare seara asta o sa fie magica.Te iubesc!
Cand vad mesajul pe fata imi apare un zambet si o lacrima de fericire.Strang trandafirul la piept.Un ciocanit se aude la usa,deschid usor usa,aveam floarea la piept o strangeam tare,ochii ii aveam inchisi.Deschid ochii usor si il vad pe Sasuke imbracat intr-un costum negru,camasa alba,cravata neagra ce parea ca-l strange de gat si pantofi negri.
Nu credeam niciodata ca am sa-l vad imbracat in costum,ii statea foarte bine ,parul il avea ca de obicei,la spate tepi si in fata doua suvite ii aluneca pe chip.In mana mai tinea inca un trandafir si mi-l daruieste.
Ma i-a de mana indreptandu-ne spre masina ,imi deschide portiera masini ca un gentleman.Intru si intra si el dupa mine.Conduce incet pe strazile din Tokio,multe masini blocau drumul asa ca am luat-o pe scurtatura pentr a ajunge mai repede la scoala.Sasuke parcheaza masina in curtea scoli.Coboara si ne indreptam spre sala de sport deoarece acolo se tinea petrecerea,era ce mai spatioasa.Cand intram raman uimita era foarte multa lume,erau si cei din anul doi de facultate.Intram si ne intalnim cu Hinata si Naruto care se tineau de mana.
Hinata era imbracata intr-o rochie mov stransa pana sub san si larguta,pantofi negri si parul lasat liber in voia vantului ,bretonul il avea sus prins cu o clama,Naruto era imbracat intr-un costum maroniu spre negru,camasa alba ,cravata mov si pantofi negri.Doamne ce draguti sunt,se asorteaza amandoi.Ca imbracaminte dar si ca personalitate.Hinata este timida si retrasa iar Naruto este exact opusul ei,deci cum am zis se complecteaza.Ma duc spre Hinata si o trag usor de mana.
-Hinata,tu si Naruto....sunteti impreuna?
-Da Sakura ,de astazi suntem iubit si iubita,spune aceasta putin rusinata.Nu mai apuc sa zic nimic ca muzica incepe sa se auda in boxe.Era o melodie lenta de dragoste.Sasuke si Naruto se indreapta spre noi,Naruto o i-a pe Hinata si danseaza.Sasuke ma i-a de mana si ma lipeste de abdomenul lui,imi pune mainile pe talie si pe spate iar eu imi infasor mainile in jurul gatului lui.Am dansat asa toata seara,Sasuke a avut grija de mine iar eu am avut grija sa nu se imbete.M-am simtit asa de bine cand dansam cu el,parca eram printesa si el printul intr-o lume de vis.Nimic nu mai conta pentu mine decat el,ma simteam ca in paradis.
Ma duc spre masa sa imi iau un pahar cu suc,cand intr-un colt vad o fata ca sta singura.ma duc spre ea si vad ca este Karin.Doamne cand credeam ca am scapat de ea.Imi pun mana pe umarul ei si o intreb ce s-a intamplat ,aceasta nu mai tine cont de rivalitatea noastra si imi sare in brate.Se pune pe plans.
Incerc sa scot ceva de la ea dar degeaba,ii dau un pahar cu apa sa isi revina putin pentru a-mi explica de ce plange.Aceasta imi zice ca un baiat "Sai" a invitat-o la petrecere ca partenera ,acum a lasat-o pentru May,prietena ei cea mai buna.Stiu cum se simtea dezamagita,tradata,ca viata nu mai conteaza.Am incercat sa o inveselesc si m-ia reusit.Am invitat-o sa danseze cu mine.Dupa ceva timp ma trage afara din sala de sport si.....
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Dragostea mai presus de orice[+16]   Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 I_icon19Vin 26 Aug 2011, 13:57

Iubire, iti propui sa termini ficul in cateva zile nup? happy2
Dar, imi place ca pui continuarile asa repede :P
Deci, frumos capitolul!
Hai cu nextul!
Losty te pupa!
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: Dragostea mai presus de orice[+16]   Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 13:09

SIIIIIIIIIIIII.......... ce se intampla.oh te roooooooooooooooooooooooooooooooog sa pui next happy2
Sus In jos
ღAlℓஐ
Genin
Genin
ღAlℓஐ

MesajSubiect: Re: Dragostea mai presus de orice[+16]   Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 20:12

Capitolul 12.

-Sakura stiu cat il iubesti tu pe Sasuke si el pe tine,de asta vreau sa-ti marturisesc ceva.Atunci Sasuke nu te-a inselat!Eu l-am imbatat pana nu a mai stiut de el si dupa acea a urmat ...Pozele au fost facute de May .Scrisoarea acea si pozele au fost trimise de mine.Credeam ca-l plac dar s-a dovedit a nu fi asa.upa plecarea ta a aparut Sai si l-am lasat pe Sasuke.
-Deci tu ai facut toate astea?dar pentru ce?
-Sasuke era cel mai frumos si vroiam sa-l am doar pentru mine.Dupa plecarea ta Sasuke s-a schimbat,a devenit mult mai dur,mai aspru,mai rece.Sufera pentru ca tu ai plecat,ti-a dus dorul in tot acest timp.spune aceasta cu o urma de regret in glas.
Am iertat-o si i-am multumit pentru ca mi-a spus adevarul,o strang in brate si mergem iar la petrecere.Sasuke ma cauta de zor si ramane uimit cand ma vede cu Karin.Aceasta imi face semn sa ma duc la el,asa si fac.
Il iau de mana si plecam de la petrecere ,ne indereptam spre masina.Am ajuns acasa,cum intram pe usa il sarut pa Sasuke pe buzele lui dulci ca mierea,apoi el ma invarte si ma lipeste de usa si incepe sa ma sarute pe gat.Picioarele mele erau "incolacite"in jurul taliei lui iar mainile lui erau pe spatele meu.I-a fost cam greu sa urce scarile cu mine,dar odata ce am ajuns in camera mea,m-a aruncat usor in pat si se pune peste mine.
-Sigur vrei sa facem asta?Eu ii raspunde ca da,desi eram pura,vroiam ca singurul si primul sa fie el,vroiam ca el sa-mi i-a puritatea.Ma saruta pasional pe gat,imi da tricoul jos si dupa incepe o perioada de placere.Am adormit amandoi imbratisati.
Dimineata ma trezesc usor,putin buimaca.Observ ca Sasuke nu este,ma ridic din pat cu un cearsaf pe mine,ma duc in baie si fac un dus scurt .Ma imbrac cu pantaloni scurti negri,tricou albastru mulat si sandale negre.
Cobor jos si vad petale de trandafir pe scari,le urmaresc si ducau in sufragerie,intru si il vad pe sasuke cum se inderapta spre mine,imi pune mana la ochii.Nu am apucat sa vad nimic.Sasuke ma i-a in brate si ma trezesc in bucatarie,pe masa se afla micul dejun.In mijlocul mesei se afla un buchet de trandafirii rozi puse intr-o vaza si lumanati parfumate.
-Sasuke tu ai facut toate acestea?nu trebuia sa faci atatea!Multumesc!spun eu uimita.Acesta da din cap si ma invita sa pap.Dupa ce termin ma i-a in brate si ma duce in sufragerie.Acolo era asa frumos pe masa de langa fotoliu se afla int-o vaza un trandafir rosu ca sangele si o sticla de sampanie,Ma simt implinita ,am un iubit care este atent si delicat cu mine.S-a maturizat mult,acum pune pasiune ,dragoste intr-o relatie.Sunt trezita la realitate de pocanitul sampaniei,Sauke imi pune sampanie si petrecem amandoi.
Dupa ceva timp.
Afara era ploaie ,nu aveam scoala stazi.Era duminica ,eu stateam ingandurata pe pervazu geamului .Eram cu privirea atintita afara,pe picaturile de ploaie.Se pare ca cerul plangea,dar pentru cine?Gata!acum sunt prinsa intr-o lume paralela.Lumea viselor,aici nu mi se poate intampla nimic rau.Visam cu ochii deschisi.Ma gandeam ca mai sunt cateva zile si vin cei din Tirade.cat m-am straduit sa aflu de ce au venit aici a fost in zadar,nu am descoperit nimic.Am aflat cate ceva desper fiecare membru,dar nimic din ce me intereseaza.Gandul imi fuge la Sasuke,este mult mai atent cu mine,are grija mereu de mine.De la un timp de vreme ma simt este de la stres,in ultima vreme am fost stresata.Am pus afacerea pe picioare.Pot sa spun ca am succes cu ea,sunt cea mai renumita femeie de afaceri dupa mama si mama lui Sasuke.
Saptamanile au trecut usor si ma simt stresata.Chiar foarte stresata,Simt ca cei din Tirade vor ceva de la mine,dar ce?o persoana draga mie se pune pe pervaz langa mine si ma saruta dulce pe frunte,acea persoana era Sasuke.

Este cam scurt.Multumesc ca imi cititi ficul,nu este asa stralucit.

Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

MesajSubiect: Re: Dragostea mai presus de orice[+16]   Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 23:15

OHHHHHHHH ne mai ti mult in suspans cu sosirea celor din triadele angry .oh abia astept next
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Dragostea mai presus de orice[+16]   Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 I_icon19Lun 05 Sept 2011, 16:54

Hey hey!
Imi place continuarea si hai mai repede cu nextuul! Losty te pupa!
Sus In jos
ღAlℓஐ
Genin
Genin
ღAlℓஐ

MesajSubiect: Re: Dragostea mai presus de orice[+16]   Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 I_icon19Sam 10 Sept 2011, 20:09

Capitolul 13.

Dupa cateva zile.
Azi era luni,trebuia sa vina cei din Tirade.Sasuke ma i-a de mana si ma scoate din transa"Spunandu-mi ca vom intarzia la ore,imi iau geanta si plec cu Sasuke spre scoala.Am ajuns,intru in clasa si ma asez in banca langa Sasuke.Sa va zic,de la petrecere,Hinata si Naruto sau inteles foarte bine si sau mutat amandoi in banca iar eu m-am ales cu Sasuke.Era ultima ora,engleza cea mai plictisitoare ora .Eu una nu eram atenta la ce explica profa.Ma gandeam sa nu creasca o finta nevinovata in mine.Sunt trezita de telefonul ce vibra in buzunarul de la pantaloni,scot telefonul si ma uit cine este,numarul era cu necunoscut.
Ridic usor mana si cer voie sa ma duc la baie,profa ma lasa si plec.Ies pe usa si alerg ca disperata pe holul scoli care era pustiu.Ajung in baie,este al 2-lea telefon primit consecutiv de la necunoscut,se vede ca este ceva urgent.Rspund si zic "alo"persoana de la celalalt fir era unu tip din Tirade,care imi cere sa ne intalnimla marginea unui camp pustiu,la ora 15:00.Dupa ce inchid ma indrept spre clasa,era ora sa plecam acasa,il va pe Sasuke cu geanta mea.Se apropie de mine si ma intreaba cine m-a sunat.Ii zic ca unul din Tirade si ii zic ce mi-a zis.Iau telefonul din buzunar si le sun pe Kurenai si pe Shizune.Le explic ca nu pot sa ajung astazi la firma si le zic "aca sunt multe dosare importante de citit si semnat mi le aduceti acasa",dupa care inchid telefonul.Era ora 2:00 ,eu eram in sufragerie,ma ridic brusc si ii atrag atentia lui Sasuke.urc repede la mine in camera,imi iau colanti negri,un tricou roz cu un fluture galben si balerini negri.Imi iau telefonul ,cheile de la masina si cobor in viteza joc.Sasuke incearca sa ma opreasca si incearca sa ma razgandesc.Find incapatanata nu-l ascult.Ma indrept spre usa cand Sasuke se pune in fata mea.Ii multumesc ca are grija de mine,il sarut pasional pe buze si plec.
Goneam ca disperata pe strazile din Tokio,nu vroiam sa intarzi.Ma bucur ca am citit acele informati.Acum ramane de vazut de ce ma cauta.
Aproape am ajuns la locul intalniri,va o maina parcata ,cu doi tipi pe langa ea.Ajung si eu in cele din urma,opresc masina aproape de cei doi si cobor din masina.
-ce vreti?Ce treaba aveti cu mine?spun eu nervoasa,
-Nu-ti dai seama dce vrem de la tine?Ceva ce tinea tatal tu la el,inafara de familie,spune Kisame,ce ma bucur i-am indentificat cu usurinta.
-ce vrei sa spui?la ce tinea?
-Tu nu sti ca tatal tau facea parte in mafia Yakuza?Spune kabuto,
-De unde vrei tu sa stiu eu toate astea?pun eu ridicand din sprananceana,Acestia se prezinta,Kisame un tip periculos,are parul albastri inchis,ochii caprui,tenul albu.Kabuto este la fel de periculos ca si Kisame,are parul alb,ochii caprui.
-tatal meu nu mi-a lasat nimic,a murit cand eu eram la varsta adolescentei,si pana sa moara statea mai mult plecat decat pe acasa.Pe atunci eram inca un copil,nu stiam ce ce se ocuma tata,nici acum nu aflam daca voi nu imi spuneati.Nu am nimic din ce va intereseaza pe voi.
Acestia nu cred si ma avertizeaza ca o patesc rau daca se dovedeste ca eu mint.Ii vad cum se urca in masina si se indeparteaza de mine,ma urc in masina si plec spre casa,odata ajunsa cobor repede din masina ,intru in casa val vartej.Am dat tare cu usa ,mai sa cada.sigur fotografia acea o sa ma lamureasaca.Sasuke iese din sufragerie si se uita la mine cum ma indreptam cu repeziciune spre birou.Deschid usa tare si ma indrept spre birou,iau poza in mana si o privesc cu atentie.Eram eu cu tata,o lacrima isi face aparitia pe chipul meu.
Cu cativa ani in urma.
"-Sakura, draga mea fiica.Eu nu mai am multe de trait,zilele imi sunt numarate.Simt asta,o sa intelegi cand te vei face mare.Vei intelege de ce o sa mor.Fi atenta dreaga mea,tu o sa mostenesti totul,firme afaceri.Iti dau un cadou de ramas bun,uite aici este o fotografie cu noi,sa nu spui la nimeni ca eu ti-am dat-o nici macar mamei tale.Acum pot sa mor impacat.
Avea ochii inecati in lacrimi,eu eram la fel.Plangeam pana cand tata imi zice ca voi fi cea mai recunoscuta femeie de afaceri.Dupa aceste vorbe,imi sterg lacrimile si un zambet gingas isi face aparitia pe chipul meu.
Sus In jos
*Byby-Chan*
Academy Student
Academy Student
*Byby-Chan*

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 46
Puncte : 80
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen
Stare de spirit Stare de spirit : timida, retrasa, dezamagita, sensibila

MesajSubiect: Re: Dragostea mai presus de orice[+16]   Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 I_icon19Sam 10 Sept 2011, 20:37

in love n-am cuvinte i love you e foarte frumos nextul astept cu nerabdare continuarea hug2 a hug
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Dragostea mai presus de orice[+16]   Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 I_icon19Sam 10 Sept 2011, 20:53

Wow.Imi place foarte mult.
Este prea tare ficul tau.
Next te rog. happy2
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

MesajSubiect: Re: Dragostea mai presus de orice[+16]   Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Sept 2011, 13:10

Oare ce o fi cu fotografia aia?next happy2
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Dragostea mai presus de orice[+16]   Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 I_icon19Vin 23 Dec 2011, 20:46

Fic inchis, nu a mai fost continuat de ceva timp.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dragostea mai presus de orice[+16]   Dragostea mai presus de orice[+16] - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Dragostea mai presus de orice[+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-