|
Autor | Mesaj |
---|
Th3Mast3r Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 149 Puncte : 221 Reputatie : 14 Stare de spirit : Sunt fericit mereu
| Subiect: Sasuke si prieteni lui Dum 28 Aug 2011, 08:13 | |
| 1 Sasuke intra in akatsuki
Tobi : bine ai venit
sasuke:hm!
vine itachi
tobi: itachi fratitu asta e tare increzut nici daca il rogi sa zica ceva nu zici zici ca mananca branza de burtuf
Deidara:TOBI!!!!
Tobi fuge repede si ajunge la deidara
Deidara: a venit sasuke si m-a vazut cum faceam dus
sasuke era la etaj il cauta pe zetsu
zetsu dormea si o visa pe konan cum ii da struguri in gura
intra sasuke si zice zetsu
zetsu: zzzzzz
sasuke: ZeTsu
zestu:lasa-ma in pace mami
sasuke: ZETSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZETSU SPERIAT:CE VREI BA NESIMTITULE?
sasuke: unde-i camera mea
zetsu: in gunoi
sasuke il bate bine pe zetsu si se duce la tobi
Tobi se uita la televizor si manca seminte
intra sasuke si zice ca l-a batut pe zetsu
tobi il scuipa in ochi si zice date naiba
sasuke: tu chiar vrei sa te bat
apare itachi
itachi:ce-i cu galagia asta???????
sasuke: te intereseaza?
itachi: da
sasuke: du-te ba si cacate
itachi: ce ma?
sasuke am zis "du-te ba si cacate" si incepe rafuiala
tobi:Deidara adu popcorn si pe kisame sa ne uitam la filmul "Fratii de sange dar nu prea"
trece 2 ore si ei termina rafuiala nimeni nu castigase
Tobi si tot akatsuki aplauda
si itachi si sasuke sare pe ei
pam pam !!!
Ultima editare efectuata de catre SasukeTheLegendOfUchiha in Lun 06 Feb 2012, 17:12, editata de 3 ori |
|
| |
HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Dum 28 Aug 2011, 10:41 | |
| ciudat..si vezi ce faci cu greselile de tastare si punctuatia... |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Sam 03 Sept 2011, 13:35 | |
| =))=))=))=)) bravooo =))=)) si acuma rad :)) |
|
| |
Blood_ Rose. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Peste tot. Nr. mesaje : 108 Puncte : 120 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi place sa citesc, ascult muzica si sa ma distrez. Stare de spirit : Indragostita de un necunoscut.
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Vin 30 Sept 2011, 23:45 | |
| Doamne sunteti geniali! NEXT, NEXT, NEXT! |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Sam 01 Oct 2011, 14:09 | |
| Doamne ,nu mai pot de ras hai mai repede cu nextuu |
|
| |
*Rina*Mandarina*Rina* Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Dum 04 Dec 2011, 20:14 | |
| Absolut genial! Abia astept nextul, mai ales cand l-a scuipat si cei-a spus Sasuke lui Itachi! |
|
| |
Bichon Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : De ce este campul asta obligatoriu ? Nr. mesaje : 82 Puncte : 87 Reputatie : 5 Hobby-uri : Imi dau palme pana ma defiugurez.
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Dum 04 Dec 2011, 21:35 | |
| Mai ai de exersat si cu parere de rau nu mi-a prea placut. Nu mi-a placut unele expresi de ex dute ba si ........ . Dar tot vreau sa vad nextul :D |
|
| |
Th3Mast3r Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 149 Puncte : 221 Reputatie : 14 Stare de spirit : Sunt fericit mereu
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Joi 08 Dec 2011, 00:06 | |
| O zi obisnuita la akatsuki(Adica ciudata)
Sasuke: Tobi miscati fundu!
Tobi: As vrea eu dar vad ca el nu vrea
Pain: Baieti auziti ma bate un gand
Sasuke: Fa-i plangere penala
Pain: Taci!!!!!!!Oh!Ah!Bah!
Kakuzu: Ce-ai Pain nasti?
Hidan: I am the sexy boy!! Sexy BOYY!!!!!!
Pain: Da ma da!
Tobi: Of!!!! Mergem si noi undeva azi?
Deidara: Da!
Tobi: Unde?
Deidara: Diseara in pat sa ne culcam ca maine vine Mos Naruto
Trec 12 ore si ei se culca acum a doua zi
Itachi: A venit mosu mie mia adus un epilator
Tobi: Mie o masca cu Pain!
Pain: OMG!!! Mi-e mi-a aduso pe Angelina Jolie
Pain: Hai in camera sus sa jucam table!
Zetsu: Vin si eu
Pain: Interzis plante si la prostii
Tobi: Atunci tu ce cauti acolo?
Pain: Bine pa!
Pam!!!! Pam!!!!
|
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Mier 28 Dec 2011, 09:49 | |
| Eu de ce nu am stiut despre povestea asta? Este super tare. Mi-a placut faza cu mos Naruto si de ce are nevoie Itachi de epilator . In ori ce cas Pain a fost cel mai norocos, adica sa o primeasca el pa Angelina Jolie cadou de la mos Craciun...pardon...mos Naruto |
|
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Mier 28 Dec 2011, 11:24 | |
| Vaiii bine am putut rade:)) Ii foarte tare :)) mai ales faza cu "Sasuke: Tobi miscati fundu! Tobi: As vrea eu dar vad ca el nu vrea ":)) Hai cu next`u repede:)) sa mai pot rade:P Cu Drag M3lii^^ |
|
| |
Th3Mast3r Genin
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Mar 03 Ian 2012, 00:44 | |
| Sasuke se pimba prin parc cu konan Sasuke: Mrrr! Konan: Sasuke nu mai manca wiskas(sau cum s-o scrie) Tobi se plimba linistit prin parc si vede o statuie Tobi: O mama ce buna e MAMASITA!!! Hei buna ai iubit? Tobi: Zi ai iubit>? Tobi: Astai muta Tobi spune scrie in limbaju semnelor Tobi: Mama FA ai iubit? Tobi: Da-o in spanaci de gagica Itachi: AM PS3!!!!!!!!! Hidan: Ia damil si mie Itachi: ial Hidan il arunca pe geam Itachi: Te duci dupa el Hidan: Da da stai sa ma descalt Pain: Gata!!!!! Pain: Daca nu taceti va fac omleta Pain: A ce bine suna Omleta Itachi specialitatea porcului a fi servita cu mare pofta de treaba mare Pentru nelamuriri scrieti pe net [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] tarif normal o placinta in cap Itachi: Pain scriu pe net ceva Itachi scriind pe net: Draga Konan Pain a zis ca maine iti da cu gaz iar puterea sa se va duce in locul lui special direct in veceu si a zis ca o sa te ia si pe tine intr-o excursie catre bucatarie Konan: Pain mergem? Pain: Pe statuie ? Konan: Acolo sa te duci tu cu mutra aia de sobolan deabea spalat in masina de spaalt BEKO Hidan: GATA MA!!!!!! Sasuke: Baieti... Toti: Mai TACI SI TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sasuke: Ce aveti ma am vrut sa va spun ca a venit pizza si e calda Ei fericiti mancau discutau Pain: Ce ma A sarit de pe impaler state building???? Tobi: Noi parca ne cartam nu? Toti: Nea!!!!!!!!! Tobi lesina Tobi: Mama ce vis am avut cica ne certam mancam pizza Tobi se dezmiarda si lesina Vine smurdu Smurdu: O sa il aducem inapoi cand o sa avem noi chef Toti: OK!!!! Pam!!!! Pam!!!! |
|
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Mier 18 Ian 2012, 16:54 | |
| Amm..mai trebuie sa lucrezi putin;)), sa fie super funny..:-s asta n`a fost chear foarte reusit in unele parti:(, dar sper ca urmatorul sa fie mai bunn^^!:p |
|
| |
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Sam 07 Apr 2012, 09:30 | |
| Hey.... ! Toate sunt super da sa vezi si tu ce mult m-am chinuit sa le citesc...un CHIN ! Ma rog....sper sa mai pui ! |
|
| |
Adelina^.^ Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Orasul viselor sarcastice Nr. mesaje : 14 Puncte : 14 Reputatie : 0 Hobby-uri : sa desenez si sa pictez Stare de spirit : moarta de plictisita
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Mar 10 Iul 2012, 14:54 | |
| destul de interesant dar incearca cv mai bun ca dialogul niu prea bun si povesteste si tu cv
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Vin 01 Noi 2013, 20:14 | |
| Destul de nostim, ce sa zic. Mai ai de lucrat dar ca si idee e amuzant |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui Vin 08 Noi 2013, 09:58 | |
| Vai...deci... mor de ras Super funny^_^ |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sasuke si prieteni lui | |
| |
|
| |
|