Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Asa, pai saptamana asta particip cu: Beyoncé - Best Thing I Never Had
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Britney Spears- Till The World Ends [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
♥ Malee ♥ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva....Nu te intere :)) Nr. mesaje : 71 Puncte : 102 Reputatie : 20 Hobby-uri : Sa frec mentaa. :> :> Stare de spirit : Ahh. In love.. xx
am si eu o piesa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A fost odata.... sper sa va placa
Ultima editare efectuata de catre Malee in Mar 30 Aug 2011, 13:38, editata de 2 ori
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
Subiect: Re: Concurs 20- Melodia Saptamanii! Mar 30 Aug 2011, 12:05
Particip si eu , ador melodia asta foarte mult !
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]