Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va place chestionarul? | Da:) | | 100% | [ 13 ] | Putin.. | | 0% | [ 0 ] | Nu!!! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 13 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Un fel de oracol. =) ♥ Mier 31 Aug 2011, 17:43 | |
| 1.Cuvant de inceput!
2.Cum te numesti? 3.Cati ani ai? 4.Ce zodie esti?
5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin. 6.Care este animalul tau preferat? 7.Care este culoarea ta preferata? 8.Care este melodia ta preferata?
9.Care e artistul/formatia preferata(a)?
10.Ce vrei sa te faci cand devii mare? 11.De ce te temi cel mai tare?
12.Cat poti rezista fara computer?
13.O parere despre mine. :D 14.Cum te vezi peste 10 ani?
15.Porecla ta este….
16.Un cuvant de incheiere!
Sa va vad!
|
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Mier 31 Aug 2011, 21:12 | |
| 1.Cuvant de inceput!: Neatza! :x
2.Cum te numesti?Karla..dar mi se spune Karly..
3.Cati ani ai?15..:x
4.Ce zodie esti?Leoo:p
5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin. Cel mai mult:Muzica. Cel mai putin:Matematica X_X
6.Care este animalul tau preferat? Catelul.
7.Care este culoarea ta preferata? Albastru.
8.Care este melodia ta preferata? Pffooai. M`ai spart. Dar...este Enrique Iglesias ft Nicole-Heartbeat.
9.Care e artistul/formatia preferata(a)? 30 Seconds to Mars/
10.Ce vrei sa te faci cand devii mare?Actrita in filme horror, sau romantice. :P
11.De ce te temi cel mai tare? Paianjeni.
12.Cat poti rezista fara computer?Nu pot. :))
13.O parere despre mine. :D Esti foarte de treaba.
14.Cum te vezi peste 10 ani? Naspa.. =))
15.Porecla ta este….iCarly.
16.Un cuvant de incheiere!Byee |
| | | Mumf Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 110 Localizare : Paradox, CO Nr. mesaje : 13635 Puncte : 14127 Reputatie : 481 Hobby-uri : AMV , Fan fiction . Stare de spirit : Yuk <.<
| | | | ~~*``Cheshire_Cat``*~~ Academy Student
Nr. mesaje : 35 Puncte : 50 Reputatie : 6
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Mier 31 Aug 2011, 22:18 | |
| 1.Cuvant de inceput! Konichiwa2.Cum te numesti? Crisitina3.Cati ani ai? secret( nu imi place sa imi zic varsta)4.Ce zodie esti? Berbec5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin. Cel mai mult imi place engleza iar materia care imi place mai putin matematica X__X6.Care este animalul tau preferat? Cainele si Pisica ( nu aleg dintre acestia)7.Care este culoarea ta preferata? Albastrul
8.Care este melodia ta preferata? DBSK-Mirotic9.Care e artistul/formatia preferata(a)? Dbsk si artist Maiko Fujita 10.Ce vrei sa te faci cand devii mare? hmm desinger vestimentar11.De ce te temi cel mai tare? De insecte 12.Cat poti rezista fara computer? hmm destul de mult , pot rezista si un an . 13.O parere despre mine. : -14.Cum te vezi peste 10 ani? Greu de spus.15.Porecla ta este…. Criss .
16.Un cuvant de incheiere! Ja ne |
| | | Himi Guardian Ninja
Sex : Varsta : 28 Localizare : Heaven. Nr. mesaje : 2325 Puncte : 2364 Reputatie : 7 Hobby-uri : My Guitar & Music <3 Stare de spirit : Nyaaaaaa ~
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Mier 31 Aug 2011, 23:51 | |
| 1.Cuvant de inceput. Heyya!<333
2.Cum te numesti? Emilia.
3.Cati ani ai? 15 anisori.
4.Ce zodie esti? Pesti.
5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin Materiile care imi plac cel mai mult Istoria/Engleaza si care nu imi plac matematica/fizica.
6.Care este animalul tau preferat? Pai sunt doua:]] oarecum Caine si Iguana
8.Care este melodia ta preferata? Within Temptation-A demon's fate
9.Care e artistul/formatia preferata(a)? Formatia: Within Temptation Artistul/artista: Vienna Teng,Shania Twain,Bear McCreary
10.Ce vrei sa te faci cand devii mare? Pai..psiholog.
11.De ce te temi cel mai tare? Inaltimi. O.o
12.Cat poti rezista fara computer? Cam o luna,cred.
13.O parere despre mine. You are cutee^^
14.Cum te vezi peste 10 ani? Pff,sincer nu stiu.
15.Porecla ta este…. Himi.
16.Un cuvant de incheiere! Hai pa' pa' ^__^ |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Joi 01 Sept 2011, 00:58 | |
| |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Joi 01 Sept 2011, 20:09 | |
| 1.Cuvant de inceput! - Nyan :))
2.Cum te numesti? - Sinziana...
3.Cati ani ai? - 14 si doua luni...
4.Ce zodie esti? - gemeni...
5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin. - desen/sincer cred ca geografie...
6.Care este animalul tau preferat? - pisica :x
7.Care este culoarea ta preferata? - alb/ negru...
8.Care este melodia ta preferata? - Chocolate :))
9.Care e artistul/formatia preferata(a)? - Evanescene...
10.Ce vrei sa te faci cand devii mare? medic legist... >:)
11.De ce te temi cel mai tare? - oare? :))
12.Cat poti rezista fara computer? - destul de mult...
13.O parere despre mine. :D - draguta, amuzanta, dulceee... :>
14.Cum te vezi peste 10 ani? - inmormantarea de cinci ani... :))
15.Porecla ta este… - choco^^
16.Un cuvant de incheiere! - See ya!!! :)) |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Joi 01 Sept 2011, 20:24 | |
| 1. Hey yo` 2. Bianca 3. 13 4. balanta 5. Romana/Muzica =)) Urasc muzica! 6. Maimuta si cainele :)) 7. Albastru verde 8. Keep it G.N.G.S.T.A 9. Tiesto 10. Hai tu, si eu vreau sa ma fac medic legist >;) Mortaciuni!! =)) 11. De profa de Germana! X_X 12. Noaptea, cand dorm adica in jur de 8-10 ore.. =))) 13. Pffoai ce pot sa spun despre mine? Glumeata, sarcastica, perversa 14. Pai, intr-un bar cu multe pahare de bautura langa mine, si niste baieti draguti =)))) Sau lucrand ca medic legist si taind mortaciuni =)) 15. Bee sau Cafea =)) 16. Ciauu` |
| | | Eclipsă Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : toata lumea vrea sa stie unde Nr. mesaje : 520 Puncte : 554 Reputatie : 25 Hobby-uri : patinaj, inot, dans
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Vin 02 Sept 2011, 12:02 | |
| 1.Cuvant de inceput! Hy!
2.Cum te numesti? Izabela
3.Cati ani ai? 12
4.Ce zodie esti? Balanta
5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin. Cel mai mult imi place Istoria, iar cel mai putin muzica. Urasc materia asta si il urasc si pe profesor!
6.Care este animalul tau preferat? Iepurasul
7.Care este culoarea ta preferata? Mov
8.Care este melodia ta preferata? Away from me - Evanescence
9.Care e artistul/formatia preferata(a)? Hmm... BoA
10.Ce vrei sa te faci cand devii mare? Mai am timp sa ma gandesc, dar in principiu ma intereseaza Informatica
11.De ce te temi cel mai tare? De Dumnezeu
12.Cat poti rezista fara computer? Aproximativ 3 luni
13.O parere despre mine. Esti in regula
14.Cum te vezi peste 10 ani? Sincer, nu prea stiu, pe la facultate, cred
15.Porecla ta este Zuzu
16.Un cuvant de incheiere! Pe curand! |
| | | Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Vin 02 Sept 2011, 12:09 | |
| 1.Cuvant de inceput!- Heloo Neww Yooorrkkk
2.Cum te numesti? Elena dar prietenii imi zic Elyy
3.Cati ani ai? 13
4.Ce zodie esti? taur
5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin. imi place mult biologia, desenul, romaana si cel mai putin matematica si istoria :))
6.Care este animalul tau preferat? cele salbatice in general micisi dragute: puii de leu, de tigeu, pui de panda, koala, iar domestice: cainele
7.Care este culoarea ta preferata? MOV
8.Care este melodia ta preferata? nu am melodie preferata, in general cele hip hop sau rap
9.Care e artistul/formatia preferata(a)? nu am asa ceva, trebuie sa existe macar o melodie al unui cantaret/e care sa-mi placa.
10.Ce vrei sa te faci cand devii mare? Medic veterinar, pentru ca iubesc animalele si vreau sa le ajut
11.De ce te temi cel mai tare?de gaste, curcani si intuneric :))
12.Cat poti rezista fara computer?cer mult o luna, mi s-a intamplat, a fost un chiinn
13.O parere despre mine. :D : hmm imi pari o fata dragua
14.Cum te vezi peste 10 ani? navigand pe forum :))
15.Porecla ta este Elyy
16.Un cuvant de incheiere! pa, drum bun, cale batuta, |
| | | .allii. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in my fantasy world Nr. mesaje : 375 Puncte : 406 Reputatie : 28 Stare de spirit : de la foarte bine in susXD
| | | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Mar 06 Sept 2011, 01:13 | |
| 1.Cuvant de inceput! ---> Hey scumpa meah coffee :X 2.Cum te numesti? ---> Katia 3.Cati ani ai? ---> 15 anisori 4.Ce zodie esti? ---> Fecioara :X 5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin. ---> Engleza / Fizica 6.Care este animalul tau preferat? ---> Catelusul 7.Care este culoarea ta preferata? ---> Mov 8.Care este melodia ta preferata? ---> Puya - Vreau sa te sun 9.Care e artistul/formatia preferata(a)? ---> Linkin Park 10.Ce vrei sa te faci cand devii mare? ---> Nush =))... Actrita cred 11.De ce te temi cel mai tare? ---> De teama... 12.Cat poti rezista fara computer? ---> Maxim o saptamana dupa care moooor =)) 13.O parere despre mine. :D --->Esti zurlia mea schoompa si draga si te iubesc pe tine si ficul tau:*: 14.Cum te vezi peste 10 ani? ---> O femeie implinita.... =)) O Doamne ce ma apuca.... =)) nu vreau sa ma vad =))))) 15.Porecla ta este…. ---> Katt 16.Un cuvant de incheiere! ---> Te iubesc moolt de tot si te pupic dooolce |
| | | ● Lene Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lost in my dream..But i don't care.. Nr. mesaje : 119 Puncte : 146 Reputatie : 6 Stare de spirit : Lonely..
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Mar 06 Sept 2011, 04:40 | |
| 1.Cuvant de inceput. Hey!
2.Cum te numesti? Timeea
3.Cati ani ai? 15^^
4.Ce zodie esti? Capricorn
5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin Materiile care imi plac cel mai mult Biologia/Engleaza si care nu imi plac matematica/Romana [deoarece ne punem sa scriem jumatate de caiet pe ora :|]
6.Care este animalul tau preferat? Pisica
8.Care este melodia ta preferata? Avril Lavinge - Nobody's home [dar eu in fiecare saptamana am cate alta melodie preferata..]
9.Care e artistul/formatia preferata(a)? Formatia: Artistul/artista: Nane , Linkin Park, Avril Lavinge si o gramada de multi altii.
10.Ce vrei sa te faci cand devii mare? Pai, psiholog sau medic.
11.De ce te temi cel mai tare? Insecte [le urasc, mai ales paianjenii]
12.Cat poti rezista fara computer? Cam o saptamana..poate
13.O parere despre mine. Cutttte!
14.Cum te vezi peste 10 ani? Buff...Nu sunt sigura..
15.Porecla ta este…. Timy
16.Un cuvant de incheiere! Ja ne! ^^ |
| | | Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Sam 17 Sept 2011, 13:17 | |
| 1.Cuvant de inceput! Hey
2.Cum te numesti? Mada
3.Cati ani ai? 17 ani
4.Ce zodie esti? racusor=dracusor
5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin. " Cel mai putin matematica iar cel mai mult muzica "
6.Care este animalul tau preferat? Pisica
7.Care este culoarea ta preferata? mov
8.Care este melodia ta preferata? Sean Paul ft Alexis Jordan-Got 2 lov U
9.Care e artistul/formatia preferata(a)? 2ne1, Alexandra Stan,Rihanna,Nicki Minaj,Kat Deluna,Bruno Mars,....etc
10.Ce vrei sa te faci cand devii mare? Inca nu stiiu....
11.De ce te temi cel mai tare? Moarte...
12.Cat poti rezista fara computer? Maxim 1 ora
13.O parere despre mine. :D Una foarte buna :*
14.Cum te vezi peste 10 ani? Stand afara uitandu-ma la stele cu tigarea in mana
15.Porecla ta este…. Zuzzy, Mada,Mady,Mede,Lina
16.Un cuvant de incheiere! Bye bytha
|
| | | Star Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Targu Mures Nr. mesaje : 234 Puncte : 310 Reputatie : 22 Hobby-uri : Metin2, Cs, WoW, Fifa, Inot, Football, Forumuri.. etc. Stare de spirit : FoarteBuna
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Dum 16 Oct 2011, 22:35 | |
| 1.Cuvant de inceput!Salut
2.Cum te numesti?Alex 3.Cati ani ai?13 4.Ce zodie esti?Rac
5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin.Sportul 6.Care este animalul tau preferat? Jaguarul 7.Care este culoarea ta preferata? Albastru 8.Care este melodia ta preferata? Puta-VestulSalbatic
9.Care e artistul/formatia preferata(a)? Puya
10.Ce vrei sa te faci cand devii mare?Actor 11.De ce te temi cel mai tare? De nimik
12.Cat poti rezista fara computer?1 sapt:))
13.O parere despre mine. :D 14.Cum te vezi peste 10 ani?Cool,tare,superstar
15.Porecla ta este….Infern0
16.Un cuvant de incheiere!A bientot
[/quote] |
| | | Th3Mast3r Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 149 Puncte : 221 Reputatie : 14 Stare de spirit : Sunt fericit mereu
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Dum 16 Oct 2011, 23:40 | |
| 1.Cuvant de inceput! Hao!
2.Cum te numesti? Laurentiu
3.Cati ani ai? 11
4.Ce zodie esti? fecioara
5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin. cel mai mult pauza si cel mai putin matematica
6.Care este animalul tau preferat? Tigru
7.Care este culoarea ta preferata? Albastrul
8.Care este melodia ta preferata? Sean paul-Press it up si Temperature(Nu aleg ca nu pot)
9.Care e artistul/formatia preferata(a)? jackie chan artist si formatie guess who
10.Ce vrei sa te faci cand devii mare? Desenator de anime
11.De ce te temi cel mai tare? De Caini
12.Cat poti rezista fara computer? 5 minute e prea mult
13.O parere despre mine. : Esti o cafea si mi-ar place sa te beau
14.Cum te vezi peste 10 ani? Intr-un Lamborghini
15.Porecla ta este…. Bebe
16.Un cuvant de incheiere! Va mananc pe toti |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Oracol japonez Lun 17 Oct 2011, 23:20 | |
| asa deci uitati puteti pune si imagini daca doriti la anumite intrebari dar va voi specifica eu la sfarsit intr-o paranteza:1.Un salut de inceput....2.Ce zodie esti?[imagine daca doriti]3.Ce zodie esti in zodiacul chinezesc?4.Ce carti iti plac?5.Ce semnificatie are numele tau si cum se scrie in japoneza?[voi pune alfabetul la sfarsit]6.Ce cantareti/cantarete preferi?[daca doriti puteti adauga imagini]7.Care sunt anime-urile care iti plac?8.Dar filmele preferate?9.Cum arata baiatul-fata din ,,visele,,tale?10.Ce filme iti place sa vizionezi si alaturi de cine?11.Esti indragostit/a?12.Care este marca de masina preferata?[imagine daca doriti]13.Ce flori iti plac?[imagine daca doriti]14.Ce culori iti plac?15.Iti plac petrecerile?16.Iti place sa compui?17.Iti plac animalele?Daca da care sunt acestea?18.Ti-a placut acest oracol?19.Ce mancare preferi?20:Un cuvant de incheiere daca vreti imagini poezii video etc.ALFABETUL JAPONEZ:A=KAB=TUC=MID=TEE=KUF=LUG=JIH=RII=KIJ=ZUK=MEL=TAM=RINN=TOO=MOP=NOR=SHIS=ARIT=CHIU=DOV=RUW=MEIX=NA Y=FUZ=ZI ASTA ESTE SI DACA NU VA SUPARATI VOI INCEPE EU PRIMA:puteti scrie cu ce culoare sau arial doriti iar repet:imaginile nu sunt obligatorii!!!!1.Hey hey toata lumea!2.Leu[autoritate perseverenta,afirmare in fata celorlalti,obtine mereu ceea ce vrea]3.Iepure4.Ciresarii,Twilight,Papusa,Vampire Kisses,etc.5.ei bine:Gabriela:jikatushikikutaka[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ;O fire impunatoare,ambitioasa care obtine mereu ceea ce vrea si care daca are vointa poate face orice isi doreste fara ajutorul celorlalti.Daniela:tekatokikutaka[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] la fel ca la Gabriela[mama da ce potrivire si mai si rimeaza]Daniela Gabriela6.Katy Perry,Michel Jakson,Lady Gaga,Selena Gomez,Demi Lovato,Miley Cyrus,Rihanna,Gackt,Misaruka,Andra,Inna,Celia,Delia,Nicole Scherzinger,Madonna[cu toate ca e cam idioata],Ellie White,Kat Deluna,Sterling Knight,Jonas Brothers,etc.7.ei bine:Kilari,Kiddy Grade,D. Gray Man,Soul Eater,Naruto,Kaichou wa maid-sama,Earl and Fairy,Vampire Knight[i love it],Yu Yu Hakusho,Inuyasha,Bleach,etc...inca cateva mii.8.Twilight,Casa Groazei,Casa Celor 12 Fantome,Scarry movie 3,The pirates of Carraibean toate cele 4 filme,Titanic,The Godmother,Viata asa cum e ea,etc.inca o mare lista dar nu le scriu pe toate9.Ochii negri parul negru si putin mai lungut pana la umeri,inalt cu pielea alba,grijuliu,dragut,inteligent,ambitios,cuminte[nu pervers sau altceva],binefacut,sa provina dintr-o familie buna[ca a mea],sa fie intelegator sa ma iubeasca pentru cum sunt pe interior nu pe exterior.10.Filme gen Romance ,Thriller,Comedy,si sa le vizionez cu prietenii sau familia.11.da!da!da!12.Porche rosu sau negru.13.Trandafirii crinii defapt toate florile.14.da mai ales povestiri despre natura.15.Iubesc animalele:cainii,pisicile,tigri,iepurii,puisorii.16.Da mi-a placut foarte mult deoarece e creat de mine xD.17:Tot ce este din Orient sau tot ce e bun la gust.18.You`re my luck starAnd when you shine on the sky you bring me happiness everywhere.19[scz am ratat niste intrebari:]Toate culorile imi plac nu am preferinte:20.Da imi plac petrecerile si sa fie cat mai multeAsta a fost sper ca nu v-am indus in eroare cu greselile mele dar sunt cam obosita va astept acest oracol ne va ajuta sa ne cunoastem mai bine va urez o seara frumoasa la toti |
| | | Dadaa <3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe undeva^^ Nr. mesaje : 341 Puncte : 413 Reputatie : 54 Stare de spirit : Depinde.:)
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Lun 17 Oct 2011, 23:38 | |
| Heii pai mi se pare interesanta chestia:) .. deci sa incep:D 1.Hello^^ 2.Taur. 3.Bivol daca imi amintesc eu bine;;) 4.Horror sau de dragoste:). 5.Diana: Tekikatoka :)) si semnificatia nu o chiar stiu;;) 6.Nu am cantareti preferati dar ascult mai multe genuri de muzica : rock, dance, hip`hop 7.Naruto, Naruto Shippuden, Inuyasha, Chrono Crusade astea is preferatele mele dar mai am, imi plac mai mult animeurile undecombina dragoste, comedie si ceva actiune:D 8.Twilight. Titanic, Dead Silence, Scarry Movie aproape toate partile,The Hills have eyes si in general de groaza:) 9.Blond sau brunet cu ochi albastri, nu foarte inalt, cu parul mediu sa zic:D, sa nu fie foarte romantic pentru ca nu`mi plac chestiile siropoase, sa stie sa se comporte;;) si cam atat:) 10.De groaza, alaturi de prieteni. 11.Daa:x 12.Nu prea imi plac masinile deci nu stiu cam nimic in legatura cu ele. 13.Trandafiri:D. 14.Verde si albastru. Adica mai multe dar astea sunt culorile mele preferate:D. 15.Desigur:D. 16.Nu chiar. 17.Da imi plac. Cainii si mai ales pisicile. 18.Da:) 19.Gen fast-food dar nu prea mananc(nu`i sanatoasa). 20. .... |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Sam 22 Oct 2011, 18:07 | |
| 1.Un salut de inceput.... Buna ! :)
2.Ce zodie esti?[imagine daca doriti] Leu
3.Ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Sobolan
4.Ce carti iti plac? Cele cu fantome si vampiri
5.Ce semnificatie are numele tau si cum se scrie in japoneza?[voi pune alfabetul la sfarsit] Nu stiu semnificatia. Mikashitaka ^^
6.Ce cantareti/cantarete preferi?[daca doriti puteti adauga imagini] Cantaerti rock
7.Care sunt anime-urile care iti plac? Cam..toate ^^
8.Dar filmele preferate? Cele horror >:)
9.Cum arata baiatul-fata din ,,visele,,tale? Deja sti.. :">
10.Ce filme iti place sa vizionezi si alaturi de cine? Filme horror alaturi de... sti uh :)) :">
11.Esti indragostit/a? Normal :x
12.Care este marca de masina preferata?[imagine daca doriti] Nu am.
13.Ce flori iti plac?[imagine daca doriti] Trandafirii si irisii.
14.Ce culori iti plac? Cele pale
15.Iti plac petrecerile? Ma abtin.
16.Iti place sa compui? Daa ^^
17.Iti plac animalele?Daca da care sunt acestea? Da. Pisicile.
18.Ti-a placut acest oracol? Daa :x
19.Ce mancare preferi? Cea iute >:)
20:Un cuvant de incheiere daca vreti imagini poezii video etc. Byee :) |
| | | Himi Guardian Ninja
Sex : Varsta : 28 Localizare : Heaven. Nr. mesaje : 2325 Puncte : 2364 Reputatie : 7 Hobby-uri : My Guitar & Music <3 Stare de spirit : Nyaaaaaa ~
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Dum 23 Oct 2011, 22:27 | |
| 1.Un salut de inceput. Ohayou!!!
2.Ce zodie esti?[imagine daca doriti] Pesti.
3.Ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Cocos.
4.Ce carti iti plac? Imi plac cele de drama,SF, cu vampiri sau cele horror.
5.Ce semnificatie are numele tau si cum se scrie in japoneza?[voi pune alfabetul la sfarsit] Kurinkitakika. ---->hmm,sincer nu stiu semnificatie,dar imi place ^^
6.Ce cantareti/cantarete preferi?[daca doriti puteti adauga imagini] Imi plac cantaretii de muzica k-pop,cei de rock/metal iar idolul meu este Sharon Den Adel [Within Temptation]
7.Care sunt anime-urile care iti plac? Naruto,Naruto Shippuden,Vampire Knight,Death Note,Trinity Blood si multe altele.
8.Dar filmele preferate? Imi plac cele de drama foarte mult,SF-urile,comediile,horror si cele romantice.
9.Cum arata baiatul-fata din ,,visele,,tale? Pai...trebuie sa fie brunet/saten,putin inaltut,cute,shy si cu ochii negri sau albastri.
10.Ce filme iti place sa vizionezi si alaturi de cine? Pai,cred ca cele de drama,comedie sau romantice alaturi de familie sau prieteni.
11.Esti indragostit/a? Deocamdata nu. *hehe*
12.Care este marca de masina preferata?[imagine daca doriti] BMW.
13.Ce flori iti plac?[imagine daca doriti] Trandafirii rosi si crinul. ^^
14.Ce culori iti plac? Albastru [my fav.],galben,mov,negru/alb si roz/verde.
15.Iti plac petrecerile? Asa si asa. Nu ma prea topesc dupa agitatie -.-"
16.Iti place sa compui? Sigur^^.
17.Iti plac animalele?Daca da care sunt acestea? Da,foarte mult.--->caini,papagali,pestisorii,iguana,tigrul si delfinul.
18.Ti-a placut acest oracol? Sure<3
19.Ce mancare preferi? Pai,imi plac mai multe..macaruri : ]]
20:Un cuvant de incheiere daca vreti imagini poezii video etc. Sayonara. ^.^
Ultima editare efectuata de catre Himi in Lun 24 Oct 2011, 17:30, editata de 1 ori |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Dum 23 Oct 2011, 23:24 | |
| Un salut de inceput....
Hello^^ everybody !
2.Ce zodie esti? Scorpion ^
3.Ce zodie esti in zodiacul chinezesc?
Pisica , Cal ,iepure .. ceva de genu :))
4.Ce carti iti plac?
Panza lui Charlotte .
5.Ce semnificatie are numele tau si cum se scrie in japoneza?
Adria =KATESHIKIKATE
What ? :><:
6.Ce cantareti/cantarete preferi?
David Guetta [DJ] , Tiesto [DJ] , Avril Lavign , Adele , Black Eyed Peas , Rihanna ..etc :)
7.Care sunt anime-urile care iti plac?
Naruto ^^
8.Dar filmele preferate?
Concediu de la casnicie , Street Dance etc ..
9.Cum arata baiatul-fata din ,,visele,,tale?
Blond cu ochii albastrii [pana acum , baietii de care m-am indragostit sunt asa ...dar nu se stie ;) ] Saten cu ochii verzi/albastri/caprui ..
10.Ce filme iti place sa vizionezi si alaturi de cine?
Comedie , Dragoste , SF , Drama , Horror .. Cu prietenii , Familia :-j 11.Esti indragostit/a?
Nu .
12.Care este marca de masina preferata?
Audi , Ferarri , BMV , Mercedes ..
13.Ce flori iti plac?
Lalelele , Tradafirii , Ghioceii , Bujorii , Ciresii ...
14.Ce culori iti plac?
Rosu , Albastru [Steaua =))))) ] , Verde , Mov ..
15.Iti plac petrecerile?
La nebunie x
16.Iti place sa compui?
Da , de foarte multe ori ^^
17.Iti plac animalele?Daca da care sunt acestea?
Pisica , Catelusul , Papagalul , porcii de guineea , hamsterii , veveritele
18.Ti-a placut acest oracol?
Merge ` 19.Ce mancare preferi?
Crenvusti , Pui , Pizza , Salata cu rosii si castravezi si ..salata =)))
20:Un cuvant de incheiere :
Va dulce pe toti ! |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Lun 31 Oct 2011, 18:23 | |
| 1.Buna ^.^
2.Fecioara
3.Tigru de pamant
4.Orice despre magie/aventura si mister
5.KuTaZi ^.^ Nu stiu :P
6.2NE1, DBSK, SHINee, B2ST, etc.
7.Inuyasha si Naruto
8.Comedie/Romance and Aventure
9. De vis....
10. Comedii alaturi de mama si prietena mea cea mai buna.
11. Nu
12. Nu am
13. Crin
14. Rosu si Negru
15. Da
16. Normal doar am 4 ficuri.
17 Pisica si cainele
18. Oarecum...
19. Ceva rapid, orice...
20. Pa! : ]] |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Lun 31 Oct 2011, 18:32 | |
| 1.Cuvant de inceput! Buna
2.Cum te numesti? Elena 3.Cati ani ai? 13 4.Ce zodie esti? Fecioara 5.Ce materie de la scoala iti place cel mai mult/cel mai putin. Biologie/Romana 6.Care este animalul tau preferat? Cainele 7.Care este culoarea ta preferata? Negru 8.Care este melodia ta preferata? Rihanna-Man Down 9.Care e artistul/formatia preferata(a)? 2NE1 10.Ce vrei sa te faci cand devii mare? Nu stiu 11.De ce te temi cel mai tare? Singuratate 12.Cat poti rezista fara computer? Doua sapt. 13.O parere despre mine. :D Esti simpatica... 14.Cum te vezi peste 10 ani? Nu stiu, las soarta sa decida 15.Porecla ta este…. Elz 16.Un cuvant de incheiere! Pa! |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Mar 24 Ian 2012, 17:47 | |
| |
| | | ☆SnikerS☆ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lasă. . . Nr. mesaje : 164 Puncte : 215 Reputatie : 32 Hobby-uri : multe
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ Sam 28 Ian 2012, 15:59 | |
|
Ultima editare efectuata de catre ☆GY☆ in Vin 04 Iul 2014, 23:48, editata de 1 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un fel de oracol. =) ♥ | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|