| Be Afraid, Devil is Here… [+16] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 00:15 | |
| foarte frumos . vreau next-ul mai repede . Spor la scri si multa imaginatie .Sa aduci next-ul mai repede |
|
| |
FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| |
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 01:20 | |
| Super!! Abea astept ca Sakura sa se intalneasca cu Sasuke pentru ca sunt 100% sigura ca el este cel pe care il cauta!! Oare ce se va intampla intre cei 2 ? Oare se vor intelege de la inceput ? Oare Sakura cand il va vedea pe Sasuke isi va da seama pe loc ca el este? Oare nu ? Oare se va indragosti de el si el de ea? Oare Hinata il va gasi inaintea Sakurei ? Oare Sakura se va alia cu Sasuke pentru a le distruge pe cele doua scorpii ? Oare Sasuke ce va face cand va afla ce este Sakura? Oare prin cate aventuri va trece Moartea in lumea celor vi? Sunt foarte curioasa fi vreau sa aflu!!! Iubita pune nextul repede ce mooooooooor!!! Deja o vad pe Sakura prin curte!!! Iar daca mor sa sti ca te voi bantui toata viata pentru ca nu ai pus nextul !! Spor la scris !! Te pupacesc dulce !!! Si sper ca nu te-a deranjat comul meu ! |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 01:28 | |
| Deci lipsesc cateva ore si deja mi-au luat-o 7 inainte Stai k pana am scris eu messu mi-a luat-o iar cnv inainte.... sunt a 8a acuma :><: Scumpa meah ms ca ai adus nextul, sper sa o tii tot asa ca eu o sa dau cate comuri e nevoie numai ca sa citesc nebunia asta, Deci si Hinata o sa incerce sa-l seduca pe Mrs. I Don’t Know Who (tare faza ). Abia astept sa vad ce iese, ca de obicei m-ai lasat in suspans... Astept intalnirea lor, te pupicesc doolce si spor la scris si la idei |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 02:07 | |
| |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 10:06 | |
| Imi place foarte mult ficul tau.Este genial.Te astept cu nextul.Buh Bye! |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| |
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 17:13 | |
| Oh da si Anele apare aici >:) O geez, cat imi plac ficurile cu Satana Am devenit Satanistaaa >.< Oh Geezus... Deci adoor, este al d***u de bun, pentru ca eu sunt THE DEVIL'S BRIDE >:) MUhahahah, deci adu nextul Sau te iau cu coasa!! |
|
| |
Iulia Iuly Academy Student
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 14 Puncte : 16 Reputatie : 2 Hobby-uri : scrima
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 18:40 | |
| Helau ! Deci capitolul e superb:x Astep next-ul si te rog sa vii mai repede cu el k daca nu te asteapta o bataie buna de incasat. Glumesc : ]] Kiss ! |
|
| |
Gaby05 Academy Student
Sex : Localizare : Departe de tozi si de toate... Nr. mesaje : 30 Puncte : 55 Reputatie : 22 Stare de spirit : Plistisit
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 20:33 | |
| Hei...aterizez si eu pe-aici cu intarziere..sorry, am fost cam prins azi in treaba, dar vin si eu cu un comm...Mi-a placut foarte mult, nu mult acest capitol si astept sa-l pui pe urmatorul. Cu privire la acea competitie...te voi bate :P...glumesc glumesc:)) o sa fie egalitate:)) Cam atat...spor la scris si la idei. Te pup dulce Ja ne! |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 20:53 | |
| Soo, am venit cu next-ul, cam repede, dar nu puteam sa nu il aduc. Deci, capitol dedicat tuturor celor ce mi-l citesc iincluzand'o si pe Devil in persoana - Ane'le :x Vroiam sa va zik ca maine nu va voi scrie next pt. ca e ziua mea de nastere. Aceiasi cu a lu' Sasuke =]] Gabi, cum sa ma bati? Visezi, eu te bat pe tn stii bn :"> So, enjoy it ! Aaa, am uitat, am scris juma' de capitol cu diacritice si juma' fara, deci a fost oribil : ]] Capitolul III
“A stupide boy “
Sakura P.O.V.
Avea sa fie o zi extrem de dificilă, nu aveam unde sa locuiesc si nici bani pentru a merge la un hotel, era tare aiurea, dar trebuia să rezist pentru că nu aveam de ales. Am mers ceva timp în jurul oraşului Miami, învârtindu-ma ca un câine prost în jurul cozii, dar trebuia să găsesc un apartament cu chirie, undeva unde puteam locui până-l rapeam pe Mrs. I Don’t Know Who. Eram obosită si plictisită până când am observat pe geamul unui bloc un anunţ destul de important pentru mine.
“ Camera liberă de închiriat la apartamentul 27 . “ Era perfect. Puteam să închiriez camera aceea, însă cu ce bani? Aveam să împart apartamentul cu proprietarul, poate-l puteam convinge să plătesc la sfârşitul lunii. Mă gândeam cine era acel cineva de la apartamentul 27, oare era o baba de-aia mai rea ca o soacră si mai malefică decât Aeerdna? Speram să nu ! Am sunat la interfonul blocului, respectiv la numărul 27, am aşteptat pana să îmi răspundă. “ Cine-i? “ auzisem eu o voce masculină, nu foarte matură.
- O fată, dă-mi te rog frumos drumul, am continuat eu cu o voce domoală. Imediat am auzit ticăitul interfonului cum că a apasat “acces” eu putând intra in scara blocului. În puţin timp ajunsesem in faţa uşii, o uşa metalică maro cu “27” scris deasupra vizorului. Bat uşor in ea si aştept ca acel tânăr ce imi răspunse să-mi deschidă. Un tânăr brunet si sexy si-a făcut apariţia de dupa uşa, eu analizându-lcu privirea si muşcându-mi puternic buza inferioară. Privirea lui coboară tot mai jos, tot mai jos si urcă înapoi urmând apoi un zambet si-o întrebare. - Te pot ajuta cu ceva, era intrebarea adresata mie . - Pai, am observant un anunt cum ca ar fi o camera disponibila de inchiriat, sau ma insel? continui eu fixandu-l cu privirea, el facand un pas inapoi si poftindu-ma inauntru. Zambesc in sinea mea si intru in apartament lasandu-mi trolerul la intrare si geanta in cuier. - Da, nu te inseli, esti cumva interesata sa locuiesti cu mine, ma intreaba tanarul cu un zambet pervers si cu gandul - presupuneam – la prostii. - Poti locui aici, chiria o platesti la sfarsitul lunii si in dreapta ta este camera in care vei locui, sper sa te simti ca acasa ! termina acesta de spus, eu gandindu-ma la ultimele cuvinte rostite de el “ sper sa te simti ca acasa” , asta doar daca in camera sunt flacari, spirite, o “bunatate” de persoana pe nume Aeerdna si prostii supranaturale si stiintifico-fantastice, doar atunci ma voi simti ca acasa.
Nu am mai zis nimic si am mers catre “camera mea” pentru a ma instala. Dormitorul era pe placul meu deoarece doi dintre pereti erau vopsiti in rosu si ceilalti in negru, patul spatios era acoperit cu o lenjerie grena, iar dulapul cu usi glisante ma astepta sa-mi pun hainele. Cateva minute mai tarziu m-am asezat pe pat cu gandul la cum as putea sa-l gasesc pe Mrs. I don’t Know Who si care ar fi planul de rapire. Adica frate, era dificil, doar nu era sa ii spun ca as fi asa-zisa Moarte si ca il suspectam ca fiind un distrugator de rautate. Suna atat de rau, m-ar fi bagat la spitalul de psihiatrie sau mai stiam eu unde, dar sigur intr-un loc adecvat nebunilor cu boli mintale sever de grave, clar ! Am inchis ochii si-am strans la piept o perna micuta pentru a ma linisti. Am stat asa secunde … minute … ore poate. Nu stiu, dar parea o vesnicie. Incercam sa gasesc o solutie rezonabila pentru a rezolva problema, pentru a indeplini misiunea, insa nu stiam cum. Era deja cinci septembrie, nu ma puteam inscrie la acea universitatea, era imposibil. Acest lucru ma facea sa realizez ca s-ar fi putut sa stau mai bine de un an pe Pamant, ar insemna secole de plictiseala si milenii urmatoare de tortura din partea diavolului din cauza ca nu l-am rapit la timp sau mai rau ca Hinata mi-a luat-o inainte, insa nu avea cum din moment ce nici ea nu putea sa se inscrie la facultate. Ganduri si iar ganduri, trebuia sa actionez nu conta cum, trebuia sa o fac, dar nu stiam cum. Deschid ochii fortat in momentul cand acel baiat intra in camera mea. Nici macar nu-i stiam numele, varsta sau unde invata, un strain. Dar aveam sa aflu.
- Avand in vedere ca nu stiu nimic despre tine ar trebui sa-mi spui numele tau, cati ani ai, unde inveti si ce mai vrei tu sa-mi dezvalui, spun eu in timp ce acesta se aseaza pe pat. - Sasuke Uciha, 20 de ani fara o zi, Universitatea Anida . Bine gata, e suficient, vroiam doar sa-ti spun ca maine seara va fi o petrecere de ziua mea de nastere si sper ca muzica sa nu te deranjeze, doar atat, noapte buna si vise placute ! termina Sasuke de spus si paraseste dormitorul meu.
Ce nesuferit putea fi, era frumos din partea lui sa ma invite nu sa-mi fi zis ca spera ca muzica sa nu ma deranja, mai frate ce baieti puteau exista pe Terra. Zi de nastere, sase septembrie…. De ce ziua lui de nastere ma facea sa ma gandesc la ceva rau? Ce imi scapa din vedere?
Ultima editare efectuata de catre Deez. in Mier 07 Sept 2011, 15:21, editata de 1 ori |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 20:54 | |
| First, Hello My Demonique Deez,
Asa deci a fost fantastic, mi-a placut foarte mult, mai ales ca Sasuke e acolo si ma face sa ma gandesc la tampenii. Dooamne ce nesimtit nu a invitat-o la ziua lui, defapt a ta dar ma rog . Tare ar fi sa apara imbracata sexy si sa ii dea pe spate pe aia salivand pe acolo sau sa fie si Hinata acolosa, deci mama lor cand apare? Cap 4 sper ca te bat . Fantastic fic, repejor next! X.O.X.O ληε' Łε [ Your Hell Mother]
Ultima editare efectuata de catre Piersicuţă♥ in Lun 05 Sept 2011, 21:00, editata de 1 ori |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 20:59 | |
| wow.Superb.Sasuke este cel pe care trebuie sa il caute , nu?te rog,te rog sa pui next-ul ca ma omori aici.Este genial |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 21:21 | |
| |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| |
| |
FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 21:22 | |
| |
|
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 21:22 | |
| Super!! Haide cu nextul!!! Mi-a placut mult capitolul acesta ! Scumpo deci nu cred ca mai pot avea rabdare!!! Ador ficul!! Imi place la nebunie!!! Oare Sakura isi va da seama ca locuieste cu cel pe care il cauta? Oare ce va face cand va afla? Offf eo sper sa se alieze cu el si sa le distruga pe cele doua scorpii si sa traieasca fericiti pana la adanci batraneti!!! Ce vise mai am si eu . In orice caz nextul repede ca moooooor!!! Si nu vreau ca Sakura sa vine dupa mine!! Sune prea tanara sa mor!! Si sti bine ca daca mor te bantui asai ? Spor la scris !!! Te pupacesc dulce !!! |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 21:25 | |
| Daca ai stii cat am asteptat nextul asta soo..e minunat si foarte superb vreau nextul Cant bagi nextul? Sasuke e cel pe care il cauta? Va fii ceva intr-e cei doi? Sakura v-a fi invitata la petrecere? |
|
| |
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 21:35 | |
| WooW. o.0
Prea tare, prea genial, prea minunat! ;x
Este suuuper tare capitolul ;x
ADoor ficul <33333
AStept nextul !
Te iubesc <3 >:D< |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 21:51 | |
| |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 22:23 | |
| Reao nu m-ai anuntat ca pui nextul. Dar acum mi-am dat seama ce vroiai sa spui prin faptul ca maine e ziua si a lui Sasuke Esti geniala.... offf continui sa ma uimesti, cum am mai spus iti ador ficul... si iti urez "LA MULTI ANI" , sa mi te faci mare si frumoasa chiar daca si acum esti splendida. Te pupicesc doolce si cum am zis maine vin cu avionul la tine "love: |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 22:40 | |
| Ficul tau este pur si simplu incredibil.Ideea este extraordinara.Abia astept nextul.Buh Bye!! |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 22:52 | |
| Okey, honey! ^^ Cum sa-ti spun pe romaneste? Ce fic frumos! Atat... Oh da si adu repede nextu! Spor la scris! |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Lun 05 Sept 2011, 23:55 | |
| |
|
| |
KatKathleen Jōnin
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] Mar 06 Sept 2011, 01:44 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Be Afraid, Devil is Here… [+16] | |
| |
|
| |
| Be Afraid, Devil is Here… [+16] | |
|