Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Mar 27 Dec 2011, 21:23 | |
| |
| | | Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 29 Dec 2011, 19:30 | |
| |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 29 Dec 2011, 20:56 | |
| |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 05 Ian 2012, 17:47 | |
| Capitolul 10:
Era ca un drog, iar de ce il inhalai mai mult, de ce organismul tau il cerea. Era clar ca se indragostise iremediabil si irevocabil de ea.
Tanara intra in apa calda, lasandu-si corpul sa se elibereze de gandurile ce nu ii dadeau pace. Era stresata de fiecare data cand se gandea la brunet.Era clar ca de mult timp nu ii mai era indiferent, ocupandu-si per drept locul in inima sa, insa toate lucrurile ii se invarteau in cap. Intrebari existentiale, ce ti le pui de mii si mi de ori..
Chiar imi doresc viata asta, cu adevarat? Ca multi altii isi pusese de multe ori aceasta intrebare
In doar cateva minute iesi din apa, stergandu-se pe corp si luand hainele primate de la brunet. Iesi din incapere vazandu-l pe Sasuke intins in pat. Privea absorbit tavanul. Poate mult prea absorbit. Se indrepta inspre pat, asezandu-se per o margine a sa, privindu-l atent pe brunet. Era atat de frumos, incat orice fata l-ar iubi, dar nu putea fi si cazul ei. Inima ei rece nu putea fi incalzita nici macar de un semenea baiat, sau poate ca lucrile se mai schimba si oamenii se mai inseala. Tanara se intinse langa el usor, urmandu-i exemplul. Tacerea este mult prea apasatoare, iar ea nu suporta asta. Ii conferea o stare de discomfort total: -Sasuke, tu ce parere ai despre.., spuse rozalia inghitind in sec. -Despre ce?, accentua brunetul. -Despre dragoste, spuse intr-un final rozalia. Brunetul o privi gales, afisand acel zambet specific lui, per care il adora. -Dar de ce sa folosim cuvinte cand iti pot arata?, intreba el cu inocenta afisand un zambet complice de aceasta data Sakura il privea intrebatoare. Brunetul se apropie de ea sarutand-o pasional. O ia in brate imbatandu-se cu acel parfum ce de fiecare data ii dadea fiori. Simtit pielea ei ca de catifea, mangaindu-i simturile. -Arati superb Sakura, o complimenta brunetul. -Multumesc, raspunse rozalia per acel ton specific feminine, care-ti da de inteles ca este incantata de interesul per care i-l arati dar ca totul se opreste aici aparent. Se privira pret de cateva secunde in ochi, cuvintele fiind cu adevarat de prisos in acel moment magic. Totul disparu in jurul lor, ramand doar ei doi, si noaptea ce le era martora. -Stii de mult timp vreau sa te intreb ceva, insa nu am gasit ocazia potrivita, spuse acesta capatand o noanta rozalie in obraji. Sakura il privi curioasa astept sa ii se puna intrebarea, neavand nici cea mai mica idee despre ce este vorba. -Sakura vroiam sa te intreb daca vrei sa fi iubita mea?, spuse brunetul privind-o profund in ochi. Aceasta incremeni la auzul acestor cuvinte. Cum sa ii raspunda?! Nu avea nici cea mai mica idee cum sa reactioneze. Se ridica luand-o la fuga per scari. Se indrepta catre un loc neunoscut, unde poate reflecta la viata ei, la sentimentele ei, pana si la brunet. Se opri undeva sub un copac, asezandu-se jos si privind stelele. Era mult prea ingandurata. Se gandea cum va fi viata ei, daca chiar il iubeste pe Sasuke si daca chiar este pregatita sa inceapa o relatie, sa isi arunce mastile sis a fie ea. Ii era frica sa nu sufere, dar ea mereu era persoana care isi asuma orice risc.. Era comic cand te gandeai ca iubea sporturile extreme, simtea adrenalina la superlativ. Nu se temea de multe lucruri dar cand venea vorba de iubire, se ascundea unde vedea cu ochii.. In doar cateva minute langa ea se aseza brunetul. Privea stele pierdut, nestiind cum sa deschida o conversatie, daca sa deschida. Probabil ceea ce primise el era un refuz in toata regula, iar el defapt la asta se astepta. Nu putea spera ca ea sa il placa. -Sasuke stii….. ________________________ Suspans... Pai o sa aflati in capitolul urmator ce se va intampla. Sper sa va placa:* va pup
Ultima editare efectuata de catre Layla in Dum 22 Ian 2012, 12:56, editata de 1 ori |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 05 Ian 2012, 17:50 | |
|
Ultima editare efectuata de catre (='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) in Joi 05 Ian 2012, 18:09, editata de 1 ori |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 05 Ian 2012, 18:08 | |
| |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 05 Ian 2012, 18:28 | |
| Iti multumesc ca m-ai anuntat Cum poti sa ne faci asa ceva? :-w O sa aflam tocmai in urmatorul capitol, pana atunci lasi suspansul sa ne manance de vii Oricum, mor de nerabdare sa aflu ce o sa se intample, sper ca totul sa fie bine Capitolul a fost minunaaaat 8-> abia astept next-ul, anunta-ma in continuare |
| | | Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| | | | G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 05 Ian 2012, 19:36 | |
| Nemaipomenit capitol scumpo Imi place la nebunie Sper sa aduci nextu cat mai repede |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 05 Ian 2012, 20:15 | |
| atat da grozav dar m-ai lasat cu ochii in soare iti multumesc pentru ca m-ai anuntat oooff... suspansul asta cine l-a inventat ? te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Vin 06 Ian 2012, 19:51 | |
| |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| | | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Sam 07 Ian 2012, 20:25 | |
| Stiu, dar nu stiu!! (D) Imi place mult mul;t de tot acest capitol si este chiar interesnt felul in care cei doi ajung pana la urma impreuna. Ceea ce ma fascineaza insa este firea umana in sine care chiar daca se conduce prin anumite reguli, pana la urma ajunge sa cada in "pacatul" iubirii. Scumpo, ador felul in care pui acest lucru in valoare. Asa, spor la scris in continuare si multe idei. Te-am pupacit dulce.. :love;choco^^ |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Vin 27 Ian 2012, 22:30 | |
| Capitolul 11: Probabil ceea ce primise el era un refuz in toata regula, iar el defapt la asta se astepta. Nu putea spera ca ea sa il placa. -Sasuke sti...., insa nu apuca sa termine propozita ca brunetul o stranse in brate. -Da-mi doar doua minute sa te mai pot tine pentru ultima data in brate, si promit ca voi disparea complet din viata ta, lasandu-te sa fi asa cum iti doresti tu, spuse el inhalandu-i parfumul ametitor. Rozalia ramasese stupefiata. Nu stia cum sa reactioneze, sau defapt daca chiar vroia sa o lase in pace. Stia ca avea nevoie de el, ii promisese ca nu o va lasa niciodata singura, si acum ce facea? -Dar.., spuse rozalia incercand sa isi alunge acea durere insuportabila resimtita de fiecare particica a corpului sau. Lua o gura de aer, ascunzandu-si sentimentele, dar pentru prima data erau mai puternice ca ea. O acaparasera in adevaratul cuvantului. Simtea un amalagam de sentimente, iar cuvintele i se invarteau in cap. Brunetul nu scoase nici macar un sunet, insa se rezuma doar la a-si impregna mirosul, atingerile ei in inima. Stia ca prelungise momentul, de la acele doar doua minute, insa ii parea imposibil sa se dezlipeasca de corpul eu firav, si tot odata puternic. Printr-un efort ce parea aproape supraomenesc, ii dadu drumul, plecand pe propriul sau drum. Inainta pe alee, tinandu-si capul in sus spre cer. Se gandea cum va fi deacum inainte insa asta nu avea rost. Se spune ca trebuie sa traiesti prezentul, iar actiunile prezentului pot schimba viitorul. VItorul lui capata alte noante si sensuri, insa pentru el erau total necunoscute, si triste. Viata fara ea nu mai putea fi colorata, ci doar in niste noante tomnatice , ce te invaluiau si iti accentau suferinta, dar pana la urma nici asta nu parea sa conteze, cand persoana iubita nu e langa tine , si pare sa nu aiba nici macar un sentiment pentru tine. Vocea ei suava inecata de aceasta data in lacrimi, il facu sa intepeneasca: -Dar mi-ai promis ca nu ma vei parasi. Ai zis ca vei fi aici cu mine mereu. De ce imi faci asta? De ce imi faceti toti asta? Se simtea murdar. Ii promisese asta, doar ca nu s-a gandit niciodata ca viata ar putea lua asemenea introsaturi. Nu stia cum putea sa ii explice, doar ca defpat lucrurile nu mai aveau vreo explicatie. Uneori doar le simti. -Unele lucruri nu pot fi explicate. Ti-am promis si asa va fi. Voi fi mereu langa tine cand vei avea nevoie, cel putin in sufletul tau, daca vei dori sa ma pastrezi.., ii spuse el per un ton trist, o lacrima cazandu-i pe obraz. Se intoarse sa plece, insa picioarele ii se inmuiasara, inima o luase la goanna. Simturile lui nu mai raspundeau comenzilor, iar acel simplu lucru schimba viitorul: -Te rog nu pleca! Te iubesc si vreau sa fiu cu tine, tipa Sakura la el. Alerga punandu-se in fata lui. Il privi adanc in ochii sai negri, ce o priveau neicrezatori, speriati, insa totodata cu o dulceata ametitoare. Ii atinse fata cu un deget, tremurand amandoi, o data cu acea atingere fina. Se pierdeau intr-un univers al lor, ce cuvintele erau de prisos, ce atingerile erau intense. Brunetul se apropie de ea, atingandu-I delicat buzele. Totul se transforma intr-un sarut, pasional, Sasuke stragand-o la piept per rozalie, in dorinta de a nu o pierde. Parea ca trebuia sa o tine pe loc, cand defapt el era cel care era pe punctul de a pleca. Rozalia rupse sarutul, strangandu-l in brate, lacrimile cazandu-i per obraji: -Imi pare rau ca mi-a trebuit atat de mult timp sa-mi dau seama de asta. Imi pare rau ca te-am facut sa suferi, imi pare rau…., spuse rozalia fara sa respire, insa nu apuca sat ermine caci din nou tanarul o saruta dorindu-si sa nu mai auda asta. O iubea mult prea mult, pentru a conta ce si de ce. Vroia doar sa fie cu ea, iar acum ca tocmai ii marturisise ca il iubeste, ii era indeajuns, fara sa auda scuze. Mai bine mai tarziu decat niciodata, iar exact asta gandea brunetul acum. Tanara era mult prea euforica. Era acaparata de un sentiment special, ce il adora. Se simtea iubita, protejata. Nu vroia sa se desparta de Sasuke, nici acum si nici altcandva. Tanjea dupa un final fericit din povesti neterminate. Povestea lor de amor deabea incepuse, capatand contur si culori. Se aflau intr-unul dintre acele finaluri fericite de basm, ce anuntau un nou inceput, o noua viata probabil plina de iubire. Sasuke o prinde pe Sakura de mana incepand sa fuga cu ea. Radeau si alergau per iarba precum doi copii mici. Brunetul se opri brusc, tragand-o pe rozalie in bratele sale: -Te iubesc si asta nu va putea schimba nimeni, tipa el parca dorindu-si ca intreaga natura sa afla asta. -Si eu te iubesc mai mult decat orice pe acceasta lume si nimeni nu va putea sa schimbe asta, tipa si ea la randul sau. S-au asezat pe iarba privind stelele si luna ce le fusesera martori tacuti la iubirea lor. Acesta putea fi numit cu usurinta un final fericit din viata a doi tineri ce se iubeau si pretuiau prezentul, desi visau la viitor.
-The End-
_______________________ Va multumesc ca m-ai citit fic-ul. Sper sincer sa va fi placut...si na acesta este un presupus final. Inca nu stiu sigur..poate vin si cu un sezon 2 dar sa vedem. Pana una alta:* va pup:X:X Si va multumesc ca ati citit acest fic.
Ultima editare efectuata de catre Layla in Vin 27 Ian 2012, 23:43, editata de 2 ori |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Vin 27 Ian 2012, 23:04 | |
| |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Sam 28 Ian 2012, 10:24 | |
| vaii nu imi vine sa cred ca s-a terminat dar ceea ce este cel mai important: sunt foarte bucuroasa pentru ca a avut un sfarsit fericit acele cuvinte folosite chiar m-au emotionat te felicit pentru acest fic excelent cu mult drag Iva |
| | | Camelia. † Jōnin
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Sam 28 Ian 2012, 10:35 | |
| |
| | | lexii Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva in Europa Nr. mesaje : 8 Puncte : 8 Reputatie : 0 Hobby-uri : Job: Sa-mi enervez parintii; Distractii:Sa fac ce vreu, cand vreau, oriunde vreu Stare de spirit : De la nebuna in sus
| | | | Layla Legend
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Mar 31 Ian 2012, 21:22 | |
| Hei hei.. ma bucur enorm ca v-a placut fic-ul meu. Ma face sa ma simt bine:* Dupa cum am spus si in postul meu anterior, poate va veni si un sezon doi, insa pana una alta, daca doriti, aveti chef, si dispozitia necesara, puteti citi" Narcotic Sensation". Poate si acesta va fi pe placul vostru. Va pup:* |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Mar 31 Ian 2012, 22:03 | |
| |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Sam 11 Feb 2012, 17:45 | |
| Lally. Imi cer mii de scuze ca vin atat de tarziu la fic. :(( Iarta-maa! :( Deci a fost unul dinre cele mai superbe fic-uri pe care l-am citit. Minunat. :x Spune-mi ca va fii si sezonul 2! :X Oww. :3 E... Mereu ma lasi fara cuvinte! >.> Te iubesc! Si iubesc tot ceea ce scrii. Si iubesc si acest fic. Felicitari! |
| | | Marisa Merico Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Poate, pe scaun. Dar, doar poate ;] acebook : Andrada R. Filimon Nr. mesaje : 95 Puncte : 107 Reputatie : 4 Stare de spirit : Normala. o.O
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Sam 04 Aug 2012, 11:04 | |
| ITI ADOR FICUL!!!! i love you fic,e cel mai sooperb fiic,si khiar am plans dar nustiu sigur daka nu din kauza unei probleme ku un baiat sau k miam amintit kum eram noi,iubesk ficul asta,e unul din ficurile mele preferate! |
| | | dedde14 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 149 Puncte : 153 Reputatie : 6 Hobby-uri : Cam tot ce se poate face... Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Mar 07 Aug 2012, 04:28 | |
| Foarte frumos ficul plin de sentimente pure . Primul fic in care Sasuke este cel bun>:D< . M-ai emotionat foarte mult deoarece asta kiar este un final fericit de basm..se pare ca dragostea adevarata este defapt finalul pe care il asteapta toata lumea:d . Poate te gandesti sa faci si un sezon 2 pt k sa terminat prea repeede:X . Pupii:X:X |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Mar 06 Noi 2012, 19:52 | |
| Bravo!!!M-ai lasat fara cuvinte!!!E foarte frumos! Ce ma bucur ca au ramas impreuna!!!Eu iti spun ca ar trebuii sa mai faci ficuri la fel de frumose si intresante!!!Te pwp dulce! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fulfil my desire! | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|