Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Fulfil my desire! - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Fulfil my desire! - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Fulfil my desire!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

Fulfil my desire! - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Mar 27 Dec 2011, 21:23

Hei scumpo Fulfil my desire! - Pagina 4 208323! Imi place extrem de mult nextul ! Si ficul il ador la nebunie Fulfil my desire! - Pagina 4 947835! Clar ! Imi place mult cum descri Fulfil my desire! - Pagina 4 962758! Ador mult descrierea ta ..Tu ar trebui sa scri o carte sau chiar un roman Fulfil my desire! - Pagina 4 947835 Ai mult talent Fulfil my desire! - Pagina 4 301723 ..Eu una astept cu nerabdare nextul Fulfil my desire! - Pagina 4 994253! Si te-as ruga sa ma anunti daca poti Fulfil my desire! - Pagina 4 301723 . Spor la scris si la idei . Te-am pupat dulceFulfil my desire! - Pagina 4 962758.

Coco ^^
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Fulfil my desire! - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Joi 29 Dec 2011, 19:30

Doamne cat de frumos, surioara sad Un capitol superb, ca si pana acum.

Descrii atat de amplu, atat de amanuntit, incat ma faci sa ma simt chiar acolo, in mijlocul actiunii.
Cei doi sunt foarte draguti si se potrivesc tare bine in love

Spor la scris in continuare, draga mea si multa inspiratie! a hug
Te-am pupat kiss
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Joi 29 Dec 2011, 20:56

Vreau sa imi cer mii de scuze ca nu ti-am vazut fic-ul sad
Nu imi vine sa cred ca am citit tocmai acum :((
Cand am terminat cu pagina 5 si am dat repede la 6 sa vad next-ul, ce crezi ca am vazut? :-w
Nimic, asa e :(((
Pune next-ul repede, te rog frumos de tot si mai dulce ca o savarina love
Iti ador fic-ul, e magnific, superb, extraordinar!
Chiar nu am mai vazut aceasta idee, e original kiss
Te rog frumos sa ma anunti cand pui next-ul kiss
Fulfil my desire! - Pagina 4 665748
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Joi 05 Ian 2012, 17:47

Capitolul 10:

Era ca un drog, iar de ce il inhalai mai mult, de ce organismul tau il cerea. Era clar ca se indragostise iremediabil si irevocabil de ea.

Tanara intra in apa calda, lasandu-si corpul sa se elibereze de gandurile ce nu ii dadeau pace. Era stresata de fiecare data cand se gandea la brunet.Era clar ca de mult timp nu ii mai era indiferent, ocupandu-si per drept locul in inima sa, insa toate lucrurile ii se invarteau in cap. Intrebari existentiale, ce ti le pui de mii si mi de ori..

Chiar imi doresc viata asta, cu adevarat? Ca multi altii isi pusese de multe ori aceasta intrebare

In doar cateva minute iesi din apa, stergandu-se pe corp si luand hainele primate de la brunet. Iesi din incapere vazandu-l pe Sasuke intins in pat. Privea absorbit tavanul. Poate mult prea absorbit. Se indrepta inspre pat, asezandu-se per o margine a sa, privindu-l atent pe brunet. Era atat de frumos, incat orice fata l-ar iubi, dar nu putea fi si cazul ei. Inima ei rece nu putea fi incalzita nici macar de un semenea baiat, sau poate ca lucrile se mai schimba si oamenii se mai inseala. Tanara se intinse langa el usor, urmandu-i exemplul. Tacerea este mult prea apasatoare, iar ea nu suporta asta. Ii conferea o stare de discomfort total:
-Sasuke, tu ce parere ai despre.., spuse rozalia inghitind in sec.
-Despre ce?, accentua brunetul.
-Despre dragoste, spuse intr-un final rozalia.
Brunetul o privi gales, afisand acel zambet specific lui, per care il adora.
-Dar de ce sa folosim cuvinte cand iti pot arata?, intreba el cu inocenta afisand un zambet complice de aceasta data
Sakura il privea intrebatoare. Brunetul se apropie de ea sarutand-o pasional. O ia in brate imbatandu-se cu acel parfum ce de fiecare data ii dadea fiori. Simtit pielea ei ca de catifea, mangaindu-i simturile.
-Arati superb Sakura, o complimenta brunetul.
-Multumesc, raspunse rozalia per acel ton specific feminine, care-ti da de inteles ca este incantata de interesul per care i-l arati dar ca totul se opreste aici aparent.
Se privira pret de cateva secunde in ochi, cuvintele fiind cu adevarat de prisos in acel moment magic. Totul disparu in jurul lor, ramand doar ei doi, si noaptea ce le era martora.
-Stii de mult timp vreau sa te intreb ceva, insa nu am gasit ocazia potrivita, spuse acesta capatand o noanta rozalie in obraji.
Sakura il privi curioasa astept sa ii se puna intrebarea, neavand nici cea mai mica idee despre ce este vorba.
-Sakura vroiam sa te intreb daca vrei sa fi iubita mea?, spuse brunetul privind-o profund in ochi.
Aceasta incremeni la auzul acestor cuvinte. Cum sa ii raspunda?! Nu avea nici cea mai mica idee cum sa reactioneze. Se ridica luand-o la fuga per scari. Se indrepta catre un loc neunoscut, unde poate reflecta la viata ei, la sentimentele ei, pana si la brunet. Se opri undeva sub un copac, asezandu-se jos si privind stelele. Era mult prea ingandurata. Se gandea cum va fi viata ei, daca chiar il iubeste pe Sasuke si daca chiar este pregatita sa inceapa o relatie, sa isi arunce mastile sis a fie ea. Ii era frica sa nu sufere, dar ea mereu era persoana care isi asuma orice risc.. Era comic cand te gandeai ca iubea sporturile extreme, simtea adrenalina la superlativ. Nu se temea de multe lucruri dar cand venea vorba de iubire, se ascundea unde vedea cu ochii..
In doar cateva minute langa ea se aseza brunetul. Privea stele pierdut, nestiind cum sa deschida o conversatie, daca sa deschida. Probabil ceea ce primise el era un refuz in toata regula, iar el defapt la asta se astepta. Nu putea spera ca ea sa il placa.
-Sasuke stii…..

Ultima editare efectuata de catre Layla in Dum 22 Ian 2012, 12:56, editata de 1 ori
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Joi 05 Ian 2012, 17:50

Mama ta de maţă ce esti... lough
M-ai lasat cu ochii in soare. In sfarasit am ajuns si la partea asta, sa stii ca m-am emotionat putin :"> , da nu stiu de ce. Probabil Sakura trebuia sa fie emotionata, da nah. lough
Mie chiar mi-a placut si abia astept sa vad ce ii raspunde fata, offf suspansul asta. biciuitor
Scumpa meah... te iubesc asa de mult si pe tine si ficul asta. in love
Sa nu uiti, da? a hug
Te pupic si sa ma anunti cand pui nextul love

Ultima editare efectuata de catre (='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) in Joi 05 Ian 2012, 18:09, editata de 1 ori
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Joi 05 Ian 2012, 18:08

Buna draga mea ! kiss
Multumesc de anunt ! Esti o scumpa ! >:D< in love
Si acum despre capitol. Ca de obicei, m-ai lasat in suspans. Asta ma face sa doresc continuarea si mai muuult ! in love Este asa de frumos capitolul. sad Sper ca Sakura sa accepte. !
Mult succes in continuare ! kiss
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Joi 05 Ian 2012, 18:28

Iti multumesc ca m-ai anuntat kiss
Cum poti sa ne faci asa ceva? :-w
O sa aflam tocmai in urmatorul capitol, pana atunci lasi suspansul sa ne manance de vii sad
Oricum, mor de nerabdare sa aflu ce o sa se intample, sper ca totul sa fie bine in love
Capitolul a fost minunaaaat 8->
abia astept next-ul, anunta-ma in continuare kiss
i love you
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Joi 05 Ian 2012, 19:07

Si... SUSPANS! sad Ah, m-ai lasat cu totul in aer...
A fost extrem de frumos. Am citit cu sufletul la gura capitolul de la cap la coada.
Sa vedem ce se va intampla mai departe in love
Spor la scris in continuare, surioara! Te pup kiss
Sus In jos
G.M.G
Genin
Genin
G.M.G

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Suceava
Nr. mesaje Nr. mesaje : 485
Puncte : 538
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc...
Stare de spirit Stare de spirit : Binisor

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Joi 05 Ian 2012, 19:36

Nemaipomenit capitol scumpo
Imi place la nebunie
Sper sa aduci nextu cat mai repede
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Joi 05 Ian 2012, 20:15

atat da grozav huh?
dar m-ai lasat cu ochii in soare biciuitor
iti multumesc pentru ca m-ai anuntat kiss
oooff... suspansul asta nervi!
cine l-a inventat ? lough
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Vin 06 Ian 2012, 19:51

Hei Laly in love !

Merci ca m-ai anuntat ! Esti o scumpa kiss . Acum revenind la capitol . Cum spuneam mai sus . Descri absolut superb . <33 Momentele dintre ei doi intotdeauna ma emotioneaza sad . Mai facut sa plang :(( . Mama ta lough . Deci astept cu nerabdare urmatorul capitol dap ! . Daca poti anunta-ma si de data asta cand il pui ;x . Te-am pupacit dulce kiss . Spor la scris si la ideei in love .

Cam'z .
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Vin 06 Ian 2012, 20:08

Laly! kiss

Mersi mult ca m-ai anuntat si... Wa.. De ce ne lasi in suspans? =((((((((

Vreau ca Sakura sa accepte sa fie iubita lui Sasuke. <333

Ce frumos ar fi! :x Cei doi sa se casatoreasca si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.. :))

Hai rapid cu nextu` ca mai facut extrem de curioasa. Pff.. Tu si suspansul tau. :))

Te kiss in love!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Fulfil my desire! - Pagina 4 Asss10Fulfil my desire! - Pagina 4 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Sam 07 Ian 2012, 20:25

Stiu, dar nu stiu!! (D) Imi place mult mul;t de tot acest capitol si este chiar interesnt felul in care cei doi ajung pana la urma impreuna. Ceea ce ma fascineaza insa este firea umana in sine care chiar daca se conduce prin anumite reguli, pana la urma ajunge sa cada in "pacatul" iubirii. Scumpo, ador felul in care pui acest lucru in valoare. in love Asa, spor la scris in continuare si multe idei. Te-am pupacit dulce.. :love;

choco^^
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Ian 2012, 22:30

Capitolul 11:
Probabil ceea ce primise el era un refuz in toata regula, iar el defapt la asta se astepta. Nu putea spera ca ea sa il placa.
-Sasuke sti...., insa nu apuca sa termine propozita ca brunetul o stranse in brate.
-Da-mi doar doua minute sa te mai pot tine pentru ultima data in brate, si promit ca voi disparea complet din viata ta, lasandu-te sa fi asa cum iti doresti tu, spuse el inhalandu-i parfumul ametitor.
Rozalia ramasese stupefiata. Nu stia cum sa reactioneze, sau defapt daca chiar vroia sa o lase in pace. Stia ca avea nevoie de el, ii promisese ca nu o va lasa niciodata singura, si acum ce facea?
-Dar.., spuse rozalia incercand sa isi alunge acea durere insuportabila resimtita de fiecare particica a corpului sau. Lua o gura de aer, ascunzandu-si sentimentele, dar pentru prima data erau mai puternice ca ea. O acaparasera in adevaratul cuvantului. Simtea un amalagam de sentimente, iar cuvintele i se invarteau in cap.
Brunetul nu scoase nici macar un sunet, insa se rezuma doar la a-si impregna mirosul, atingerile ei in inima. Stia ca prelungise momentul, de la acele doar doua minute, insa ii parea imposibil sa se dezlipeasca de corpul eu firav, si tot odata puternic. Printr-un efort ce parea aproape supraomenesc, ii dadu drumul, plecand pe propriul sau drum. Inainta pe alee, tinandu-si capul in sus spre cer. Se gandea cum va fi deacum inainte insa asta nu avea rost. Se spune ca trebuie sa traiesti prezentul, iar actiunile prezentului pot schimba viitorul. VItorul lui capata alte noante si sensuri, insa pentru el erau total necunoscute, si triste. Viata fara ea nu mai putea fi colorata, ci doar in niste noante tomnatice , ce te invaluiau si iti accentau suferinta, dar pana la urma nici asta nu parea sa conteze, cand persoana iubita nu e langa tine , si pare sa nu aiba nici macar un sentiment pentru tine.
Vocea ei suava inecata de aceasta data in lacrimi, il facu sa intepeneasca:
-Dar mi-ai promis ca nu ma vei parasi. Ai zis ca vei fi aici cu mine mereu. De ce imi faci asta? De ce imi faceti toti asta?
Se simtea murdar. Ii promisese asta, doar ca nu s-a gandit niciodata ca viata ar putea lua asemenea introsaturi. Nu stia cum putea sa ii explice, doar ca defpat lucrurile nu mai aveau vreo explicatie. Uneori doar le simti.
-Unele lucruri nu pot fi explicate. Ti-am promis si asa va fi. Voi fi mereu langa tine cand vei avea nevoie, cel putin in sufletul tau, daca vei dori sa ma pastrezi.., ii spuse el per un ton trist, o lacrima cazandu-i pe obraz.
Se intoarse sa plece, insa picioarele ii se inmuiasara, inima o luase la goanna. Simturile lui nu mai raspundeau comenzilor, iar acel simplu lucru schimba viitorul:
-Te rog nu pleca! Te iubesc si vreau sa fiu cu tine, tipa Sakura la el.
Alerga punandu-se in fata lui. Il privi adanc in ochii sai negri, ce o priveau neicrezatori, speriati, insa totodata cu o dulceata ametitoare. Ii atinse fata cu un deget, tremurand amandoi, o data cu acea atingere fina. Se pierdeau intr-un univers al lor, ce cuvintele erau de prisos, ce atingerile erau intense.
Brunetul se apropie de ea, atingandu-I delicat buzele. Totul se transforma intr-un sarut, pasional, Sasuke stragand-o la piept per rozalie, in dorinta de a nu o pierde. Parea ca trebuia sa o tine pe loc, cand defapt el era cel care era pe punctul de a pleca.
Rozalia rupse sarutul, strangandu-l in brate, lacrimile cazandu-i per obraji:
-Imi pare rau ca mi-a trebuit atat de mult timp sa-mi dau seama de asta. Imi pare rau ca te-am facut sa suferi, imi pare rau…., spuse rozalia fara sa respire, insa nu apuca sat ermine caci din nou tanarul o saruta dorindu-si sa nu mai auda asta.
O iubea mult prea mult, pentru a conta ce si de ce. Vroia doar sa fie cu ea, iar acum ca tocmai ii marturisise ca il iubeste, ii era indeajuns, fara sa auda scuze. Mai bine mai tarziu decat niciodata, iar exact asta gandea brunetul acum.
Tanara era mult prea euforica. Era acaparata de un sentiment special, ce il adora. Se simtea iubita, protejata. Nu vroia sa se desparta de Sasuke, nici acum si nici altcandva.
Tanjea dupa un final fericit din povesti neterminate. Povestea lor de amor deabea incepuse, capatand contur si culori. Se aflau intr-unul dintre acele finaluri fericite de basm, ce anuntau un nou inceput, o noua viata probabil plina de iubire.
Sasuke o prinde pe Sakura de mana incepand sa fuga cu ea. Radeau si alergau per iarba precum doi copii mici. Brunetul se opri brusc, tragand-o pe rozalie in bratele sale:
-Te iubesc si asta nu va putea schimba nimeni, tipa el parca dorindu-si ca intreaga natura sa afla asta.
-Si eu te iubesc mai mult decat orice pe acceasta lume si nimeni nu va putea sa schimbe asta, tipa si ea la randul sau.
S-au asezat pe iarba privind stelele si luna ce le fusesera martori tacuti la iubirea lor. Acesta putea fi numit cu usurinta un final fericit din viata a doi tineri ce se iubeau si pretuiau prezentul, desi visau la viitor.

-The End-

Va multumesc ca m-ai citit fic-ul. Sper sincer sa va fi placut...si na acesta este un presupus final. Inca nu stiu sigur..poate vin si cu un sezon 2 dar sa vedem. Pana una alta:* va pup:X:X Si va multumesc ca ati citit acest fic.

Ultima editare efectuata de catre Layla in Vin 27 Ian 2012, 23:43, editata de 2 ori
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Ian 2012, 23:04

Doamne ! in love
Multumesc scumpa mea pentru ca m`ai anuntat ! Ce final minunaaat ! sad
Nici nu pot descrie ce am simtit cand am citit capitolul. Ideea acestui fic a fost nemaipomenita ! in love Esti geniala scumpo si te apreciez mult de tot ! :x
Insfarsit Sakura a recunoscut ceea ce stiam noi toti deja. lough
Sper sa ne mai incanti cu inca un fic la fel de minunat. ! in love
Te puup! kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Fulfil my desire! - Pagina 4 Asss10Fulfil my desire! - Pagina 4 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Sam 28 Ian 2012, 08:19

Vaaii sad Sa stii ca m-ai emotionat de tot. Nu imi puteam inchipui ca niste cuvinte pot avea atat de mult impact asuora mea. Ai reusit sa ma faci sa plang acolo unde zice ea ca se simte murdar cand toata lumea o parasea. Off, sa stii ca prieteniiadevarati si dragostea adevarata sunt lucruri ce nu te vor parasi. Niciodata. a hug Asa, pai este trist ca s-a terminat, dar cum am mai spus, foecare lucru are si un sfarsit. :-< Te-am pupacit u\dulce. in love

choco^^
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Sam 28 Ian 2012, 10:24

vaii sad
nu imi vine sa cred ca s-a terminat crying
dar ceea ce este cel mai important:
sunt foarte bucuroasa pentru ca a avut un sfarsit fericit in love
acele cuvinte folosite chiar m-au emotionat
te felicit pentru acest fic excelent kiss
cu mult drag Iva good job
Sus In jos
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Sam 28 Ian 2012, 10:35

Vaai scumpo kiss . Mersi ca mai anuntat . Esti o dulce in love Vreau sa iti spun ca imi pare asa de rau ca sa terminat . Fulfil my desire! - Pagina 4 23826 Sa mai scri ficuri atat de superbe in love Mi-a placut mult Fulfil my desire! - Pagina 4 169309 .

Pisicuta^^
Sus In jos
lexii
Academy Student
Academy Student
lexii

Localizare Localizare : Undeva in Europa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 8
Puncte : 8
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Job: Sa-mi enervez parintii; Distractii:Sa fac ce vreu, cand vreau, oriunde vreu
Stare de spirit Stare de spirit : De la nebuna in sus

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Mar 31 Ian 2012, 20:50

mi'a placut enorm ficul tau...dar totusi s'a terminat prea repede crying ...oficial mai ai inca un fan in lista ta... heh ...te pwp dulce...si vreau sa mai vii cu ficuri asa frumoase a hug
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Mar 31 Ian 2012, 21:22

Hei hei.. ma bucur enorm ca v-a placut fic-ul meu. Ma face sa ma simt bine:*
Dupa cum am spus si in postul meu anterior, poate va veni si un sezon doi, insa pana una alta, daca doriti, aveti chef, si dispozitia necesara, puteti citi" Narcotic Sensation". Poate si acesta va fi pe placul vostru.
Va pup:*
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Mar 31 Ian 2012, 22:03

in love Lalyy in love

Nu-mi vine sa cred ca sa terminat !
Adica .. de cee :[[ ?!

Te-a tradat manutza (D) !!
Anyway , astept sezonul doi ♥️ '!

Ai un talent foarte .. imprimat in sufletul meu love !
Capitolul asta iarasi a scos totul din tine ..
Ma uimesti de fiecare data huh?
Noo` , vezi ce faci din oameni ! lough

O sa citim si Narcotic Sensation in love

Felicitari pentru obtinerea unui fic splendid ,
plin de sentimente desarte , fluturi in stomac ,
mister , iubire ! a hug in love kiss

P.S : Anunta-ma cand vine sezonul doi ♥️ .!
Felicitari inca odata ! ♥️

Sii .

Te pupa Cappy` ♥️ `!
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Sam 11 Feb 2012, 17:45

Lally. love

Imi cer mii de scuze ca vin atat de tarziu la fic. :(( Iarta-maa! :(

Deci a fost unul dinre cele mai superbe fic-uri pe care l-am citit. Minunat. :x

Spune-mi ca va fii si sezonul 2! :X Oww. :3

E... Mereu ma lasi fara cuvinte! >.>

Te iubesc! Si iubesc tot ceea ce scrii. Si iubesc si acest fic. kiss in love

Felicitari! a hug
Sus In jos
Marisa Merico
Genin
Genin
Marisa Merico

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Poate, pe scaun. Dar, doar poate ;]
acebook acebook : Andrada R. Filimon
Nr. mesaje Nr. mesaje : 95
Puncte : 107
Reputatie Reputatie : 4
Stare de spirit Stare de spirit : Normala. o.O

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Sam 04 Aug 2012, 11:04

ITI ADOR FICUL!!!! i love you fic,e cel mai sooperb fiic,si khiar am plans dar nustiu sigur daka nu din kauza unei probleme ku un baiat sau k miam amintit kum eram noi,iubesk ficul asta,e unul din ficurile mele preferate!
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Mar 07 Aug 2012, 04:28

Foarte frumos ficul plin de sentimente pure good . Primul fic in care Sasuke este cel bun>:D< . M-ai emotionat foarte mult deoarece asta kiar este un final fericit de basm..se pare ca dragostea adevarata este defapt finalul pe care il asteapta toata lumea:d . Poate te gandesti sa faci si un sezon 2 pt k sa terminat prea repeede:X . Pupii:X:X
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 19:52

Bravo!!!M-ai lasat fara cuvinte!!!E foarte frumos! sad Ce ma bucur ca au ramas impreuna!!!Eu iti spun ca ar trebuii sa mai faci ficuri la fel de frumose si intresante!!!Te pwp dulce!kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Fulfil my desire!   Fulfil my desire! - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Fulfil my desire!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-