Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Bring me To life... - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Bring me To life... - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Bring me To life...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

Bring me To life... - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Bring me To life...   Bring me To life... - Pagina 3 I_icon19Dum 25 Sept 2011, 19:59

Woow...ai venit in sfarsit cu nextul...:))
Imi place mult a hug sa nu mai spui in viata ta ca e jalnic.
E super, imi place mult kiss*:
Mesic pt dedicatie kiss Ca de obicei esti atent la detalii:))
Asa...astept next ca sunt foarte, dar foarte curioasa de continuare.
Te pup dulce si nu uita de next k de nu vin dupa tine in America :))
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Bring me To life... - Pagina 3 Asss10Bring me To life... - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Bring me To life...   Bring me To life... - Pagina 3 I_icon19Lun 26 Sept 2011, 18:43

Ce capitol (GOO)

Deci nu stiu ce sa mai zic... :)))

Am ramas muta, esti fericit? Esti printre putinii care m-au lasat fara cuvinte...

Pai capitolul este foarte frumos si cu adevarat surprinzator... :x

Astept cu nerabdare nextul...

Spor la scris si multe idei...

Te-am pupacit dulce... in love

choco^^
Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

Localizare Localizare : Buzau
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1828
Puncte : 1975
Reputatie Reputatie : 105
Hobby-uri Hobby-uri : E multee :))
Stare de spirit Stare de spirit : :-??

MesajSubiect: Re: Bring me To life...   Bring me To life... - Pagina 3 I_icon19Lun 26 Sept 2011, 20:56

Super tare nextul:X
Iti ador ficul <3
Astept cu nerabdare continuarea
Te pup dulce kiss
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Bring me To life... - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Bring me To life...   Bring me To life... - Pagina 3 I_icon19Vin 30 Sept 2011, 23:48

Deci, Gaby, unde-i nextul? Sper ca n-ai uitat de el, nu? hmm...?!
Daca nu ti-ai dat seama, sunt vechea LostAngel.

Electronic :)
Sus In jos
Gaby05
Academy Student
Academy Student
Gaby05

Sex : masculin Localizare Localizare : Departe de tozi si de toate...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 30
Puncte : 55
Reputatie Reputatie : 22
Stare de spirit Stare de spirit : Plistisit

MesajSubiect: Re: Bring me To life...   Bring me To life... - Pagina 3 I_icon19Sam 01 Oct 2011, 21:56

Intr-un sfarsit m-am hotarat sa apar si eu cu next. in primul rand vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut in concurs si celor care imi citesc ficul. Fara voi nu as fi ajuns aici. Ok, sa termin cu vorba ca de acum devin sentimental :))...deci, in concluzie, sper sa va placa noul capitol. Ja ne!

Capitolul 7: Prieten sau dușman?

Sakura P.O.V.

L-am găsit. Numai la asta mă pot gândi. Nu-mi vine să cred. Credeam că nu voi apuca ziua asta, momentul ăsta. Mă simt oarecum bine în prezența lui, dar nu înțeleg de ce. Am observat asta și la bibliotecă, iar acum mi-a fost confirmat. Mă simt protejată deși nimeni nu mi-ar putea face față. Bine, poate doar Sasuke, dar în rest, pe acest Pământ nu s-a născut încă ființa care mă poate înfrunta.

Alergăm. Nu facem altceva decât să alergăm. Unde vrea să mă ducă? Ce vrea să facă? Nu înteleg ce vrea să facă, nu știu care îi sunt intențiile. Doar alergăm. Nici unul din noi nu spune nimic, iar asta mă scoate din minți. Vreau să știu unde mă duce, ce are de gand să facă. Îl întreb unde mergem, dar răspunsul lui nu m-a lămurit. ”Voi vedea...”. Nu pot aștepta atât. Dacă nu vreau să merg în locul în care mă duce? De fapt ce vorbesc? Eu vreau să merg acolo unde merge și el, indiferent de circumstanțe. Off... nu-mi vine să cred că am devenit așa de moale, de... umană. Mă asemăn cu un Pământean mai mult decât ar trebui. Mă apropii de unul periculos de mult. Toate au scăpat de sub control, nimic nu mai e la fel. Trebuie să țin minte ceea ce sunt și de ce sunt aici. Nu trebuie să dau greș, nu trebuie să o fac pe ea să-și dea seama că eu de fapt mă pregătesc să o ucid. E un joc de noroc, pe care cu greu îl voi câștiga...

Gândurile îmi sunt întrerupte de către Sasuke, care îmi spune că am ajuns. Mă uit în jurul meu și tot ceea ce văd este o casă. M-a adus la el acasă? De ce? Ce vrea să rezolve cu asta? Oare vrea să vorbesc cu fratele lui? Ah, nu mai înteleg nimic. Gândesc degeaba, îmi fac prea multe griji. Uneori ar trebui să mă las ghidată de instinct, să nu mai pun atâtea întrebări și să observ cursul acțiunilor în liniște.

Ajungem în fața ușii, iar acesta o deschide și mă poftește înăuntru. Mă uit suspicioasă la el, dar fac așa cum îmi spune. Pășesc în interiorul casei și mă uit în jurul ei. Era frumoasă, decorată cu bun gust. Holul era vopsit într-o nuanță de bej, iar parchetul era asemănător pereților. Două fotolii își aveau locul de o parte și de alta a unei mese din sticlă. Covorul era alb, cu mici modele maronii, ce se potrivea perfect cu mobilierul din acea încăpere.

Îmi întorc privirea spre brunet și îl întreb parcă din priviri ce căutăm acolo. Îmi spune să mă descalț și să îl urmez, lucru pe care l-am și făcut. Intrăm într-o sufragerie spațioasă, decorată modest, dar totuși cu bun gust. Ceea ce mi-a atras cu adevărat atenția a fost persoana care se afla pe canapea. Era un băiat nu cu mult mai mare decât Sasuke, ce semăna leit cu el, cu mici diferențe. Își ridică privirea din cartea pe care o citea și când mă vede își schimbă radical atitudinea.

- Sasuke, ce am vorbit eu cu tine? Parcă ți-am spus să stai departe de ea. I se adresează brunetului cu răceală în voce. Deci el este fratele lui, să înțeleg. Se pare că el știa că cinva a fost trimis dupa Sasuke. Îmi va fi greu să-i câștig încrederea, dar nu am încotro. Fără ajutorul lui Sasuke nu o pot învinge.

Sasuke se încruntă la spusele fratelui lui, vrând să-i spună ceva. Nu am de gând să-l las. Nu vreau să spună ceva greșit. Vreau să-i explic personal ce am de gând să fac și care sunt intențiile mele. Nu vreau să mă înțeleagă greșit, nu vreau să-l omor pe Sasuke așa cum mi-a fost ordonat să fac. Mă voi abate de la reguli, îmi voi pune viața în joc, voi risca totul pentru ca ea să fie moartă. Chiar dacă asta înseamnă că voi muri și eu. În momentul ăsta nu-mi pasă ce se întâmplă cu mine.

Îi spun lui Sasuke să nu mai spună nimic, să nu înrăutățească lucrurile. Nu am de gând să-l las pe Itachi să mă judece greșit. Nu vreau să mă privească ca pe o criminală. Mă întorc spre el și îi spun că informațiile pe care le are sunt greșite. La spusele mele, privirea lui Itachi se schimbă din cea furioasă într-una confuză. Nu știu cum să încep, cum să-i spun că am nevoie de Sasuke pentru ceva ce i-ar pune viața în joc. Nu știu cum va reacționa.

Oftez sonor, după care mă uit la Sasuke. Privirea lui e caldă, plină de blândețe. Toate sentimentele bune se află în acest băiat. Nu credeam că voi putea vedea așa ceva. Privirea lui emană numai dragoste, înțelegere, compasiune. Nu pot descrie ceea ce se află în ochii lui.

Itachi mă invită să mă așez, apoi picioarele mele se mișcă spre locul indicat de brunet. Mă așez pe canapea urmată de Sasuke, iar Itachi se așează pe fotoliu. Mă întreabă la ce m-am referit atunci când i-am spus că are informații false, iar eu oftez resemnată. Încep să-i povestesc despre misiunea mea și despre ceea ce vreau eu de gând să fac, despre faptul că am de gând să scap de ea. Ochii lui Itachi se măresc cu fiecare cuvânt rosit, iar uimirea nu întărzie să apară. Acum că i-am spus asta, tot ce trebuie să fac este să aștept... să aștept să ia o decizie. Există două variante, nu se poate alege între ele: prieteni sau dușmani.
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Bring me To life... - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Bring me To life...   Bring me To life... - Pagina 3 I_icon19Sam 01 Oct 2011, 22:00

Buna, Gaby ! :)
Yeeyy ai adus nextul! Bun, ca de obicei este superb! Mi-a placut foarte mult capitolul si sper ca Itachi si Sasuke s-o ajute pe Sakura. In rest, mersi ca m-ai anuntat si sa speram ca vi cu continuarea repede!

Electronic :)
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Bring me To life...   Bring me To life... - Pagina 3 I_icon19Sam 01 Oct 2011, 22:04

Off... niciodata nu pot ajunge si eu prima :))
Ehh lasa ca nu-i nimic...
Acum capitolul...ca de obicei imi place mult...dar stii ce nu-mi place?
Suspansul...vreau si eu sa stiu ce va alege itachi...prieten sau dusman? Sper sa fie prieten ca daca nu biciuitor
Ok cam atat...spor la scris si te pup dulce kiss a hug
Sus In jos
♥Barbie
Genin
Genin
♥Barbie

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : ghiceste..
Nr. mesaje Nr. mesaje : 281
Puncte : 311
Reputatie Reputatie : 29
Stare de spirit Stare de spirit : Happy'bwaa :x

MesajSubiect: Re: Bring me To life...   Bring me To life... - Pagina 3 I_icon19Sam 01 Oct 2011, 22:31

Este asa de.....SUPEEEEER
oooh...sper sa fie prieteni nu dusmani...sau dusmani....defapt mi-ar place ambele variante ca ar fi suuper interesant lough [is putsin ametsita]
Ii minunat si abia astept neextull... dap !
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Bring me To life...   Bring me To life... - Pagina 3 I_icon19Dum 02 Oct 2011, 09:37

Multumesc pentru anunt... Bring me To life... - Pagina 3 208323

Capitolul este foarte frumos, plin de sentimente.

Te descurci foarte bine cu descrierea si ador ideea povestii tale... Bring me To life... - Pagina 3 962758

Astept cu nerabdare nextul..

Spor la scris si multe idei...

Te-am pupacit dulce... Bring me To life... - Pagina 3 962758

choco^^
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Bring me To life...   Bring me To life... - Pagina 3 I_icon19Dum 02 Oct 2011, 18:43

Ei, revin cu critica Bring me To life... - Pagina 3 384738

Asa, deci, let's see...

Ideea: imi place mult si mi se pare chiar originala, mai ales felul in care o dezvolti.

Titlul: imi place si pana acum chiar a dezvoltata destul de bine continutul ficului. Nu este banal si chiar atrage atentia cititorului.

Descrierea: ei, aici chiar am ce spune, insa deloc de rau. La acest capitol m-ai lasat cu gura cascata. Ai extrem de mult talent si se vede ca esti sensibil, iti expui sentimentele, aletale cat si ale personajelor foarte frumos, folosesti multe figuri de stil si ai un vocabular bogat. Ma bucur sa intalnesc un baiat care sa simta intr-atat o poveste, incat sa o poata exprima in cuvinte asa de frumos. Sincere felicitari.

Actiunea: nu este grabita, nici nu treci de la un lucru la altul foarte repede, ci lasi totul sa se desfasoare incet, descrierea fiind foarte buna.

Dialogul: nu este nici in exces si nici banal sau sec. Il pui acolo unde trebuie pentru a mai dinamiza actiunea.

Estetica: capitolele sunt asezate frumos si pot citi cu usurinta, ceea ce este foarte bine. Inca un punct in plus, fiindca folosesti diacritice. Nu este deloc usor, dar se vede diferenta, bravo!

Grseli de tastare/ortografie:

nici unul ~ niciunul

la spusele fratelui lui, vrând să-i spună ceva ~ aici suna putin deranjanta repetitia cuvantului "spuse", ar fi mers mai bine "vrand sa-i zica ceva"

~ ai uitat sa pui unele diacritice, desi nu au fost decat vreo doua sau trei;

~ ai grija cu repetitiile, uneori devin deranjante pentru cititor.

Asa, eu cam atat am avut de spus...

Spor la scris in continuare si multe idei...

Te-am pupacit dulce.. in love

choco^^

Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Bring me To life... - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Bring me To life...   Bring me To life... - Pagina 3 I_icon19Dum 25 Dec 2011, 09:28

Fiind inactiv de cateva luni, fic-ul va fi inchis.

closed
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bring me To life...   Bring me To life... - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Bring me To life...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-