Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Layla in Dum 11 Sept 2011, 15:46, editata de 1 ori
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
Big bang - Tonight[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sper sa va placa
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Pai o sa ziceti ca sunt cam narcisista, insa de cand am auzit melodia mi-a placut enorm...
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
Hey hey Guyz^^ De cand n-am mai participat la concurcuri.. Piesa asta o dansam pt. baietzi la serata cu colegele mele , ca de obicei...ei ramaneau cu falcile unde prin caraibe Acum:
Mult noroc si celorlatzi concurentzi ^
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
Poi...ma bag si eu cu NKOTB ft. Lady Gaga- Big Girl Now Sper sa va placa! Va las, Ja Na! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
*crisycris* Academy Student
Sex : Varsta : 24 Nr. mesaje : 32 Puncte : 36 Reputatie : 6