Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Vis sau realitate? Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Vis sau realitate? Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Vis sau realitate?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

Vis sau realitate? Empty
MesajSubiect: Vis sau realitate?   Vis sau realitate? I_icon19Lun 05 Sept 2011, 22:17

Sper sa va placa, daca tot nu aveam ce face

P.S : voi povesti din perspectiva unui baiat heh

Hirisaji

Ma simt purtat de o adiere calda ce ma duce catre necunoscut, incerc sa deschid ochii dar o lumina orbitoare ma opreste, asa ca renunt. Ma las condus de acea putere ce ma va duce intr-un alt loc total necunoscut mie. O alta lume.
Nu dupa mult timp simt ca ma opresc imi deschid ochii de culoarea marii, iar in fata ochilor mi se infatiseaza un taram magic, desprins din basmesi plin de culoare. Ma aflam pe un deal plin de verdeata si flori. Incep sa merg, catre? nici eu nu stiam unde, picioarele mele se deplasau de unele singure, fara voia mea. In jur nu se vedea nimic, nici-o casa, nici-un om, nimic. Oare in ce fel de vis am ajuns? Unul din care ma voi trezi curand? Unul bun sau unul rau? Atatea intrebari imi invadeaza mintea goala de amintiri, nu puteam sa imi aduc aminte nimic din ceea ce am facut, s-au cum am ajuns aici. Ajung intr-o ceata densa, din care nu reuseam sa vad nimic. Cu cat ma apropiam mai mult in fata mea imi apre o persoana. Nu am reusit sa ii disting prea bine trasaturile deoarceea eram la o distanta destul de mare.Incerc sa o strig,dar pur si simplu nu pot, sunetele nu vor sa imi iasa pe gura. Oare cum voi reusi sa ies din acest vis?, pentru ca realitate cu siguranta nu este. Picioarele mele isi recapata iar controlul iar eu incep sa alerg cat de repede pot spre persoana respectiva. Sa o strig tot nu pot, deci singura solutie este alergatul. Alerg tot mai tare pana vad ca ma propii, o umbra destul de mare imi apare in fata iar un chip de inger mi se arata. Acea fata pe care as recunoaste-o dintr-un milion, ochii aceea abisali, parul mov pe care il poti recunoaste oriunde. Era ea, imbracata inr-o rochie lunga de un alb imaculat, cu aripile roz la spate, era mai mult decat un inger. Aya, cum de reusesti sa imi invadezi pana si visurile? Acum imi este clar totul, fiecare amintire pe care o aveam mi se deruleaza acum in minte, fiecare gand, ficare sarut pe care l-am primit din partea ei.Credeam ca te-am pierdut, credeam ca toata lumea mea se prabusise in momentul in care tu ai disparut din viata mea, nu credeam ca voi mai iubi vreodata o alta persoana. Se apropie de mine si ma priveste cu ochii ei blanzi, aproape ca ma inec in acel abis intunecat plin de mistere ce asteapta sa fie descoperite. Imi mangaie chipul cu mana sa fina apoi ii aud vocea suava, calda si iubitoare.

- Hirisaji, poate ca nu mai exist cu trupul, dar cu mintea si sufletul voi fi mereu langa tine, tine mine ca nu te voi parasi niciodata, doar ti-am facut un juramant; si spunand aceste cuvinte ma saruta usor pe obraz dupa care o vad cum se indeparteaza.

Incerc sa o strig, sa aleg spre ea, dar nu reusesc, picioarele mele nu se misca iar glasul nu imi iese pe gura.
Ea se tot indepareaza, pana cand nu mai reusesc sa o vad in raza mea vizuala. Eu raman acolo, privind in gol. Nici eu nu stiu la ce ma gandesc, dar altceva nu pot face in acest moment. Inchid ochii o secunda pentru a analiza tot ce mi s-a intamplat mai devreme. Nu indrznesc sa ii deschid acum, pentru ca stiu ca ma voi trezi inapoi in patul meu, dar nici aici nu pot ramane. Incet incet pleoapele mi se deschid si privesc tavanul alb din camera mea. Totul este normal, nimic nu este schimbat, poate doar starea mea de spirit. Simt ca si cum cineva ar fi cu mine in acest moment, ca si cum ar vrea sa imi transmita ceva. Nici eu nu sunt sigur. Ma ridic usor din pat, si ma indrept spre oglina, instinctiv imi ating obrazul si il managai. ''Aya, nu te voi uita niciodata''.

Astept critici si pareri happy2

Ultima editare efectuata de catre ♥Iepurasul_Verii♥ in Mier 07 Sept 2011, 21:59, editata de 1 ori
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

Vis sau realitate? Empty
MesajSubiect: Re: Vis sau realitate?   Vis sau realitate? I_icon19Mar 06 Sept 2011, 10:33

Vai Ely e asa frumoasa.
Dupa ce am citit-o m-am simtit nici nu stiu. Parca as fi fost langa Hirisaji si as simti ce simte si el ciudat. Asta e puterea cuvantului happy
Povestea e tare frumoasa si imi plac mult numele pe care le-ai ales personajelor dap !
Nu ai avut greseli ceeea ce inseamna ca ai corecta. happy2
O poveste draguta, o idee frumoasa. Ai folosit multa descriere si-ai conturat frumos sentimentele baiatului dap !
Sper sa mai scri astfel de povesti kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Vis sau realitate? Asss10Vis sau realitate? J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Vis sau realitate? Empty
MesajSubiect: Re: Vis sau realitate?   Vis sau realitate? I_icon19Mar 06 Sept 2011, 10:58

Deci este asa de frumos, am ramas fara cuvinte...

Imi place mult visul, felul in care ai descris imprejurimile, dar mai ales cum i-ai descris sentimentele...

Chiar ai talent sa stii si se pare ca lipsa de ocupatie aduce roade uneori... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

In concluzie, te felicit pentru aceasta creatie nemaipomenita, ti-a iesit foarte bine...

Te-am pupacit dulce... in love

choco^^
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Vis sau realitate? J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

Vis sau realitate? Empty
MesajSubiect: Re: Vis sau realitate?   Vis sau realitate? I_icon19Mier 07 Sept 2011, 22:00

Pai, dupa cum ti-am promis am ajuns si pe aici. Sa vedem iubita, nu stiu ce critica iti pot da. Am observat cateva greseli de tastare dar cu un edit se rezolva.
Ai avut descriere si inca cum, mi-a placut foarte mult cum ai descris totul. M-am simtit de parca as fi fost acolo.
Actiunea a decurs lent si nu ai trecut de la o idee la alta.
Dialogul nu a fost nici lung dar nici sec, l-ai adaugat exact cand era nevoie de el
Estetica imi place, nu am vazut greseli. Cateodata ai mai uitat sa apesi " SPACE " dupa semnele de punctuatie dar nimic grav.
In alta ordine de idei, mi-a placut mult creatia ta. Foarte frumos si ma bucur sa vad ca am o fetita asa de talentata in love
Felicitari scumpa mea kiss
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2455
Puncte : 2657
Reputatie Reputatie : 69
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit :

Vis sau realitate? Empty
MesajSubiect: Re: Vis sau realitate?   Vis sau realitate? I_icon19Sam 01 Oct 2011, 12:36

Ce frumos dar si trist. Ai descris atat de perfect, imi place ideea si ma bucur ca nu aveai ce face [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. te pup dulce si felicitari, cand am citit partea cu visul parca eram langa baiat. Si ce frumoase cuvinte i-a spus Aya. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

Vis sau realitate? Empty
MesajSubiect: Re: Vis sau realitate?   Vis sau realitate? I_icon19Lun 26 Dec 2011, 22:18

Elysoor ce frumoooos sad Deci este sublim! mi-a placut la culme !! love Ce critici? Niciuna!! Sau poate doar una :)) ar trebui sa-ti corectezi greselile de tastare , dar in rest este MINUNAt!! Avand in vedere ca poveste este terminata am sa o trimit la one shot-uri finalizate !! kiss
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Vis sau realitate? J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

Vis sau realitate? Empty
MesajSubiect: Re: Vis sau realitate?   Vis sau realitate? I_icon19Sam 13 Oct 2012, 19:00

Elyysor a fost asa de emotionant...
tin sa spun ca mi-a placut enorm de mult...imi place descrierea ta la nebunie...
sper sa mai faci astfel de one shot-uri triste, pentru ca pe mine m-au convins ca esti o scriitoare desavarsita...
sper sa ma anunti si pe mine...
Crisulinuu te pupaceste
Sus In jos
Continut sponsorizat

Vis sau realitate? Empty
MesajSubiect: Re: Vis sau realitate?   Vis sau realitate? I_icon19

Sus In jos

Vis sau realitate?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: One Shots :: One Shots Finalizate-