Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Iubirea este unica [SaSuSaKu] | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Deddy<3 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 86 Puncte : 93 Reputatie : 1 Hobby-uri : Sa Dansez si Sa Desenez Stare de spirit : Vesela
| Subiect: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mar 06 Sept 2011, 17:46 | |
| Capitolul 1 : Inceputul O noua zi a sosit in Konoha . Soarele era pe cer si mangaia orasul cu razele sale . O vila mare de trei etaje era liniste . O fata frumoasa cu parul unei flori de cires si chipul alb ca spuma laptelui dormea linistita pana cand alarma de la telefon o trezi . V-ati dat seama cine este aceasta minunatie de fata ? Ei , daca nu v-ati dat seama va spun eu : Aceasta era Sakura Haruno . Are saisprezece ani si este in clasa a X - ea . Are o camera impodobita cu un pat dublu , asternutul fiind de culoare albastru cu roz , doua noptiere din lemn de cires , o biblioteca plina de carti la fel din lemn de cires . Intr-un colt al camerei avea usa care ducea la baie , iar in celalalt colt o usa care ducea la dressin-ul fetei . Acum sa revenim . Fata se trezi cu greu si merse sa isi faca siesta de dimineata . Dupa ce iesi se gandea cu ce sa se imbrace deoarece azi era o zi importanta : era prima zi de scoala si nu voia sa se faca de rusine . Pana la urma isi alese o rochita pana la genunchi , alba cu fluturasi , in picioare avea niste sandale tot albe cu toc , iar ca bijuterii isi alese un lantisor cu un fluturas roz si cecrcei la fel . Parul si-l lasase pe spate si isi puse o bentita alba . Dupa ce termina cu garderoba se duse jos unde s-a intalnit cu sora ei mai mare , Mia . Ea avea parul de culoarea sangelui si ochii albastri spre deosebire de Sakura care avea ochii de smarald . Mia era imbracata cu niste jeansi negri ,un maiou albastru deschis cu o inima roz pe el , iar in picioare avea niste conversi . Parintii fetelor erau oameni de afaceri si momentan erau plecati in Cehia . Sakura sparse tacerea si o intreba pe Mia : - Esti emotionata ca il vei vedea pe Itachi ? spunand asta a suras usor . Mia se inrosi usor si ii raspunse sororii sale mai mici : - Poate putin....nu l-am mai vazut de trei ani de zile de cand am fost plecati la Londra , dar e bine ca ne-am intors in Konoha . Dar tu nu esti emotionata sa il vezi pe Sasuke ? incepand sa rada Mia . Sakura se inrosi mai ceva ca un rac ii spuse fettei ca nu prea . Terminand discutia pe care o aveau cele doua se indreptau spre cel mai bun liceu din Konoha . Odata ajunse isi luara ramas-bun si se despartira . Cand fetele o vazura pe Sakura in curtea scolii alergara la ea sa o imbratiseze , acestea erau Hinata , TenTen si Temari , cele mai bune prietene al ei . - Hina ,TenTen ,Temari !!!!....Ce ma bucur sa vad . spuse Sakura dandu-i lacrimile ,aproape . - Si noi ne bucuram sa te vedem ! spuse in cor fetele strangand-o mai tare in brate pe saraca fata . Dupa acest moment induiosator fetele o intrebara daca vrea sa ii prezinte pe ceilalti colegi , avand in vedere ca nu prea ii mai cunostEA , iar copila aproba in semn ca da . Hinata incepura : - Pai mai intai fetele : blonda e Ino Yamanaka , roscata de acolo e Minna , ..... , iar acum baietii : cel de acolo care doarme in picioare e Shikamaru , cel cu parul lung e Neji Hyugga ,verisorul meu ,baiatul blond e...Na-ru-to ,spuse aceasta rosindu-se puternic in obraji dar trecu repede la urmatorul ...... , ...... , iar ultimul care a mai ramas e Sasuke Uchiha . Sakura mutise cand vazu ce frumos e acesta ,dar se trezi la realitate can clopotelul sunase si plecara toti in clase . Dirigintele nu venise inca la clasa X B . Cand sosi Kakashi [dirigintele elevilor] intra pe usa impreuna cu Sakura si incepu sa zica : - Sakura ,spune-ne ceva despre tine . - Desigur . Deci , buna tuturor !....Sunt sigura ca cei mai multi dintre voi ma stiu . Ma numesc Sakura Haruno si am saisprezece ani . - Bine Sakura ,aseaza-te in banca cu Sasuke . Sakura da din cap afirmativ si s-a asezat in banca cu Uchiha . Sasuke era un baiat brunet cu ochii ca si pana corbului . Fura inima oricui numai cu o privire . Sakura , enervata de atata liniste deoarece Kakashi era pana la Tsunade ,directoarea liceului , il intreba pe Sasuke : - Buna ! Imi poti spune ceva despre tine ? Sasuke gandea in mintea lui : " I-as raspunde cu o alta intrebare (oare are vreun iubit ? ) .....la ce ma tot gandesc? ,e doar o fata care sigur o sa imi cada la picioare asa ca e la fel ca celelalte fete . Apoi se intoarse spre geam si ii arspunse rece saracei fete . - Auzi rozalio ,nu-mi pierd eu vremea cu fete proaste ca tine ,asa ca lasa-ma in pace . - De ce te porti asa cu mine ,ce ti-am facut ? ....ne stim de la gradinita si numai asa te porti cu mine . spuse Sakura aparandu-i doua lacrimi pe obrajii fini . - Nu mi-ai facut nimic ,doar ca eu nu imi pierd vremea cu tine . zise baiatul rece Dupa conversatia aceasta copiii fusera anuntati ca nu vor face ore si plecara acasa . Seara Sakura se puse in pat si a adormit cu lacrimi in ochi gandindu-se la baiatul cu ochii ce iti fura inima . Cam atat ,deoacamdata ..... astept critici si comentarii deoarece nu sunt sigura ca va place ..... P.S. : Fiti blanzi deoarece este primul meu fic . Va pup |
| | | ~ baby strumf ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Between Moon And Stars . Nr. mesaje : 173 Puncte : 204 Reputatie : 15 Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mar 06 Sept 2011, 17:57 | |
| |
| | | Deddy<3 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 86 Puncte : 93 Reputatie : 1 Hobby-uri : Sa Dansez si Sa Desenez Stare de spirit : Vesela
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mar 06 Sept 2011, 18:07 | |
| multumesc ....si eu sper sa devenim bune prietene , am sa pun nextul cat de curand ,te asigur ;) pwp:*: |
| | | ~ baby strumf ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Between Moon And Stars . Nr. mesaje : 173 Puncte : 204 Reputatie : 15 Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mar 06 Sept 2011, 18:40 | |
| |
| | | ♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mar 06 Sept 2011, 19:31 | |
| |
| | | ♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mar 06 Sept 2011, 19:36 | |
| imi place foarte muult..abia astept sa pui nextul |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| | | | Blood_ Rose. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Peste tot. Nr. mesaje : 108 Puncte : 120 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi place sa citesc, ascult muzica si sa ma distrez. Stare de spirit : Indragostita de un necunoscut.
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mar 06 Sept 2011, 21:14 | |
| Foarte frumos, pune next repede. Imi place totul inafara de faza cu Sasuke cand o numeste proasta pe Sakura. Aoleu Sasuke daca te mai prind ca-i mai spui asa va-i samar de parul tau! Nu am nimic cu tine, ci cu Sasuke care-i declar razboi! Asa ca pune next repede! Te pupaceste vampirul-somnambul! |
| | | Deddy<3 Genin
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mier 07 Sept 2011, 13:09 | |
| Capitolul 2 : Un sarut si iti spun TE IUBESC Sakura : Ma trezesc cu lene si ma duc sa imi fac siesta . Ies si ma duc la dressing si imi aleg o bluzita , deoarece afara era cam frigut . Bluza era de culoare albastra cu modele mov iar in partea de jos mi-am ales niste blugi stramti de culoare alba cu pete albastre . In picioare am o pereche de bascheti negri . Ma tot gandeam la idiotul ala de Uchiha .Ma duc in bucatarie sa imi iau un mar dar un biletel colorat imi atrage atentia . Era de la Mia . A plecat la mama si tata pentru o afacere impreuna cu Itachi Uchiha si parintii lui . WoW!! Super ! Iar am ramas singura doua saptamani . M-am indreptat spre scoala . Cand am ajuns am fost total uimita . Sasuke o imbratisa pe toanta de Ino . S-a sunat si orele au inceput . In timp ce Iruka preda ora de romana , Sasuke ma tot privea cu coada ochiului in timp ce eu raspundeam la intrebarile lui Iruka . Sasuke : O tot analizam pe Sakura si wow ! ,cat e de sexy ,as fi dat orice sa o am langa mine si sa o sarut . La ce naiba ma gandesc eu? Nu am fost niciodata atras de o fata si nu vreau sa incep acum . La sfrsitul orelor o vad cum iese din clasa si alerg dupa ea ca sa o prind . Intr-un final am prins-o si m-am gandit sa o invit in oras . - Hei ! spun eu . - Hei ce ? .....ieri m-ai ignorat toata ziua si mi-ai vorbit al naibii de urat iar azi te-ai gandit sa imi vorbesti ? ...stii ceva ,ia lasa-ma tu in pace ,nu te suport ,esti dezagreabil . imi raspunde ea rastindu-se la mine . Waw ...Nu am vazut latura aceasta , ma atrage cu farmecul ei . Ma trezesc la realitate ,rosind usor si ii pun o intrebare : - Hei Sakura ! Imi pare foarte rau pentru cum m-am purtat ieri cu tine si ai tot dreptul sa imi vorbesti asa ,dar totusi ....as dori daca vrei si tu bine inteles sa te invit in oras azi dupa ore . - Uau ! Pai atunci esti iertat si....vin-o sa ma iei la ora la cinci . Am dat afirmmativ din cap si ne-am luat la revedere . Sakura : Am ajuns acasa si am inceput sa imi fac temele deoarece era ora patru .In mai putin de o jumatate de ora temele erau gata deoarece nu ne-au dat multe . Am inceput sa ma imbrac . Mi-am luat o rochita putin mai sus de genunghi roz cu o funda mare . In picioare niste sandale albe fara toc iar la gat un lantisor fin din argint . Este ora cinci si cinci minute si aud un ciocanit in usa . Cand deschid il vad pe Sasuke imbracat cu niste pantaloni trei sferturi negri si o camasa in patratele deschisa la doi nasturi . In picioare are nste slapi , iar in mana are un buchet de flori de cires . Il iau si ii dau un sarut pe obraz . Sasuke : Rosesc la sarutul ei atat de fin si de dulce . Am inceput sa ne plimbam prin parc apoi la o cofetarie . Sakura ma intreba cea ce m-a facut sa rosesc : - Deci Sasuke ,ai avut vreo iubita ? - Pai da ,Ino ....Dar tu ai avut ? o intreb eu provocator . - Este complicat . Am avut dar in Cehia . imi spuse ea cu un regret in voce . Relatia nu a tinut si ne-am despartit . - Sakura ,as vrea sa iti spun c-ceva ...spun eu balbaindu-ma putin . -Sigur Sasuke ,orice . imi spune ea zambind . - P-p-ai e-eu t-te iu-bb-esc . Termin eu intr-un final propozitia ,cu balbaieli ce-i drept ,dar... Sakura : Raman muta total . Ieri ma ignora si nu ii pasa de mine ,iar azi imi spune ca ma iubescte? ....nu ,nu ,nu ,....nu se joaca cu mine . - Tu iti bati joc de mine ? ....crezi ca eu sunt proasta sau ce ? ii spun eu uimita la ce auzisem . - Nu Sakura ,cum sa glumesc cu asa ceva .... Asa e ieri ti-am vorbit foarte urat si azi iti spun ca sunt indragostit de tine si te iubesc . si dupa ce termina asta ma saruta . Un sarut atat de tandru si de dulce . Dupa cateva momente de placere terminam cu greu sarutul . - Uau Sasuke ,acum ca tu ai spus ca ma iubesti . Trebuie sa iti spun si eu ce simt . Te iubesc din toata inima mea si nu vreau sa ma parasesti niciodata .Terminand asta ,Sasuke a inceput sa ma sarute chiar in cofetarie de fata cu toata lumea . Ceilalti din incapere au inceput sa ne aplaude cand ne-am facut declaratia de dragoste . I-am soptit la ureche brunetului sa mergem pana in parc ,iar . Ne-am indreptat spre el si in 5 minute am si ajuns . Ne plimbam prin parc tinandu-ne de mana si sarutandu-ne din cand in cand , pana cand Sasuke m-a intrebat ceva ce m-a facut sa sar iin sus de bucurie . - Sakura ,vrei sa fii iubita mea ? intreba el cu timiditate . - Pai ,Sasuke .... Nu stiu .... Normal ca vreau ,prostutule . spun asta si ii sar in brate . Dar ,trebuie sa plec acasa . - Te conduc eu . Can am ajuns in fata casei mele ne-am luat la revedere cum se cuvine ,cu un sarut micut si dulce pe buze . M-am dus sa ma schimb si m-am trantit in pat . De abia mai puteam sa imi tin ochii deschisi . Sasuke : Ma trezesc cu greu in timp ce opresc ceasul desteptator , mai bine zis il arunc pe ceamul din camera mea care este mobilata dupa bun gust . Are un pat dublu cu asternut albastru inchis , doua noptiere din lemn ,o biblioteca foarte mare , cu toate ca nu prea citesc ,o usa care duce la baie si alta care duce la dressing- ul meu . Ma duc la baie sa imi fac toaleta ,apoi ma decid cu ce sa ma imbrac pentru a o uimi pe rozalia mea . Imi iau pana la urma o pereche de blugi negri taiati la genunchi ,un o camasa alba cu o cravata neagra , si in picioare o pereche de adidasi Nike . Parul mi-l fac tepi ca de obicei . Ma duc sa-mi fac un sendvis (sau cum s-o scrie :D) dupa care m-am indreptat spre scoala . Pe drum m-am intalnit cu Naruto ,Sakura si Hinata . Naruto era imbracat cu un costum portocaliu , Hinata cu o bluza mov si o fusta masi curtuta ,alba ,iar rozalia mea era imbracata cu un maiou roz pe care era desenata o inimoara mare de culoare rosie si o pereche de blugi taiati la fel ca ai mei ,iar in picioare niste tenesi . Ne-am salutat si am inceput sa vorbim despre diferite chestii pana cand am ajuns la liceu si dirigintele Kakashi intra pe usa cu o moaca serioasa vrand sa faca un anunt . - Copii .... Trebuie sa va anunt ceva ... Pai cam asta este Capitolul 2 . Pe 3 il voi pune tot azi ,cred .... Va pup ......astept comentarii....sper sa fie bun capitolul By3 - By3 |
| | | ♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mier 07 Sept 2011, 13:18 | |
| OMG...cat de super... Sper sa vina azi nextul....AMIN...mo apucat cu credinta.. oricum..superb... HAI LUME CU COMMENTURI PENTRU NEXT |
| | | dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mier 07 Sept 2011, 13:27 | |
| si cand e si mai interesant se sfarseste capitolul deci e super tare si vreau te roggg nexul repede...dulcica ca o savarina cu frisca si ciresica deasupra |
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mier 07 Sept 2011, 15:28 | |
| Super dragutz Astept cu nerabdare nextul! Si m-am indragostit de el la mrima vedere;)) Oriqum azi postez urmatorul capitol daca te intereseaza deseara cred k e gata Te pupacesc si ti-am zis astept nextul |
| | | Deddy<3 Genin
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mier 07 Sept 2011, 17:15 | |
| Capitolul 3 : - Copii ... Trebuie sa va anunt ceva ... In mintea lui Naruto : " Oare Kakashi vrea sa ne spuna ca nu vom mai avea teme de acum incolo ? ... Sau poate ca vom merge intr-o excursie ? .... aceste intrebari il macinau pe saracul Naruto care era total plictisit de scoala . - Va trebui sa dati un test foarte important ... continua dirigintele Naruto mai sa-i cada fata la ce a auzit . - Iar cine va lua nota peste 7 va merge intr-o excursie la munte impreuna cu doamna Kurenai ,profesoara de muzica . termina Kakashi in sfarsit propozitia lasandu-i pe elevi uimiti ,fericiti si in acelasi timp speriati . Sakura se trezi si intreba : - Domnule ,cand va avea loc testul si excursia ? - Pai in dosar scrie ca testul va avea loc pe data de 9 noiembrie ,iar excursia pe data de 1 Decembrie . Este bine deoarece azi suntem in 25 octombrie si aveti destul timp . spuse Kakashi si iesi din clasa inainte ca elevii lui sa sistruga clasa la cat de fericiti erau . In scurt timp Kurenai intra in clasa si o puse pe Sakura sa ii cante o melodie . Fata a ales Giulia - Mi-e dor de noi . Profesoara a ramas uimita la vocea acesteia si spuse entuziasmata in timp ce toti o aplaudara pe Sakura ,inclusiv Sasuke : - Sakura ,ai o voce uimitoare si extraordinara . Ar fi uimitor daca ai vrea sa iti faci o formatie . spune aceasta lasand-o uimita pe Sakura ,dar ateriza pe pamant si spuse : - Uau ! O sa ma mai gandesc si va anunt . Dupa ore Hinata ,Sakura ,TenTen si Temari discutau despre decizia fetei . - Sakura este uimitor . spune TenTen . Si noua ne-a spus doamna Kurenai despre formatie dar noi am negat ,dar acum ca ai venit tu ar fi super daca ne-am face o formatie . - Da ! ar fi mai mult decat perfect . o aprobara celelalte fete pe TenTen . - Bine ,atunci ,o voi anunta pe doamna Kurenai si pe doamna Tsunade . zise Sakura entuziasmata . Sasuke vorbea cu Gaara si Naruto,ce mai buni prieteni ai sai despre toata buimaceala cu Sakura . - Deci amice ,iti place cu adevarat fata asta ,nu? zise Gaara provocator ,in timp ce Naruto radea . - pai ... i-am spus ca o iubesc ,deci ? Nu stiu pare diferita de celela....dar nu apuca sa termine propozitia ca Ino sari pe el . - Ce face pisoiasul meu scump ? zise Ino in timp ce il imbratisa pe " pisoiasul ei mic ". - Ino , mai lasa-ma naibii in pace . incepu " pisoiasul " rastindu-se la blonda . Ino pleca furioasa la prietenele sale . Orele se sfarsira si toti plecara acasa . Sakura se apuca de invatat pentru examen deoarece nu prea era mult timp . Dupa ce invatase timp de 3 ore telefonul ii suna . La celalalt capat al firului era Temari care organiza un PARTY in pijamale . Sakura accepta bucuroasa si incepu sa se imbrace cu un trening roz si niste adidasi tot roz de la Puma . Intr-o punga isi puse pijamaua ei preferata de culoare verde cu niste inimi pe el . Setul continea o pereche de pantaloni scurti si un maiou . Odata ajunsa le-a intalnit pe prietenele sale . Dupa 3 ore de distractie fetele s-au culcat . Sakura nu putea dormi asa ca s-a dus pe balcon . Se tot gande la brunetul ei si la activitatile obisnuite ale zilei . Isi dorea ca ceva nou sa se intample . Pana la urma somnul o raspuse si adormi . O noua zi s-a aratat in Konoha . Fetele se trezira si s-au dus pe rand sa isi faca siesta . Fiindca nu aveau haine la ele ,Temari le dadu la fiecare ceva cu care sa se imbrace . Hinata era imbracata cu o pereche de pantaoni scurti albi si o bluza neagra , TenTen cu o rochie pana la genunchi albastra , Temari cu o pereche de blugi bleumarin si un tricou verde cu diferite modele , iar Sakura cu o pereche de colanti negri si o bluza genul unei rochii cu maneca lunga si cu un scris argintiu pe piept tot neagra . Fetele plecara la scoala . Sasuke o intampina cu un sarut ,iar in a patra pauza ( ultima ) ,Kiba o lua in brate pe Sakua ,nestiind de relatia dintre Sasuke si Sakura ,si o intreba : - Hei ! ,iesi azi cu mine in oras ? - Kiba ,eu ....nu cred ca pot . ii raspunse Sakura trista . - Atunci e in regula . Ne mai vedem .spuse Kiba putin trist deoarece o placea pe fata mult . Sakura era mai bucuroasa ca s-a intamplat ceva nou si pleca spre banca ei fericita . Hinata ii aduse aminte ca azi dupa ore trebuie sa le anunte pe cele doua doamne despre formatie . Ceea ce nu stia rozalia ,este ca Sasuke auzise toata scena cu Kiba si era mai furios ca niciodata ,asa ca s-a hotarat sa o faca geloasa pe Sakura cu Ino . La sfarsitul orelor celepatru fete batura la usa doamnei directoare si intrara . - Buna ziua ! salutara fetele politicos . - Buna ziua ,fetelor ! le raspunsera cele doua doamne . V-ati gandit la propunere ? - Da . Si o vom accepta cu conditia de a canta si fetele cu mine si daca ne dati voie sa mai cautam doi baieti pentru tobe si voce ca sa cante impreuna cu mine . ii raspunse Sakura politicoasa . - Desigur ,cu cea mai mare placere . spura cele doua femei pline de fericire . Acum vom avea o trupa a scolii . continuara ele razand . - Da .spusera toate fetele in cor si se retrasera dar nu inainte de a saluta politicos . Cand Sakura iesi afara avu o priveliste nu tocmai buna . Era ......... A sosit si nextul ...... sper ca v-a placut chiar daca v-am lasat in SUSPANS putin .....astept comentarii si poate ..... am zis poate .... voi pune si celalat capitol dar nu garantez ,deoarece tata imi instaleaza Sims 3 si voi fi cam ocupata daca ma intelegeti ..... dar va asigur daca nu il pun azi il pun maine . asta pot garanta .... va pup ..... ne mai vedem maine ...... pupici multi |
| | | ♥Barbie Genin
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mier 07 Sept 2011, 17:22 | |
| sa ghicesc Sasu kiss ino?? hmm...oricum superb capitol abia astept sa pui continuarea |
| | | Deddy<3 Genin
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mier 07 Sept 2011, 17:31 | |
| bravo ..... a fos greu de ghicit ,nu ? |
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Mier 07 Sept 2011, 18:44 | |
| Iubita, e foarte reusit:*: Astept nextul si te pupacesc:love: |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| | | | Deddy<3 Genin
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Joi 08 Sept 2011, 13:57 | |
| Capitolul 4 : O despartire dureroasa : Sakura : Cand am iesit afara am avut o priveliste nu tocmai buna . Era brunetul meu in care mi-am pus incredere cu Ino Yamanaka ,tipa care se tinea dupa el . Acestia se imbratisau . Am ramas pur si simplu socata . Am inceput sa fug . Le-am aruncat o ultima privire celor doi ,iar Ino profita de clipa si il saruta pe Sasuke de fata cu mine . Asta e prea mult ! Sasuke o indeparta pe blonda de pe el si incepu sa fuga dupa mine ,dar eu aveam negru in fata ochilor plini de lacrimi amare ce le varsam pentru brunet . Sasuke mi-a pierdut urma si deoadata eu am dat peste cineva . Ma ridicat si am cerut scuze : - Ma iertati . Promit ca nu se va mai repeta . spun eu cu un zambet fals pe fata . Ma uit mai bine si vad ca era Kiba . Kiba ? - Buna ,Sakura ! De ce esti trista ? ma intreba baiatul . Eu ii spun ca ii voi povesti acasa ,la un suc . Cand am intrat in casa ne-am asezat pe canapea in living cu doua sucuri in fata si am inceput sa ii povestesc tot de la cap ,la coada in timp ce imi dadeau lacrimile . Dupa ce i-am povestit baiatul m-a luat in brate si mi-a spus : - Sakura ,sa sti ca eu sunt aici pentru tine si te voi sustine in orice . a spus acesta . Eu , nemairezistand ,l-am sarutat . Nu s-a opus . Dupa ce terminasem sarutul ma privesete in ochi si imi spune timid : - Sti ,eu te-am placut din prima zi in care ai venit si imi doream tare mult sa te ,deci , ai vrea sa fii impreuna cu mine ? - Kiba ,ii spun eu ,si eu te plac mult ,dar mai mult ca pe un frate ,e prea mult pentru o sinura zi . continui eu putin trista . - Ok . Defapt eu o plac pe Ino . Si defapt si ea ma place . La auzul cuvintelor am mutit . L-am felicitat pe Kiba si dupa ne-am dus sa invatam putin pentru testul care era maine din cauza ca se modificase data si era pe 1 noiembrie ,iar excursia pe 5 noiembrie si dura doua saptamani . Dupa ce am invatat timp de 2 ore ne-am luat la revedere si kiba a plecat acasa ,iar eu am inceput sa plang . M-am uitat in telefon si am vazut douazeci si trei de apeluri de la Sasuke si 4 mesaje in care isi cerea iertare pentru ca m-a ranit . Nu i-am raspuns si nici nu l-am sunat inapoi . M-am dus la baie sa fac un dus . Picaturile de apa le simteam pe pielea mea catifelata , lovindu-se . M-am dus in "camera cu haine " si mi-am ales o fusta de blugi scurta ,un maiou care se lega in X si o pereche de sandale cu toc de 5 centimetri . Parul mi l-am prins in coada . Le-am trimis SmS-uri fetelor in care scria sa vina in parc ,ele raspunzand ca da . Era ora patru si jumate si m-am indreptat spre parc . Fetele erau deja acolo . Ne-am salutat si am plecat in parculetul de copii unde am facut poze ,ne-am dat in leagane . La un momendat Hinata m-a intrebat de ce sunt asa trista . - Deoarece azi am vazut-o pe fufa aia de Ino sarutandu-l pe Sasuke . am spus eu nervoasa . - Wow ! Sa uitam de asta ! ....ce zici de o petrecere in pijamale ? intrebara fetele . Asa putem scrie un cuntec pentru noua trupa . - Da ! le-am aprobat eu . Sora mea ,Mia trebuie sa vina . Am primit un telefon de la ea si putem organiza petrecerea la mine . Fetele ma aprobara si s-au dus acasa sa se schimbe deoarece la sase si un sfert erau la mine . Timp de o ora am mai invatat putin ,iar dupa ne-am uitat la un film de groaza . Pe la opt jumate a intrat in casa sora mea ,Mia : - Miaaaaa ! am strigat eu in toata casa . - Ce ma bucur sa te vad ,Sakura ! spuse mia luandu-ma in brate . Roscata era imbracata cu niste colanti albastri ,o bluza verde cu guler si niste cizme negre . Dupa ce le-am facut cunostinta fetelor cu Mia ,sora mea ne-a ajutat sa copunem un cantec ,si a iesit grozav . Dupa ne-am culcat fiindca maine era o zi mare . A veam testul si in a 5 a ora aflam ce note luasem si daca vom merge in excursie . cam asta e capitolul ....stiu ca e fff scurt dar treuie sa plec la o prietena si nu am timp ,dar cred ca il voi pune maine Va pup dulkik de tot ..... Ja Ne ! |
| | | ♥Barbie Genin
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Joi 08 Sept 2011, 14:02 | |
| Sper sa te distrezi cu prietena ta..si cand poate vi binedispusa si mai scrii... oricum superb chiar daca a fost scurt..sper sa pui nextul repede |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| | | | ♀Squirrel♀ Special Jōnin
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Joi 08 Sept 2011, 15:00 | |
| Iubita mea dulce ca o savarina este foarte frumos Distractie placuta cu prietena ta Si astept cu nerabdare nextul Te pupacesc doolce de tot |
| | | Deddy<3 Genin
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Vin 09 Sept 2011, 17:31 | |
| heey !!! ..... sa stiti ca m-am distrat cu prietena ,chiar foarte bine ,iar acum am venit cu nextul . ^_^ Lectura placuta ! Capitolul 5 : Testul important si cadoul Sasuke : O noua zi si-a facut aparitia in Konoha . Soarele ne mangaie cu razele sale . Eu stau in pat si privesc tavanul ,ma gandeam la rozalia mea si la tot ce s-antamplat . Am hotarat sa ii iau un lantisor din argint sau aur ,depinde ce gasesc . Fiindca acum e ora opt jumate dimineata ,iar orele incep la doisprezece deoarece azi era o zi mai speciala , aveam testul .Ma dau jos din pat si ma duc la baie sa imi fac toaleta . M-am imbracat cu o pereche de blugi albi cu cateva taieturi ,un tricou tot alb pe care scria "Sport" ,iar in picioare o pereche de adidasi de la Nike tot albi . Am mers jos si am dat de Itachi somnoros cu o pereche de pantaloni scurti pe el . Saracul ! Voia sa isi toarne un pahar de lapte in pahar ,dar el turna pe masa, langa pahar . M-a pufnit rasul . Mi-am luat la revedere de la Itachi ,ghiozdanul si am iesit pe usa . Hoinaream orasul cautand un magazin de bijuterii . In sfarsit am gasit unul . Am intrat si ma uitam prin vitrine . Deodata un lantisor de argint ,firav mi-a atras atentia . Avea ca model o floare si niste perlute micute . M-am dus la casa si l-am cumparat . Vanzatoarea mi l-a pus intr-o cutiuta rosie catifelata legata cu o panglica rosie . Dupa ce am iesit din magazin ,m-am indreptat spre scoala . Sakura : M-am uitat la ceas si era ora unsprezece . Ma duc la baie sa imi fac siesta si ma duc in dressin . De acolo mi-am ales o pereche de blugi strech negri , un tricou mov pe care scria "Rock" ,deasupra mi-am luat o jacheta neagra ,putin mai sus de buric ,iar in picioare mi-am luat baschetii mei preferati , albi cu grafitti pe ei . Parul mi l-am prins in coada lasand retonul sa cada pe flunte . Mi-am luat geanta si am coborit jos la fete si la sora mea ,deoarece aseara au dormit la mine . Ma tot gandeam ,in timp ce coboram pe scari ,daca sa il iert sau nu pe brunet . Inima imi spunea ca da ,iar mintea imi spunea ca trebuie sa imi dovedeasca ca ma iubeste . Am ajuns jos in bucatarie ,unde fetele mancau . Ne-am spus buna dimineata si am inceput sa mananc si eu . Mia ne-a spus ca acel cantec de aseara o sa fie in top . - Sakura, cat tu ai dormit ,doamna Kurenai m-a sunat si a spus ca in excursie veti tine un concert pentru colegii tai . spune Mia facandu-ma sa scuip cerealele din gura si dupa sarind de bucurie . - Poftim ?! ....Serios ? ....o sa fie atat de tare ,mai ales ca o sa cantam primul nostru cantec . spun eu care eram pe marte . Melodia se numeste " Right There - Nicole Scherzinger " . Fetele ma aprobara foarte fericite . Dupa ce am terminat de mancat ne-am luat ramas -bun de la Mia si am plecat spre scoala . In drum spre ea noi vorbeam de cat de tare va fi concertul ,dar asta numai daca vom trece la test . Ajunse in curtea scolii ,fetele s-au dus sa se plimbe ,dar eu m-am asezat pe o banca,bineinteles dupa ce i-am salutat si pe ceilalti . Stand pe banca ,vad o unbra ce se indrepta spre mine . Ridic privirea si observ ca e chiar Uchiha . El zambeste si imi inmana o cutie rosie ,catifelata : - Ce vrei ,Uchiha ? ii spun eu rastindu-ma . Nu-i de ajuns ca mi-ai frant inima in mii de bucatele ? - Sakura , vreau sa iti dau acest cadou . spuse acesta intristandu-se . - Nu mersi ,du-te si dail iubitei tale cu care te-ai sarutat . Pleaca de aici si tu si cadoul tau tau tampit. M-am saturat de tine . Nu mai vreau sa te vad niciodata . Te urasc ,Uchiha ,te urasc !! spun eu lasandu-l cu ochii in soare si uitandu-se dupa mine mai ceva ca la masini straine . Era uimit de comportamentul meu dar eu in mintea mea aveam un plan ,si anume : pentru a-l avea numai pentru mine trebuie sa il evit pana ce el imi dovedea ca ma iubeste . Acum deoarece numai vorbeam cu el ,doamna Tsunade m-a mutat cu Temari ,iar Sasuke statea cu Gaara ,cel mai bun prieten al sau . Se sunase de inceperea orelor . Azi aveam doar matematica ,la care dadeam test ,romana ,engleza ,istorie si dirigentie . O teama m-a cuprins pentru testul ce urma . In clasa a intrat profesoara matematica . Era o femeie tanara ,draguta si blanda . Numele ei era Ayame . Era imbracata cu o camasa alba ,deasupra avand un sacou bej ,o fusta tot bej ,iar in picioare niste pantofi tot bej cu toc . Parul il avea impletit in coada lasata pe spate . Ea ne-a dat fisele in care noi trebuia sa scriem si s-a asezat la catedra citind dintr-o culegere .Era simplu ! Unii stiau ,altii nu . Chiar si Naruto invatase . Dupa vreo jumatate de ora toti incepeau sa se ridice si sa duca foile la profesoara . Dupa ceva timp se sunase de pauza care trecu foarte repede . Sosi ,dupa mult timp ,ora de dirigentie in care aflam daca vom pleca in excursie . Kakashi intra in clasa avand fisele in mana . Se aseza la catedra si incepu sa vorbeasca : - Bun ! Unele lucrari sunt proaste ,altele destul de bune ,bune si foarte bune . Am sa incep sa citesc elevii cu lucrarile bune si foarte bune : Sabaku Temari - 8,76 , Hyuga Hinata - 9,29 , Hyuga Neji - 9,34 , TenTen - 9,10 , Uzumaki - 8,50 , Uchiha - 9,25 , Sabaku Gaara - 8,65 si Haruno - 10 . Acestia sunt elevii care vor merge in excursie impreuna cu mine ,Kurenai si doamna Tsunade .Toti copiii erau uimiti cum eu l-am intrecut pe Sasuke ,care era cel mai bun si avea numai medii de 10 . Toti am plecat acasa . Eu si fetele ne-am apucat sa mai scriem un cantec . La sfarsit i-am dat si un nume : " Telephone - Andra " . Mi-am amintit ceva ce ne ingrozea : - Fetelor ,mi-am amintit ceva ! spun eu ingrijorata . - Ce ? intrebara ele . - Stiti ca atunci cand am facut formatia ,i-am spus doamnei Tsunade ca vom mai cauta doi baieti pentru a ne acompania : unul sa cante cu mine ,iar celalalt la tobe . Fiindca Hinata ,tu canti la chitara ,Temari la clape si TenTen la tobe ? deci pauza ! atunci nu trebuie decat unu si stiu si pe cine . spun eu zambind malefic . - Cine ? intrebara prietenele mele curioase . - Naruto ! .... e perfect ,are voce ,de ce nu ? - Ai dreptate ,du-te si intreaba-l ca este inca la scoala ,cel putin asa mi-a zis ca o asteapta pe mama lui pentru a vorbi cu o profesoara . Eu le spun ca au dreptate si ma duc dupa el ,in timp ce Mia le conducea pe fete la usa ca sa plece . La scoala era Naruto care o astepta deja pe mama lui sa iasa . Ne salutam si ii pun intrebarea . El imi raspunde ca i-ar face mare placere . Stati asa ! L-am intrebat daca vrea sa vina sa scriem un cantec . El a raspuns : - Pai mai intai trebuie sa o intreb pe mama ca trebuie sa iasa . Can a iesit Naruto a intrebat-o da ca il lasa la mine sa scriem un cantec si sa ramana peste noapte ,mama lui spunadu-i ca are permisiunea . Ne-am indreptat spe casa ,iar cand am ajuns ..... bun....deci asta e capitolul 5 ... sper ca l-ati citit cu placere si deasemenea sper ca v-a placut .... astept comentarii ....va pup dulce de tot By3 - By3 |
| | | ♥Barbie Genin
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Vin 09 Sept 2011, 17:38 | |
| oke.....deci mie nu mia placut... Mia placut extrem de muuuuuuuuuuuuuuuultOmg...imi place..crede-ma..si..Saku...diabolica fata ce mai.. acum ....sper sa dea si ceilalti comuri ca sa bagi nextul... |
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Vin 09 Sept 2011, 20:25 | |
| |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] Vin 23 Dec 2011, 16:20 | |
| Este frumos. Sa-mi fie rusine sa n-am comentat pana acum. Te rog frumos nu ne mai tine in suspans si opune nextuletzul. Este frumos ficul tau si vleau nextul. Esti rea daca nu ni-l dai.
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iubirea este unica [SaSuSaKu] | |
| |
| | | | Iubirea este unica [SaSuSaKu] | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|