~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Liceul Konoha Sam 24 Dec 2011, 14:13 | |
| am si eu o intrebare si sper sa nu te super cand vine next-ul ca mi-au iesit peri albi de cand astept
|
|
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Liceul Konoha Sam 24 Dec 2011, 16:21 | |
| frum astept next-ul si vreau cat mai repede pentru ca vad ca nu lai pus de muuuuuuuuuuuuuuuuuuult |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Liceul Konoha Sam 24 Dec 2011, 17:41 | |
| Bun, in primul rand de ce nu ai mai scris? Va trebui sa iti blochez ficul daca nu vei continua curand Asa, acum in legatura cu ficul, ar fi cateva probleme. Descrierea lipseste cu desavarsire. Nu o vad, este ascunsa pe undeva. Ai mare nevoie de descriere sentimentala intr-un fic, mai ales ca ideea nu este cine stie ce si trebui sa o dezvolti foarte frumos pentru a atrage atentia, insa asa nu iese mare lucru. Dialogul este prea mult, lung si sec. Introdu-l in vorbirea indirecta, mai taie din replici, doar sa nu-l mai vad. Nu ai nevoie de el, daca descrii mai mult. Actiunea este grabita ca vai de ea saraca. Nu o mai alerga, ci descrie toate evenimentele, toate detaliile, astfel incat sa reusesti sa ne fascinezi. Pana acum nu m-ai impresionat. Ai grija si la propozitiile prea lungi. Daca ai o idee, insa o continui cu alta idee fara a pune punct risti sa faci niste dezacorduri suparatoare. Asa, inca ceva. Ii rog pe ceilalti care comenteaza sa nu isi mai inceapa ficurile aici. Am vazut ca Akiko a pus un capitol de la un alt fic aici, insa i l-am sters. Daca vreti sa incepeti si voi un fic, atunci nu scrieti in ficurl unui alt utilizator, ci va creati un NewPost. Multumesc pentru intelegere. Scumpo, sa pui nextul repejor, sau ficul iti va fi blocat. Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Liceul Konoha Dum 25 Mar 2012, 19:16 | |
| Scuzati DoublePostul, dar ficul va fi blocat din cauza ca nu s-a mai scris de mult la el. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Liceul Konoha | |
| |
|