Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~
Elena Gheorghe & Dony - Hot Girls (O iubesc! ) :X
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Pai as vrea sa ma inscriu si eu cu o melodie care imi provoaca un gol in stomac ori de cate ori o ascult... Sper sa va placa si sa fiti atenti la versurile de la refren...
Linkin Park - In the end
Eu una sper sa va placa... Succes tuturor... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] choco^^
Ultima editare efectuata de catre ♪ choco ♪ in Dum 11 Sept 2011, 20:25, editata de 1 ori
Pact cu Dιανσℓιтα╳ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Far away. Nr. mesaje : 448 Puncte : 537 Reputatie : 47 Hobby-uri : Laughting. Stare de spirit : Happy
Mie una imi place mai mult in English version Enjoy
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Soo, I'm coming cu o piesa pe care o ador si o ascult non-stop. Nu stiu, e ceva care ma leaga de melodia asta...poate versurile... Nu stiu. Pur si simplu o iubesc si vreau s`o ascultati si voi.
Allexinno ft Starchild-Fallinn` in Love
Piesa e dedicata unei persoane foarte speciala for me :x ;]