Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Dum 04 Dec 2011, 10:46 | |
| Super frumos chiar mi-a placut mersi ca mai anuntat anunta-ma si de data asta bafta si succes |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Dum 04 Dec 2011, 11:25 | |
| Am ajuns si eu pe aici ^^
Imi cer scuze ca n-am facut-o mai devreme, caci ficul e genial. :x
Abia astept sa vad cum va fi Sakuraa :-"
Sa ma anunti si pe mine cand pui nextul daca poti te rog. :o3
Te pup. |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Mier 21 Dec 2011, 14:54 | |
| nu mai pui neeext ?te rooooog sal pui cat mai repede ca eu sunt terminata |
| | | *Rina*Mandarina*Rina* Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Joi 22 Dec 2011, 18:26 | |
| Mda... uitati-ma, nu ma da-ti disparuta! Merci de comm-uri si lectura placuta! ___________________________________________________________________________________ Urc pe scena emotionata si sunt invaluita de o ceata argintie. Parul meu se face de culoarea zapezii iar ochii verzi devin albastri cristalizat. Ma uit in jur si vad ca mai toata lumea se uita la mine si fluiera strigand "Amorè". Ma uit la mine si sunt imbracata cu o rochie alba pana la glezne foarte simpla si frumoasa. Se pare ca sunt elementul gheata.... ma transform la loc si cobor rapid. Ii spun lui Hinata ca trebuie sa plecam deoarece acum ca am terminat vreau sa plec. Da aprobator din cap si iesim din cladire relaxate si eu ma opresc in usa. - Hinata, du-te tu inainte cu masina, eu merg pe jos si nu vreau comentarii! spun iar Hinata nu mai comenteaza. Eu in loc sa ma duc acasa, o i-au spre padure. Doar cine imi ordona sa ma duc acasa? Incep sa sar din creanga in creanga pana ma izbesc de cineva si cad cu el pe mine. Imi deschid ochii incet si intalnesc doua perle negre. Ochii lui ma privesc balnd dar totusi par surprinsi sa ma vada aici. Parul lui ca si smoala se misca in bataia vantului. Este Sasuke. De ce el? De ce nu putea sa fie un vampir sau un varcolac? Inghit in sec deoarece stiu ca ma va lua la intrebari. - Sakura?! Ce cauti aici? pov. Sasuke Ma uit la fata din fata mea... o zana adevarata. Parul ei roz din care parca se desprind flori de cires straluceste in lumina lunii iar ochii ei de un verde crud sunt mari si ma privesc cu uimire. Sakura... ingerul meu, daca ai sti cat te iubesc! Dar nu pot sa-ti marturisesc sentimentele mele pentru tine deoarece acum sunt cu alta fata. De ce? Pentru ca ea cunoaste secretul meu si pot sa o omor in orice clipa, dar pana nu il gasesc pe misteriosul vampir care iti trimite acele scrisori nu pot face nimic. te iubesc foarte mult, dar nu vreau sa afli cel mai mare secret al meu. Daca afli atunci nu ai mai vrea sa fii cu mine, m-ai crede un monstru. Chiar daca asta sunt, nu as suporta povara ca tu ma urasti. Vantul bate puternic si ma trezesc din fanteziile mele. - Sakura?! Ce cauti aici? spun nervos deoarece se poate pune in pericol. Ea incepe sa se balbaie fara sa spuna nimic. Oftez sonor si o i-au in brate apoi incep din nou sa sar din creanga in creanga. - Sasuke, ce fa.... dar nu mai reuseste sa spuna nimic deoarece o adorm. Totusi, daca nu ii spun ce sunt, daca va afla de la altcineva sau daca ii spun eu... este vreo diferenta? Trebuie sa afle. pov. Sakura Incep sa ma balbai iar in ochii lui Sasuke se vede nervozitatea. Ofteaza si ma i-a inbrate, dupa care adorm. Atat imi amintesc. Deschid ochii alarmata si vad ca sunt intr-o camera decorata in alb. Imi plimb privirea pana dau de ochii lui. Ma sperii la inceput dar ma calmez cand ma intinde pe pat. Ochii mi se inchid dar nu inainte de a observa ceva ciudat. Mana lui m-a mangaiat pe fata. Dar... totusi... Deschid ochii deranjata de razele soarelui si imi aduc ce s-a intamplat aseara. Ma ridic in fund si cercetez camera. Aceeasi camera, dar totusi de ce m-a adormit? Ce nu vroia sa vad? Ma ridic din pat si vad ca sunt imbracata intr-o rochie de culoare albastra din matase lunga pana la glezne si stramta. Ma duc la geam si dau la o parte draperia alba transparenta si vad curtea. Wow... cred ca sunt la etajul 5! Unde ma aflu? Sunt confuza, si inca cum! Adica nu ma asteptam la asta! |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Joi 22 Dec 2011, 18:51 | |
| |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Joi 22 Dec 2011, 19:07 | |
| |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Joi 22 Dec 2011, 19:12 | |
| |
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Joi 22 Dec 2011, 22:11 | |
| Deci nextul rapid ca ma omorati! Cine spune ca eu chiar daca sunt extra-super obosita nu pot pune next la fic? Uitati aici nextul abia scos din capusorul meu pentru voi! Dar sa stiti ca este romantic iar fazele pervese... va mai dura mult si bine pana ajung si ele pe la noi. Spor la citit si este ultima parte din capitol! ______________________________________ Curtea este decorata elegant, o fantana in forma de lebada in mijloc, mult gazon in parti si o alee mare care duce in diferite parti. Ai spune ca asta e lumea oamenilor, dar defapt este lumea noastra.... a creaturilor. Asta este alta vila a lui Sasuke? Trag la loc draperia si ma intorc. Ma intreb daca am cu ce sa ma schimb. Deschid dulapul care este plin de rochii. Imi aleg una rosie formata din corset sus iar restul larg cu dantela neagra si cu bretele, apoi ma duc la baie. Dau drumul la apa si ma dezbrac de rochie, apoi intru in cabina. Ma bucur de stropii violenti ce curg pe pielea mea si de aroma de levantica si crin din aer. Inchid apa si scot o mana afara cautand in prosop. Aha... l-am gasit! Il i-au in cabina si imi infasor corpul in el. Ies din cabina si cand imi ridic privirea dau de doi ochi albastri. Nu ma pot abtine si incep sa tip de cred ca s-a auzit prin tot conacul asta, ca vila nu-l pot numi! Baiatul panicat imi pune mana la gura: - Gata calmeaza-te! Sasuke m-a trimis sa vad daca te-ai trezit si sa am grija de tine! Sunt fratele lui Naruto! spune si imi ia gura de la mana. - Iesi afara! tip ca descreierata iar el nu mai asteapta iese din baie si din camera. Oftez si ma reintorc in camera desprinsa din Rai apoi ma imbrac in rochia alesa. Imi usuc parul si dupa mai caut cat mai caut si gasesc o pereche de sandale cu toc de culoare neagra. Le i-au in picioare si ies din camera pasind pe laminatele de culoarea nisipului ud luminate de candelabrul urias ce se afla atarnat de tavan. Ajung jos si in fata vad o camera de zi ca sa spun asa... unde se afla pe canapea acea fata, baiatul de mai devreme si... Sasuke. Fratele lui Naruto se ridica si vine la mine zambind. - Salut, ma numesc Deidara! spune zambaret. Char seamana cu Naruto... aceeasi ochi albastri, acelasi par doar ca el il are lung si prins in coada de cal si aceeasi energie! Zambesc si eu la randul meu: - Eu ma numesc Sakura, desi cred ca stii deja. buun... acum ce fac? Sasuke se uita bland la mine iar fata de langa el moare de ciuda. Deodata incepe sa-l sarute pe Sasuke iar eu ies in graba pe usa Deidara alegand dupa mine. Oftez sonor apoi ma opresc in gradina plina cu trandafiri. Mda... mi-a fost dor de locul asta dar acum m-am intors. Nu am ce sa fac aici! - Ammm... stii unde este biblioteca? il intreb pe Deidara deoarece este imposibil sa nu fie o biblioteca cat de mica in castelul asta la cat citeste Sasuke! Imi spune sa il conduc si chiar asta fac, ajnugand in fata unei usi mari din lemn cu modele ciudate pe ea. Deidara spune ca imi aduce niste ceai iar eu intru in incapere. ______________________________________ Gata! Acum o sa pun mai incolo, ok? |
| | | Crissu.♥ S-Class
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Vin 23 Dec 2011, 09:08 | |
| |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Sam 24 Dec 2011, 12:49 | |
| foarte frumos draga te felicit si imi pare rau ca nu am ajuns mai devreme dar am osul de la mana drepta lovita si mana e toata pansata si abia pot sa scriu cu stanga credema iti multumesc pentru ca mai anuntat te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Sam 24 Dec 2011, 17:48 | |
| Nah ca am venit cu capitolul 20! Sper sa va placa si va fi si acest capitol pe parti! ________________________ Capitolul 20 pov Sakura Este foarte mare in comparatie cu cea de acasa! In fata se afla un birou pe care se afla niste acte, si un scaun in fata sa, din piele rosie. Imi aleg o carte despre varcolaci si ma asez pe acel scaun asteptandu-mi ceaiul. Ma uit la cartea cu coperti din piele alba cu un lup negru pe ea si o deschid. Pare foarte interesanta, dar ce spun? Sasuke are numai carti interesante! Hmm... se pare ca varcolacii arata ca si lupii dar sunt mult mai mari, depasind inaltimea unui om. Pot lua infatisare umana si sunt foarte destepti. Uite ca totusi zvonul ca varcolacii sunt prosti nu este adevarat! Sunt omnivori si sunt foarte greu de depistat. Adica iti dai seama foarte greu ce este persoana respectiva. Aud un ciocanit in usa si spun un "Intra!" plictisit si nervos ca am fost distrasa de la carte. Se pare ca Deidara a venit cu ceaiul. Dar de ce n***a nu a intrat fara sa bata? Mi-l pune pe masa si eu imi continui activitatea, adica cititul. Sunt frumosi, au culori ciudate la par si se enerveaza foarte repede. Sunt puternici sufletist dar si foarte sensibili, le plac apa si isi petrec vacanta la munte unde este aer curat. Cum am spus, cartea este interesanta, zici ca sunt la zodiac! Se imprietenesc repede, se indragostesc usor si nu vor uita prima iubire. Stiu ciudat dar ce sa-i faci! Le plac adrenalina si sporturile extreme. Sunt uneori naivi, se lasa influentati de persoana iubita sau de un prieten sau o ruda la care tin. Uneori trebuie lasa-ti in pace, sa se recreeze si sa nu fie deranjati. Nici un varcolac nu are aceleasi gusturi sau aceeasi personalitate. Le plac iesirile, sunt nocturni si ador sa admire luna. Evident, daca sunt veri cu lupii! Trec mai departe la alt capitol, pana ce Sasuke intra pe usa. Eu nu-l bag in seama pana vine langa mine SI..._______________________________ Scuza dar nu mai simt deloc bine si chiar din cauza asta nu anunt pe nimeni ca am pus next! Scuze!!! |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Dum 25 Dec 2011, 17:55 | |
| foarte frumos draga te felicit sunt curioasa ce va zice Sasuke si ce va face si eu sunt destul de sigura ca stiu ce este Sasuke dar nu vreau sa iti stric suspansul iti urez insanatosire grabnica si sa sti ca eu sunt mai rau ca tine si iti mai urez Sarbatori Fericite te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | angel.caitlyn Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Balonul meu:) acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 108 Puncte : 112 Reputatie : 2 Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris... Stare de spirit : Indragostita:X:X:X
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Dum 01 Ian 2012, 14:38 | |
| |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Vin 13 Ian 2012, 21:00 | |
| styu ca ai dreptul sa ma omori ca am intarziat asa de mult cu commul dar am fost la varamea. capitolele astea sunt super si nu mai pot de curiozitate sa vad ce se va intampla intre cei doi la biblioteca |
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Sam 11 Feb 2012, 23:36 | |
| Boon, acum voi aveti dreptul sa ma omorati! Sorry ca nu am mai pus nextul dar m-am mutat si s-au intamplat multe in ultimul timp, dar acum trebuie sa ma ocup cu ficurile, asa ca nu mai stau la vorba! Capitolul 22 Pov Sakura .... imi pune mana pe cap, ciufulindu-ma putin, dupa care pleaca in graba. O lacrima se prelinge pe obrazul meu palid, de ce trebuia sa ma indragostesc de el? Inchid cartea si o azvarl pe masa, apoi ma duc si d-au la o parte draperiile rosii. Cerul plange cu lacrimi reci,simt cum sufletul meu se raceste. Unde este optimismul pe care il aveam acum cateva zile? Pff... sunt schimbatoare ca si vremea! Ma mai uit odata la cerul innorat ce iti da fiori si ma intorc cu spatele, indreptandu-ma spre iesire. Deschid usa care scoate un scartait foarte enervant si ies, indreptandu-ma spre cladirea ce se inalta in fata mea. Ce vreau sa fac acum? Sincera sa fiu, nu stiu! Poate o plimbare scurta prin imprejurimi ar fi de folos, dar lenea este mare si in cazul meu, trebuie sa ma schimb. Ajung in camera mea ingorand tipetele iubitei lui Sasuke care imi spunea sa nu ma ating de el. Vezi sa nu, are cumva eticheta pe el care spune ca este propietate privata? Ei bine, eu nu am vazut asa ceva si nici nu o sa vad, deoarece Sasuke are si el orgoliu! Ce pot sa spun, am capatat un aer de indiferenta de la bunica Tsunade care m-a invatat cum sa-mi controlez sentimentele, emotiile si gandurile. Iubirea o pot transforma in ura, dar problema este ca nu vreau in momentul asta asa ceva. Suspin. Ce altceva sa fac, sunt in casa cu persoana pe care o iubiesc, geamanul celui mai trasnit baiat din lume si o pititpoanca ce se crede buricul Pamantului! Scot din dulap o bluza de culoare albastru inchis si niste jeansi albi, cu care ma imbrac repede, apoi ma duc la baie in fata oglinzii. Imi intind parul cu placa si la varfuri il dau cu spray albastru care se ia dupa ce te speli, nu-mi stric eu parul! Ma dau cu niste gloss transparent, fard albastru si niste rimel, apoi imi i-au in picioare niste sandale negre cu tocuri de 5 cm. |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Dum 12 Feb 2012, 10:51 | |
| insfarsit ai venit cu next-ul si nu-ti fa griji nu te omoram pentru ca-i avut un motiv ori cum mi-a placut mult next-ul dar a fost cam scurt sper ca urmatorul sa vina repede si sa fiu mult mai lung te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Dum 12 Feb 2012, 23:49 | |
| Capitolul 22 Pov Sakura Viata nu are sens, de cele mai multe ori asta este adevarul. Unii au noroc in viata, altii nu. Viata este grea pentru cei ce nu stiu sa o "manuiasca". Mie mi-au murit parintii, matusa si nu spun ca nu ma doare. Imi este dor de ei, dar de fiecare data imi aduc aminte de vorbele mamei: "Trecutul trebuie uitat, viitorul si prezentul sunt importante." Zambesc ironic si ies in graba din camera. Cand vreau sa ating clanta rece a usii ce da afara, cineva se pune in fata mea. Cine altcineva sa fie daca nu Yume, iubita lui Sasuke? Ma fulgereaza cu privirea, dar nici eu nu ma las mai prejos. Nu o sa ma las calcata in picioare de una ca ea, nu am ajuns pana aici si am indurat atatea ca sa fiu facuta praf de ea. O imping din fata mea si ii spun scurt si la obiect:
- Nu ma enerva, nu sunt in toane bune si nu vrei sa afli cum sunt atunci cand ma enervez! Dupa care ies afara, usa fiind trantita in urma mea de nimeni altcineva decat Yume. Afara se poate simti un miros de liliac ce iti inunda narile si vantul rece cum bate, facandu-mi pielea ca de gaina. Umezeala nu lipseste nici ea, un sentiment placut isi face "loc" in mine, in inima mea ce acum este rece ca un cub de gheata. Am invata ceva decand am venit aici, trebuie sa ma maturizez! Acum sunt singura pe lume, chiar daca am alaturi de mine prietenii nimeni nu ma poate scoate din situatia asta. Parintii morti, matusa moarta, efectiv nu mai am rude. Dupa matusa cine urmeaza? Eu! Cineva cu siguranta doreste sa dispara clanul nostru. Dar... cine?! Mama si tata mereu au fost pasnici din cate imi amintesc, dar asta nu inseamna ca am dreptate.
Incep sa inaintez spre poarta, am degand sa ma duc acasa. O sa stau acolo cateva zile, poate aflu ceva. Matusa mereu a fost secretoasa, nu mi-a spus nimic sa nu ma ingrijoreze. Dar odata cu moartea a luat toate secretele cu ea. Merg usor pe asfaltul ud, numai tocurile mele auzindu-se in acest taram parca parasit. Sasuke are castelul intr-o parte mai retrasa a orasului, la cateva strazi de aici se afla si casa mea. Se vede ca toamna isi intra in drepturi, iarba incepe sa se usuce si florile nu mai au stralucirea ce o aveau altadata. Casele sunt de culori inchise, o parte linistita a orasului, dar tot odata periculoasa. Noaptea aici isi fac veacurile vampirii si varcolacii care au adesea lupte intre ei. O vrajitoare nu poate face nimic in prezenta unui vampir, sunt prea puternici pentru noi, la fel este si cu varcolacii. Niciodata nu mi-au placut fiintele astea, vampirii niste lipitori, copii ai noptii, mereu cu un sarm nemaivazut si foarte frumosi. Niciodata nu am inteles de ce au o asemenea frumusete, plus ca ii deosebesti foarte greu de cei din rasa ta. Varcolacii, la fel, ii deosebesti greu, frumosi, romantici, cu capul pe umeri si foarte blanzi.
Daca ar trebui sa aleg intre un varcolac si vampir as alege prima varianta. Revenind, atenita fiind atrasa de o perdea ce se misca. Un fior rece ma "cuprinde" cand studiez vila de 3 etaje. Gardul este destul de inalt si facut din fier cu modele ciudate, gazonul este uscat si in curte se pot zari doar trandafiri negri. Vila este in negru-albastru si are un model vechi, semn ca in ea se afla vampiri. Numai vampirii prefera un stil atat de vechi. Dupa acea perdea il zaresc, un baiat roscat cu ochii metalizati ce ma priveste cu pofta. Privirea lui ma sperie, dar totusi frumusetea este una rara. Imi intorc rapid capul si grabesc pasul, sperand sa nu ma urmareasca deoarece vampirii cedeaza foarte greu si sunt incapatanati.
Dupa ce ma indepartez destul de mult de casa imi ridic privirea si in curtea din apropiere zaresc o fetita cu parul roscat si ochii caprui. Un roscat destul de asemanator, acel baiat! Inghit in sec din ce in ce mai speriata si imi chem matura printr-un fluierat. Peste cateva minute de asteptat incep sa ma ingrijorez deoarece ar trebui sa fie aici pana acum, doar daca nu a luat-o Sasuke sa ii faca niste "modificari" lunare. Bravo Sasuke, acum te-ai incapatanat si tu sa imi iei matura! Situatia devine grava, desi nu il vad prin jur simt cum ma urmareste. Se pare ca nu cedeaza si din pacate nu am forta necesara pentru o infruntare cu vreun vampir.
Scutur din cap si imi alung orice gand negru, dar ele tot "refuza" sa plece si se intorc inapoi de fiecare data. Oftez enervata de situatie si cu inima in "galop", deoarece orice fata ar fi nervoasa cu un vampir pe urmele ei! Ajung in fata castelului vechi al Clanului Haruno, locul unde imi "aranjez" mereu gandurile. Imping poarta din fier si aceasta se deschide cu un scartait enervant ce m-a "zgariat" pe creier. Intru in curtea plina de gazon si flori, impartita in mai multe sectiuni.
|
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Lun 13 Feb 2012, 15:16 | |
| Capitolul 23 Sakura Pov Locul s-a schimbat cu venirea toamnei, nu mai este acelasi loc in care ma jucam acum cativa ani. Totusi locul tot ma atrage, este ceva foarte special aici. Incep sa inaintez, amintiri invadandu-mi mintea si sufletul de copil care refuza sa se maturizeze. Ajung in fata unei usi mari pe care o deschid printr-o vraja spusa in latina. Intru inauntru si un miros de carti ma "izbeste", facandu-ma sa-mi atintesc privirea spre masuta din lemn ce se afla langa canapeaua neagra din piele. Pe ea se afla multe carti, semn ca matusa niciodata nu a incetat sa citeasca. Din pacate nu am putut sa ajung la inmormantarea ei, dar stiu ca este undeva si ma pazeste in felul ei. Ajung la acea masuta si ma asez pe canapea, luand o carte la alegere. "Vrajitoarele si trecutul lor", pare interesanta cartea. Am invatat unele lucruri la istorie, dar a trebuit sa plec in lumea oamenilor si nu am aflat trecutul ce s-a intamplat acum mult timp. Deschid cartea si incep sa citesc. " Vrajitoarele sunt fiinte pure, pasnice. Mereu au dorit pace, dar uneori maturitatea le duce pe calea gresita. Niciodata nu stii la ce te poti astepta de la una, sunt mereu imprevizibile. Firea lor difera, unele sunt sensibile, altele optimiste, altele au cate putin din fiecare. Cum a inceput totul? Acum mult timp, a trait un rege pe nume Sebastian care era cel mai puternic vrajitor din istorie, dar era si vampir. Avea parul negru ca pana corbului si ochii negri, foarte frumos. Dar era dur, nicio persoana nu reusise sa ajunga la inima lui de piatra. Pana intr-o zi, cand a cunoscut o fata ce i-a furat mintile si s-a indragostit de ea. Relatiile dintre ei mergeau foarte bine, pana ce regele si-a dat seama ca nu poate trai cu ea decat daca o transforma in vrajitoare. El a fost singurul si poate o sa fie care a stiut cum sa transforme un om in vrajitor. Dar asta s-a intamplat acum mult timp, nu se stie cine a fost acea fata si regele... nici de el nu s-a mai zis nimic. Si din acea fata au aparut vrajitoarele, bune prietene cu zanele si sirenele. Fiinte de incredere si foarte iubite din cauza frumusetii lor. Cine sunt eu? Eu... o biata vrajitoare am reusit sa scriu aceasta carte pentru tinere, sa stie cum s-au intamplat multe si sa stie mai multe despre propiile forte." Ei bine nu pot sa fac nimic, decat sa-i multumesc pentru cartea asta. O asez usor in partea mea stanga si ma ridic de pe canapea, incalzind locul. Gata, acum este numai bine de trait aici! Incep sa ma plimb pe coridor pana ce dau de camera mea, scumpa mea camera! Intru si ma duc la dulap unde stiu ca am hainele si ma imbrac cu o pereche de pijamale verzi. Mi-a lipsit mult locul asta, dar acum pare prea gol. Singura pe lume, dar alaturi de prieteni. Ma asez usor pe pat si imi aduc aminte de acel vampir. Pentru moment ma panichez, dar imi dau seama ca nu poate intra. Phiu.... ce bine ca exista vrajile! Ma duc jos unde studiez portretele membrilor familiei noastre, care de mult au disparut, sau cel putin asa s-a intamplat cu majoritatea. Ating cu mana portretul mamaei, dar atentia imi este distrasa de o umbra din gradina. Ma intorc speriata dar nu este nimeni, sau era mai inainte? Ce naiba se intampla aici? Trag aer in piept si ma intorc pe canapea si i-au cartea, dar din ea cade un bilet: " Draga Sakura, Se pare ca si bunica ta a devenit prada celui ce te doreste. Imi pare rau ca nu am putut interveni, dar mai bine afli singura cine sunt si cine este cel ce te doreste. Eu iti doresc binele, nu am nimic cu tine, ci cu el! Condoleante pentru matusa ta si pazaste-ti spatele. Ai mare grija de aceasta carte, probabil ai citit inceputul. Ai multe indicii acolo, dar mai multe nu pot sa-ti spun. A da! Roscatul ala este unul din spionii lui, asa ca mai bine ai arde scrisoarea cat mai repede dupa ce o citesti. Si ai grija ca roscatul, adica Sasori nu are ganduri frumoase cu tine! Cu drag, Cineva." I-au un chibrit si ard scrisoarea, apoi deschid cartea. Ce indicii? Hei hei, sper ca v-a placut! Cred ca va intrebati ce fac eu acum acasa, cand ar trebui sa fiu la scoala. Pai scoala este inchisa pana joi, la fel ca si saptamana trecuta in care nu am invatat deloc. Ce pot sa spun, sper ca v-a placut si spor la scoala si la note bune! |
Sex : Varsta : 25 Localizare : Balonul meu:) acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 108 Puncte : 112 Reputatie : 2 Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris... Stare de spirit : Indragostita:X:X:X
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Joi 16 Feb 2012, 21:06 | |
| De ce???? De ceeee????? Te rog sa ma anunti de acum incolo,te rooog!!!! Ce pot sa mai zic??? Am ratat ceva capitole ...Nu sunt mandra de mine! Deci iti spun din toata inima: fic-ul tau ma fascineaza,creeaza dependenta,devine vital,e atat de tare ca abia rezisti fara el!! Actiunea e atat de misterioasa si captivanta!! Devine complicat!! Ai avut cea mai brilianta idee cand te-ai decis sa faci fic-ul asta!! Nu pot sa cred cat sufera Sakura... Ssuke are si el o situatie dificila... Mai e si iubita aia a lui,Yume,care si-o cauta foarte adanc cu lumanare ..Fata asta nu stie cum sa moara mai repede? Nu-i nimic,ii ofer ajutorul meu!! Sasori,hmm,neaparat trebuie sa ne mai dai detalii despre el,ma intriga. Misterios ar mai fi si acel "cineva"...Ma intreb cine o fi... In continuare sunt curioasa ce o sa mai faca Sakura,daca mai intra curand in contact cu Sasuke Concluzia finala e ca acest fic este minunat,imi plac ideile tale,descrii extrem de frumos,capitole exceptionale! Sunt atat de multe lucruri pe care vreau sa le aflu...iar tu esti singura la care pot apela sa aflu... So,come on with next!!! |
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Mier 29 Feb 2012, 23:50 | |
| Ma bucur ca iti place si scuze ca nu am anuntat pe nimeni, dar nu prea mai am timp si pentru asta.
Capitolul 24
Incep sa o rasfoiesc cu blandete incercand sa aflu care sunt indiciile. Din pacate nu am gasit nimic, absolut nimic. O inchid si ma intind pe canapea, privind lumanarea ce arde necontenit pe masuta. Ma intreb cand s-au schimbat asa de mult lucrurile, mama si tata sunt morti, la fel si celelalte rude. Simt cum o piatra ma apasa pe inima, imi simt corpul fara vlaga. Cine doreste sa mor? Ce am facut? Cine este acest "cineva"? Simt ca nu mai pot continua, dar nu o sa cedez. Trebuie sa ma mautrizez, altfel voi fi inghitita de lumea asta cruda. Sunt singura ramasa in Clanul Haruno, este timpul sa ma maturizez. Pentru mama, pentru tata si pentru matusa. Imi indrept privirea spre Luna, oare maturizarea o sa ma schimbe atat de mult? Oare nu voi mai fi aceaasi? Poate ca lucrurile vor fi mai bune daca ma voi schimba, dar totusi ma simt atat de confuza! Nu imi stiu rostul, ma simt panicata. Ce ar trebui sa fac? Sa stau si sa ma bazez pe Sasuke sau sa imi indeplinesc responasibilitatile? Simt ca inca nu ma pot desparti de prieteni, dar totusi nu pot sa raman in stadiul asta. Altfel voi fi ucisa de lumea asta cruda. Prea cruda pentru mine! Ma intreb prin ce trec fetele care ajung in situatia mea... cred ca sufera la fel ca si mine. Incep sa ma foiesc pe canapea, pana ma ridic si incep sa plang. Nu am niciun sprijin acum, simt ca am fost abandonata. Ma simt rau, este un sentiment urat! Foarte urat! Cum de nu am putut sa vad situatia in care ma aflu pana acum? Unde sunt EU cea care era inchisa si mereu se preocupa de clan? Unde sunt?
Totusi mi-e frica, deoarece odata schimbata nu cred ca voi mai putea deveni cea de inainte. Simt cum inima mea ingheata, ma simt rece. Ma ridic de pe canapea si incep sa alerg prin castel. Am luat o hotarare! Trebuie sa redevin eu cea dinainte, altfel totul se va sfarsi pentru mine si pentru persoanele dragi mie! Nu mai sunt un copil, este timpul sa ma maturizez. Ajung in fata unei fotografii, iar un gand fulgerator ma face sa ma intorc in sufragerie. I-au lumanarea si cartea de pe masuta si ma duc intr-un birou unde sunt asteptata de cineva, cineva caruia nu-i vad fata.
- Te-ai hotarat sa te maturizezi in sfarsit... Sakura Rossellinda Haruno! Totusi nu ma asteptam ca vei accepta schimbarea asta atat de devreme. Deci doresti sa iei in maini trecutul sangeros al clanului Haruno, nu? Spune umbra apropiindu-se de mine cu pasi lenti. Aprob din cap si el se opreste in dreptul meu, eu privindu-l cu ura. Doar acel ochi se mai zareste prin masca, ce ma priveste cu o anumita "pofta".
- Deci tu esti cel ce imi trimitea mereu bilete! Spun cu scarba in voce si ura desavarsita. Nu-mi vine sa cred ca o sa renunt la dragostea mea, la prietenii mei! Dar trebuie, trebuie sa o fac!
- O domnita desavarsita, deci vrei sa renunti la liberatea ta ca sa-l curt pe Sasuke, nu? Spune ducandu-se in spatele meu si asteapta raspunsul meu. Inchid ochii si o lacrima se prelinge pe obrazul meu. Ingan un "Da" plind de durere, dupa care Madara imi spune ca nunta va avea loc peste cateva zile. Imi pare rau Sasuke, imi pare nespus de rau! Dar trebuie sa o fac, doresc sa fii fericit! Sper sa nu te superi pe mine, dar daca te vad pe tine fericit, atunci si eu sunt asa!
Totul are un inceput, totul are un sfarsit.... oare vor putea Sasuke si Sakura sa fie vreodata impreuna? Oare iubirea lor va domni?
Totul va avea un alt inceput...
TO BE CONTINUED....
Ultimul capitol din primul sezon! Celalat va avea alt titlu, alt topic dar nu stiu cand il pun... Sper sa va placa! |
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Joi 01 Mar 2012, 21:36 | |
| |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Sam 17 Mar 2012, 21:38 | |
| Buna! Scumpo, daca va avea alt topic atunci ficul trebuie trimis la Fan Ficuri Finalizate. Astept sezonul urmator, nici n-ai habar cat de mult .. mi-a placut Am inteles tot, chiar daca capitolele au fost mici. Esti un talent inascut. Imi pare nespus de bine ca am dat de ficul tau.. se pare ca e cam tarziu.. IN fine, cred ca Sasuke e vampir, nu? Indiciile din acea carte ma duceau cu gandul la altceva.. Astept capitolul urmator si te rog sa ma anunti |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Dum 01 Apr 2012, 13:01 | |
| Ficul a fost finalizat si de aceea merge la FanFicuri Finalizate. Felicitari pentru creatia ta. |
| | | Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Mar 03 Apr 2012, 18:22 | |
| ce ce poftim cum sa terminat!!!! si Sakura!! Sasuke? Sa imi spuna cineva cum se numeste sezonul 2 daca exista va rog cat mai repee...Mersi mult si PWP
|
| | | Crissu.♥ S-Class
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) Mier 04 Apr 2012, 15:10 | |
| heide maaaaa ,
tocmai cand venea partea cea mai interesanta ,
vino cu sezonul 2 si sa ma anunti si pe mine ,\
bafta si pupici |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) | |
| |
| | | | Adolescentia unei vrajitoare ( sasusaku + 16 ) | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |