| Mecena-primul prieten...ultimul dusman | |
|
Autor | Mesaj |
---|
``*Last Kiss*`` Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Galati Nr. mesaje : 196 Puncte : 265 Reputatie : 49 Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy
| Subiect: Mecena-primul prieten...ultimul dusman Mar 10 Aug 2010, 21:38 | |
| Ma vad cu multa lume Si imi spune frate esti nebun ca faci atata lume Sa te urasca, baieti Va raspund acum Urat nu are cum sa iasa Uneori regret de ce zile luate Si ma doare ca sunt prea multe vorbe... Prea putine fapte Sunt fericit ca nu am facut jocu' nimanui Daca te porti ok sunt dulce Daca nu sunt amarui Va supara ca zic totul pe fata si numai pe fata Nu am cum sa te lovesc pe la spate Ca doar nu esti zdreanta Si imi pare foarte rau daca te simti Acum nu mai are rost sa imi zambesti Si pe fata sa ma minti Eu am lumea mea Tu ai lumea ta Diferenta e k yo sunt peste Iar tu..decat o tarfa rea
Refren:X2 Primul prieten..ultimul dusman In trecut imparteam pana si ultimul ban Chiar si acum de tine imi este dor Tu pentru bani m-ai facut Esti un tradator Primul prieten..ultimul dusman...
Ma ridic in picioare si am acelasi tupeu
Versuri Mecena - Primul prieten, ultimul dusman Am crezut in fratie adevarata la bine si la greu Printre atatea vise furate Incet incerc sa imi fac si eu un lok Frate! Si mi-am promit k am sa le rup capu' Celor ce nu au inteles Ca din prima eu le-am dat sah mat'u Constat asaltat, distrat am dat Play si am ascultat atent fiecare track Acum incerc sa joc din nou jocul Dar sunt foarte sigur Ca nu am sa mai pun pe miza totul Odata ars Am inceput sa-mi urmaresc cu grija fiecare pas Intrat in impas Cand trecutul a prins glas De lucru asta m-am temut eu cel mai mult Iar dupa atata timp in care m-am simtit pierdut Simt cum pentru mult prea putin Eu am luptat prea mult
Refren:X2 Primul prieten..ultimul dusman In trecut imparteam pana si ultimul ban Chiar si acum de tine imi este dor Tu pentru bani m-ai facut Esti un tradator Primul prieten..ultïmul dusman...
|
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Mecena-primul prieten...ultimul dusman Mar 10 Aug 2010, 21:50 | |
| versurile sunt dragutze si melodia lafel |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Mecena-primul prieten...ultimul dusman Mier 11 Aug 2010, 00:15 | |
| imi place melodia...mai ales refrenul |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Mecena-primul prieten...ultimul dusman Joi 07 Oct 2010, 21:28 | |
| versurile sunt frumoase la fel si melodia |
|
| |
♣ Virus excentric ♣ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : *only in my dreams* Nr. mesaje : 191 Puncte : 211 Reputatie : 17 Hobby-uri : muzica Stare de spirit : !!@@ppy^
| Subiect: Re: Mecena-primul prieten...ultimul dusman Vin 29 Oct 2010, 18:11 | |
| imi place la nebunie MECENA...e super melodia,o ador |
|
| |
ღTweetyღ Genin
Sex : Localizare : my world and mine alone Nr. mesaje : 235 Puncte : 281 Reputatie : 39 Hobby-uri : muzica,desen... Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.
| Subiect: Re: Mecena-primul prieten...ultimul dusman Dum 05 Dec 2010, 14:35 | |
| ADOR MECENA |
|
| |
Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: Re: Mecena-primul prieten...ultimul dusman Vin 10 Dec 2010, 18:42 | |
| e super ....ce tari sunt versurile ! Le ador :X:X:X |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Mecena-primul prieten...ultimul dusman Vin 10 Dec 2010, 19:02 | |
| Da si eu ador piesele lui [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mecena-primul prieten...ultimul dusman | |
| |
|
| |
| Mecena-primul prieten...ultimul dusman | |
|